TiSdAg

Usch tycker inte jag gör annat än jobbar.. Hinner fan knappt me nå annat..Har iaf dammsugit av när jag kom hem idag, skulle även behöva torka golven, men orkar bara inte.
Imorse var de -4 grader, brr.. tur att jag redan börjat använda kupe´och motorvärmaren så slapp jag skrapa is och satte mej i en varm och skön bil..
Snart dax att åka och ta in Ari. Ikväll blir de nog ingen motionsvända, för Ugly Betty börjar klockan 20 följt av Desperate Houswifes 21... Kul!



Monday, bloody monday

Ja eller nå sånt :D

Nä då, allt är bara bra, men segheten sitter i än. Efter jobbet har jag pratat med Linda en sväng, diskuterade lördagen. Verkade som de flesta av oss vart skit packade. Men en mycket lyckad fest iaf =)
Sen har jag vart i stallet och körde Ari en sväng, jisses så kyligt de var. Var bara 4+ när jag åkte därifrån. Efter de var jag och Tommy ute och gick våran runda, givetvis var även Charlie med. Nu väntar jag på att CSI ska börja, sen blir de nog och lägga sej så småningom. Tur iaf att jag bara har 3 dar kvar och arbeta denna vecka, Sen har jag lång ledigt i hela 3 dar :D Är Marknad här till heljen..


Söndag

Har inte orka blogga nå tidigare. Nu ligger ja i sängen o bloggar från mobilen. Kollar på Mord i sinnet, men är reklam just nu. Gårdagen var jätte trevlig o kul. God mat o trevligt. Vi var på Harrys sen. Var hemma i halv 4 tiden. Bara slöat idag.

Doone..

Nu är jag duschad, sminkad och klar. Fi har vart här och lockat mej och kollat allt ang Charlie oxå. Nu har jag nyss öppnat en cider och sitter och väntar på att Macce & Co ska komma så vi kan åka.. Faaaalun here we come..


Ha en trevlig kväll. De ska jag iaf ha..
Bye!!

Lördag

Har känt mej lite stressad.. Men nu känns de bättre. Nu är Lindas paket inslaget. Allt är klart till Ari, sen när Fi ska ta in honom. Hon kommer hit i 15 tiden och ska kolla lite ang, Charlie och även locka mitt hår.
Vi har även fått chaffis till ikväll.. skönt nog kändes lite hopplöst ett tag..

Ska ta de lite lugnt innan de är dax för och duscha och göra sej iordning..

Fredag

Idag fyller min moster Lena år, Grattis =)


Har inte hunnit blogga nå tidigare idag, först har jag jobbat, sen tog jag ut en timmes komp. Direkt när jag lutat var jag hem och rastade Charlie för att sen åka och hämta Fi och vidare till Mora.
Skulle dit och kika efter present till Linda. Och även hitta nåt nytt att ha på mej oxå.. Hade en sjujäkla tur för jag hittade en present åt henne. Och även hittade jag en blus/top liknande sak i glansigt material =) skit bra!! Hittade även en stickad bolero i längre modell som jag ska ha imorgon. Ska bli så jädra skoj att gå på lite partaj, sen ska vi vidare in på Harry´s..

Nu ska jag softa och ta de lugnt så man är någorlunda pigg och utvilad imorrn.

Helt färdig..

Ja nu känner jag mej riktigt trött..
Har vart i stallet och körde Ari en sväng på skogen. Var ute när de började skymma, vart lite kyligt. Sen när jag kommit hem, då kom Tommy hit så gick vi idag igen, samma vända som igår..

Nu blir de strax sängen och kolla lite teve..

Natti natt!

Thanx again..

Tack Linda för den fina gratulationen i din blogg.. =)
Vill du se va jag menar kan du kika -->
Här

Thanx

Tack alla gulliga, för alla gratulations sms och mms idag. De har plingat i mobben sen strax efter 7 imorse... Först ut var syster att gratulera, följt av Fi och Lena...Senare Fi´s kusse Peter, Christina från mitt gamla jobb, moster Lena, Åsa och Maria..Nu på eftermiddagen ringde min kusse Thomas och grattade från honom hans mamma(min moster Siw) och hans brorsa Daniel(min andra kusse).
Var förbi mammsen när jag slutat och fick lite fika och paket. Fick en söt Miranda kylskåpsmagnet nalle av syrran och ett jätte stort paket som innehöll en dammsugare av mamma och syster.. Jihaaaa nu kan jag städa bra igen utan att allt faller sönder. Hemma igen öppnade jag brevet som min far skickat och de innehöll tusen kronor.. Så nu ska investeras i en ny digital kamera..


Torsdag 25:e September

Grattis!
Till mej..
=)
På min "stora" dag. Idag klockan 07:34 för 32 år sen såg jag dagens ljus för första gången..



Du...

Ja just du.. Du vet väll om att du lämnar ett spår efter dej när du är in på min blogg. Så de är ingen ide´att du är här och spionerar och tror att ingen vet eller att jag inte kan se.. För de kan jag!

God kväll!!

Vart och hjälpt mamma lite med hennes dator på eftermiddagen. Sen åkte jag upp till Fi´s stall och kollade på lill plutten.. Gu så söt. Men dom är lite egna och envisa dom där små.. hihi..
Sen åkte jag ner på Rättvik och träffade Annica, hade beställt lite hästgrejer som kommit.

Nu på kvällen har jag, Tommy och Charlie gått motionsrundan, utökade den lite idag. Ska gå imorrn kväll me.. sen vet ja inte om de blir nå på freda och absolut inge på lördan..

Sitter här nu och håller på och färga ögonbryna, ska noppa dom sen oxå. Skulle och vill färga underhåret oxå, men orkar bara inte...


 


Hur går de till??

Har precis hängt en tvätt.. och Angående de så är de en sak jag funderat på.. många gånger.. Hur sjutton kan tvätten speciellt tröjor och påslakan vända sej ut och in i tvättmaskinen. Jag menar jag stoppar alltid in de med rätsidan utåt, och oftast när man tar ur de ur maskinen har ett eller flera plagg vänt sej.. Hur går de till?????


Onsdag

Tittut!
Disigt och dimmigt ute idag..Vet inte solen kke finns nån stans där bakom och visar sej senare, kan man ju alltid hoppas.

Håller på att tvätta lite. Få se om jag ska träffa Fi när hon slutar sen. Och kolla på deras föl, som Åke var till Orssa och hämtade igår. Den har vart där sen den föddes i juni. Men nu bestämde dom sej för att ta hem honom och mamman..

Digitalkamera

Kan någon tipsa om en skapligt bra och inte alltför dyr digitalkamera??
Jag ska köpa mej en ny, och de är ju en djungel med kameror....
Har setat och kollat lite men fan man blir ju alldeles yr av att sitta och kolla....
Tips tack
=)

Halå

Nu var de kväller igen.
Har kört Ari på rakbanan och han kändes toppen fin idag oxå=)

Sen när jag kommit hem ringde Tommy, så han jag och Charlie tog en motionsrunda.  Ska gå tillsammans imorrn kväll igen.

Bara skit på teven oxå, så de blir nog att fördriva lite tid här vid datorn nu en stund.

Önskan

Någon som kke vill ge mej denna i födelsedax present.. eller kke en liten del av de iaf??
Men då får du tänka fort, för auktionen går ut kl 20:44 ikväll...

Kolla --->
Här vad de är jag önskar mej.

Höj på dä!!

Solen skiner för fullt och jag sitter instängd på jobbet... =( Nä då de var och ta i.. hehe.

Ska köra Ari senare efter jobbet och sen blir de motions runde promenad. Vet inte om de är nå bra på teve ikväll heller.

Nu vet ja inte mer va jag ska skriva för tillfället.

Done that!!

Nu har jag hö hemma igen, vart 30 balar så de räcker nog ganska precis 1 månad.
Nu på kvällen var jag och solade. Sen så tog jag Charlie och skulle ut på en rask promenad igen.. Fick sällskap av Tommy, som oxå var ute och gick, träffade på han lite längre bort här på gatan.. Så nu har vi bestämt att vi ska gå tillsammans imorrn kväll oxå. Går ju alltid lättare att gå när man är fler, och roligare oxå dessutom =)

Ska snart kolla teve, CSI, spännande fortsättning sen förra måndan så de vill jag absolut inte missa. Sen efter de är de nog dax för sängen. Jobba imorrn igen.

Måndag idag

Skönt med lite ledighet och sovmorgon..Men har drömt så himlans mkt och´en massa skumma saker...

Ska och hämta hö i eftermiddag och innan dess ska jag städa av lite här hemma.
Har vart frost inatt oxå, men nu sitter min kupe´värmare i så jag slapp skrapa nå rutor imorse :D Solen skiner och de är toppen väder idag. Så härligt, ska nog passa på att vara ute så mkt som möjligt idag.
Igår kväll tog jag och Charlie en rask promenad på ½ timme. Ska eller måste försöka ta en sån prommis varje dag nu. 

På min önskelista =)

Ett sånt här önskar jag mej när jag fyller år. De kommer ifrån solx.se
Kostar 250:-
Självklart ska de stå mitt namn i =)



Annars går de bra att få i julklapp oxå
;)

Sönda

Fick skrapa rutorna på bilen imorse när jag skulle iväg. Alltså har de vart frost och minus grader inatt. Usch nu är vi där igen..=( De var nån som sa att tre veckor efter frosten så kommer snön.. Ja ska försöka komma ihåg de och kolla om de stämmer. Så i eftermiddag åker kupe´ värmaren in i bilen så slipper man i af skrapa om mornarna+ att man har en varm och gosig bil...

Körde iaf Ari igår på kvällen, han kändes dunder fin och vart riktigt pig goch alert. Sen var jag bara hemma och kollade teve och kostade på mej en cider ;)

Idag är de jobb till halv 5, sen imorrn är jag ledig.....

lördag

Morrn morrn!
jag har vart uppe sen klockan 6 eftersom jag jobbar. Som jag skrev igår så var jag ju ap trött därför la jag mej tidigt... men inte fan kunde jag somna heller.. låg och vred och vände på mej, skit drygt...Så idag är jag lite mosig, men men bara och hoppas på att jag kan somna utan problem ikväll.

Trött så tröött

Gah snacka om att jag är trött... Var trött redan när jag kom hem från travet. Har iaf lyckats hålla mej vaken, men nu känner jag att de strax är dax att valla en sväng med Charlie, sen får de bli sängen. Var och solade en liten vända nu på kvällen oxå innan jag var upp och tog in Ari och fodrade kväll, bränner som fan i ansiktet just nu och är röööd som bara den, menjag hoppas de lägger sej tills imorrn.

Btw, de har blivit ändrade planer angående presenten från Linda, som jag skrev om i  ett tidigare inlägg så skulle jag ju få välja nåt från forever21.com, för hon skulle skicka efter en klänning därifrån. Nu blir de inte så, för hon har beställt klänning från ett annat ställe.. Men tack ni som skrev vad ni tyckte va fint.. Lovar att tala om vad jag får istället.. Om hon nu fortfarande vill ge mej nåt^^ men de hoppas jag.. Hihi....

Nä nu så folks orkar jag inte mer för idag.. Så jag önskar en god natt!


Ööh. WTF??

Men hallå.. är man helt desperat eller?
Kolla in vad jag menar här

Freda..

Morrn morrn.
Vaknade för en stund sen, och känns jätte bra att jag fick mej en sovmorgon =)
Ute är de grått, men de är ju inge ovanligt. Drar på mej xtra kläder idag när jag ska jobba för risken är nog ganska stor att de blir kyligt. Bara man slipper regn så är jag glad.

Ska försöka städa av lite sen när jag kommer hem oxå. Slipper jag tänka på de över heljen när jag jobbar.

Nu ska jag surfa runt en sväng innan de är dax att göra sej iordning och åka upp på travet..

Ha en grääjt dag!



Tjing tjong Långkalsong

Ja och dom satt absolut inte ivägen idag när jag körde Ari..

Sitter och kollar Idol, men reklam just nu. Imorrn får jag iaf sovmorgon, de ska bli jätte skönt. För sen jobbar jaghela heljen och börjar 7 både lördag och söndag.

Nu börjar de igen..


soo long

~ToRsDaG~

Sitter här på jobbet och har väll inte speciellt roligt..men men what to do?! Slutar om lite mindre än 2 timmar iaf. Och imon får ja lite sovmorgon innan jag ska jobba på lunchtravet............
Nu vet ja inte mer va jag ska skriva så jag slutar nu!


Tjosan!


Onsdag 17:e September 2008

Jaha kanske ska skriva lite här idag då.. Inte för att jag vet vad jag ska skriva. Har inte hänt nå speciellt. Bara jobbat och sen hem, tvättat, käkat, vart och handlat och sen tagit in Ari. Nyss kollat på Idol.

Om en vecka fyller jag år.. hmm nu igen.. men jag blir ju bara 25 så.. ;)
Vet inte vad jag önskar mej riktigt.. men vill iaf ha en ny digitalkamera. De är typ de enda jag kommit på, eller har kommit på annat oxå men de har jag glömt =D

Nu ska jag fördriva lite tid här innan de är dax att bege sej till sängen.. men innan de ska jag gå en vända me Charlie oxå.....




tjohoo

Körde Ari på rakbanan idag. Jätte nöjd, han kändes fin som tusan =D
Sen när vi kommit tillbax till stallet och jag stog och gjorde iordning honom efter körningen, fick jag en glad och oväntad överraskning... Lena kom förbi och hade sin lilla bebis med sig. Åh hon var sååå söt, lilla Emilia =) Vi stog och pratade en stund, men sen skulle hon åka och hämta sina större flickor från handbollen. Vi sa att vi skulle höras, at jag ska komma upp nån dag och hälsa på.. Sen ska hon även kika in på jobbet nån dag framöver...

Hiii There!

Tis

dag idag. Sitter på jobbet som vanligt och planerar. Har nyss kommit tillbaka efter att ha vart hem och lunchat och rastat Charlie.
Har tänkt att köra Ari senare efter jobbet, funderar på att köra lite på rakbanan idag, de var ett tag sen sist.

Nu ska jag fortsätta jobba lite!

Spännande värre

japp nu ska vi ta och lägga oss...
Ny dag imorrn, och förhoppningsvis nya möjligheter :D

Natti natt!


Se där

Nu har jag träffat Fi en vända, vi var och handlade lite tillsammans. Sen åkte jag själv och solade lite..Har tatt in Ari och nu sitter man då här igen.. Tänk att man aldri får nog, trots att jag mestadels på jobbet oxå sitter framför datorn..
Klockan 21 är de CSI, så innan dess ska jag duscha och fixa lite.

Funderar på att ha en liten förfest/födelsefest (i efterskott) på marknads lördan här hemma, men skulle ju ha nå och bjuda på. Nå enkelt eftersom jag inte älskar att laga mat, så jag tänkte kke en sallad med pain riche elelr ost och kex och vindruvor.. Eller har du något annat bra förslag??

Howdy

Hemma nu... Ganska tuff dag på planeringen, men löste sej till slut..
Kall och ruggig dag idag, brr känns verkligen att hösten är här nu.. Få se om jag och Fi ska sola en sväng senare ikväll. Var ett tag sen vi träffades nu, så vi tänkte träffas, sola och snacka lite.

Föresten vad tycker ni om nya designen på bloggen då??
Jag gillar den skarpt =)




Nä nu så

Börjar de likna nåt igen här inne på bloggen. De mesta är på plats.. ska fundera lite mer till imon om de är nån mer ändring jag vill ha..Linda har setat bra länge nu och fixat och trixat. Till slut orka hon inge mer för idag och de förstår jag...

Jag kollar teve, men reklam just nu. Sen blir de att sova.

En riktigt God Natt önskar jag er!!

Ursäkta röran

Men vi håller på att "bygga" om lite här inne....Ska nog få ordning om ett tag..

Tjing!

Då var dagens träning av Ari avklarad. Körde en vända på skogen, och tog lite sandbacks träning.
Nu sitter jag i spänd förväntan av min nya blogg design som Linda håller på att göra. Tror de kommer bli super bra, för hon är så otroligt duktig =)

Veckan som kommer blir en tuff vecka, jobba hela veckan utom på fredan, men då är de lunch trav så då blir de inge ledighet heller. Men får se de i pengarna istället.

Dagens städ vovve ;)

Sollefteå hundskola, släng er i väggen... Här har nu min städ vovve ;) nästa steg blir att lära han diska, sen köra bil.. Hehe...

Lite städ hjälp är väl aldri fel, eller??

 



Dom små bilderna är klickbara

Goder morgon!

Idag har jag inte blivit väckt av nån mobiltele som ringt och berättat att min häst var lös igen.. tack o lov. Idag har jag fått mej en sovmorgon =) Fast var lite spänd imorse sen jag släppt ut honom att han skulle smita igen...
Vad skönt att vakna en söndag och vara pigg och må bra, inte va bakis elelr ha ångest över något. Verkligen skönt med en vit helj. Även nästa blir vit då jag jobbar hela heljen.. Men Heljen därpå, då jäklar, då blir de 30 års kalas hos Linda minsann... Frågan är bara hur jag ska komma dit och hem och vem som kan ta in Ari på kvällen och även någon som kan åka hit under kvällen och rasta Charlie. Men förhoppningsvis ska nog allt lösa sej!




Natti natt

Nu ska jag gå kvällsvändan med Charlie. Sen blir de sängen. Fastnade framför datorn hela kvällen, så de vart inge teve tittande för min del. Men kke blir nå bra man kan kolla på ifrån sängen istället...

En riktigt godnatt till er från oss.

Bjuder på ett kort hur Charlie ser ut när han sover...



Sötnöten ;)

Jaha...

Jaha då sitter jag här med en kall öl då. Köpte lite nötter oxå så jag har lite tilltugg. Inte för att de händer nå ikväll(vad jag vet) blir antagligen bara en hemma kväll för mej själv, eller med Charlie och Alvin.

Var tvungen att ta ett kort på himlen hur de såg ut nyss..




Inga planer

Har absolut inga planer inför kvällen.. Känns lite konstigt för varenda helj sen ja vet inte när, har de hänt nåt, oftast fest. Men man ska inte ropa hej än.. för nyss messa Fi och undra va jag gjorde.. Ja kvällen är inte slut än, den har ju knappt börjat, så vem vet de kke blir nå tok ikväll.. Återstår att se...



Lördag idag...

Då var man tebax på jobbet då. Men har haft en lugn morgon, har liten lucka nu innan jag ska till nästa klockan 10. Efter de blir de lunch, idag bjuder jag mej själv på ost och broccoli soppa, med ett ciabatta bröd till... =)
 Nu ska jag ta en rök innan jag ska cykla vidare. Usch de är fan inte skönt ute nu, dax att börja med vantar för de är lite kylslaget.
Ha en great dag!!

P&K

När katten är borta...

Ja ni vet väll hur dom brukar säga om barn... När barnen är tysta då är de nå tok eller bus på gång.. Kan ju säga att de gäller desamma me min hund. Tog en dusch nyss och han brukar alltid ligga utanför badrummet och vänta, och ibland komma in och sno en handduk eller nå annat och kuta omkring me och sen lägga nån annanstans. Idag låg han inte utanför när jag duschade. Tänkte inte mer på de föräns jag hade duschat klart och undrade vart han var nånstans. Hittade honom liggandes i vardagsrummet med en Cd-väska, som han låg och tuggade på och hade dragit sönder.. fanns några cd skivor i den men dom hade han gett fan i, men väskan vart bara skrot så nu är den i soporna..



Rovdjur...

När jag var i stallet nu på dan, kom grannen som försökte få tag i mej i morse. Han tyckte oxå de var mycket konstigt att Ari smitit så där. Då berättade han att för ca 2 år sen så hade dom en björn inne på sin tomt, frun var ute och plockade hallon och på andra sidan busken stog björnen, och gav ifrån sej tre rejäla "bröl" eller va de nu kallas.. haha.. Han berättade oxå att ½ år senare när han skulle gå och hämta tidiningen(han måste föbi vårat stall då) hade han sett blodspår inne på sin tomt, och i korsningen på hans väg och vägen som går förbi vårat stall var de en stor blodböl. Han ringde då polisen och trodde att de kanske var ett rådjur som blivit påkört. Några dagar senare träffade han eftersökaren som letade efter rådjuret, då visade de sej att rådjuret inte alls blitt påkört utan de var 2 vargar som skadat de och dom hade blivit avbrutna av ett lodjur, så då kom rådjuret undan men var ju skadad.
Så nu funderar jag verkligen på om de har strykit omkring nå djur i buskarna och Ari har gått i panik och bara rusat...Få se om nån hör nå om de vart nå rovdjur i närheten.....

God morgon x3

Gick först upp klockan 5:30 åkte och släppte ut Ari. Kändes så skönt att veta att jag skulle få åka hem och lägga mej i några timmar till.... Somnade om, drömde en hel massa konstigt, tyvärr fick jag inte drömma klart för 7:50 ringer min mobil, eller vibratorn va på så de vaknade jag av. Nej tänkte jag jag orkar inte jobba xtra, för jag trodde de ju va jobbet, men sen slog de mej att dom ringer inte gärna in folk som jobbar heltid. Jaha bara upp och kika vem de var, ett nummer jag inte kände igen.. slog upp de och de visade sej vara grannen till stallet!! Hmm undrar va han vill 8 på morgonen?! Hann inte fundera länge då de ringer på hemtele och de är en tjej i andra änden som hade hästarna i mitt stall förut. Då hade grannen till stallet ringt henne och bett om mitt nummer för Ari var ute och lös och sprang runt. Jaha bara och dra på sej kläderna igen, hoppa in i bilen och åka upp. Och mycke riktigt, där på stallplanen stog Ari och käkade gräs. Bara att gå fram och sätta på han grimman och leda in han i stallet de. Gick och kikade på hagen, vart han tagit sej ut. Och han måste ha fått panik av något slag för han har remmat igenom både eltråd och träribban jag har som grind. Fixade till de och släptte ut han igen. Åkte hem och då var klockan strax efter 8, så jag tänkte väll att jag åtminstonde kunde lägga mej en stund till och bara vila lite.... Men jag somnade om och vaknade nyss strax efter 10. Så de vart en väldans konstig sovmorgon för min del idag..



 


Vad ska jag välja??

Sitter och försöker välj ut något från Forever 21.com. Ska nämligen få välja något därifrån av Linda i födelsadags present.
Sitter och kikar och har hittat lite smått och gott, men finns så mycket att välja på, därför kanske ni som läser min blogg har lust att hjälpa mej vad ni tycker är snyggast...









 


Så kom igen nu och hjälp mej välja..
=)


Work work...

Jajjamensan sitter på jobbet i vanlig ordning. Men imorrn då jäklar är jag ledig, då ska de sovas ;P sen fixas och donas hemma. Ska även försöka ta en tur med Ari, om de inte blir nå snabb jobb till och me...

Har nyss vart hem till Charlie, åt hemma idag, köpte med mej mat hem för en gångs skull.




Ett så underbart och fint sms....

Måste dela med mej av ett sms jag fick igår kväll, jag vart så rörd och de värmde nå oerhört...

Hej, jag vill bara säga, tack för att du finns och är min vän. Jag och Fredrik pratade i telefon nu på kvällen om vänner och du är den som finns där för mig vad det än gäller och jag borde uppskatta dig mer. Jag är stolt att ha dig som vän och kommer alltid att finnas där för dig. Älskar dig, puss & kram

Det var av Linda jag fick det av




Jag blir lika rörd varenda gång jag läser det, för jag tycker de är så fint =)










~......~

Så hemma från jobbet.
Idag har de känts bättre med jobbet än vad de gjorde igår, antar att sånt går lite i vågor.
Ska inte göra nå speciellt alls nu. Bara fixa me tvätten och senare upp till stallet. Ikväll är de iaf lite att se på teve så de är ju super bra...
Tror jag ska ta lite glass nu =)

Såja

Nu känns de mycket bättre, tänk vad en tur på skogen kan göra mycket. Får lixom tänka på annat, koncentrera mej på bara oss och inget annat.
Känner mej fortfarande trött, men på ett helt annat sätt än när jag kom hem från jobbet. Man blir konstigt trött av att sitta framför en dator hela dagen, än och vara ute och jobba.

Inge bra på teve heller, så jag tror jag ska kolla lite i min nya travronden, och invänta sängdax.

Super suck

Gissa om jag är less på mitt jobb just nu. Känner verkligen att jag vill ha ett nytt. Men vet bara inte vad jag vill jobba med. Så här har jag inte känt nån gång under mina år som jag jobbat i vården och då är jag inne på mitt 8:e år (tror jag iaf)

Har käkat nu när jag kommit hem från jobbet, så bokade jag tvättstugan imon, så passade jag på att bädda rent oxå. Nu ska jag åka till stallet och ta mej en tur med min älskling, känner att jag behöver komma ut och rensa huvet lite.

Go kväller

Åh va jag är trött nu, har jobbat sen halv 8 imorse. Sluta 16 sen hem bytte om rasta Charlie och käkade innan jag for upp och jobbade på travet. Som tur var slutade de strax efter 20 så de vart inte så sent. Men kan lova att jag känner mej ganska så mör nu. Inte var de nå CSI ikväll heller =( Ska kolla på teve 21:55 sen blir de att titta in i huvet så jag är någorlunda pigg imorrn...
Ska försöka orka köra Ari imon efter jobbet oxå.

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer här...
Bye och natti!

Måndag

Skratt retande... Ringde Telia idag igen.. ang mitt bredbands helvete... Varje gång jag ringt så har ju allt brytits. Förklarade för telia tjejen om problemet och att jag hade på 1:a jacket (vad jag trodde efter att bytt uttag förra veckan) hon skulle kontakta en tekninker, och om dom var tvungen att komma in och kolla skulle dom höra av sej. Nu på eftermiddan ringde en tekninker, och jag hade en lucka så jag kunde åka hem så han fick komma med och kolla. De visade sej att de jacket som jag alltid haft på innan jag bytte förra veckan var 1:a jacket... Så Telia jag har haft rätt hela tiden!! Vi bytte tillbaka nu och nu funkar telefonen som den ska igen och vi kollade teven så att de oxå funka och de gjorde de. Teknikern skulle ringa upp Telia och be dom skicka mej ett nytt modem, så Krister kan få tillbaka sitt. Mitt gamla modem var svart och de lånade är silver färgat och enligt teknikern så funkar de nya silvriga bäst... Ja de är tur att de mesta ordnar sej till slut!!!!!

Nu sluitar jag om ca 50 min,sen hem rasta Charlie och äta för att vidare upp och jobba på trav och B-lopp....

Söndag

Trött, seg och lite små sliten idag. Var ut i Falun igår, hade skoj, bara att jag vart så full.
Har inte gjort många knop idag, mest legat och segat och vilat.

Imon är de jobb hela dan och även på kvällen, då de är trav igen...

Falun tonight..

Så då var man duschad, sminkad och klar. Sitter och väntar på att Näs:arna ska dyka upp. Sen drar vi till Falun. Hade tänkt gå på Harrys. Få se om vi ska på en fest som Linda är på innan eller hur vi gör...
Som sagt har jag ingen kamera längre så jag kan inte lägga ut nå kort imon. Men Linda kke har sin me sej som hon kan dela med sej av :D

Nä nu ska jag fixa till de sista innan dom dyker upp!

Ha en najs evening everybody! Hoppas jag att jag får iaf.

Whats happening??

Körde Ari på dan, idag var han så där enormt bekväm och lat igen...
Var förbi mammsen efter stallet och fick lite mat och så klippte hon topparna lite på mej.

Har nyss jagat en trotsig hund här hemma, var ut och rökte och han följde med ut. Då kom de en och gick på vägen och han sprang dit, vägrade lyssna på mej när jag ropade. Till slut sprang han ner på gården igen och bestämde sej för att leka, varje gång jag närmade mej honom sprang han undan, jag jagade och han sprang.. till slut sprang han nerför slänten bakom huset coh innan jag fick tag i han höll jag på att bli galen, inget koppel eller halsband med mej heller. Så med en trotsig hund som lägger sej hela tiden fick jag i princip släpa upp honom... gissa om jag är glad just nu.. näää!

Lördag idag... =)

Skönt med en sovmorgon, kände att jag behövde de.. Grått och mulet ute, men än så länge regn fritt. Funderar på att köra Ari en sväng lite senare. Sen vet jag inte vad som händer ikväll om de blir Falun kke eller??!!

Meeen

Jaha ännu en fredag kväll då man vart förvånad... Hade fått mess när jag kom ur duschen vid 19 tiden.. och de av samma som jag skrivit om förut... Ja va kan man säja.. Har även fått fler mess nu senare på kvällen. Han vill ut i Falun imon och då skrev jag att jag oxå funderat på att dit, så vi får väll se imorrn hur de blir..Om vi tar sällskap dit eller.. Har jag ingen skjts så kan jag ju iaf inte åka...

Har träffat Fi en sväng nu på kvällen. Peter hade kommit till henne lite tidigare, dom gjorde inge speciellt, så jag svängde förbi efter jag vart och tagit in Ari. Åkte hem strax efter 21 tiden. Tänkte kolla på en film på 3:an men varken den eller 5:ans kanal funkar ikväll...

Ska snart gå och lägga mej. Ska bli skönt med en sovmorgon imorrn efter jag släppt ut Ari.

Natti natt!!


Äntligen fredag

Ja de var min första tanke imorse när klockan ringde och jag insåg att de var sista arbetsdan för veckan och att jag har ledig helj =) Kände mej super trött då...
Ute regnar de, inge skoj alls, tur man får sitta inne.
Har inga planer alls i heljen. Linda fråga om jag ville me ut men då är de de där me skjuts... Men vi får se vad som händer...



Torsdag

**Gääsp**

Har inte hunnit blogga nå tidigare idag för jag har jobbat och i princip haft häcken full.. Fick lov att stanna kvar nä jag egentligen hade slutat för vi är tvungna att fixa nån jävla statistik till våra chefer+ högsta chefen.. Ja vi är fan mer än planerare, men tror ni vi får mer betalt?? Svar: NEJ. Så imon hoppas jag allt flyter på så kke jag kan gå hem lite tidigare, fredag och allt.

Är fortfarande förkyld, snorar och snörvlar, hostar och nyser.. vill verkligen bli frisk nu, för jag tror mycket av min trötthet beror på förkylningen..

Suuuck..

Jaha nu när internet och teven funkar då strular de me annat.. Varje gång de ringer och jag svarar på hemtele eller bara lufter på luren, då bryts allt.. d.vs internet och teven.... FAN!! Så imon är de väll bara att ringa de där jävla FELIA igen.....Ja en sak till oxå.. nummer presentatören funkar inte heller nu när nån ringer... Suck, suck , SUCK!!! Va matt man blir.

Har iaf kört Ari en tur på skogen i sanden idag. Var väldigt lat på bort vägen, men hem, då fick jag hålla i både tömmar och i vagnen för i vissa gupp trodde jag att jag skulle hoppa ur...

Nä nu börjar Idol igen...

See ya!

Onsdag

Har jobbat på travet idag, var lunch trav. Gått bra, förutom i sista loppet då de var monte´ och vart 7 omstarter!!

Har fått modemet av K nu och vart och köpt en kabel, kopplat in de på 1:a jacket. Och de verkar funka.. ska testa senare när jag får ork att testa mitt, så man kan utesluta om de är trasigt eller inte.

Funderar på om jag ska åka upp och köra Ari eller klippa lite mer gräs... skulle verkligen behöva gö nåt av dom idag så kan jag göra de som blir kvar imon efter jobbet....

Skit oxå!

Ja halva kvällen har spenderats åt att sitta i telefon kö till Telia. När de äntligen var min tur, vart jag på nåt jävla sätt bortkopplad.. men tack för de!!!
Gick över till grannarna ovanpå och frågade om deras bredband/digitalteve genom Telia eller i detta fall FELIA funka, dom hade haft lite knas dom oxå. Jag berättade om mitt problem och va dom på telia sagt igår när jag ringde. Då ringde dom upp och ställde sej i kö och när dom väl kom fram sa dom typ samma sak som till mej. Grannen följde med mej ner och hjälpte mej kolla modem och kablar och annat.. gick sisådär.. Han tyckte till slut att jag skulle vänta tills imon, när jag får låna modemet av Krister och ha testat de. Han tyckte även att jag skulle köpa en längre nätverkskabel så jag kan koppla in modemet på 1:a jacket som telia verkligen tycker. Jag själv tror inte att problemet ligger hos mej utan någonstans utanför i nån ledning. För under de senaste 5 dygnen har dom fått in en massa samtal från folk i R-viks trakten att dom har störningar i bredband och digital teven....
Använder just nu de gamla modemet, funkar inte heller vidare bra, blir utkopplad lite då och då...

Nä kan juh lova att när bindningstiden gått ut från telia, då tänker då jag säga upp och byta både bredband och digitalteve, för de här är inte första gången de strular!!!

Tack och godnatt!!!!!!!!

Grattis

Idag fyller Charlie 7 månader

Och imorse i 10 tiden fick Lena en dotter...
Grattis grattis!!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitt internet strular fortfarande, faaaaaaaan jag blir tokig!!
=(
Har hittat ett gammalt modem som jag använde mej av innan jag hade digital teve, och i det modemet är de inga uttag för kablar till teven. så jag testar nu och ser om de funkar med internet iaf!

Isf är de väll modemet de är fel på..(de nyaste alltså)!

Tisdag..

God Morgon
Jag har blivit förkyld =(

Sitter på jobbet.
Vi är så nyfikna hur de går för Lena, strax innan 22 tiden igår kväll fick jag mess igen, då var dom på väg in till BB, värkarna var starka och de gjorde för ont... vi väntar med spänning..

Mitt internet+teve strular fortf, ringede Telia igen sen igår, har beställt trådlöst modem och boxer som jag ska pröva 3 månader.. Fan va jobbigt de är utan!!

Ha en bra dag..

Ja just ja..

I lördas på dan så gick Ari ett snabbjobb. Stoffe var över och hämtade honom, och hör och häpna, han cyklade med honom och han gjorde ingenting! Med mej när jag ska gå över med honom på banan, så trippar han och håller på så jag är helt förstörd när jag kommer fram.
Sen värmde han honom i 4 bakvarv och han låg inte alls på som han gör med mej. Stoffe testade att ha "helstängt" på och de gick kanon bra. Sen körde dom ett jobb på 2640 m. Han fick va på han emellanåt, men han svarade iaf på de Stoffe ville. Jag jobbade ju i lördas så jag var tvungen att åka ner och jobba igen, så jag hann inte se allt, men Stoffe var iaf nöjd med honom, och naturligtvis jag me efter att han berättat =)


Måndag 1:a september

Nu funkar internet och digiteve skapligt.. Igår kväll när jag kom hem dog allt.. så jag kunde inte se nån teve igår kväll och inte uppdaterna min blogg...
Har setat i tele nyss med Telia och som vanligt ser dom inge fel.... Men nu så har jag lite kontakt+ nån kanal på teven funkar dessvärre inte.. bara och hålla en tumme att allt blir som vanligt...

Har jobbat idag, har gått bra. Men jag har funderat hur de har gått för Lena, strax innan 7 imorse fick jag mess att värkarna hade satt igång.. men på dan ringde hennes svärmor hem, då hade dom avtagit.. och nyss när jag messade hade dom kommit tillbaka lite starkare än sist, så de är bara och vänta och se när den lille bebben vill komma till världen =)

Ska strax ut och klippa lite gräs tänkte jag.

Lördagen var skoj, iaf till en början, jag och några från jobbet hade bokat bowling bara klockan 22. Sen klev vi in till "nattklubben" där Brolle spelade, mkt folk var de. Träffade Fi där så vi partade på. Hon hade vart på 60 års kalas innan... Vart en tidig kväll hon gick hem strax efter 12 och jag runt halv 1. Fick reda på en sak så då kände jag att jag inte hade nån större lust att vara kvar...

Nä dax att kapa gräs!