Tisdag

Idag äre 9 månader till Julafton :P hehe tiden går fort ^^
 
Nåja, var o starta Tic på Romme i fredags, så här i efterhand, med tanke på att snön föll ner hela dagen så skulle jag ha strykit, dessutom en ny kusk på hästen som var så jäkla nonchalant. Men men som K sa; du är en erfarenhet rikare..
 
 
Igår vart de en roadis tur o retur till Västerås, åkte ner i en bil och kom hem med 2 bilar.. Hehe, är nu ägare till en Audi.. en fyrhjulsdriven liten sak :P
 
 
 

Onsda

Fullt ös så gott som hela dagen. Först vaknade jag kl 7 men somnade om o vaknade strax efter 9. Åkte till stallet i 11 tiden, fixat där och körde Ticen. Sen var jag o handlade, hem och åt, städade, torkade en massa blod efter fröken Busan som löper :/ sen har jag tvättat. Och sen ringde min hovis så de var bara o byta om till stallkläder igen o dra till stallet så vart Tic nyskodd :) Så bara för man är ledig är de inget som säger att man inte är sysslolös ;)
 
 

Tisdag

Idag hämtade jag ut min älskade telefon efter den vart in på display byte. De vart ingen billig historia, men men de kostar o ligga på topp ;) den ser sprillans ny ut, så nu gäller de o hålla hårt i den.
 
Har vart fina dagar nu, men kalla nätter, hur underbart som helst. Skönt att de blir ljusrae o ljusare för varje dag som går.
 
Imorrn är jag äntligen ledig, så då blir de sovmorgon, sen blir de o tillbringa lite timmar i stallet.
 
 

Lörda

7 timmar i stallet, check! Haha ja allt tar sin tid. Var i stallet kl 7 imorse, fodrade alla hästar, la ut hö o släppte ut dom, sen mockade jag åt mina o gjorde iordning, och där nånstans ringde dom från jobbet, många sjuka, så imorrn blir de en xtra tur mellan 7-16 Kaaatshiing :P jaja gjorde klart i stallet, tog in Tic, gjorde han iordning, lastade och åkte till Rättvik till banan. Körde en mycket pigg och travglad häst, tror han tyckte de var kul att vara på banan igen eftersom han var så pigg. Han kändes fräsch och fin iaf.
Duschade packade och lastade och åkte hem till stallet igen. Väl där tog de ännu mera tid för o packa ur osv. Och där nånstans ringde Larsa o fråga om jag var hungrig, så när jag var klar i stallet så åkte vi upp på berget och grillade korv :P
Var hemma i 16 tiden, nu har jag precis duschat o ska snart ut me Busan, sen blir de o slappa o slöa i soffan för att sen komma i säng.
 
 

Fridaay

Hur skönt äre inte me helj?! 
 
Idag hade jag mitt första insläpp i nya stallet, som tur var så följde Lotta me och hjälpte till. Imorrn har jag utsläpp oxå och även då ska L följa.. Sen blir de nog o lasta Tic, och åka ner till banan och köra ett jobb me honom, känna hur han känns, har ju bara kört hnom i skogen på slutet, och nu på nya stället finns de bara en väg att köra, och den är kass i underlaget så då känner o ser man ju inte hur han funkar.
 
Funderar starkt på sängen nu för jag är sååå trött... Zzzzzz

Söndag

Jobbheljen över för denna gång. Nu en och en halv dags ledigt innan jobb drar igång igen.. Puuh. Men får iaf två sovmorgnar så, ska väl hinna vila lite.
 
Imorrn står mestadels stall på schemat, va annars?! Kan säga så här en vecka efter flytten att, visst de var skönt o komma bort från idiot stallet jag stog i, men detta åkande och ha hästarna mer än 1 mil bort är inte heller skoj även om jag inte har alla fodringar o utsläpp själv som jag hade innan. Känns inte som "hemma" , men jag får bita ihop och hoppas på att de snart dyker upp stallplats på närmare håll.
 
 
 

Torsdag

Idag är jag ledig. Fick en sovmorgon, sen åkte jag till stallet. Ticen skulle få en behandling av Li. Och de var strålande sol på dagen, så tog en ridtur med Foxxan efter Tic var behandlad. Underbart att bara "vara" idag. 
Har tvättstugan bokad senare, annars har jag inga mer planer för dagen.