Projekt stallbygge fortsätter....

Innan vi började snickra o greja för dagen så tog jag en ridtur tillsammans med Eva.
Sen har vi kommit en bra bit på väg i stallet och vi har grillat korv. Perfekt dag. Nu svslutas den i soffan, kaminen är tänd, ett glas alkoholhaltig dryck i glaset, tittandes på Så mycket bättre. 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser de ut nu i stallet =)
 
 
 
 
 
 
 
 

30:e oktober.

Satt och funderade och var tvungen att kolla exakt datum, och idag för en vecka sen, alltså den 23 oktober då var de 4 år sen jag slutade att röka. Jisses har de redan gårr så lång tid. Ja ja jag är då hur glad som helst att jag fortfarande är rökfri och känner absolut inget sug efter de. Hejja mej =)
 
 

Hej där i natten..

Jobbat till 22 ikväll, och är nu ledig i 4 dar, känns så skönt.
Ska vara på VC och ta lite prover nu kl 9 på morgonen. Sen ska jag fixa lite ärenden. Sen blir de väl o fixa de sista i stallet under heljen, eller ja jag hoppas då att vi kan göra klart de sista där så de blir klart nångång..
Borde väl försöka gå och sova nån timme nu innan klockan ringer.
 
 

söndag 25 oktober

Oj vad veckorna går fort. VA ett tag sen jag skrev här.. Men de är ju mest jobb o lite fritid, och där är de ju djuren som gäller mestadels.
 
jobbat denna heljen.Och min trötthet den fortsätter, men var iaf till vårdcentralen i tisdags och träffade en läkare, och hon tror att jag har blod och järnbrist, så på fredag morron ska jag dit igen vara fastande och ta prover, få se vad dom visar och vad uppföljningen blir.
 
En mycket rolig sak hände igen i fredags. Min älskade Ticen tog en seger igen, denna gången på Romme i ett V64 lopp, och de mina vänner är ganska stort. De vart alltså min andra tränar/ägar seger. Vart en skaplig prissumma, sen fick vi en rosett och ett paket. I paketet var de en ostbricka med tillhörande kniv och nåt mer tillbehör, blombuketten fick egentligen kusken, men han gav dom till mej, en fin liten höstbukett. Kommer även få seger video igen och seger tavla ska beställas. Gissa om jag är glad =)))
 

Torsdag 15 oktober

Jobbar kväll idag. Var ledig igår. Fick en hel del gjort då. 
I heljen så sågade vi ut en dörr i mellanväggen i stallet, vart väl inge vidare bra. Men igår fick jag lite tips och jag lyckades helt på egen hand få ihop dörren och få upp den på gångjärn. Till heljen, ska jag köpa lite mer virke och reglar, så antar att de blir lite gjort då.
På söndag kommer de en o ska kika på volvon som jag har ute på annons. Få se om jag blir av e den nu då...
 
 

Femte oktober.

 Måndag igen. Igår var de fullt upp hela dan. Och dessutom var de fint väder. Var till Romme igen på trav, startade i lopp 3 med U.O i sylkun igen. Ticen gjorde ett kanonlopp och slutade som 3:a =) är så jäkla glad att jag får äga denna häst ♥
 
I fredags vart en av boxarna så gott som klar, lite småfix kvar bara och så återstår de att göra en vägg på den andra boxen och samma småfix som den första.. 
 
Imorrn på morgonen kommer tysken igen och behandlar hästarna. Sen jobbar jag kväll. 
 
 
 

Fredag andra oktober

Ledig igår, semester idag=) 
 
Besiktade bilen igår, och den gick igenom med blankt papper =) efter de åkte vi o köpte, lite skivor o virke till boxbygget. Nu är mellanväggen förstärkt så äre bara resten kvar.. hahaha.
 
Idag blåser de storm här, de enda positiva med de är att då är de inte nå djur o flugor i närheten av hästarna. Jag ska ta en lugn ridtur på Ticen, sen ikväll blir de att åka på travet o jobba.
 
Denna helj är de även marknad här i Rättvik, men ärligt så intresserar de inte mej så mycket =)