Tisdag 28:e september

Idag kom mina efterlängtade blinkers :D dom är i klarglas med svart bakgrund. Har meckat ditt dom och de ser ut som en helt annan bil. Lyckades få i 2 st små blåa lampor oxå i parkeringsljuset. Kommer lysa skitsnyggt när de blir mörkt, meeen jag får nog inte ha så enligt Farbror blå..

Har jobbat idag, bytt från kväll till dag, så de vart ju ett kort pass på bara fem timmar så jag slutade kl 12.30.
Håller på och tvättar och senare ikväll så blir de ett banjobb med Ari ilag med Ina och en av hennes 2åringar.. Eller ja kanske båda hennes, om hon har nån som kör den andra. De var längesen vi gjorde ett jobb nu så de ska bli kul och se om hans "polett" har trillat ner..

Ser framemot den 25 november, då kommer nämligen djurprataren Gabriella hit till Rättvik igen. Hon var här i mitten av september men då hann jag inte få en tid. Hon blir fullbokad direkt. Men denna gången hann jag boka in mej. Tycker de är intressant med såna. Ska bli kul och höra vad Ari har och berätta.
Vet att alla inte tror på att man kan prata med djur. Men jag tror på sånt. Sen finns de vissa som säjer sej kunna göra de, men jag tror inte att alla har den förmågan.
G är iaf väldigt känd, tror till och med hon varit med på teve. Och hon tror då jag på att hon kan.

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ska jag vila en liten stund, vart lite skum i magen och illamående.........


Söndag 26:e september

Hmm få se sist jag skrev var i torsdags..

Fredagen jobbade jag. På kvällen så körde jag åt Lalle och Sune till Falun och in på Mariannes. Vi var där till ca 1 tiden, sen åkte vi på donken och käkade innan vi for hemöver. Regnade som fan hela kvällen och de var inte alls kul och köra då.

Trött igår eftersom de inte vart så mycket sömn. Dessutom ställde jag ju klockan eftersom min pappa skulle komma och vi skulle fira min födelsedag. Han ringde och sa dom skulle vara här i 12 tiden men hon vart kvart i 1 innan dom dök upp. Åkte till stallet och visade Ari och passade på att ta in honom, han var dyngsur och frös. Sen å¨kte vi på lite seeightsing och kollade in Springkällan. Sen åkte vi till Hantverksbyn och käkade. Fick ett kuvert som innehöll lite pengar, dom sa att jag fick köpa mej vad jag ville och pengarna skulle vara till mej, och inte köpa nåt till djuren:D så jag får fundera ut nå jag behöver...

På kvällen var jag hos Fi, vi drack lite och sen vidare till bowlingen. Av henne fick jag 2 st ciggpaket inslaget :D
Var inte så vidare mycket folk ute, men man fick göra de bästa av situationen.

Idag har jag mest segat. Och på dan var jag upp till mammsen eftersom syrran från Falun var här med paket. Vi käkade och fikade lite och så öppnade jag paketen. Fick 2 st vita lampor att ha i vardagsrumsfönstren och en vanilj parfym.

Nu ska jag snart bege mej till stallet mocka och ta in, sen ska jag faktiskt köpa me mej nå mat hem, för jag är hungrig igen och man lär ju äta lite bakismat eller :D


Torsdag tjugotredje september

Idag har jag då jobbat 10-16, fan va najs, lite sovmorgon och inte alltför lång dag.
Sen var jag på deligation.

När jag kom käkade jag lite. Sen tog jag tag i lite städning, dammsög och torkade golv. Efter de pustade jag ut och la in alla räkningar som ska betalas denna månad.
Vart i stallet och fodrat och släppt in Ari och passade på att ta med Charlie och kvällsrastade han där.
Nu sitter jag med slingmedel i huvet och ser ut som en alien eller nåt :D

Pappa ringde precis och han och hans qvinna kommer på lördag, på dan någon gång. Ska väll ut och äta nånstans då...

Strax dax att skutta in i duschen och skölja ur håret och hoppas på ett bra resultat..


Onsdag 22 september.

Jobbat till kl 13 idag.

Fått ett lass hö på eftermiddagen. Sen kom Lena och hennes 2 äldsta döttrar och hämtade mej så åkte vi till Vikarbyn och Mimmi, på Ljusparty. Handlade en hel del med ljus som kommer nästa vecka om jag har tur. Tog svarta hallon ett paket med lite olika storlekar sen småljus med lukten vaniljkräm.

Har pratat me pappsen nu på kvällen, och ev så kommer han och hans tant, kvinna, flickvän(?!) ner hit på lördag när jag fyller år. Han skulle höra av sej imorgon hur de blir för han visste inte säkert nu...
Så nu har jag städat av lite, eller ja dammtorkat för jag kan ju inte ha de ostädat om jag får besök :S så jag får ta tag i golven efter jobbet imorgon eller på fredag.

Nä nu är jag hungrig så nu ska jag äta nå innan jag ska kolla på Hells Kitchen.

Imorrn jobbar jag en specialtur, skulle egentligen jobbat kväll, men går upp och jobbar 10-16, så de innebär en stunds sovmorgon.. Jag gillart :D


Tisdag 21a september

Fan va jag känner mej irriterad :/ skulle inte tatt på mej extra idag, hade verkligen behövt vara ledig, men men får se de i pengarna när dom kommer istället.
Har även sökt semester 2 o 3 oktober, men de verkar som chefen inte tänker skriva på :( eftersom de är marknad den heljen så är de så osäkert.. jaha blir de månne och sjukskriva sej då?! Men då blir de ju typ plus minus noll i allt som jag jobbat extra... Fan fan fan, hoppas verkligen jag får semester då. Ska kolla lite imorgon om de är några vikarier som skrivit in sej den heljen och jobba då. Jag var ju ute i såå god tid och lämnade in denna ansökan.. Ja som sagt jag är både arg och irriterad.


Söndag 19 september

Ja då har man jobbat helj igen då, och som vanligt gick den fort. Trots att innan man går på den så gruvar man sej.
Iag har jag röstat, så nu är de bara och invänta och se vem som vinner, Rött eller Blått? eller blir de nån annan färg kanske?

Imorrn är jag ledig, men då är de lunchtrav och dax att ratta startbilen igen. Får iaf lite sovmorgon och de är jag tacksam över. skulle vart ledig tisdag oxå, men fick in en extra tur då =) Sen jobbar jag resten av veckan, ja inte kommande heljen för då är de min tur att vara ledig.


Fredag 17 september

Fan va jag hatar och såra folk. Ja menar jag vet ju själv hur de är att bli sårad. Inget man vill för de gör ju så ont. Men jag var tvungen och tänka på mej själv. Finns inte dom rätta känslorna så är de ju inte rätt eller hur?! Och man kan ju inte leva i ett förhållande för att göra den andra glad, bara för man vet hur starka känslor han har..  Började känna så här för ca en vecka sen, men tänkte väll just inte mer på de, eller jag tänkte kanske att de blir bättre.. Men i lördas så träffade jag en person när jag var ute på bowlingen och han fick mej att inse att jag nog inte va "riktigt kär". Visst har jag haft känslor för R men den "rätta" älska känslan har aldrig funnits, men man har ju hört att de kan ju växa fram, men i detta fall har de tyvärr inte gjort de. Han är en otroligt snäll, omtänksam och fin kille på alla sätt och vis, och den tjej som fångar honom kommer skatta sej lycklig. Han var inte rätt för mej, men han kommer vara de för nån annan.
Så i onsdags så tog jag de svåra beslutet och bröt upp. Var en jobbig eftermiddag och kväll. För även om jag vet att jag gjorde rätt så var jag ledsen och grät flera gånger, mest var de nog för jag vet hur sårad han blev. Sov inte många timmar den natten för trots allt funderar man ju ganska mycket.
Gårdagen kändes lättare och jag kände i mitt hjärta att jag gjort rätt val.
Så nu är jag singel igen, och jag vet att han med stort H finns där ute nånstans, kanske närmare än man tror...




Onsdag 15 september

Ledig idag, tog en välförtjänt sovmorgon. Jobbar nu sen 4 dar innan jag får lite ledigt igen.

Solen skiner ute, härlig höstdag. Få se om jag ska köra Ari eller om jag väntar med de till ikväll. Om de alls blir av idag.. hehe.


Söndag

Idag är jag inte på tipp topp:/... Men lite pannkaka hos Sofie gjorde susen iaf :)

Har precis orkat dammsuga lite oxå. Och upptäckte till min stora förvåning att dammsugaren går sönder mer och mer, så de blir till och köpa en ny...

Ska strax släpa mej in i duschen, men känns otroligt drygt.


Invigning av nya skorna ikväll^^ få se hur...

mms_img18558 (MMS)

Invigning av nya skorna ikväll^^ få se hur d slutar:-P dom är något högre i klack än mina andra nya jag haft i sommar..


matning av fåglar vid enån

mms_img40450 (MMS)

matning av fåglar vid enån


Torsdan...

Ett steg närmare. Hoppas de händer nå snart bara för nu är jag rätt less.

Hur fan kan de va så jävla lyhört ner i min lägenhet, jag tror jag blir toooookig :/ hundjävel som springer fram och tebax ovanpå, dom går som nå jävla elefanter. Ja jag är rätt irriterad Jaaa!! Vet att de kan och är lyhört på andra bostadsområden oxå, men inte som här....

Imorrn har jag fått extra jobb, gött, hoppas jag åtminstonde kan få ihop 20 extra timmar denna månad.


Nu ska jag fortsätta kolla på CSI.


Tankar och funderingar...

Finns några saker jag går och funderar på.. Överväger och göra slag i saken. Men tänk om jag ångrar mej då?! Men iofs gör man inget åt sin situation så händer de ju inget. Ja som sagt jag har inte bestämt mej ännu, bara börjat och hört mej för lite smått.. Återstår och se vad jag kommer fram till.



Måndag 6 september

har jobbat extra idag. Sen har jag inte gjort så många knop. Har faktiskt sovit en stund. Är fortf trött och seg efter gårdagen.
Ska iaf ta och diska strax, sen studsa in i duschen. Ikväll kommer R ner.


Trött, tröttare tröttast!

Kom hem till Rättvik i 18 tiden. Så de vart en heldag i Sandviken.
Lite besviken är jag men vart en placering bättre idag än sist. Men hade önskat fått en 1:a oxå. Så idag vart de en slät 2:a så jag gick tyvärr inte vidare. Fick otroligt bra kritik iaf. Nu är de slut för utställningar för oss för i år. Och nu satsar vi på nästa år. Tills dess så ska jag banne mej ha fått mer muskler och grövre hund. Måste bara komma på nå bra sätt och träna upp honom på. Tur de blir vinter snart så han får springa i snön.. Om de nu blir nån...

Charlie är helt slut efter dagen och gick och la sej direkt vi kom hem, han ville inte ens ha nå mat.
Jag är oxå väldans trött så de blir inte och va uppe nå länge till för mej heller.


Söndag 5 september

Uppe med tuppen idag, eller ja kanske aningens tidigare oxå!

Ska ju snart åka till Sandviken i Högbo på hundutställning. Hoppas på bättre tur denna gång än sist vi var iväg till Alfta.
Tyvärr är de lite ändringar av planer, för Annica skulle åkt med och ställt sin Chipp. Men han är dålig och spydde hela dan igår. Så de blir till att åka själv. Tråkigt värre :(

Imorrn har jag fått extra jobb 7.30-12.30 inte många timmar, men är ju något iaf, och är ju bara början på månaden så nån fler timme lär jag nog få ihop..

Och bilen fick jag tillbaka av R i fredags, de var som han trodde O ringar som va slut, så nu kan jag ha värmen på i bilen utan att de immar igen :D


Ute i skogen med lilla Charlie

mms_img21119 (MMS)

Ute i skogen med lilla Charlie


Dax för ett pass på rakbanan

mms_img48125 (MMS)

Dax för ett pass på rakbanan


Torsdag 2 september

Idag jobbar jag och har delad tur, mindre roligt. Men desto roligare är att jag blir lite lång ledig i 5 dagar nu, om jag inte får extra jobb, vilket jag behöver...

Igår efter jobbet på kvällen så var de dax för Charlies dusch/bad inför söndagens utställning. De tog ett bra tag innanjag lyckades få in honom men när han väl stog där gick de bra. Hade en ny strategi så de vart bara halv dusch, ben, svans under hakan och magen. Han är ju ren på ovansidan så att säga så de kändes onödigt att tvätta där.

Idag åker jag runt i en vit 745. R tog min bil imorse för han ska fixa lite med den. När man vrider på värmen blir de imma på rutorna, ett typiskt fall av att de läcker vatten/glykol så kallat glykolimma. Inga mängder för jag märker inget men de kan vara en O ring som inte vill vara med längre. I värsta fall är de värmepaketet :S bara och hoppas på de lättaste och billigaste alternativet.