Hallå där.

Hemma nu efter en trav kväll med lite strul.. men allt löste sej och de vart inga större problem.
Har regnat sen har solen skinit, varpå de har regnat igen, och de blixtra till och med en gång följt av en åsk smäll. Jag var dyngsur om fötterna när allt var klart. Så de vart en varm dusch nu när jag kom hem...Ska varva ner lite innan de är dax för bingen.

Har iaf bestämt mej nu ang de jag skrev tidigare så jag kommer att tacka ja till minsta parveln...Ska ringa Petra imon och prata mer och bestämma.

Nä nu ska jag surfa runt lite mer och göra mej trött.
Natti natti!

Tjenixen

Nu ska jag göra mej klar för att åka och jobba på travet.
Gissa om jag vart förvånad.. jag somna nämligen av en stund och när jag vaknade hade jag fått mess på mobilen, ett nummer som jag inte kände igen. De visade sej att de är ett X, som bor i Falun numera. Jätte kul att höra ifrån han.
=)

Funderar fortfarande på de jag skrev om tidigare, men jag tror de lutar åt den yngsta parveln...

Ha en bra kväll, få se om jag uppdaterar när jag kommer hem.
Soo long!

Oj oj oj..

Nu fick jag minsann lite att tänka på...
Som jag skrev förra veckan så kommer jag att få hit antingen Benjamin eller hans yngre syskon på onsdag, har ännu inte avslöjat va de är här(de får ni reda på sen). Har juh ställt in mej på att de skulle bli Benji, men nyss ringde Petra från Idre och fråga om jag hellre ville ha ett syskon som är yngre?! Benji blir 9 månader nu i juli och den andra 5 månader. Är kke lättare om man tar den yngre. Frågade även vad Petra tyckte var bäst och hon sa juh att den yngre va nästan lättare os.v. Så nu sitter jag här och funderar och funderar... Ska höra av mej till henne imorgon när jag har bestämt mej. Men tar jag den yngre då kommer han inte föräns på torsdag när hon är på väg hem från Sthlm. Men en dag till kan jag ju vänta, för när man väntar på nå gott så...=)


Måndag

Morrn morrn. Måndag igen då. Sitter på jobbet. Xtra tur idag på hela 4 timmar, wohoooooo!! =D
Få se va jag hittar på efter jobbet innan travet, kke kan klippa lite gräs. Annars har jag inga planer. Ha en trevlig dag!
Kram

Hej hallå

Har vart i Borlänge idag me Fi, Åke och Krister. Shoppat ett par jeans för 99 kr...billigt värre nedsatta från 599kr de kallar jag för ett kap ;) sen köpte jag en ring. Stor shoppat med andra ord =D efter shopping turen var vi på Max och åt innan de bar av hem till Rättvik igen. Då stannade vi till på Rasten och köpte glass. Börjar bli lite trött nu och ska snart duscha, men först ska jag vänta på att Linda ringer upp igen. Imon ska jag jobba xtra och sen på kvällen är de trav. Fullt upp med andra ord.
Ha de så bra och natti så småningom.

Tjing tjong kanelstång.

Lite seg idag igen då. Stack ner till Fi igår sen på kvällen, drack lite cider och tog ngn grogg oxå. Sen cyklade vi ut och kollade folket på Rättvik innan vi begav oss in på bowling discot. Va inte så mycket folk där, så vi beställde nåt att dricka, drack ur, tänkte åka upp på parken och kolla om de var nå mer drag där. Men hade man väl betalt in sej så fick man inte komma in igen. men vi drog en liten nödlögn för vakten att vi var tvungen hem och rasta hund och om vi fick komma in igen sen utan probelm. De gick bra så då hojjade vi upp till parken betalade in oss där.. men de var bara ett litet dansställe öppet, de var de som låg där ute. Dessutom var  de bara raggare där, ingen alls vi kände igen. Så vi drog ner på bowlingen igen och va där tills dom stängde sen cyklade jag hem.
Nu ska jag ringa min syster och skvallra lite..

Tjolahoppsan

Så nu är jag nästan klar bara platta håret som ska göras och välja kläder... Få se om de blir utgång med Fi*hoppas*. Hon skulle duscha och käka så skulle hon höra av sej efter de...
Är både på parken och bowling discot ikväll. Är uppehållsväder och jag hoppas verkligen att de fortsätter så utan nå regn..
Nähä om man ska fortsätta göra sej klar då.
Ha en bra kväll..

Cirkusen är i stan..

Ja just nu är de hagar uppsatta lite här och var i R-vik. I dom går de: Kameler, hästar i olika storlekar, lamor, åsnor, kor och elefanter. Va juh bara tvungen att ta lite kort...
Klappade till och med en av elefanterna =)

  

   

 

Klicka på bilderna så blir dom större.

*Lördag*

Go morgon!
De regnar ute, ovanligt va?! Jag är på jobbet, ganska pigg idag faktiskt.

Önskar alla en bra dag!

I`m bored...

Ja har typ vart de sen tidigt i eftermiddas. Har inte gjort nå vettigt alls.. eller jo jag städade åt Alvin och sprang ett varv med dammsugaren. Sen har jag typ gjort nada!
Nu är de snart dax för sängen, fast inte riktigt än. Funderar på att kika på filmen på kanal5 som börjar strax få se vad de är för något. Ska ju upp och jobba imon så de blir ingen sen kväll för min del, som tur är slutar jag klockan 13. Då ska jag in på bolaget och handla upp mej lite, ifa de blir partaj på kvällen. Vilket jag hoppas att de blir.
Önskar att jag var på Peace& Love festivalen i Blnge idag, för Takida uppträder.. men men de blir väll fler gånger.
Nä nu börjar filmen. Natti natt!



Fredag

Så nu var jag hemma efter mitt korta xtra pass.. 3 timmar, oj va rik jag blir på de^^ har iaf fått ett xtra pass på måndag oxå och de ger hela 4 timmar..
Ska strax luncha, sen har jag tänkt och städa åt Alvin och sen ta ett varv här hemma med snabel draken.. igen... Senare funderar jag på att tvätta bilen oxå.


Shiit pommfrite

Vart inge snabb jobb.. istället vart de provlopp... och jag körde!!  Hum, gick dessvärre inte speciellt bra, eftersom startkommandona var ur funktion, så när främre volten körde så fortsatte vi på bakre volten att volta!! Därför kom vi juh hur långt efter som helst, hade inte en suck att komma ikapp. Det är verkligen något somAri inte behöver, han måste ha sällskap hela tiden för att någonsin fatta! Vart riktigt besviken och nu känns de som jag snart ger upp. Men envis som jag är vet jag at jag inte kommer göra de, utan de är bara och fortsätta, hoppas på att nästa gång blir mycket bättre. Ja ja nederlag måsta man ju ha ibland.. eller??

Blir iaf inget Idre imon, istället får jag vänta tills onsdag nästa vecka...Då ska hon åka neröver och då kommer hon förbi och lämnar av Benjamin eller om de blir hans lillebror, beroende på om dom som ev ska titta på lillebror imon hör av sej. Hör inte dom av sej så får jag välja vilken jag vill...

Nä nu ska jag plocka lite gräs åt Alvin sen blir de en dusch..


eftermiddan

Jaha då blir de snabbjobbs körning senare idag då. Ska köra ilag med Lisell igen. Skönt då får Ari gå ett jobb denna vecka oxå.
Ca en timme kvar innan man kan kliva hem över... vill hem nu. Och de vart inge ledighet för mej imon, fick en kort xtra tur men men få se de i pengarna. Sen vill jag dra till Idre och kolla på en sak.. =D men beror på om jag får någon med mej...

Morrn morrn

Torsdag idag.
Då sitter jag på jobbet igen då. La mej ganska tidigt igår kväll, orka lixom inte vara vaken. Men inte är jag mycket piggare för de inte, fast jag kke har sovit för mycket så de är därför?!
Har iaf bara 18 arbetspass kvar innan semestern, nu har nedräkningen börjat, fast får jag xtra jobb blir de ju naturligtvis mer..Ska bli så skönt med lite semester, detta år tar jag 4 veckor, annars brukar jag bara ha 3, men kände att de nästan är lite för lite.

ha en bra dag!

Tjingelingsan

Då var denna dag snart slut då.
Åkte till Fi i stallet i 11 tiden, sen lunchade vi innan vi drog och hämtade hö åt Ari. Sen har jag klippt gräs igen. Så nu är jag måttligt trött. Imon är de jobb igen.
Kommer inte på något mer att skriva så jag slutar nog nu..
God kväll och senare god natt!


Onsdag

Det vart några öl igår, cyklade ner till Fi, satt där ett tag och pratade lite. Sen vid 22 tiden cyklade vi ner till Storgatan på de nya stället och mötte upp Anna och Patrik. Sen vart vi sitande där hela kvällen tills dom stängde klockan 1. Dom andra drog hem tidigare för dom skulle jobba idag.

Ska iväg och hämta hö senare, och så håller jag på att tvätta lite.

Är iaf fint väder men de blåser lite och är inte så jätte varmt..

Tisdag

Somnade av lite efter jobbet, att man ska vara så trött jämt då...
Har iaf tatt en dusch nu ska snart upp och ta in Ari, sen vet jag inte vad som händer om jag och Fi ska ut, är juh tisdagskul. Eller så blir vi nyktra och bara är ute och kikar lite, vi får se....

Idag har jag gjort nå som jag aldrig, aldrig trodde att jag skulle göra.. jag har köpt mej ett par "Foppa" tofflor, dock inte äkta men kopia då. Har alltid tyckt att dom vart så fula och alla springer juh omkring med sånna. Men idag köpte jag ett par ljusblåa, är ett ställe som brukar vara i R-vik över somrarna och sälja kläder och lite annat billigt, så då slog jag till, alltid kommer dom till nån användning =D köpte till och med till ett sko smycke, en liten Ior (Puh´s åsnekompis) ;)



Lilla söta Alvin ville vara med på bild ;)



vill du se?

Här är lite kort från midsommaraftons kvällen..:

  

   

   

 

Klicka på korten så blir dom större, men vänta tills sidan laddats klart först!

Oväder

Vart lite oväder här för ett tag sen. Jag hade kommit hem från jobbet och gjort lite mat. Då small de till som bara den sen börja de blixtra oxå. Fort som fasiken stängde jag av dator och teve, vill ju inte ha de trasigt. Skyndade mej att äta klart och drog upp till stallet. Tänkte att antingen har jag en lös häst eller så springer han som en tok i hagen. Men jag behövde inte oroa mej, han stog så lugnt så i hagen, men jag tog ändå in honom eftersom de fullkomligt hällregnade. Stackarn frös så han skakade men han fick sitt fleece täcke på och äta lite hö.
Nu skiner solen här igen..

Ska lägga in mina räkningar nu så är de klart.

Måndag

God morgon.
Tänk att jag är tröttare idag än va jag var igår, önskar verkligen jag hade vart ledig idag oxå, men tyvärr är jag juh inte de...

Körde Ari igår på kvällen. Tog en skogsvända och jag trodde han skulle vara jätte pigg efter och ha stått i flera dar, men han var så lat och bekväm så...
hade film dag igår, kollade på en Beck film på eftermiddan, sen på kvällen innan läggdax kolla jag på Saw 4. Den var riktigt ruskig precis som de andra 3 filmerna innan, men så konstigt slut så jag funderar nästan om de inte kommer en 5:e film.
 Ha en toppen dag nu.


Söndag

Gårdagen slutade med att Stoffe hämta mej så åkte vi upp till Röjeråsen. Var där i några timmar sen kom Krister då åkte han och jag ner till nya bowling discot och var där. Det var jätte fint där inne, kommer nog att bli populärt =)
Va väl hemma i 3 tiden inatt.
Funderar på om jag ska orka dammsuga lite nu. Diska ska jag oxå göra.

Kväller

Jaha så sitter jag här med en kall cider, smaka riktigt gott faktiskt =D'
Vet ännu inte vad som händer. Är Röjeråsen ikväll, Stoffe tyckte jag skulle komma dit, men lite svårt utan skjuts, iofs kke Krister kan köra inatt när han slutat och är hemma.. Sen är de juh disco på bowlingen oxå, då skrev Emmelie på Msn att jag får hänga på där om jag vill, så jag har inte den blekaste ännu va jag ska göra...

Midsommar dagen

Ja idag kan man snacka om at jag är seg.. Känns bättre nu, Så nu sitter jag och funderar om jag ska ut ikväll oxå. Men vet inte om någon mer ska ut så... vi får väl se hur de blir..

Gårdagen vart då iaf lyckad. Jag och syster grillade lite. Sen kom Patrik och Stoffe hit. Så vi satt och snapsade och drack och hade rikr´tigt skoj. Senare dök även Linda och Freddan upp en sväng, men dom skulle vidare på en annan fest, men sen kom dom tebax igen :P
 Tyvärr så följde syster aldrig med på parken, för John Blund kom tidigt till henne :D
Men de var då mycket folk på parken denna gång förra året va de knappt nå folk alls där..

Syster stack hem till Falun idag. Jag har mest segat  hela dan men känner mej som sagt betydligt piggare nu =)

Glad Midsommar

Den "svenska midsommaren"
Jaa regnar, va annars, är de inte de som är känt för midsommar vädret??!! Men de va någon på jobbet idag som sa att till kvällen ska de bli sol.....hmm låter juh helt underbart, men inte värt att hoppas alldeles för mycket på de...

Har faktiskt lyckas sova lite och de känns inte heller helt fel. Tänkte ta en dusch snart nog så slipper jag stressa med de eftersom  jag ska hämta syster och vi ska börja fixa med mat och sånt.

Skriver mer senare.

Fredag *Midsommar afton*

God Morgon!

Trött idag(nu igen) travet var slut ca 00:30, åkte hem direkt och gjorde mej iordning för sängen. Men när jag väl låg där så kunde jag juh naturligtvis inte somna. Låg och vred och vände på mej, vet inte va klockan vart när äntligen John Blund kom....Klockan ringde 6 imorse, då var de bara att kliva upp. Men jag får försöka vila lite i eftermiddag innan syster kommer. Vi ska grilla lite och dricka lite alkohol haltiga drycker =P få se om de kikar förbi nån mer under kvällen..
Nu får vi alla hålla tummar att de blir fint väder idag och ikväll/natt. Kke dansa soldansen =)

Ha en super bra och trevlig dag!

Tjing tjong cykelstång!

Snart bär de av till travet. Har vilat lite vilket var underbart =) fixat mej och sitter och dricker lite kaffe nu. ka och ta in Ari först bara. Sista loppet är beräknat att gå 00:30 inatt, så då är de bara att kasta sej i bilen och dra hem och hoppas på att jag somnar fort. För imon ringer klockan 06:00 och jag ska iväg och jobba.  Hoppas verkligen att de inte blir regn ikväll. Men lika bra att packa med regnkläderna.
Nä gott folk, ha en bra kväll.
Hörs imorrn.
Bye!

Torsdag

Hallojsan!
Som vanligt är jag på jobbet. Börjar bli hungrig så strax dax för lunch. Ikväll blir de jobba på travet, är midnattstrav här ikväll så de blir ingen tidig kväll direkt för min del. Sen ska jag upp och jobba imon. Sen imonpå eftermiddagen kommer syster hit.

Onsdag

äh vet inte vad jag ska skriva. Har iaf jobbat idag. Varit på bolaget och handlat lite inför missommar oxå. Håller på att tvätta upp de sista nu..
Ska bara ta de lugnt, skönt att jag fick allt gjort igår som skulle göras.
Hörs sen...

nä nu så

får de vara nog för idag.
Har iaf färgat under håret, skulle vilja göra slingor oxå, men så drygt att hålla på själv, så de får vänta.

Snart dax för nybäddade sängen och kolla lite teve därifrån=)

Så ha en riiiktigt god natt!
Kram

tjohopp

Åh va jag känner mej duktig och nöjd nu =D...Har:
Dammat.
Torkat ur fönster brädorna.
Dammsugit.
Torkat golv.
Bytt sängkläder.
Klippt gräs.
Håller på att tvätta en maskin.

Det har typ vart full fart sen jag kom hem från jobbet, nu ska jag bara ta de lugnt en stund innan de är dax att åka och ta in Ari, då ska jag även passa på att handla lite. Sen tänkte jag färga under håret oxå.
Nu ska jag ge pluttis(Alvin) lite mat och nytt vatten.

Tisdag

Ap trött idag igen, för de första hade jag skit svårt att somna igår(varför ska alla tankar alltid komma när man lagt sej?) sen vakna jag ½ timme  innan klockan ringde imorse, försökte somna om, men de gick bara inte, så jag pallrade mej upp. Så nu sitter jag här på jobbet och piggare lär jag juh inte bli, inte idag iaf.
När jag kommer hem har jag en massa som måste göras innan torsdag, därför är de väl lika bra att göra de idag.

Nåväl, hoppas du/ni får en bra dag. jag ska göra mitt bästa iaf ;)
Hejs svejs!

Sisådär ja

Nu var de kväll igen. Körde Ari på dan, sen var jag förbi lilla mammsen och käka lite tonfiisk sallad. Efter de bar de hem. Sen nu på eftermiddan följde jag med Krister en snabb sväng till Blnge, han skulle på BRL så då passa jag på att gå in på Rusta och köpa lite slingblondering och hårfärg. Väl hemma igen, skicka Maria ett sms om jobbfesten klockan 18 som jag helt glömt bort. Så de var bara att klä på sej igen och sticka. Var meningen att vi skulle vara i Jarlstugan, men ändrade planer pg.a vädret. Så de vart på jobbet i gympa hallen. De bjöds på mat sen vart de lite lekar.. och gissa vilket lag som vann...=) japp mitt.. wohoo...de var olika stationer med olika frågor och lite pyssel.
Nu sitter jag och kollar på CSI, men är reklam så jag passar på att blogga lite.
Alvin har nyss vart ute och busat och hoppat runt, nu sitter han i sin bur igen och ser ganska belåten ut.


Här kommer lite kort...

Sen i lördas...
Kolla även in på Lindas och Jennys blogg, finns mer kort där..
      
     
    
    
 

Monday

Oj så länge jag sov, vakna kl 10!! Ah va nog behövligt skulle jag tro.
Sitter och dricker kaffe och snart blir de frukost. Har tänkt åka till stallet och ut me Ari sen om de inte blir regn, klippa de där förbaskade gräset. Nå andra planer för dagen har jag inte..än så länge. Imon börjar allvaret igen.
Solen skiner här, men de är jätte mycket moln.

Söndag

trött och seg. Var hemma i R-vik vid 4 tiden imorse.
Men hade iaf skit skoj igår, de vart en lyckad kväll. Vi hamnade på Etage och de var mycket folk där.
Vart en massa kort tagna igår, men har inte laddat in dom än, får bli senare så kke jag lägger ut nåt kort här oxå.
Så idag blir de bara att sega och ta de lugnt. Ska ta mej nå att äta nu.
Tjillevippen.

I Falun

Nu är vi på plats i Falun hemma hos Linda. Dricker lite cider varvat med vatten, vill juh inte bli lika full som förra fredan ^^ ha ha, de är en historia för sej.
Hoppas du/ni får en skojig kväll.
Puss 

Lördag kväller

Så nu var de bestämt.. vi fick chaffis, K fixade en. Sofie drog sej ur från kvällens fest, dels för att hon ska upp imon, åka till Bollnäs på trav och dels för att de vart så avslaget och segt innan vi fick tag i nån som körde. Synd kommer verkligen sakna att ha Fi med...
Vi ska iaf åka till Falun, hem till Linda.
Blir Förfest där, verkar som de kan bli karaoke och fotboll, men fotbollen är nog slut innan vi hinner dit =D aja Hejja Sverige iaf...
Har tatt ett glas vin efter duschen och nu sitter jag här med en cider. Ska strax gå och platta håret. Skulle vilja ha nån lock oxå, men de är juh Fi som har locktång..(måste investera i en sån jag me)
Tror kameran får följa ikväll, få se om de blir nå tok kort.

Kommer iaf sakna min nya lilla krabat här hemma, men jag får pussa på han inatt när jag kommer hem..(Alvin alltså)

Ja ni alla läsare.. ha en riktigt trevlig lördag kväll nu, så uppdaterar jag sen(kke lånar Lindas dator) annars får de bli imon.
Bye!

Lördag

God morgon/förmiddag.

Vaknade för en halvtimme sen, de är grått och mulet ute idag. Undrar när solen ska komma tillbaka och de ska bli varmare?!
Har inga planer för dagen utan får ta den som den kommer. Till kvällen funderar vi på att ut och inta lite alkohol, men jag känner inte för att vara i R-vik, och chaffis har vi ingen....så antagligen blir vi fast här....

Tror jag ska flytta över all min musik nu till min externa hård disk, nu när jag har tid menar jag.

Tjo hejsan

Oj så trött jag vart, tog en öl för en stund sen och nu känner jag mej verkligen trött. Tar nog och lägger mej snart nog.

Min nya lilla kanin, som faktiskt har ett namn; Alvin, men jag kallar honom för filur eller rackarn (kärt barn har juh många namn) har vart me mej i soffan tidigare på dan och myst lite, men sen gick han på upptäcksfärd han hoppade på ryggstödet på soffan och vips satt han i fönstret på fönsterbrädan(den är bred) han satt där och tittade ut, smakade lite på en blomma och hoppade runt. Verkar som att han verkligen trivs där. För nu på kvällen fick han komma ut igen och vara med i soffan och då gjorde han lika igen. Passade på att ta kort på honom när han var där. Sen fick han springa lite på golvet oxå, och de verka han oxå att gilla. Han sladdade runt och kikade i varenda rum, han är en liten kopia av Speedy, nästan så jag tror att Speedy återfötts i Alvin...



 

Nu säjer jag och Alvin godnatt för oss och sov så sött!

Regnet står som spön i backen

Började regna för en liten stund sen, så vi klarade oss precis från de när vi körde på banan.
Gick jätte bra och köra jobb, det vart 4 hästar + Ari. Hela distansen gick på 32. Vi vart 3:a in i mål. I sista sväng vart vi omkörda av Hannah och Luckylina, tyvärr fatta inte Ari riktigt att han skulle öka och hänga på, men de lossnar väl så han helt plötsligt en dag inser vad han ska göra och när, så nog är jag nöjd ändå över han =) körde utan spö oxå, kan juh hända att han tar i mer om han vet att jag sitter och håller i ett sånt oxå. Ja bara att öva och nöta på...

Blir strax en dusch, för jag känner mej lite smått skitig. Sen vete tusan va man kan hitta på?!




Fredagen den 13:e

Varför säjer man att fredagar som denna, ja när de är 13 i datumet är de otur?

Nåväl, ställde klockan på 9 idag, efter att först vart upp 5:30 släppt ut lilla Ari. Ska strax käka frulle, sen ska jag åka upp till stallet, idag ska de köras fort. Ska köra ilag med Pelle och ngn av hans häst/ar kul. Måste ta mej i kragen och köra Ari  minst ett jobb i veckan om de någonsin ska hända nåt!

Tänkte oxå försöka klippa den sista mattan efter stallet, så blir de klart för denna gång.

Lilla ninisen har iaf vart mkt lugn inatt, är nog lite ovant för honom än, men så fort han bott in sej lite ska han få undersöka annat än sin bur.



En ny familje medlem =)

Här är lurv bollen jag vart och köpt i Mora nu på kvällen. Var så tomt sen jag tog bort Speedy, har verkligen saknat att haft kanin. Han är 8 veckor gammal...
Visst är han söt?!



Jihaa :D

Ledig nu i fyra dar :D najs najs!
Drar till Mora om en timme, ska kolla in nya ICA Maxi där först, sen bär de av ut till Vika...Ska kolla/köpa nå ulligt och gulligt...;)
Snacka om konstigt väder de är då, regnar emellanåt sen ibland lyser solen, som nu typ ...

Torsdag morgon

Sitter på jobbet nu igen, väldigt tidig idag, vaknade en kvart innan klockan skulle ringa så jag tyckte att de var lika bra att kliva upp...
Sista jobbar dan idag för denna vecka, sen är jag lång ledig :D börjar igen på tisdag morgon. Funderade först om jag skulle ta på mej extra jobb imon, men jag känner att jag vill vara ledig, sen ska vi köra snabb jobb imon och de vill jag verkligen vara med på.
Ha en trevlig dag nu!

God damn it!

Shit vicken jäkla huvudvärk jag har, den vill fan inte ge sej... Blir en dusch strax sen bums i säng...

Nu har jag äntligen installerat min externa hårddisk jag fick av syster för ett bra tag sen..=) nu ska jag bara flytta över musik och bilder dit när jag får tid och framför allt ork.. haha.

Vart iaf lite gräsklippning på kvällningen, klippte av två av mattorna så jag har en kvar, men de får bli ev. på fredag.

Bye & Good night




Onsdag idag

Mycket piggare idag faktiskt, tur de...
Ute regnar de, men jag sitter inne på jobbet och planerar hela dagen. Var ut i 12.30 tiden och kollade på student tåget. Synd om dom att dom fick regn lagom tills idag. Men dom har nog lika kul för de....

Ja då blir de inge gräsklippning idag heller då.. stackars mej :D får hitta på nå annat istället då. Imon kväll ska jag iaf till Mora en sväng.....
Nähä om man ska fortsätta jobba lite då...

Trötter..

Nu orkar jag fan inte mer idag, nu tänker jag krypa ner i min underbart sköna säng, kolla lite på teve och sen förhoppningsvis somna snart nog. Hoppas att jag vaknar betydligt mycket piggare imon.
Good night


Så stort gäspar jag oxå typ ..haha!

Gräsklippare?



Gott med gräs ;)

Rubrik??

Fortfarande lika ap trött som imorse.. fattar inte va de är för fel...
Träffat Fi en sväng efter jobbet, var ner på Rvik en vända och kika lite i affärer och så kolla vi på inlines, vi är lite sugen att köpa och ut och åka lite..:D men risken är väl att man slår ihjäl sej, Fi skoja och sa at hon behövde alla skydd som fanns. Så titta hon på hjälm oxå, då fråga jag om hon verkligen skulle sätta på sej en sån.. Nääj tok helle.. hahaha.
Sprungit en sväng med snabel draken nu när jag kom hem oxå. Gräsklippningen spar jag till en annan dag.
Bara skit på teven ikväll oxå, trodde de skulle vara desperata husfruar eller tant teve som D säjer :D ikväll, men de inte då, troligen slut för denna säsong...=(

Tisdag

Ap trött idag =(
Nu är den ljuva ledigheten över och jag sitter på jobbet...vill inte jobba, vill ha semester nu. Men de är ca 6 veckor kvar innan dess...Ja ja bara och bita ihop och jobba på.
Ha en bra dag!

Gääääsp

Nu är jag trött. Kom hem för en ½ timme sen ca från travet, lagom till sista loppet börja de regna lite smått, så jag antar att fin vädret är över för denna gång nu. Men men kan vara skönt och behövligt med lite regn oxå. Nu är min ledighet över för denna gång, men om jag inte får xtra jobb så är jag ledig 4 dagar över heljen, alltså fre-mån :D Blir de inge xtra jobb på fredan, ska jag köra jobb med Ari tillsammans med Pelle m.fl.
Nä nu orkar jag inte uppdatera ngt mer för idag. Så jag önskar en riktigt god natt på er.
Kjam

Eftermidda

Klockan är nu 14.30. Kom hem för en stund sen, vart i stallet och gjort iordning sen var jag och lunchade med Krister innan han skulle åka och jobba.
Skulle verkligen behöva städa, men orken och lusten finns inte, så de spar jag till en annan dag när de hittat tebax.

~MåNdAg~

Vaknade vid typ 10 tiden. Hade fått ett mess av Linda, så hon ringde när hon kommit hem från henne och Kevins promenad. Vi har inte pratat på ett tag nu, så vi hade en hel del att skvallra om.
De blåser ganska mycket ute idag och är molningt, så var de inte imorse halv 6 när jag var upp första vändan och släppte ut Ari. Ska strax ut och hämta poste, få se hur kallt/varmt de verkligen är...
Ikväll är de trav här igen, så då blir de jobba av där. Annars har jag inte en aning om vad jag ska hitta på idag.


Ger upp

Detta för ikväll. Vart me Fi hela dan och nästan hela eftermiddagen, va först i stallet, sen åkte vi och käkade sen drog vi ner till beachen en sväng och solade lite och Wilmer badade.
Har kört Ari nu på kvällen, sen har jag kikat på en Beck film, men nu känner jag att tröttheten börjar komma smygande.

Gnajt sleep tajt!!

Tjing Tjong

Söndag igen.
Vart en mycket lugn kväll igår, drack bara nån öl. Jag och Sofie käkade skinka och potatissallad och coleslaw nere på stranden, medans dom andra stoppa i sej revbensspjäll och kyckling. När vi käkat så spelade vi lite kubb. Sen vart de bara svartare och svartare på himlen. De började att blixtra så då bestämde vi oss för att packa ihop och cykla upp till A på hedslund. När vi kommit dit då brakade de lös, börja regna och åska och blixtra. Dom andra satte igång att spela poker, men då kände jag och Fi att vi inte ville va kvar så vi cykla hem istället. Så nog vart de en lugn kväll för min del.
Idag är de fint väder igen, de är 20.5 grader i skuggan..

By the way, mitt borttappade batteri jag skrev om igår, de är återfunnet =D Fi hittade de utanför sej..

Back On Track

Och fit for fight.
Nu har jag käkat, vilat och tatt en dusch, så nu är jag redo för kvällens Beach Party =D
Få se om de blir samma gäng sen igår. Vi hade tänkt vara på stranden, dricka lite och ev spela lite olika saker.. beroende på om vi får tag i nåt att spela med.. haha återstår att se.
Kameran är med även ikväll, desvärre har jag lyckats tappa bort ett av mina uppladdningsbara batterin till kameran så jag får använda mej av vanliga. Måste försöka köpa nya uppladdningsbara. är juh ganska dyrt att hålla på att köpa andra hela tiden.
Ha en trevlig lördag kväll.
C ya!
Bye

Lördag

God morgon eller god förmiddag kke.
Är ganska seg just nu. Vart en ganska "blöt" kväll igår, men skoj som fasiken =) Va på grillparty hos Katrin och Nicklas. Jag och Fi cyklade dit och Wilmer var med i cykelkorgen. Med där var även Anna, Patrik, Stoffe och Patriks hundar Bella och Mimmi så Wilmer hade nån att leka med. Vi åt och drack spelade crocket och kubb. Sen inatt då börja de åska igen som bara den, men de kom inget regn. Vet inte va klockan var när jag kom hem.

Bilen är iaf fixad med bromsarna nu, så nu kan jag köra riktigt och de låter inte illa längre=)
Nu ska ja ta mej nåt att äta.
Bye!

Fredag........

Hello!
De har nyss dundrat och åskat här, jag och Fi låg i stallet och solade lite så börja de och mullra, sen kom de nån ynka regn droppe oxå. Få se om vi ska dra ner på stranden ikväll och dricka lite alkohol, me gänget från stall Witasp...om fin vädret inte försvinner och de blir mer regn.
Ska förhoppningsvis snart få bromsarna fixade på bilen.
Har jobbat idag och de har verkligen vart en soft dag, har vart så lugnt och skönt, kunde till och med sticka hem tidigare =D

Kväller

Kom hem från stallet för ca ½ timme sen. Först var jag förbi Sofie i stallet och snacka lite och även spanade..;) hihi
Sen åkte jag över till mitt stall, selade ut Ari och tog en tur i skogen... Va väl hemma i stallet i 21 tiden, så fick han en dusch och sen gå och äta lite gräs. Sen pyssla jag om honom en stund.
Nu ska jag ta en dusch, sen krypa ner under täcket och få lite sömn, ska jobba imon, men sen är jag ledig i 3 dagar wohooo...

Så godnatt på er!

OMG

Ja kan inte säja så mycket annat.. de e juh så varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Funderar allvarligt på att dra till stallet och köra Ari, men de känns lite gruvsamt i denna värme...



Torsdag Morgon

Morrn morrn!
Ny dag igen da. Fan va surt de är med mina bromsar på bilen, gick iaf bra att ta mej till stall och jobb nu på morgonen. Får verkligen planera hur och när man ska motorbromsa eller bromsa med handbromsen. Shiit tänk om handbromsen blir utsliten efter allt detta?! Har ju verkligen inte råd att byta den oxå.
Ha en trevlig dag i värmen!
Kram// M

Hemma

Nu är vi tillbaka efter lilla trippen till Falun. Krister följde med som sällskap så slapp jag åka själv eftersom Fi är i Bollnäs på Peters student idag. De vart inge köp av de som jag skulle köpa, men kommer kke att bli nästa vecka, så jag avslöjar inget än.......
På vägen hem, börja bilen låta konstigt och skrapa, och de visade sej att bromsbeläggen bak är slut, så på ena sidan är de typ metall mot metall, så på hemvägen gällde de att inte broms, utan låta bilen motorbromsa eller bromsa med handbromsen. Men har fixat så min nya granne ska hjälpa mej att byta dom på fredag, så jag får ta de lugnt med bromsandet och kke försöka cykla så mkt som möjligt tills de är fixat.

**onsdag**

Värme böljan fortsätter...
Har jobbat idag oxå. Nu gör jag inte så mycket. Ska dra iväg till Falun efter 18 tiden.... va jag ska göra där? De berättar jag om sen...=)

2 dagar kvar innan lite ledigt, fan va jag längtar, och de ska tydligen bli ännu varmare till heljen... shit asså...

Annars har de inte hänt så mycket, livet går sim gilla gång (eller va man brukar säga)

Ha en trevlig kväll. Kke avslöjar senare vad de är...
Bye!

Tisdag

Trött idag, beror nog på värmen. Vill va ledig, men istället så jobbar jag tis, ons, tor och fre.. är iaf ledig i heljen och de  känns underbart =)
Snart ska jag och Lena gå och köpa mjukglass, ta ett brejk från planeringen lite....

Tjo flöjt

Dax för en dusch strax...
Har hjälpt Krister me solfilm idag på passaten. Fan vad jag hatar välvda rutor, de e så svårt att få de bubbel fritt, men de vart iaf godkänt av ägaren på bilen. Ska gör sido bakrutorna en annan dag. Annars har jag inte gjort så mycket mer.
Gick iaf bra för mammsen me ögonoperationen och de var då bra.
Imon är de dax för jobb igen, och jag vill inte..=( vill vara ledig några dagar till..


Vaken

Morrn morrn
Sov till strax efter halv 10 idag, skönt =)
Sitter och dricker kaffe nu och ska snart ut och kolla posten.
Mamma är i Falun idag ska operear ett öga =S hoppas verkligen de går bra för henne.
Soligt idag oxå, ser ut att vara lite disigt och de blåser lite, så de kke är svalare ute.

Hå och hej..

Då var denna dag till ända då. Jobbade till halv 2. Sen var jag förbi mammsen så klippte hon topparna på mej. Sen hem och tog de lugnt ett par timmar innan jag fick rycket att klippa gräset igen, sagt och gjort klippte av alla mattorna på ca 2 timmar. Sen bar de av upp till stallet för att köra Ari. J kom så precis och skulle oxå köra så idag fick vi sällskap me en av Sveriges snabbaste Russ, Varette. Kul med sällskap, tror både Ari och Varre tyckte de oxå. Väldans torrt på skogen, dammade som bara den.

Känns skönt att vara ledig imon, nu har jag ju gjort ifrån mej allt idag så. Fast jag ska nog hjälpa Krister och sätta solfilm på hans bil imon.

Såg föresten spanet när jag var till mammsen idag, han var ute me hundarna så vi hejja på varann ;)

Tror de blir sängen strax, känner mej ganska mör och sliten efter 7 dagars jobb, inte en enda dag ledigt veckan som varit... 

Ha en riktigt god natt!
Kram

Söndag

Toppen fin dag igår på travet, strålande sol hela dagen, så nog fick man lite färg på sej. Inge strul alls där igår utan allt löpte på helt perfekt. Nog var man ganska mör på kvällen efter dagen, men jag, Sofie och Peter tog cyklarna och kikade runt på kvällen och drack nån öl. Var hemma runt 23. Lite trött idag, men imon är jag ledig.
Just nu sitter jag på jobbet, slutar om några timmar. vet inte vad jag ska hitta på.