Nyårsaftonen, Happie New Year!

Gott Nytt År på er kära vänner och ovänner...
Sitter på jobbet men slutar snart.
Har inga planer alls inför kvällen, eller jo jag och S ska nog käka nå ihop, vad vet vi inte, ska va nå enkelt eftersom ingen av oss har nån lust att hålla på i flera timmar.

Imorse vid 6 stog termometern på -20 grader...

Tisdag

Såååå himlans trött idag.
Var hemma från Romme i ca 22:45 tiden, trött som bara den. Men när jag lagt mej hade jag svårt att somna pg.a dom ovanpå spela musik såå högt :S typiskt när man vill sova för att man ska upp...

Gick iaf bra att jobba på travet, men kallt som bara den...

Nu när jag var hem på lunchen till Charlie fick jag både en glad och en mindre roligare överraskning med posten, den glada var att min telefon jag ropat in på Tradera förra veckan har kommit, så den ska jag hämta ut sen =) den mindre roliga överraskningen var att f.o.m 1 feb får jag hyres höjning :`(

Sonyericsson K770i Olåst NYSKICK!!! LILA 3,2Mpix kamera

Monday

God morgon.
Bloggade visst inget igår..
Men jag kör en lite uppdatering nu då ist...
Lördag kvällen vart nykter, men jagh ade inte planerat nå annat heller. Var hos S, sen fikade vi hos N. Var hemma i 00:30 tiden.
Sovmorgon igår morse, skönt som bara den =) sen på dan åkte jag till stallet gjorde iordning och sen körde jag Ari. Jätte pigg som vanligt. På kvällen var jag me S igen, kollade treve fikade hos N. Vart väll och komma hem i samam tid som kvällen innan.
Idag är jag oxå ledig. Kallare ute idag, imorse när jag åkte och släppte ut Ari visade termometern på -17. Hoppas verkligen att de är varmare i Blnge ikväll när jag ska vara där och jobba.
Har fixat så Ari inte behöver komma in nå innanjag åker idag utan S går upp och tar in honom när de är dax =)

Nu ska jag avnjuta mitt kaffe, bryggt med toapapper som filter..  ;)



Lördag 27:e Dec

Sitter på jobbet. Idag är jag trött och lite små irriterad. Sovit lite halvdåligt inatt..
Gårdagkvällen var iaf mycket trevlig, käkade gott, potatisgratäng och kött(kommer inte på vad de heter nu) sen fikade vi och satt och pratade en massa. Vid 22:30 tiden bröt vi upp, trötta men nöjda, jag åkte hem och gick en sväng i kylan med C. Sen vart de sängen.
Idag jobbar jag till klockan 15, sen har jag inte en aninig om va man ska hitta på. Är ledig i 2 dagar nu. Ska bli skönt för jag känner att jag måste få sova lite, sen köra Ari oxå. På måndag kväll ska jag till Romme och jobba. Och nästa vecka har jag bara 3 dagars arbetsvecka på mitt ordinarie jobb. Sen nästa söndag den 4,e ska jag åter igen till Romme och jobba. 

Fredan, annadan..

Gårdagen vart inte så rolig. Jag o syster satt ju här hos mej o drack lite. en knallade vi över till parken, men där var de mest fjortisar :S skit trist. Vi bestämde oss för att kolla läget vid bowlingen, men var stans värsta kö där så vi knallade hem istället. Så jag var väll hemma i 23:30 tiden. Känns helt värdelöst, tänk omman vetat de, då hade man ju kunna vart nykter.

Idag har jag och S vart och käkat en pizza efter all julmat och senare ikväll ska vi laga lite god mat och vara några stycken som äter. Jag ska ju jobba imorrn oxå¨så de blir inte alltför sent för min del. Men efter morgondagen är jag ledig söndan o måndan.
Ska försöka orka riva solfilmen på bilen då eftersom jag snart ska in och besikta..

Nu ska jag knalla en sväng med Charlie.

Skåål!!

Hejsan hallå!
Nu sitter jag o syster och dricker lite, benen tar oss nog till parken. Om vi inte får skjuts dvs... Få se senare då om S dyker upp..
Bjuder på ett kort på oss ;)

Finns de ngn likhet???

God morgon

Juldagen.
Känner mej lite trött och seg. Men vart iaf inte så sent igår. Låg då i sängen innan kl 23.
Är supernöjd med gårdagen. Fick en massa fina klappar. Kommer inte ihåg allt, men lite av de jag fick var iaf; en plånbok, en massa pengar, en massa dvd filmer bl.a SAW5(Jippiiii), en vas, doftljus, en ny digital kamera(fast jag ska få välja ut en själv på siba, jiiipppi) Hmm de var fler men som sagt jag kommer inte ihåg, sen får vi ju alltid en julklapp av kommunen och iår fick vi en stegräknare och reflexväst(vet inte om dom menar att vi ska ut och motionera mera!?)
Charlie var naturligtvis med igår och han var som galen emellanåt, han fick ett jätte stort ben av syster(moster) i julklapp som han låg och käkade på nästan hela kvällen, jag ljuger inte men han åt säkert upp halva. Sen fick han ett till paket som han öppnade helt själv, i de låg en liten leksak, en boll med ett snöre och den tyckte han var jätte skoj, lekte och kastade och höll på. Det fick han av mamma(mormor)


Idag jobbar jag till kl 15, sen ska jag hem till mamma och käka lite. Sen åker jag hem, måsta dammsuga av lite snabbt och sen ska jag försöka vila lite eftersom de blir lite utgång ikväll.

Ha en trevlig dag och god fortsättning som man brukar säja.

God Jul

Idag är de julafton, fast de vet ni nog ;)
De snöar ute och är -5 grader, det perfekta julvädret, så som jag vill ha de iaf.

Det är en sak som jag har vela haft ända sen den kom ut, och igår då ropade jag in en sprillans ny olåst på Tradera....
Vad det är?? Jo en Lila Sony Ericsson K770i...Jippiiii, får väll se det som en julklapp till mej själv. =) Ja jag vet jag köpte ju nyss en, men man kan väll säga att jag är lite små k*t på telefoner... Hahaha


Ha en riktigt trevlig och God Jul nu. Vet inte om jag hinner blogga nå mera idag.

Julkramar!
 
Klickbar bild

Dan före dopparedan

Pust!
Nu är Alla klappar inslagna och klara.
Haft fullt upp idag, först jobb. Sen när jag slutade så åkte jag och syster till Mora en sväng, kikade lite och jag hittade några klappar till.

När jag kom hem från jobbet på eftermiddagen, vart jag lite förvånad, för på min dörr hängde de en liten julklapp. Ingen avsändare. Hmm snacka om att jag är nyfiken, både på vad det är i paketet och vem som lämnat den. Men jag hoppas att när jag öppnat de, kke avsändaren avslöjas.. Ja återstår att se. Lovar att berätta när de är öppnat vad som var i och ev vem som gett mej de.

jag jobbar imorrn, till kl 15. Sen blir de hem, ta en dusch, fixa lite sen åker jag och Charlie hem till mamma och syster.

Önskar en trevlig kväll ifa jag inte bloggar nå mera idag.

Kram

En Julhälsning till...

Härom dagen fick jag en till julhälsning på min mejl... Var från Lena(Bjitta) med familj.
På kortet är de Stora syster Emmy, Mellan syster Ellinor och minstingen Emilia(min guddotter)




Måndag 22:a december

IN MEMORIAM 

Idag är de 2 år sedan jag tog bort Lukas =( han finns fortfarande i mina tankar varenda dag och kommer alltid så göra.  Tror faktiskt att han lever vidare genom Charlie på något konstigt sätt för dom påminner otroligt mycket om varandra.
Men hoppas att du har de bra min lilla vän. Mamma älskar dej.




Söndag 21:a december

Idag vänder de, vintersolståndet. Så nu ska de sakta men säkert bli ljusare. =)

Idag går mina tankar till en familj som idag på dan för 16 år sedan miste sin son/bror, i en hemsk tragedi som inträffade några veckor tidigare.



Efter jobbet igår så var vi och käkade lite, sen hem rastade Charlie och tog en dusch vidare upp och tog in Ari. Sen var jag till S, vi gick över till en granne och fikade lite, sen låg vi i sängenn hos S och kollade teve och pratade en massa. Jag var hemma strax innan halv 1 inatt.

Idag ska de dammsugas, Ari ska köras.

Lördag, 4 dagar kvar.

@t work. Bara 1½ timme kvar nu sen äntligen lite ledigt.
Ute snöar de som bara den, stora som dasslock :D

Blir nog en lugn kväll sen, kke godis och en film med trevligt sällskap.

Har haft en lugn dag på jobbet. Tidig lunch sen var jag på "Cafe` Svenne" och fikade lite, kaffe och hembakta bullar.. ;)

Nä nu får de vara nog

Har kikat på Csi, drack lite glögg till. Precis när jag druckit upp de så fick jag mess om frågan om jag ville köra en sväng. Men eftersom glöggen var 15% så gick de ju inte.

Ska strax gå kvällsvändan med Charlie, sen blir de nog sängen för våran del, eller ja iaf min del, C får sova på golvet, även om han är bra sugen att komma upp:D

 Usch vill verkligen inte jobba imorrn, vill va ledig och ha sovmorgon=( men men bara att ställa klockan och pallra sej upp de..

Nä nog svamlat här för min del ikväll.
Natti på er!


Pust och gäsp!

Har nyss käkat, så nu sitter jag här mätt och belåten. Idag kockade jag ihop stuvade makaroner och stekte på bacon till. Smarrigt värre.
Har oxå diskat upp en jätte disk. Ska snart ut en vända me Charlie sen blir de och ta en dusch. Få se om jag bara blir hemma ikväll eller va som händer. Ska iaf upp imorrn och jobba så de ska inte blir jätte sen kväll.

Fredag

är på jobbet, har lunch rast. Ska strax åka hem till tonåringen Charlie.
Känner mej trött och seg idag, önskar verkligen att jag var två dagars ledig över heljen men de är jag inte utan jag jobbar imorrn, sen på söndag är jag ledig.

Måste försöka hinna och köpa de sista julklapparna jag har kvar att inhandla, vet bara inte när de ska ske. Börjar bli ganska tomt på kontot nu innan lönen kommer på tisdag. Men får väll ev åka efter jobbet på tisdag.

Hejsan halllåååå

Nu är jag hemma efter hö hämtningen. Gick bra, men i byarna var de små slirigt och lite oplogat.
Har gått bra och jobba idag oxå.
Har nyss tatt en dusch och ska strax slänga mej i sängen och kika på de sista "Bonde". Så ska jag smaska lite godis som jag har kvar :D

Fan jag har fått en sticka lååångt in under en nagel och jag får inte bort den och de gör såå ont :´(

Föresten, moster(Karin) eller mormor(min mamma), Charlie önskar sej en ny leksak i julklapp, den han har börjar bli lite sliten ;)

Hubba bubba..

Fullt upp hela dan, först på jobbet sennu när jag kom hem. Tog tag i städningen, och bäddade rent, städade även åt lilla Alvin. Håller även på att tvätta. Skit tråkigt men allt detta måste ju tyvärr göras med jämna mellanrum.
Ska snart ut och gå med mitt trevliga sällskap.
Imorrn är de först jobb, sen drar jag och hämtar hö.


Kväller

Idag vart de ett snabb jobb med Ari. Passade på eftersom banan för engångs skull var öppen när jag var ledig. Han kändes riktigt fin, trots att vi som vanligt var själv. Men jag kände mej mycket nöjd efteråt.

Efter stallet var jag förbi mor och käkade våfflor, sen följde hon med upp och tog ut Ari som fick stå inne en stunde efter jobbet. Sen åkte vi hem hit till mej för jag skulle duscha. Hon fick nästan en chock över att se Charlie, han har blitt jätte stor tyckte hon. Var ca 21 veckor sen hon såg han sist så, hon ser ju med andra ögon än vad en annan gör som ser han varje dag.

Sen åkte vi till Insjön och Hjultorget, gick in på Clas Isjön. Jaghittade en locktång, som jag inte kunde låta bli att köpa för 49 kr. Ja jag vet jag köpte en i somras men den tycker jag inte är så bra, den pasar lixom inte i mitt hår. Denna jag köpte har ångfunktion. Så de ska bli spännande och testa den sen. Hittade även några fler julklappar som jag inhandlade... =) Känns bra nu är de inte så mkt kvar..
Fast fan va lätt de är att göra av med pengar :S

Nu ska jag dricka ur mitt kaffe, kissa med Charlie. Sen åker jag och går en promenad med S.

See ya!!

Tisdan

Idag är jag ledig. Fick mej lite sovmorgon, men inte alltför länge utan helt lagomt. Vaknade strax innan 9.

Ska köra Ari idag. Sen åker jag och mamms till Insjön en sväng. Få se om jag kan hitta lite fler julklappar..

Skulle behöva städa lite oxå, få se om jag gör de eller spar de till imorgon.

En julhälsning.

Detta fick jag igår av Petra som är uppfödare till Charlie.


Måndag 15:e December

Jag som skulle va ute i sååå god tid i år me julklappsköpen...mmm eller hur, jag har endast inhandlat 2 stycken. Måste fan göra ett ryck nu med de.

Sitter på jobbet och är lite smått irriterad över vissa saker.. =S

Imorrn är jag iaf ledig, ska köra Ari då, sen får vi se om jag ska höra med mor om vi ska åka till Clas Isjön en sväng...

Måste hämta mer hö denna vecka oxå såjag slipper stressa iväg och göra de nästa ifa jag inte är klar med mina julklappar...

Hej hopp

Nu har jag gjort de som stog på min "att göra" lista för dagen. Körde en mycket het Ari, han va skit pigg och travade så glatt på i skogen så att där jag hade tänkt att vi skulle vända, där travade han förbi jag hann lixom inte få stopp på honom..
Så skottade jag lite i stallet oxå.
Nu är jag skit trött. Men är väll ingen ide´och lägga sej nu då kan man väll inte sova ikväll..

Seg

Gaah. Vaknade strax efter 9, men somnade om och vaknade 10:40. Jisses, snacka om att jag är seg, va verkligen behövligt me en ledig dag för min del...

Igår efter jobbet var vi och fikade, en kompis som fyllde år. Sen åkte jag hem fixade lite mat och gick och la mej en sväng. Och somnade !!!
Sen var klockan så pass att de var dax att åka och ta in Ari. Efter de träffade jag min kära vän, vi var och käkade pizza. Sen hem till honom och låg och kollade på teve bara. De var ruskigt kallt igår kväll, -14 grader..
Imorse var de bara -7 och nu är de nere på 4.
Idag ska jag ut och köra en sväng sen måste jag skotta av lite snö i stallet. Ska ju hämta hö under veckan och de känns inte alltför roligt om de är oskottat och man kör fast med släp..

Lucia

Idag är jag såå trött, känns bra att jag är ledig imorrn så jag får lite sovmorgon.

Har de lugnt på jobbet idag, tack vare att de var 2 st personal som inte hade nåt att göra, så dom tog lite uppdrag från oss andra. så därför passar jag på att sätta mej vid datorn en stund och fördriva lite tid innan nästa ska ha hjälp.

Nä nu ska jag surfa vidare lite innan jag ska ut igen...

Hej mitt vinterland

Snön fullkomligt vräker ner...Känns lite skumt att domsäger att vi ska få en grön jul?! Aja de återstår att se, men för tillfället tror jag inte på de..

Idag har jag lunchat nå kanon gott; Taco låda, som jag köpte på Ica, var super gott. Passa även på att köpa lite billigt godis när jag var där som jag sitter och smockar i mej :D


 


Tjo flöjt!

Ska strax ut och gå en sväng. Känner mej så trött så jag hoppas jag blir lite piggare av en liten promenix.
Ikväll är de inge särskilt på teven somjag ska se förens 22. Och igår och i förrgår vard e sista avsnittena för säsongen på Desperata husfruarna och Greys, kommer inte ihåg om de även var de sista för Fula Betty oxå. Känns lite skönt att slippa ha program som man "måste" följa på ett tag nu, man låser ju upp sej så hemskt då..

Nä nu ska jag dra på mej lite varma kläder..
Bye!


En snabb uppdatering

Bilen startade iaf när jag skulle åka ner för att få i nya batteriet.
Så nu sitter de nya i och jag hoppas verkligen jag slipper mer problem och oönskade utgifter nu.
Ligger och kollar på Grey´s Anatomy, men de är reklam för tillfället.
Känner mej jätte trött och ska försöka släcka och sova efter teven är slut och sista rastningen av Charlie.

Ett snabbt inlägg

Skriver lite snabbt. Måste ut snart igen, bara vart hem en snabb vända nu efter  jobbet och käkat och rastat Charlie.

Fick nämligen inte igång min bil idag på lunch rasten. Batteriet helt dött =(
Så nu har jag köpt ett nytt för 1500 kr :`( fick ca 200 kr i rabatt iaf. Så strax ska jag åka(om bilen startar) och byta och sätta i de nya. Kul att bli av med lite pengar så här inför julen.. Not!

Få se omjag orkar och hinner skriva mer senare ikväll..

A just ja en sak till.. igår kväll strax innan kl 23 plinga de mess i mobilen, gissa om jag höll på att tappa hakan när de var ett X.. Ett X som bor i Falun.. Han skrev lite allt möjligt, så vart man fundersam igen då!

Nä nu back to fix my caaaar

081209 Tisdag

Jobbat idag. Setat vid planeringen.
Efter jobbet dammsög jag och fixade lite här hemma. Sen var jag ute och gick samma vända som i söndas, med samma sällskap. Fan vi har riktigt kul ihop =)
Sitter och kollar på Desperata husfruarna nu, men reklam så jag passar på att slänga in ett litet inlägg.
Känner mej trött så jag tänkte försöka komma i säng i skaplig tid ikväll. Hade svårt att somna inatt och sov sen oroligt.
Pratade mest i tele hela kvällen igår, först me en viss person, sen han den jag har så skoj med. Hmm visst låter jag hemlighetsfull.. Aa men de får man va ibland, och ni som jag vill ska veta vem de är fattar ju vem jag pratar om.

Imorrn är de ny dag, kkemed nya möjligheter, återstår att se.
Nu tillbaka i soffläge.
Trevlig kväll!


Måndag igen

Sov till 10 idag, fast Charlie försökte få upp mej tidigare, men de orkade jag inte.
Håller på att tvätta lite och har vart ute på en tur med en mkt pigg och glad Ari.

Ska snart följa med och köpa en dammsugare.

Efter promenaden igår kväll, följde jag med och kikade på gamla kort.. Hahaha hur man såg ut för ca 16 år sen. Sen låg vi i sängen och pratade och små kikade på Wallander. När de var slut åkte jag hem och rastade Charlie och sen i säng.

Segt som sirap..

Vart inte många timmars sömn inatt inte.. Sov iaf lite på fm och klev ur sängen efter 12 tiden. Pratat me Linda en sväng. Sen bara mest vart hemma. Nu ska jag strax ut och gå en sväng, inte själv utan med han jag var ut och festade med igår.

Gårdagen var iaf mycket skoj. Var på ett 80 års kalas(2 st som fyllde 40 som slagit ihop de) sen var vi in på bowlingen och när de stängde tillbaka på festen igen. Dom hade karaoke där, sexleksaker till försäljning, sen var de 2 tatuerare så man fick boka tid. Var otroligt sugen att göra en till, men de var så många före mej så jag struntade i de. Men får boka in mej och göra en snart för jag är sugen att skaffa en till.
Var väll hemma i 4 snåret imorse.

Morsning..

Är inne på min andra cider nu. Blir lite partaj ikväll. Ska ut med en gammal kill kompis. Ska väll ev ut och snurra lite bil, men sen in på bowling discot och kika lite.
Har sån jäkla beslutsångest vad jag ska ha för kläder, skulle verkligen behöva lite nytt i min garderob... Men de går ju inte att fixa så här på lörda kvällen, så de är bara att rota fram ngt.. Hmm vad dde nu kan vara.. Men bara och hoppas jag hittar på nå snyggt och bra.
Nu ska jag göra någon lock i håret..

Lördan igen da.

Sov till 10:30 idag, men å andra sidan var jag ju uppe till mitt i natta oxå.
Snöar som fasen här.
Få se om jag ska ut ikväll, känner lite för de, men få se senare hur de blir. vet inte mer vad jag ska skriva om, har inte hänt så mkt alls här idag.

Nattsudd...

Hemma nu.

Idag tog Faksen sin 182:a seger och slog därmed Sabins rekord. Nu är de "bara" 2 st segrar kvar till och slå Alm Svartens rekord på 184 st segrar.. You go boy ;)
Som vanligt utklassade han sina konkurenter i loppet. Och jag fick chansen att både gratulera J-O och klappa lte på Faksen ;)

Har fullkomligt vräkt ner snö på Romme och vi vart en hel del försenade, för dom var tvungen att ploga av banan mellan loppen+ att de hände en liten olycka alldeles efter starten i ett lopp, men de slutade bra tack och lov.

Resan hem gick iaf bra, men de var snöigt och moddigt. Och strax utanför Leksand var de en stoooor polis kontroll. Flera polisbilar och ännu fler poliser. Och naturligtvis vart jag invinkad. Jag med min polis skräck och allt. Fick blåsa och visa kort. Sen kika dom på bilen, och såg så klart min solfilm på framrutorna =S Slapp iaf böter, men fick en lapp om att jag ska åtgärda de. Men som tur är så har jag ju besiktnings period nu så den ska ändå av...Var faktiskt riktigt trevliga poliser.

Har nyssklämt i mej min halva av pizza som var kvar sen eftermiddagen, och nu börjar jag känna tröttheten komma krypande, så de blir att inta sängläge strax.
Over and out!


Fredag.. 19 Dagar kvar

Är på jobbet. Fick en jätte lucka på 1½ timme nu...
vet inte hur jag ska fördriva tiden, så jag satte mej en stund vid datorn och passar på att blogga.

De snöar ute. Imorse när jag gick upp var de -7 grader, nu har de sjunkit ner till -4. Hoppas verkligen att de slutar och snöa tills jag ska åka till Blnge, för de är inge skoj alls att köra när de vräker ner och speciellt inte när de blivit mörkt.

Förkylningen är en aning bättre idag, tack och lov för de. 

20 dagar kvar...

Atjoooo.. Snörvel. A fortf lika förkyld.
Har planerat lite lugnt idag, skönt att va inomhus faktiskt.
Ska snart bege mej upp och ta in min älskling ;)

Imon jobbar jag ute. Sen på kvällen ska jag vidare till Romme och jobba.. och gissa vem som kommer dit.. Min favvo häst (ja förutom Ari då) Järvsöfaks.. Wohoo.. har fått se han bra många gånger nu, men alltid lika kul, han är ju bara för snygg.
Sen är jag ledig i tre dagar. Få se va manhittar på i heljen. Har inga planer alls. Tar dan som den kommer.


Onsdag 3/12

Är på jobbet, trots att jag är så förkyld, men kände imorse att jag iaf skulle testa och gå. Känns ganska bra och nu är de inte många timmar kvar. Åker då inte nån cykel idag utan har min egen bil och kör runt med, är ganska halt ute efter all snö som kommit, och de snöar nu oxå.


Fryser fan ihjäl..

Brr jag fryser, har antagligen feber..=( Jäkla förkylning.
Ska ta och ta hand om min tråkiga tvätt nu. Sen lägger jag mej i sängen under täcke och filt, och glor på Betty och DHW från sängen.

God dag!

Dunder förkyld idag..=( hes och ont i halsen, snuvig och nyser och öm i kroppen..
Har vart ner til BRC på fm och pratat med en dr och visat min armbåge. På fredag kommer de en tjej ner och ska kolla på min arbets situation, hur jag sitter m.m vid datorn, för att förhindra att man sitter fel och så..

Har kört Ari en vända i en snöig skogsvända, pigg och glad som vanligt.
Nu ska jag dricka lite kaffe, sen ska jag ta och vila en stund. För de är väll bra och vila mkt när man är sjuk va ;)





måndag 1:a december

Jobbar. Har en liten lucka innan nästa.
Skriver mer senare...