nittonde maj

Fy, jag är så less på detta kalla, gråa och regniga väder, när de ska de bli varmt och soligt?
 
Nåja, hursom... Igår var en spännande dag. Åkte med Ticen till Ingels för Gabriella var där, sist hon var här var ju i oktober och då pratade hon ju med Tic. Hon ville träffa oss igen när hon kom upp nu till våren och de var då igår.. Jag var rätt nervös inför pratstunden, men de hade jag inte behövt vara. Allt var så positivt, och han sa en massa om mej som stämmer helt till 100% sen sa han ju såklart en massa annat oxå. Hon tyckte de var jättekul att de gått/går så bra för oss...
På eftermiddagen kom Tysken och behandlade igen, och även där går de åt de positiva hållet.. yaay :)
 
På kvällen så hamnade jag på stranden med E-L och L för ett gympa pass.. haha snacka om att man är dålig på kordinationer.. Men de var kul och trodde inte jag skulle ta mej ur sängen imorse, men då kändes de bra.. värre börjar de bli nu, träningsvärken kommer smygande mer och mer..
 
I lördas vart de lite partaj med L, en trevlig kväll, började rätt sent med tanke på att de var trav och jag jobbade där först.. så kan ju erkänna att vi inte va hemma i normal tid typ där i 1-2 snåret, nä hon var nog närmare 5 halv 6 innan jag kom i säng, så söndagen var jag rätt seg och trött..
 
Perfekt med övervakning i transporten :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback