Söndag

Haft en lugn och skön helj, är fortfarande inte helt frisk, är fortfarande så himlans hes, skit drygt.
Är ledig tills torsdag så än finns de fler dar att ta igen sej på :)

Jullans sår är de väll sisådär me, härom dagen hade ett stygn gått upp och nu har ett till lossnat. försöker hålla det rent och greja med de och ser till att de är så stängt som möjligt och har de ju lindat för att skydda det. Kommer kanske att ta lite längre tid innan de läkt helt eftersom inte alla stygn hållts på plats. Men får försöka göra de bästa av hela situationen. Hon är iaf pigg och glad, äter och dricker bra.
Känns lite surt att inte kunna träna på henne nu utan att hon endast få gå i hage, dessutom har jag vart tvungen att göra en liten sjukhage åt henne så att hon inte ska kunna ta ett travsteg. Märker på henne att hon tycker de är tråkigt oxå, när jag tar in henne om kvällarna så är de en pigg liten tjej som gärna försöker trava :) är ju ett gott tecken iaf, att hon mår bra och jag hoppas de fortsätter så och att de inte tillstöter nå komplikationer.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fy så jobbigt med balltramp.... :-( Vilken otur! Hilding hade också problem med det där ett tag, det hände inte bara en gång. Den värsta gången blev han stående en hel sommar, det var inte kul. Hoppas hon blir bättre snart så ni kan ut och tävla igen :-)

2013-03-26 @ 10:56:14
URL: http://mylifeandme.blogg.se
Postat av: Sandra

man fy fan.... förstår det. Man kanske ska vara jäkligt tacksam att man inte delar med nån...svårt att komma överens och det måste ju finnas hur mkt som helst man retar sig på..

2013-03-26 @ 21:19:54
URL: http://mylifeandme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback