Och så kom äntligen regnet...

Ja de är sant, de regnar, kom en rejäl skur, nu har de lugnat sej lite. Skönt att de äntligen kom, började bli lite torrt, detta var välbehövligt. Men de får ju gärna bli mer sol och värme igen nu denna vecka..
 
I fredags, då var jag med Jullan till Romme o startade igen, efter ca 2.5 mån uppehåll från banan. Karro var med som sällskap, var midnattstrav, och så klart startade hon ju i sista loppet. Med ny kusk dessutom, men de gick kanoners hon satt fast och fick lucka sent, slutade som 5.a :) Nöjd matte och kusken berömde för bra häst (y)
 
Idag har jag och Karro ridot våra hästar i en TREC träning, de är i 3 olika moment, idag var de orientering på idealtid, de var grymt kul faktiskt. De andra momenten är hindertekninkbana och gångartstest. Få se om de blir nå tekninkbaneträning här framöver så ska vi försöka vara med på de oxå:) alltid kul att testa nå nytt.

 

Nu ska Jullan få en välbehövlig vila några dagar, hon har gjort de bra gick lopp i fredags och idag var vi ute i skogarna i ca 1.5 timme.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback