Måndag 18e Februari

Då var jullans årspremiär avklarad. Och med nästan 3½ månads uppehåll från allt vad banor och tävlingar heter, kan jag inte vara annat än nöjd med hennes 7:e plats, snuvad på mållinjen, annars hade hon blivit 6.a.
Kusken T mycket nöjd oxå, käken lossnade alldeles innan bilen skulle rulla, men bästaste tjejjen klarade sej bra utan den idag :) dom satt fast och in på upploppet kom han loss men målet var lite för nära, men hon svarade bra och de är inte alltid hon gör de..
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Grattis! Vad kul att ni är tillbaka! Kanske köra utan käk helt nästa lopp då? Då kanske hon går som tåget :)

2013-02-19 @ 13:27:10
URL: http://mylifeandme.blogg.se
Postat av: Sandra

Ja, det går väl saaaaaaaakta. Vi körde ju jobb inovember/dec men han blev ofrsäch ingen och vi fick behandla framknäna i två omgångar. Sen efter det har han blivit riden endast i skritt men verkligen tagit det jättebra. I samband med det har vi också försökt ändra hovarna till det bättre så han har fått gå med ridskor och sidokappor för att försöka bli bättre. Så därför har jag inte velat träna nåt. Men nu ska vi börja springa på lite men jobb kör vi nog först sedan han får travskor igen. Siktar på att han ska få kvala innan sommaren iaf, han är ju gammal och har bra grundkondis.
Men, han är juiockså gammal så det "brinner ju lite" i knutarna om man säger så :-) Man vill ju hinna starta lite OM han blir bra igen. :-)

Håller tummarna för er till nästa gång!

2013-02-22 @ 17:28:50
URL: http://mylifeandme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback