Snabba ryck..

Shit assså, har ägt Jullan i lite mer än 1 dygn och de har redan blivit registrerat på Svensk Travsport. Imorrn ska jag ringa sekris och ta in henne på min träningslista ;)


Gick bra på travet på Romme idag. Ska dit på måndag igen och jobba och då är de kvällstrav.
Var in på City Gross när jag var  på väg hem och skulle kolla lite täcken åt nykomlingen. Tyvärr fanns de inga som passade henne i strlk så de vart inget. Däremot vart de en ny grimma åt henne =)






Kommentarer
Postat av: Sandrah

Åhhh, men vad häftigt!! Ska du ha Ari kvar också eller ska han lägga travskorna på hyllan? Skoj med en startklar häst, fan, jag vill också ha en till...men men, jag har ju mina två som jag måste träna även om de är gamla, och jag lider av separationsångest så jag kan inte byta ut den äldsta heller....suck men what the heck, de får ju starta tills de är 13 bast så!

2010-11-03 @ 22:13:33
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Ja suck...haha. Ja visst kostar det pengar, men det som kostar är ju eg hovis och HÖ. Höet är värst. HUvva. Jag har ju tre hästar, den ena kostar visserligen knappt nåt, men ändå. Man får sprida ut utgifterna lite, då brukar det gå. Sen får man dra in på annat hahaha. Det värsta är ju om/när nåpn blir skadad och man måste besöka veterinär...DÅ växer räkningshögen.... Och mina har ju hittills verkligen inte bidragit med nån krona alls. Fast jag skulle inte vilja ha ett liv utan dem!! :-)



JAg tränar på jag hahaha. Men jag ska in på en koll nu, med Hilding. Han var in i våras och var dålig i ena framknäet så jag måste få mig en lägesuppdatering så jag vet att han klarar av att träna i vinter.

2010-11-04 @ 12:45:45
URL: http://mylifeandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback