Häpp

Om 10 min är de säsongspremiär av Grey´s Anatomy.. Jihaaa =)

Fick ett mess av min sýster när jag var i stallet tidigare på kvällen. Hon hade smusslat och skickat iväg ett mess för att berätta att hon blir kvar, att hon kommer flyttas till en annan avdelning för skikt röntgen visade att hon hade blod i hjärnan, så imorrn ska dom göra en magnet röntgen och se vart vätskan kommer ifrån..  :S

Kommentarer
Postat av: Linda

Men gud va hemskt, hoppas att det blir bra med henne då. Kram

2009-02-18 @ 22:21:46
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Postat av: sv: rebecca

ja alltså jag älskar verkligen att rida och skulle så jättegärna göra det hela dagarna... det finns ju inget bättre sätt att komma ut i naturen på ! :)



jaa jag vill ju verkligen och det var väldigt nära att jag skaffade mig en häst men blev totalt grundlurad och de slaktade honom :( det var så hemskt... de sa att om jag nte köpte honom så skulle han bara få gå i en hage i ett annat stall så inget annat skulle hända honom men när jag kom för att besöka honom så berättade de att de aldrig fått dit honom utan han hade blivit slaktad för att ingen köpt honom.. jag pratade med dom och skrek på dom hur de lurat mig osv och det enda de hade att komma med var "vi ber om ursäkt" ... de tog liksom honoms liv och det var inga fel alls på honom :'( sådana månniskor kan dra åt helvete verkligen ! :@ usch vad arg jag blev ! Fyyy!



hoppas i alla fall att du får en trevlig dag ! :) supermysig blogg ! kramkram

2009-02-19 @ 12:17:51
URL: http://michaelsrebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback