1:a advent idag

God morgon på er!
Ja tänk då har man vaknat för tredje heljen på raken och mått bra då, inge bakis inge seg eller trötthet, fan va skönt =)

Ute är de snö blandat regn, och termometern ligger på 0.

Vet inte vad jag ska hitta på idag, skulle ju behöva köra Ari, men känns inge skoj i detta blöt väder, så vi får se hur jag gör.

Roligare än så här blir de nog inte...

Därför tänker jag strax bege mej in i sängen, känner tröttheten komma krypande. Imorrn hoppas jag på en lång sovmorgon.
Nu har jag iaf f´yttat på Alvin, så jag ska då inte bli störd om han biter på gallret.

Natti natt då!




Hemma.

Ja då var jag hemma i R-vik igen då.
Mycket folk ute och shoppade idag, antagligen passar Alla på nu efter lön. Hittade iaf några julklappar och även en ny bh till mej ;) Inte snyggaste färgen kke, men den satt bra och de är väll de som är huvudsaken, eller tuttsaken i detta fall.. Hahaha
Efter Blnge åkte jag över Falun, så var vi in på SIBA en sväng, jag kom ut därifrån och har bytt El bolag, ja du läste rätt. De verkar jätte bra och jag betalar så dyrt för min el så jag kan ju iaf testa. Sen var vi in på ICA Maxi och hälsade på Linda och smakade på lite skinka. Köpte med mej lite hem, så senare blir de att göra toast med skinka, ost och tomat på ^^
Syster sprang in en snabb vända på Plantagen, men de orkade inte jag, så jag satt i bilen och väntade. Sen körde jag hem henne och de hon handlat innan jag styrde kosan hemåt och här är jag nu...
Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag ska ut igen och ta in Ari.

God Morgon solstrålar!

Idag ställde jag klockan på 05:30 för att åka upp och släppa ut Ari och samtidigt mocka och göra allt klart. Sen tänkte jag somna om i nån timme så jag ställde om klockan på 9. Tjiii fick jag, höll på att somna och börja drömma nå riktigt skumt, då vaknade jag till av något. Låg i nån sorts dvala och va nånstans mellan sova och vaken, då börja kanin(jäveln) tugga på gallret. Gaaah snart åker han ut. Så jag klev upp strax efter 8 så här sitter jag, de vart alltså ingen direkt mer sömn för min del idag. Tur jag är ledig imorrn oxå så får jag försöka mej på en sovmorgon då istället.

Ska göra mej iordning om en stund för att senare bege mej till Blnge och möta upp min kära syster. Få se hur länge vi orkar shoppa. Sen får vi se om jag tar vägen hem över Falun och passar på att kika in på ICA Maxi och hejja på Linda. Jag skulle få prov smaka på lite olika skinkor m.m. om ja kom förbi ^^

Hoppas nu att jag hittar lite julklappr och även nå kul till mej själv. Skulle behöva ha nån ny topp och även en ny bh..


Skit, skit bara masssa skit!

Crap på teven, inte ens Idol va nå bra ikväll, bara en massa gospel skit. Nej tack de är inge för mej!

Var på bolaget idag, köpte en flaska glögg för jag har vart så sugen på de i några dar. Så följde de med några cider hem oxå, så nu har jag druckit lite glögg och nu sitter jag här med en cider.

Imorgon drar jag iväg, åker till Blnge och julhandlar lite, tänkte för första gången vara lite smart och vara ute i lite god tid. Ska möta upp syster där, hon tar bussen från Falun. Få se hur länge vi ksa knalla runt innan vi är nöjda. Har iaf bestämt att de första vi gör när vi kommer är att äta, så har vi de ur världen... =)

Jaha och hur ska man fördriva denna fredag kväll nu då..?! Tips kke?

Hejsan heej

Fredag då!
Har setat breve på planeringen idag, gått bra, men fan va svårt de är och sitta på sidan om..
Nu är jag iaf ledig i 2 dagar, de känns jätte skönt =)

Btw, jag har fått en sambo eller inneboende från och med idag, de ni.. hehe... Ja personen "lånar" bara min adress, så jag bor fortf själv me Charlie och Alvin.. :D

God Natt!

Är så jäkla trött. Börjat få ont i mina axlar oxå, känns precis som när jag brukar ha inflammation i dom :S
Vet inte om jag orkar se nå HK ikväll, får väll kolla reprisen på söndag istället. Så nu släcker jag ner allt och går sista vändan me Plutten för ikväll.
Ha en god natt!


Howdy!!

Då var de Torsdag igen då. Bara en dag kvar av denna arbetsvecka, jätte skönt.
Har fortf jätte ont i min armbåge, så idag ringde en av mina chefer till BRC. Så nu har jag fått en läkartid där på tisdag kl 10. Få se vad han säger, och vad man ska göra åt de. Nästa vecka blir oxå en planeringsfri vecka för min del, eftersom jag ska undvika att sitta vid datorn på jobbet och naturligtvis hemma.




Onsdag

Igår kväll när jag gick och la mej var de - 10 grader ute, imorse när jag var upp och tog ut Ari hade de sjunkit så de var bara -2. Nu är de på 0 grader..Konstiga temperatur förändringar måste jag säga.

Är ledig idag, sen är de bara två arbetsdar kvar denna vecka, skulle egentligen vart tre, men jag har tagit mej en semester dag på lördan =)
Idag ska jag köra Ari, sen på em ska jag ha X:ets dotter med mej en stund i stallet. Har nyss dammsugit av lite, gjorde de innan morgonkaffet var klart, så nu är de gjort för idag oxå. Ska snart ut med Charlie och kolla om de kommit någon post, väntar paket från Hööks. Har beställt 2 st nya BoT, dom hade 20% rabatt på de mesta i sitt sortimentet, så då passade jag på att beställa, eftersom alla mina andra BoT saker vart stulna i våras =(

Sen kommer
Linda ringa en sväng, vi måste uppdatera varann lite om vad som hänt. Var ett tag sen vi prata sist. Har lixom "gått" om varann nu sen hon har börjat jobba igen efter mammaledigheten.

Nä nu är de dax för påfyllning i kaffe muggen. See you later!




What goes around, comes around??!!



Ärlighet varar längst! Tydligen betyder de inte så mycket för vissa. Man vet vad man har, men inte vad man får.
Känner mej otroligt besviken på vissa personer just nu.
Känns som att de inte är många man kan lita på förtillfället....


Tisdag

Hemma efter jobb. Har käkat och håller på och tvättar. Ska strax ta och diska lite. Imorgon är jag ledig, då ska jag köra eller rida Ari. Sen vid 15 tiden ska jag hämta X:s dotter så ska hon va me mej några timmar i stallet.

Måndag 24:e November, 1 Månad kvar...

Snowstorm.
Ja de har fullkomligt vräkt ner snö hela dagen och blåst. Vågar inte köra ner bilen på gården me risk att jag inte tar mej upp imorgon bitt, ska ju jobba och orkar och vill inte stå och hålla på om jag inte kommer upp.
Körde iaf Ari igår på dan, vart en längre vända än jag planerat, kallt som bara den, men skönt att de vart gjort och skönt när man kom in i stug värmen sen =)

Nu ska jag ut och backa rätt bilen på vägen, så jag står bra för snöplogar m.m.

Sunday

Idag är de riktigt kallt här kan jag lova. Imorse när jag åkte till Ari var de -16. Nu har de gått ner så de är "bara"-14. Usch jag som hade tänkt att köra honom idag ser verkligen inte fram emot att sitta och frysa, men måste ju, så vi får ta en kort vända iaf, så han får springa lite.
De är väll mina planer för dagen än så länge..

Vit..

Ännu en "vit" helj då. Riktigt stolt faktiskt. Har inte druckit en droppe alkohol på 2 veckor nu =D
Har spenderat lördag kvällen hemma, vid teven. Kallt ute nu,12 minus grader. Ska strax ta och krypa till sängs. Få se hur länge jag sover imorgon..
Natti natt!
d46

Åh va rik jag vart

NOT!!
Vart endast 2 rätt idagens V75 omgång, så jag vart inte rik idag heller. Men otur i spel, Tur i kärlek ;) ja man kan juh alltid hoppas .. hihi

Travdax

Nu alldeles strax så börjar V75, så nu hoppas jag att min Harry bong ger lite pengar =)

musik..

Bjuder på en ny bra låt med Lady Gaga



Lördag

Sitter på jobbet, har en liten lucka och vet inte vad jag ska göra..
Gick iaf bra att både åka till och från Blnge igår. Men där var de kallt och blåsigt som satan. Var hemma i Rättvik igen i 22:45 tiden. Gick med Charlie sen tog en värmande dusch. Sen fick jag tele samtal, så jag låg i sängen och vi pratade i nästan en timme, innan jag tyvärr var tvungen att sova. Hade gärna pratat längre, för han har så mysig röst och härligt skratt och en sån skön dialekt ;) Somnade nästan direkt efter samtalet. Skönt för annars när jag jobbat kväll måste jag alltid varva ner i nån timme, men detta funkade ju nästan bättre att få prata me nån =)

Imorrn är jag ledig, då har jag tänkt att köra Ari en vända och testa han med nya pjucksen.
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, har inte så mkt pengar heller så här dagarna före lön.

Friday

Tjing, jag lever. Men är stressad som satan. Jobbat hela dan, hade tänkt och ev kunna ta ut lite komp, men de gick dessvärre inte.
Snart ska jag ta och åka över till Blnge och jobba på Romme travet, vart uppringd på fm, dom är lite personal där och behöver min hjälp, och snäll som man är säjer man inte nej! Få se när jag kommer hem, hoppas att de inte blir senare än 23 tiden, måste ju ta en dusch innan jag lägger mej, ska ju upp imorrn bitt i och jobba igen. Så nog vet jag att ´jag lever kan jag säja.
Over and out!

Gääääääääsp

Nu ska jag klä på mej och knata en vända med Charlie. Sen blir de titta på HK från sängen.

Natti från oss!!

Torsdag

Har jobbat idag, vart ändå att jag fick sitta och planera, men bara idag. Imorrn ska jag jobba utöver. Och nästa vecka ska de andra täcka upp för mej...

Har nästan nyss kommit in, direkt när jag kom hem gick jag ner med Charlie på ängen så han fick springa lite. Nu ska jag ta och äta lite.

Good kväller

Nu har jag kikat på de jag brukar se på teve på onsdagarna. Har nyss vart ner på ängen och lekt lite i snön med Charlie. Han är högt och lågt just nu, sitter jag i soffan då ska han helst sitta med där, ligger jag i sängen, ja då ska han även helst ligga i sängen han me. Har jag en filt elelr täcke på mej, då drar han av mej de.. Uppmärksamhet antar jag...

Fick en trevlig överraskning med posten idag, de var i Maj som jag var med och svarade på några frågor genom STC(Svenska Travsportens Centralförbund) som tack för hjälpen skulle man få en Harry Boy till en V75 omgång.. Detta har jag glömt bort, men idag i postlådan låg ett brev med en bong i.. Nu hoppas jag att jag har lite tur med mej på lördag och vinner en liten slant, de skulle juh inte sitta helt fel
;)

Nu ska jag strax ta och lägga mej. Så vi på Kvarngattu säjer Najtiiiiii

Update

Är förmodligen en inflammation i min armbåge. Tog både sänka och temp, inget visade nåt. Sen fick jag träffa en sköterska somkollade på min armbåge. Har vätska i den. Hon la om med ett alsolspritomslag och sen lindade hon armen. Ska sitta på tills fredan så ska jag göra ett nytt omslag. Hon sa även åt mej att åka på apoteket och köpa Voltaren-T, som jag ska äta i minst en vecka. Har de inte blivit bättre ska jag återkomma.
Sen ska jag i största mån undvika att sitta och jobba vid datorn på jobbet(hur nu de ska kunna gå) men jag ska prata med mina chefer imorrn och förklara problemet. Sen måste jag få en "grej" som man sätter på skrivbordet framför tangent borde där händerna ska ligga och armarna blir utanför. Min armbåge får inte ligga mot skrivbordet...

Bara och hoppas nu att detta går över...

Onsdag

Back @ work.Nu är min ledighet över och jag är på jobbet igen.
Har så inihelvete ont i min högra armbåge, har haft de i minst 1 månads tid, men inte gjort nå åt de föräns idag.. Gick till en av mina chefer och berättade om min problem(troligtvis sk musarm) hon tog genast kontakt med Företagshälsovården. Fick prata med dom på tele, men dom hade inte tid denna vecka, så istället hjälpte dom mej få en tid på Vårdcentralen idag 15:20 ska jag dit. Ta en snabb sänka och visa upp min onda armbåge, få se vad dom säjer.
Uppdaterar med de senare.

Gääsp

Trött trots att jag sov så länge imorse..
Var iaf och hälsade på Lena och lilla Emilia.. =) Vi fikade och snackade en massa. Sen hem tog hand omännu en maskin tvätt innan jag for upp till stalelt och knatade över med Ari, så nu har han fått vinterskor på sej, så nu slipper vi halka runt =)
Ska strax upp och fodra kväll, sen blir de att ta hand om den sista tvätten...

Tisdag

De regnar.. den lilla snön som kom i lördas är borta...

Fick mej en rejäl sov morgon idag.. Vaknade 10:30.. Gissa om jag fick lite smått panik. Håller på och tvättar, ska strax ut med Charlie, sen åka till stallet och mocka. Tänkte åka upp en vända till Lena och min gud dotter Emilia en sväng nu på dan innan de är dax för att gå över med Ari och sko honom.


*Snyfft*

Men åh va CSI var sorgligt ikväll. Tårarna rann som bara den. =(

Nu ska jag gå en sväng med Charlie, sen blir de nog teve från sängen, om de finns nå bra att kika på.
Är ledig imorrn oxå, få se vad jag ska hitta på då.
Ari ska då få på sej vinterpjucks på eftermiddagen. Blir bra de, så slipper vi halka omkring när vi trännar ^^

Säjer God Natt nu, för jag bloggar nog inge mer idag
Natti!

Strax dax

För den spännande fortsättningen på CSI sen förra måndagen..
Bild från CSI

Hola!

Kört en mycket pigg och glad Ari idag.
När hag kom hem från stallet, tog jag Charlie med mej och gick ner på ängen och släppte honom lite, tänkte att han skulle få springa och leka av sej lite. Och jädrar va han tyckte de vas koj, sprang som en tok, halkade i snön och kanade, såg riktigt roligt ut, fast vart lite nervös att han gjorde sej illa, men de gick bra.

Har nyss gjort slingor på mej själv igen, och de vart ett lyckat resultat även denna gång =)

Man kan aldrig vara tillräckligt tydlig



IT-support..........
Supporten: Vad kan jag hjälpa till med?
Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?
Supporten: Är markören fortfarande där?
Kunden: Nej, jag är ensam här.
----------------------------------------------------------
Och nästa kund kunde inte koppla upp sig.
Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?
Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.
Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?
Kunden: Det var fem små stjärnor.
----------------------------------------------------------
Supporten: Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på 'den här datorn'
Kunden: Men hur skall jag kunna göra det härifrån?
----------------------------------------------------------
Kunden till Hewlett Packardsupporten: Min laserskrivare är trasig.
Supporten: Vilken modell har du?
Kunden: Det är en Hewlett Packard.
Supporten: Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?
Kunden: Nej, den är beige
----------------------------------------------------------
Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.
Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?
Kunden: Jag har packat upp lådan med internetet i
Supporten: Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?
Kunden: Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet.
-----------------------------------------------------
Kunden. 'Datorn hänger sig hela tiden.'
Supporten 'Har du många fönster öppna?'
Kunden: 'Nej, men dörren står lite på glänt....'


Måndag

Leeedig idag,  wohooo =)
Gissa om de var skönt och få sej en sovmorgon då. Är ca -4 grader ute. Och idag ska jag köra Ari.
Igår efter jag kommit hem från jobbet gjorde jag inte så mycket, slappade och kikade mest på teve. Körde virus scan oxå på datorn för den har blitt så seg, och anledningen till de var nog de 2 Trojanska hästarna den hittade :S men nu är dom puts väck och datorn är mycket piggare igen =)

Söndag morgon

De snöar lite ute, började imorse när jag åkte till stallet 06:30. Först var de lite regn, men sen övergick de till snöflingor, så nu är de lite vitt ute igen, hoppas de ligger kvar nu.
Ska strax ut och fortsätta jobba. Cyklar, och de känns inge vidare i detta väder, tur iaf att vi har dubbdäck :P


Lördag kväll o vilken härlig kväll ^^

Haha jaa eller inte. Händer inte så speciellt mycket här. Djuren, datorn och teven är mitt sällskap ikväll, men de duger bra de me ;)
Aja är iaf min första "vita" helj på länge, bra länge. Men känns otroligt skönt. Är ju faktiskt skönt dan efter när man vaknar och mår bra, även om man oftast har kul på kvällen när man festar. Men segheten och tröttheten kan ju bara va för mycket ibland. Anledningen till att jag är nykter är ju för att jag jobbar hela denna helj, och jag har inte ens  "bara" tagit mej en öl varken igår eller ikväll..De ni =) 

Nä nu ska jag kika vidare. Ha en toppen kväll och fortsatt trevlig helj.
Kraam

Lördag

Tjing tjong
Sitter på jobbet och har en lucka, tog mej en kopp kaffe och satte mej en stund vid datorn. Jobba till klockan 16 idag, så de är inte många timmar kvar, sen har jag bara morgon dagen kvar sen är min arbetshelj över.. =D

Rain..

Gaah vilket jäkla trist väder de är då!
Har kört Ari, och de var ju ingen vidare torr upplevelse kan jag lova, blöt och alldeles sandig =( han fick faktiskt stå inne efter turen, tyckte synd om honom och behöva stå ute och bli kall o blöt i regnet. Blir väll inge roligt att mocka imorrn, men de är som de är.
Har dammsugit lite nu.


God morgon

Idag är jag ledig.. Wohooo =)
Snacka om temperatur ändringar då, igår kväll när jag la mej då var de -7 grader, imorse när jag var och släppte ut Ari, da var de 0 grader, och nu regnar de..

Skönt har de iaf varit och fått en sovmorgon, eftersomjag jobbar hela heljen och har dagpass. Men de går nog fort, sen är jag ledig måndag och tisdag =)

Mina planer inför denna dag är att köra Ari, sen måste de nog dammsugas lite igen. Sen tänker jag ta dan som den kommer bara..

Ice Bitte..

Har ni oxå sett de??.. Isbjörnarna som springer omkring, fast nu tror jag dom är nere i ån och badar lite.. Usch de är -7 grader ute nu och jag har tatt mej en lång och varm dusch och äntligen tinat upp. Fast nu ser jag ut som ett russin istället.. Hahaha.

Gick inge vidare att klippa Ari, de började bra, men ju längre fram jag kom desto knäppare blev han. Min rädddning vart Emmelie. Hon kom och hjälpte mej, så nu är han klippt. Hoppas att jag inte behöver klippa han nå mer denna vinter, eftersom de inte känns speciellt kul att behöva bråka med honom varenda gång.


@---)

Nu har jag kommit hem, rastat Charlie och stoppat lite i magen.
Ute är de -5 grader =(
Ska alldeles strax klä om, senåka upp och klippa Ari.. Helst hade jagbara vela vart hemma och slappa, men hanmåste klippas, så de är bara och ta tjuren vid hornen.
Skriver nog mer sen..
Tjingeling!

Torsdag

Kallt idag igen, var - 4 grader hos mej imorse klockan 06:00 när min klocka ringde.
Sitter "as usual" på jobbet. Men imorgon är jag iaf ledig =) Då ska jag passa på att aktivera Ari som stått i över en vecka =S
Ikväll efter jobbet funderar jag på om jag ska ta ett ryck och klippa honom, tar väll någon timme, är lite svårt att klippa honom själv eftersom han har svårt att stå still och när jag ska klippa han på vissa ställen försöker han slå. vet inte om han är killig eller om de är obehagligt.. kke bådadera.  Men jag har ju gjort de förut och envis som jag är så ska jag nog fixa de denna gången oxå.

Nu ska jag jobba vidare..
See ya!

@ Work

Ja då sitter jag vid datorn igen.. Är kaffe och rök sugen så jag tror jag ska ta mej en liten paus...Sitter lite för mej själv just nu, därför känns de som jag inte har någon kontakt med omvärlden =D måste gå ner i byggnaden och upp sen för ett par trappor för att komma till "oss". Men jag gör ett ryck nu..

Onsdag

Idag känns allt lite lättare.. Har hört av en "viss" person nu... Imorse när jag kollade mobilen hade jag fått mess av honom; 00:39 Saknar dej och dina mess=( Svarade att jag gjorde desamma. Då fick jag till svar att han messat mej ett X antal mess.. Fast jag har inte fått några alls av dom... Aja vi får se nu då...
Nu ska jag jobba på lite, för klockan 10-12 är denna dator upptagen så då får jaghitta på nå annat.
Ha en bra dag!


Markoolio

Här är ett smakprov av Markoolios nya låt...; Anthem


Tisdag

Hmm vad ska man skriva idag då??.. Sitter iaf på jobbet, planerar som vanligt, men ska strax ut och jobba lite.
Grått och trist väder idag.. =( känns verkligen att de är November..


Har beställt en sån här Cardigan i svart som jag fick idag...
=)
Skönt och ha på sej nu när de blir kallare ute, skönt när den går lite längre ner så slipper man bli kall om rumpan ;P



Dagen till ända..

Snart dax att gå och knyta sej.
Önskar en godnatt.
Kram



Monday

Jaha veckans första arbetspass avklarat nu då..Bara 5 kvar =( Den enda lediga dagen denna vecka är fredan..
Grått och blåsigt ute, snön har helt smält bort.
Känns lite deprimerande just nu. Inte hört av den dära "viss" personen heller, undrar ju verkligen...
Hmm nu är de nå knas me "muspekaren" oxå :S den bara fladdrar och har sej.. Kke testa och starta om datorn få se om de blir nå bättre... Medans jkag gör de kan jag ju åka och köpa cigg och ta in Ari...

Äh,...

Livet är fullt av besvikelser och jag har fått erfara vissa ikväll.. Ajaa.. Life goes on. Och de som inte dödar de härdar.......återstår att se.. säjs de iaf..Nu äntrar jag sängen och hoppas att en viss person hörs av imorrn, annars blir ja undrom.....
Over and out from R-vikl!

Hrmm...

Nu är jag så där störd igen som jag var tidigare i veckan...
Ska de va så jävla svårt at höra av sej??!!



Good Moorning

Charlie var och buffade på mej strax innan 9, men jag drog mej och somnade om och vaknade typ kvart i 10 istället. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe. De regnade här igårkväll, så mkt av den lilla snön vi hade är borta. Och i stallet är de som isgata, jag som hade tänkt och köra Ari idag, vet inte om jag törs, med tanke på att han går barfota ännu. Skulle vara synd om de skulle hända han något on han halkar...
Orkade aldrig dammsuga igår, se de måste jag göra idag iaf.



Öh men Tjeeena

Nu har jag vart hos mammsen en sväng, hjälpt henne att installera de mobila internet, så nu kan hon surfa oxå :P
Antar att jag och syster får vara hennes support, men men hon gör iaf sitt bästa.
Sitter här med en öl och små kikar lite på Idol. Skönt och vara ledig i två dagar..
Få se imorrn nu va som händer ;)

Finally Weekend.

Jajjamensan, då var min korta arbetsvecka över och de är helj. =)
Har precis käkat, ska diska lite om en stund, så funderar jag på om jag ska dammsuga idag, eller om jag ska spara de till imon...Hmm får allt fundera lite till...

Ho ho..

Hemma nu. Har käkat och pratat me syster. Snart dax att åka upp till killen och ta in och fodra han för kvällen.
Imorrn är de sista arbetsdan för denna vecka, känns skönt att de vart en kort vecka. Sen ledig i 2 dgara. Mennästa vecka blir desto tuffare, jobbar 6 dagar då... =(

Ännu en vanlig torsdag

Sittandes på jobbet.

Jaha, typiskt!!

Ja de visa sej att de är nå fel på våran fjärrvärme här i huset. Så vi har ingen värme alls, inge på elementen, dom är iskalla. Jag var tvungen att åka upp till mamma och låna hennes dusch förut. Så nu har jag iaf fått duscha lite varmt. Få se hur natten blir hur kallt de blir, är väll bara att ta fram filtar ifa de skulle bli kallt...

Jävla Runk!!!!!!!!

Vart i helvete är varmvattnet?????????????

Done this, done that!

Yes yes..
Idag har jag hunnit me min älskling igen, vi tog en tur på skogen.. Efter de fick han stå inne och torka lite eftersom jag inte hunnit eller orkat klippt han nå än i år. Vart bjuden på mat av mamma, så när jag ätit åkte jag upp och tog ut honom igen. Och de var då jag märkte om ni har läst i mitt förra inlägg att idioterna är tebax.
Har dammat och dammsugit, och gjort klart med tvätten. Nu inväntar jag klockan så jag kan åka upp till stallet igen och ta in honom. Sen blir de en dusch och sen så småningom är de teve dax igen.........

Oh nooooooooooo!!

Idioterna är tebax i stallet!!!

Omg trodde jag skulle slippa se dom nå mera...

Good Morning to everyone!

Eller är de kke rent utav förmiddag? Jag har inte en aning när morgonen slutar och de blir förmiddag...

Charlie väckte mej först vid 8 tiden, men jag tänkte ligga och dra mej lite, men soomnade visst om och vaknade nu innan halv 10. Sitter och dricker lite morgon kaffe, och ska strax kolla posten och kissa Charlie.. Senare har jag väll tänkt att köra Ari oxå.

Sisåja

Nu var teve kvällen avklarad..Iaf för denna kväll. Är väll snart dax att krypa till sängs. Men inge trött ännu. Är ju ledig imon och har sovmorgon, så en stund till ska jag då vara uppe.


Bra, bättre, bäst..

jajjamensan, nu känns de mycket bättre. Nu har jag fått lite svar på de jag funderat över idag. Nu känns de bra igen. Oroade mej lite i onödan..=)

Åhhh.................

Fan va störd jag blir!!!

Tisdag 081104

Ja då sitter man på jobbet igen då.
Sen är de bara hem och fortsätta tvätta, har andra maskinen i nu. Hängde den första när jag var hem på lunchen och rastade Charlie. Sen blir de bara att ta de lugnt.

.........

Nu har jag kört Ari. Pigg som attan idag, men de är juh förståeligt eftersom han stått i 1 vecka. Vart ingen lång tur idag, tänkte ta de lite lugnt, men de var ju lättare sagt än gjort.

Är något fel oxå på Telia nätet, de går inte att skicka sms, så jag ringde upp och frågade var de var för fel. Tydligen en driftstörniing, men dom arbetar på de så förhoppningsvis kommer de att funka under eftermiddagen.

Dammsög lite när jag kom hem. Och nu sitter jag och söker lite på bärbara datorer. Vill ha en.

Bjuder på lite kort på 2 av mina älsklingar. Kolla Charlie´s stil, han sitter med rumpan i soffan och frambena på golvet =D
Charlie
  
Ari


Klicka på dom små bilderna så blir dom större.


God morgon!

Måndag ígen. Och jag är ledig. Denna vecka är en lätt vecka, endast 3 arbetsdar =)... Ska ut med Ari idag, eftersom han stog hela förra veckan då jag inte hann köra/rida honom nå alls. Sen blir de väll oxå till att dra snabeldraken ett varv här hemma.

Söndag

2:a november. Idag blir Charlie 9 månader, Grattis lill bus..

Vart lite fest igår. Satt nere hos Fi, de var jag , Peter och Fi, sen kom Emmelie och Krister dit oxå. Jag beslutade mej för att gå in på bowlingen och dom andra drog ner på Caesars. Var ganska mkt folk och hanska skoj. Gick hem när dom stängde vid 1. Idag mår jag bra, men är lite trött och seg, men de äer ju som vanligt när man vart ut.

Lördag första November

Kallt idag, när jag gick upp klockan 6 så var de -9 grader.. =S brr freesing kallt igen.. Nu är solen framme och de kke bara är ca -6 grader. var verkligen tur att jag fick på vinterdäcken igår. Så idag har jag fått sladda lite :P
Är på jobbet men har lite rast nu, ska strax luncha, bara vänta på mina arbetskamrater ska komma in oxå.

Ha en trevlig dag, skriver nog mer senare...
Todilooo så länge!