Söndag 31 oktober

Jihaaaa då var arbetsheljen och den tuffa arbetsveckan till ända då =)

Imorrn då ska jag sova ut. Men måste nog ställa klockan ändå för Annica kommer ner till halv 12 så ska vi åka söderut, närmare bestämt till Blnge. Hade tänkt in på Ö o B och Aubiose innan vi slutligen ska till målet....

Nu ska jag kika på teve.


Lördag 30 oktober

Idag fyller lilla mammsen år, grattis till dej =)

Har en tuff arbetsvecka som jag är inne i nu, men imorrn kl 15 då går jag av och får två dagars ledighet.

Har haft fullt upp med jobb och sen fixas inför måndagen och Borlänge trippen, blir även een tripp dit på tisdagen då jag behövs för lunchtravet där.

Igår kväll följde jag med R till Valbo och tittade på en bil som han oxå köpte.

Annars så har de inte hänt så speciellt mycket tror jag...


Tisdag 20101026

Oj oj nu händer de saker minsann....... På måndag då är de planerat att jag kommer åka tillbaka till Blnge för att hämta de jag ska köpa.

Har jobbat idag och sen har jag vart på en insulin utbildning i 3 timmar. Vi gick igenom en hel massa och fick ta blodsockret på varann, sen fick vi teststicka med en insulin penna i en liten gummiliknande kudde. Om ca 2 veckor då ska vi skriva provet och klarar jag de ja då får jag deligation för att ge insulin. Jag gruvar mej lite, för dels måste jag plugga inför de och dör de andra så har jag inge läshuvud och teoretiska prov är inte min starka sida, jag är mer praktiker, så vi får se hur de slutar..

Annars rullar väll allt på i vanlig takt. Snön ligger kvar och de är ganska halt på vissa ställen. Tyvärr så halt så jag kan inte träna Ari eftersom han har sommarskor fram. Men på torsdag är jag ledig och då ska jag försöka ge mej på att få på han broddade skor istället.

Nu inväntar jag att kl ska bli 21 så jag får kolla på desperate housewifes, sen blire garanterat sängen


Måndag tjugofemte oktober

Ja då var de måndag och en ny arbetsvecka. En tuff sådan oxå dessutom, jobbar alla dar utom torsdan, och alltså jag ska jobba i heljen, så summa summarum så jobbar jag 6 av 7 dagar för er som inte har räknat ut de :D

Har umgåtts ganska mkt med R i heljen. På lördan var vi ju först till Clas isjön. Och på kvällen höll jag på och bli tokig på grannarna ovanpå så jag tog Charlie med mej och åkte upp till Gulleråsen.

Igår kväll så kom R ner och vi kollade på film.

Idag eller nu på kvällen har han och jag vart till Blnge en sväng för jag skulle kolla på en sak. Som jag ev ska köpa. Mer avslöjar jag inte nu.

Nu blir de strax sängen för jag känner mej otroligt trött.


....

Haft en trevlig dag med R. Först var vi på Clas isjön. Köpte en liten klippmaskin för djur. Har ju en stor som jag klipper Ari med, men ville ha en liten mindre som man kan trimma med på ställen som den stora är för klumpiga för, och även kanske kunna använda på Charlie när tass hår m.m ska klippas.
När vi var i R-vik igen åkte vi hit och drack kaffe, sen följde han mej till stallet så jag gjorde iordning, efter de åkte vi till Rasten och käkade lite.

Nu är jag hemma och ska strax studsa in i duschen.. Har inga planer för kvällen alls. Blir väll bara och sitta hemma.


Lördag 23 oktober

Försov mej i morse, trodde jag ställt klockan, men miss av mej. Charlie gubben väckte mej 7:17. Oops drog på mej kläder och rastade han, sen for vi till stallet och släppte ut Ari.
Hem och försökte sova en stund till, men gick inge vidare. Störande grannar, behöver jag säga mer??!!

Är fortfarande kallt här inne och temperaturen har sjunkit ganska rejält inne. Men nu känner jag att de börjar komma lite värme på elementen så de är kanske på G?!

Ska åka till Clas Ohlson om en stund. Följer med R dit.


Fi**a fat, handgranat

Fy fan va jag fryser. Fjärrvärmen funkar inte så de är iskallt på elementen :(
Sitter påklädd som bara den.. Har tänt en massa ljus oxå men fryser lik förbannat :/


And after..

mms_img35118 (MMS)

And after..


Before..

mms_img18289 (MMS)

Before..


Onsdag 20 oktober

Snacka om chockad man vart imorse när jag vaknade och kikade ut.. Och såg att de hade snöat under natten. Inga vintersäck har jag fått  på än heller. Men de gick bra och jag tog mej både till stall och jobb.
Snön har konstigt nog legat kvar hela dan oxå. Nu börjar de bli kyligt igen så den försvinner nog inte än.

Måste försöka få på mina vinterdäck nu till heljen när jag blir ledig.

Nu ska jag diska sen vänta ut tiden tills de är dax att fixa de sista i stallet för dagen. Sen blir de fullspäckad teve kväll.


tisdag 19 oktober

Usch vilket höstväder de är. Regnar och blåser.

Har tänkt och ta ett träningspass med Ari idag så de gäller. Känner mej inte direkt motiverad till de, men Måste!
Bara och dra på sej varmt och sennär man väl har selat ut och sitter där i vagnen då känner man sej nöjd.

Idag är sista dan på min långledighet :( Meen jobbar bara onsdag och torsdag så jag ska väll inte klaga :D


En trött kille...

mms_img18285 (MMS)

En trött kille...


Charlie i Storvik. BIR och Hp. Utslagen i ...

Charlie i Storvik. BIR och Hp. Utslagen i grupp finalen.


Söndag 17 oktober

God morgon!
Idag ringde kl 5.25. Va pigg trots att jag inte kom i säng förens i midnatt.

Annica, Andreas och Chip kommer ner snart så beger vi oss mot Storvik.

Ha en toppen dag!


Kväller

Fick lite gjort idag oxå då.
Körde Ari en sväng på skogen. Sen hem och fixade de sista inför morgondagen på Charlie. Städat lite har jag oxå hunnit med.

Nu sitter jag och dricker en cider, eller ja de är den andra men nu är de slut på alkohol och kollar på Pretty Woman. Blir sängen när de är slut. Ska ju trors allt upp 5:30 imorgon bitti.
Vi åker mot Storvik i 7:30 tiden.

Så gonatt från Kvarngatan.


Lördag 16 oktober.

Igår kom de lite snö på eftermiddagen, men inget som låg kvar... Tack och lov, vill inte ha vinter redan nu.

Charlie är bättre i magen, han har fått ris nu två gånger på sina måltider. Och imorrn är de ju utställning så vill ju inte att han ska va kass i magen då. Så senare idag ska jag borsta honom och klippa hans klor, sen är han klar inför morgondagen.

Ari fick på sej vinterskor bak igår, får ta fram hovarna en annan dag. Min rygg pallar inte och stå som en ostkrok hur länge som helst. Och idag har jag tänkt ta en tur med honom i det fina höstvädret. har inte skrivit så mkt om att jag tränat honom på slutet, men de har jag, har faktiskt kört snabbjobb med honom 3 tisdagasr på raken :D


Fredag 15 oktober

Ja här sitter man ledig och allt och är uppe!! Ja varför kan man ju undra...
Jo nu är de så här va och nu kommer de bli mycket skitsnack rent ut sagt..

Igår jobbade jag delad tur. Innan jag skulle åka och göra mitt kvällspass så rastade jag Charlie. Han var lite lös i magen men inte alls som förra heljen. Tänkte inte mer på de utan åkte och jobbade. När jag kom hem så möttes jag av en syn, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Kortfattat så har han blitt sämre i magen så han har haft skitkalas både i hallen och vardagsrummet. Så de var bara och ställa sej och torka och vädra och tända doftljus så lukten försvann..
Efter jag hade tatt tag i torkningen så rastade jag honom och allt verkade lugnt så jag gick och la mej framåt halv 12 tiden. Tänkte att han väcker mej väll om de blir nödigt igen........ Men tyvärr har han inte gjort de, eller så har jag sovit så hårt så jaghar inte hört nåt. Iaf så möttes jag av en syn i köket när jag klev upp. Jaha bara och ställa sej och torka igen då.
Efter förra heljens magproblem har han blitt bra och han har fått sin vanliga mat. Nu är de bara att börja om på nytt och fasta han och sen ge lite ris osv.. Maten jag köpte på Lidl de är nog den som är problemet, får nog hålla mej till Hemköps foder som han går bra på..

Ska rasta han igen strax sen ska jag faktiskt ta och krypa ner en stund till.
Och jag vill inte mötas av mera skit när jag kliver upp sen. Nu får de vara bra!


Måndag elfte oktober tjugohundratio

Charlie är fortf inte helt bra. När jag kom hem på min lunchrast så hade stackarn spytt galla och legat i det. Han var grön på nosen och huvet, svansen och bakbenen. Han hade inte rört sitt vatten heller. När jag slutat och kom hem drack han iaf lite vatten ute. Sen kom jag på en briljant idé eftersom de är så svårt att få in honom i duschen. Jag tog fram trädgårdsslangen och kopllade in den från min dusch och ut bakom huset. Funkade kanon bra och han stog still hela tiden, inte alls som när man ställer han i duschen. Så nu kom de fram en mkt renare Sanktis :)

Han fick följa med till stallet nu när jag tog in Ari och när vi var hemma igen så gav jag honom risavkoksvattnet och lite ris. De gick i som ingenting. Imorse när jag serverade honom endast risvattnet ville han inte ha. Finns så de räcker till imorgon bitt oxå och sen på kvällen då ska jag testa ocg ge honom lite vanlig mat.

Nu har jag mojsat ner mej i soffan och ska köka lite glass och kola på teve.


101010

Har en hund som har åkt på nån släng av magsjuka. Började redan igårkväll. Sista gången vi var ut var halv 1 inatt. Se har de vart lugnt tills imorse, gick med han innan ja åkte till stallet, sen väckte han mej vid halv 9. Och igen vid halv 11. Han har vart med i stallet oxå nu på dagen och då var de fortfarande inte okej. Men han hade iaf energi nog och sprang in i hagen till ponnyn och jagade honom :/ Ska ha han fastande tills imorrn bitti, då ska han få lite risavkok. Så de är bara och hoppas de ger sej fort. Hade tänkt ta en tur i höstsolen idag med Ari, men vågar inte ha Charlie ensam hemma ifa de blir panik och han ska ut..


Lördag Nionde oktober

Jaha få se nu hmm...
Lördag idag vilket innebär att jag sist skrev i onsdas..

Ja som sagt eller skrivet kanske så var vi ju på kurs till Bollnäs i torsdags. Klev upp 5:20 och åkte från R-vik i kavrt i 7 tiden. Regn och rusk. Samling på Hotell Scandic 8:30. Kursen gick bra och de var intressant. Men var en föreläsare där som pratade om värdegrunder, då höll jag på och somna.. :/
Avslutade kvällen på travbanan för middag. Sen bestämde vi oss för (jag och Ina) att går till Hästshopen och kika och sen åka hemöver. Hemma igen 21.30. Trött som en gnu.

Igår fredag jobbade jag först på dan och sen på kvällen skulle jag hoppa in och "vika" på Romme. Så när jag slutat på dan åkte jag hem och sov några timmar innan jag drog vidare. Och tur va väll de för de vart en långkväll minst sagt. Vi var saxbana till Östersund och där uppe hade dom dimma så dom sköt upp starterna emellanåt vilket drabbades oss oxå, till slut ställde dom in de sista loppen. På Romme hade vi nån omstart men i lopp 3 hände de...En tragisk olycka med ett olyckligt slut. Hästen en 4 åring kom av banan på nåt vis och har plöjt ner 00 stolpen innan den har ramlat och kanat en bit. Tyvärr med dödlig utgång =( kusken klarade sej bra, men såg mycket chockad ut. Trött som fan när jag äntligen var hemma igen.

Har jobbat idag oxå och nu när jag slutat och kom hem har jag sovit i nån timme.

Nu ska jag strax åka upp till mamma och avnjuta lite våfflor =) Imorrn är jag ledig och gissa vad jag ska göra?! Japp sova ;)


Onsdag sjätte oktober

Idag är jag ledig. Håller på och tvättar. Idag blir de en "ska göra" dag. Ska bädda rent, ska städa, ska rensa lite ute ta bort gamla blommor och sånt. Sen är de dom vanliga "ska göra" sakerna som stallet och Charlie.

Igår kväll så körde jag ett snabbjobb igen med Ari ilag med Ina och hennes Adam. Mycket nöjd är jag =)

Imorrn ska jag på kurs till Bollnäs med travet. Ska bli skoj, en heldag, åker tidigt och kommer hem på kvällen nångång. Vi har samling på Scandic i Bollnäs kl 8:30 och sen är de slut kl 17. Då åker vi till travet där vi ska äta och titta lite på looppen. Sen får man åka hem när man vill. Så imorrn ska mamma sköta Ari, ja hon ska bara ge honom lite hö när han är ute och Fi ska rasta Charlie.


Nä nu har jag inge mer och skriva om..


Lördag andra oktober

Nu är marknaden i full gång.. Men jag har inte satt min fot där... än. Mamma köpte 2 par foppisar åt mej igår så jag slapp ner. Idag måste jag ta mej igenom skiten eftersom jag ska jobba kväll. Vette fan vart jag ska parkera min bil, men har iaf ett parkeringstillstånd, så de blir att åka ner i god tid och kolla in vart jag kan stå. Kan förhoppningsvis kompa ut kl 20. Då blir de upp och ta in Ari, sen hem och öppna en Starobrno :P. Fixa sej klart för en utekväll. Syrran kommer hit och kommer att vara här när jag kommer hem. Sen knatar vi ner på bowlingen, eller om vi har tur att får skjuts.

Har även fixat så jag slipper åka och ta ut Ari imorrn bitti, så jag får sova ut lite:)