Äntligen hemma..

Så ja, nu var jag hemma igen. Vart en kall och ganska lång dag på travet. Näst intill snöstorm, har blåst och yrt hela dan. Annars har de gått bra. Fick vara hästhållare i Zornloppet, som vanns av Jan-Olov Persson med Åkres Bus. Fick sitta upp bakom henne i vagnen när J-O vart intrevjuad^^ en sån häst skulle man ha...

Efter travet var jag hem, rastade Charlie och stoppade in vinterdäcken i bilen. Åkte ner på OK/Q8 och hyrde tvätthallen och bytte däck, så nu känns de lite mer säkert att åka.. inte för att jag tror att snön kommer stanna så länge, men nu är de iaf gjort. Sen var jag hem till mammsen, syrran hade ju kommit på eftermiddan, vi käkade, gav mamma presenterna och åt lite blåbärspaj till efterrätt.
Har tatt in Ari, och nu sitter jag här och är sååå trött, vill ta en dusch, men väntar på att Linda och Fredde ska komma med lite alkoholhaltiga godsaker ;)

Snööööööö 31:a Oktober 2008

Så här ser de ut hos oss idag.



  
Dom små bilderna är klickbara...

Charlie är som ett litet barn, över lycklig, får knappt in honom...

Fick verkligenta de lugnt när jag körde imorse till stallet, me tanka på att de bara sitter sommardäck än så länge. Men ska försöka byta så fort jag hinner. Ari fick även på sej ett vintertäcke idag. Tror även de är dax att plocka fram min vinterjacka nu, för de är ruggigt, blåsigt och kallt.

Freezing kallt

De är så jäkla råkallt ute. Inge skönt alls, dessutom har jag knappt nån värme inne, har nyss vart ut i pannrummet och kollat på fjärrvärme grejset, vred upp lite, men de är fortf ljummet på elementen. Så nu har jag tänt lite värme ljus.. Hoppas verkligen de blir varmare snart för de är fan inge skönt här inne..

Var och solade i 15 min innan jag var och tog in Ari, kände att jag ville ha lite färg+ att jag fick värma mej lite.
Nu sitter jag här och håller på att färga ögonbryna så ska jag väll plocka dom sen om jag orkar..


Inge bra på teve heller inte föräns klockan 22 då de är Hells Kitchen.

torsdag

Idag fyller min mamma år, Grattis grattis!

Sitter på jobbet just nu. Är ledig imorrn, men då är de lunchtrav så alltså ska jag jobba där. Min syster kommer imorrn oxå på eftermiddan nån gång, ska hit och hälsa på samtidigt ska hon gratta mamma. Sen åker hon hem igen på lördan.

Hejsansvejsan

Hemma nu. Snabb städade lite när jag kom hem, rev även ur sängkläderna och bäddade rent. Har nyss käkat och strax ska jag bege mej upp till Ari.
Sen blir de en teve kväll igen..

det snöar!!

OMG Nyss var de regn, sen övergick de till snöblandat, men nu är de stoooora snö flingor som dalar ner
=(



En historia

En man och en kvinna var ute och åkte bil när dom passerade en hage där en tjur just betäckte en ko, och kvinnan frågade mannen; -Hur kan tjuren veta att kon vill? Han känner de på lukten svarade mannen.
När dom åkte en bit till fick dom se två hästar som parade sej och kvinnan frågade igen;- Hur kan hingsten veta att stoet vill? Mannen svarade igen;- Han känner de på lukten. Dom åkte vidare och efter en stunds tystnad frågar kvinnan irriterat;- Ursäkta men är du täppt i näsan?

Onsdan idag

Ja och vart tror ni jag sitter!? Ja rätt svar, på jobbet naturligtvis. Tar mej lite tid att blogga lite.
Inatt har de vart minus grader ute, så imorse när jag åkte så var de lite isigt på vägen, men de gick bra. Man får lixom köra efter huvet :D
Ser ut att kunna bli en fin dag idag. Och här sitter man inne, fast de är ganska kallt ute så.. Tur iaf att de finns fönster att se ut genom.

Tisdag 28;e oktober.

Mycket på jobbet idag oxå, och tänk va vissa kan gnälla för minsta lilla.
Håller på och tvättar och snart dax att hämta en tvätt till och hänga. Sen måste jagupp och ta in Ari, antar att han är ganska blöt, för imorse var de kallt och jag la bara på honom ett termo täcke som inte står emot regn. Och de har ju regnat på dan och eftermiddan. Nu börjar de bli kyligt igen. Bara de inte blir minus grader så de fryser på...

Ikväll är de teve kväll igen... Betty och DHW...

Tjugosjunde oktober

Pust.
Låååång dag på jobbet idag. Häcken full som alltid numera. Får bara mer och mer att göra och fler och fler gamlingar som behöver hjälp. Visst de är bra då har man ju fortf ett jobb kvar, men de är lite mycket just nu.

De är redan mörkt ute, så numera efter jobbet när jag slutar klockan 16 kommer jag inte hinna köra Ari nå alls, visst jag kan ge mej ut i mörkret men de är inte så roligt, dels är jag lite mörk rädd, sen har jag en häst som är rädd för så mycket så han skulle nog bara skrämma mej mer. Men nån kvällmåste jag ju ut för annars kommer han stå så länge, tur iaf han har bra grundkondition.
Nu ska jag ringa syster en sväng innan de är dax att åka upp och natta och mata Ari.

Se där ja

Vart en tur ändå med Ari idag. Blåste ju inge alls, så då passade jag på att köra lite. Tyvärr vart de ingen jätte lång tur, iaf inte den vändan jag tänkt mej, för efter blåsten som varit de senaste dagarna låg de träd lite här och där som blåst ner och låg över vägen och de är lite svårt att ta sej över med vagn. Hade jag däremmot ridit då hade de inte varit några som helst problem.Sen var de några cross "idioter" ute och åkte på våra kör och ridvägar, och fick en sån efter mej och de hade kunna gått riktigt illa, för Ari vart jätte rädd, en cross låter ju ganska mycket som ni flesta kke vet, och får man då en sån bakom sej och hästeninte hinner se va de är, ja då är de klart att han blir rädd. Så de var bara och hålla i sej för kung och fosterland och försöka få Ari att lugna ner sej. Gick iaf bra, denna gång...

När jag kom hem tog jag itu med mina rabatter och klippte ner dom, torra och vissna blommor. Men nu är de klart för iår.

081026 Söndag

God morgon.
Känner mej otroligt utvilad idag. Gick och la mej ganska tidigt igår, tror klockan var runt 22, så drog jag ju tillbax den så den var 21 Haha. Vaknade inatt vid 3 tiden av att de blåste så hemskt. Strax efter halv 9 nu på morgon så var Charlie fram och tyckte att jag inte skulle sova nå mera. Så jag drog mej en stund sen gick jag upp.
Ska dammsuga av lite här om en stund. Tror inte de blir och köra Ari idag, de blåser för mycket. Han kan få lite vilodag och helj han me ;)


Lördag...

Kom ihåg att ställa om klockan innan du går och lägger dej inatt, 1 timme bakåt..

Har jobbat hela dan och de har vart fullt upp kanjag lova. hemåt lite sen in i duschen upp och tog in Ari. Hem igen öppnade en öl och gick ner till bowlingen och mötte upp R-viks gänget.. Vi bowlade en timme, och på min bana vart jag 3:a. Totalt vart jag nog 6:a eller 7:a av 8 st. Men men kul är de iaf. Efter de var vi och käkade en pizza och nu är jag hemma. Kände inte för att gå ut nå ikväll. Drack 3 öl allt som allt ikväll. Nu ska jag surfa lite innan de är dax att lägga sej.

En historia.. =D

En man sitter hemma och kollar sport på tv när hans fru
frågar:
- Kan du fixa lampan i hallen??

Han tittar snett på henne och säger: - Ser jag ut som en elektriker ?

Men kan du fixa kylskåpsdörren då??

- Laga kylen !! - Ser jag ut som en kylmontör??

Jaha, men du kan väl åtminstone fixa trappsteget vid ytterdörren.

Han säger:
- Jag är f-n ingen snickare och fixar inga trappsteg!!
Ser det ut som det står Järnia i pannan på mig ? Jag har fått nog.

Jag går till puben... Han går till puben och dricker några timmar och
börjar få skuldkänslor och bestämmer sig för att gå hem och laga de trasiga sakerna.

När han kommer hem märker han att trappsteget är lagat, lampan i hallen fungerar och att kylskåpsdörren är hel.

- Älskling, hur har det här gått till??

Tja, efter du hade gått satte jag mig på trappan och grät lite.

Just då passerade en ung man och frågade vad som var fel. Och jag sa
som det var.

Han erbjöd sig att fixa alla sakerna om jag antingen hade sex med honom eller bakade en kaka.

-Jaha sa mannen: Vad blev det för sorts kaka då ??

Men Hallååååå... - Ser jag ut som en jävla konditor eller?

Go kväll i stugan

Jag har lite smått tråkigt. Kollat lite på teve nu på kvällen, varvat med att sitta här och surfa. Tur de snart är sov dax.  En annan ska ju jobba imorrn =S

Charlie har vart lite olydig idag och stack, vägrade lyssna när jag ropade på honom, han sprang runt hä på gården och vips så var han ner på ängen, och innan jag fick tag i honom höll jag på att bli smått galen, nervös oxå för att han skulle springa ut på vägen, men som tur va gjorde han inte de.

Körde även Ari tidigare och idag var han lat, väldigt lat.. Men men han har väll sina dar han me precis som en annan =)



Friday

Blåsväder idag, vet inte om de regnar, för jag har inte stuckit ut näsan ännu...Men regnade iaf inte imorse när jag var till Ari.
Ska städa lite idag, sen blir de en tur med Ari oxå.. Annars har jag inga planer alls...


Klart Krylbo

Nu är höet på plats. Nästa gång jag hämtar blir om ca en månad, antagligen är de snö då..Så då tror jag att jag ska ha de större släpet så går de in mer så behöver jag inte hämta efter typ en månad igen, för de är de jag måste göra nu med de mindre släpet..

Bara skit på teven just nu, väntar att klockan ska bli 22 då blir de Hells Kitchen. Få se sen hur trött jag är och hur bra sällskap jag har via sms.. ;)

torsdag

Jippie kayey mother f***er...
Åh skönt med en ledig dag imorrn, ser fram emot de..
Idag har de vart fullt upp på jobbet hela dan. Slutar snart då blir de mat sen iväg och hämta hö...

Skit kallt och gråtrist ute idag oxå, känns nästan som om de skulle kunna dimpa ner lite snö...

Blåsväder..

Jobbat hela dan.. Men har haft bra sällskap via sms.. Dagen har gått otroligt fort =)

Efter jobbet har jag riddit en sväng. Imon är de dax igen att hämta hö...

Snart dax för teve kväll, först ut Bonde följt av Grey´s.

På lördag kväll klockan 19, ska de bowlas =) denna gång i sällskap med Volvo gänget från Rättviksträffen, få se om vi ska äta efter de..

Tröttast i kommun..

Gaaaaaaaah, somnar snart. Men får inte, ska ju se teve nu klockan 20 och allt jag ska se slutar 22. Då blir de och valla Charlie en vända och ta reda på sista tvätten. Sen hoppas jag verkligen att John Blund kommer till mej först av alla ikväll, för jag vägrar ha en sömnlös natt till..

Idag har jag faktiskt tagit ett steg framåt.. jag har börja kolla efter nytt jobb.Fanns ett jagvart intreeserad av men de låg ganska långt bort så de tänker jag inte ens söka. Men tycker jag har kommit liten bit på väg eftersom jag börjat och kika lite...

Nä nu ska jag värma på min pizza bit som är kvar sen lunchen..

See ya!

Tisdag..081021

God morgon!
Bloggade aldrig igår, för jag var lite stressad. SOv länge, sen käkade jag frukost och begav mej till stallet, körde Ari en vända. Pigg och glad som vanligt..
Sen hem, käkade lunch, duschade och snackade med Linda en sväng. Stack sen ner på VC och hade deligation en timme. Efter de upp och tog in Ari, och var hem och rastade Charlie. Sen drog jag till Blnge. Jisses va´de blåste efter vägen. Och värre var de på banan. Blåste näst intill storm. Gick iaf bra att jobba. En stor besvikelse var Maharajah, han kom bara 2:a. Han körde med spända "linor" in i mål, och jag tror att många både spelare och övriga undrade varför inte Örjan körde på honom på upploppet...De snackades efter loppet att domkörde så där för att spara på honom till finalen, men de är ju fel mot spelarna om man inte försöker köra så hästen vinner...
Travet var slut strax efter 22, sen bar de av hemåt..Hemma i R-vik strax efter 23, var och gav Ari mat. Sen hem och rastade Charlie. Var ap trött, så jag stupade i säng......Men inte fan kunde jag somna inte.. halv 2 var jag fortfarande vaken..så inatt har ja inte fått mycket sömn alls och de känns verkligen idag=(

Segdag

Då var snart denna dag slut oxå. Inte gjort mycket alls idag... Bara skit på teven är de oxå, så jag fördriver tiden tills jag blir trött med att sitta vid datorn..
Imorrn ska jag försöka hinna köra Ari, sen kl 15 ska jag ju på deligation. Sen strax innan klockan 17 måste jag blåsa till Romme. eftersom jag ska jobba där imorrn kväll.

Sööndag

Japp jag är pigg idag och mår bra...Nyss käkat lite frulle, blir snart att dra upp till stallet och fixa lite.
Sen blir de nog bara att vara hemma, kika på teve o slappa.

home..

Ja då var jag hemma efter en ute kväll igen då.. Vart på bowlingens nattklubb, ganska kul... Åkte med E både dit och hem...
Nu ska vi strax ta och sova lite, ny dag imorrn.. Kke nya möjlighter oxå, vem vet, den som lever får se :D
Natti natt!

Lördag, saturday, samstag.

Jaha de vart en väääldigt lång sov morgon idag, vaknade strax innan halv 11, men de va skönt och säkert behövligt. De har vart minus grader inatt, var - 3 imorse när jag for till stallet. Nu är de frost på gräsmattorna här, jätte fint och så lyser solen.

Har inga planer inför dagen, men ska iaf snart upp till stallet och göra iordning..

Säjer bara de..

Nu blir de godnatt här ifrån oss...
Känner mej vrål trött så de är nog lika bäst att infinna sej i sängen...

Slog mej nyss att på måndag när jag ska jobba på Romme, kommer jag att få se Maharajah.. I verkligheten,ska bli otroligt roligt...Hmm vem är de, tänker säkert flera av er... Jo de är naturligtvis en travare =)


Maharajah


Natti från oss på Kvarngattu :D

Frajdaj, änteligen helj =)

Tre dagars ledighet, inte illa de inte :D Fast på måndag kl 15 ska jag på deligation, så jag får plocka ut den timmen i komp.. Sen på kvällen ska jag över till Romme igen och jobba, dom ringde idag och frågade om jag kunde, och självklart sa jag Ja! Pengar kan man inte ha för mycket av eller..?! :D

Har jobbat hela dan. Och nu när jag kom hem, sprang jag eller nåväl gick jag ett varv med snabeldraken, precis käkat och nu sitter jag här me en kopp kaffe.
Lite senare ska nog jag och Fi åka och sola lite. Nå andra planer finns inte denna fredag...


Todiloo

Idag vart de en rid tur med Ari, kände att jag inte orka sela på och köra..Hanvar pigg och faktiskt rolig att rida idag. Måste börja rida honom lite oftare.

Nu ska jag kolla på teve "Hells Kitchen", sen blir de bums i säng. Så jag säjer godnatt nu..

Natti natt



www.nyttjobb.se??

Ja tack, ngn som har ett jobb över som jag kan få, gärna med super lön och skit bra arbetstider. Och nåt som jag trivs med att göra...Ja just nu är jag såååå trött på detta, harhaft möte på förmiddagen och nu rörs de verkligen om i grytan. Dessa förbannade besparingar. Nej jag har inte blivit av med jobbet, men de är indragningar och besparingar överallt i kommunen just nu, och vi kommer inte att bli förskonade. Hur och var vet jag inte riktigt och vill inte nämna de här. Så just nu känns allt bara skit. Man kke ska ta och söka sej ett nytt jobb, frågan är bara vad??

Hii there..

Trött efter en dag ute, väder biten heter de visst =D
Stålande sol hela dan idag, skönt vi har oftast tur med vädret när de är lunchtrav här på R-vik.

Har nyss käkat och innan de var jag och Fi och handlade lite tillsammans..
Tror jag ska göra mej lite kaffe innan de är dax att åka upp och ta in Ari. Tänkte hinna med en dusch innan min teve kväl börjar. Är ju Bonde söker och Greys jag ska kika på ikväll..

Pann knack..Knack pann...kcank nnap

Ja fy, har haft de sen i eftermiddags. Fick de på jobbet. Trodde att de skulle ge sej efter att jag fått vara ute lite, men de har bara blitt värre, så nu ger jag upp och lägger mej och hoppas de försvinner efter lite sömn..

Har iaf kört Ari, körde först 3 varv runt hela travområdet och värmde honom, sen tog vi några vändor på rakbanan..
Har hållt på och tvättat oxå och kutat dit och tebax som en dåre, mennu är sista tvätten i maskinen så de tar jag hand om imorrn innan jag ska jobba på travet på dan.

Natti!



Ho ho

Jag är hemma nu.. Allt har gått kanon ikväll(ni som vet vad jag menar, jag uppdaterar er mer i telefon)
Nu är jag skit trött så de blir sängen strax för min del, ny dag imon, med förhoppningsvis nya möjligheter. Jobba som gäller för min del.

Bye och najti på er!

Hallo..



Dagen på Romme har gått jätte bra. Stannade till på Aubiose och kikade lite på vägen hem, och hittade gamascher till fynd pris, kunde inte låta bli, så jag köpte ett par till. Bra och ha.

Lämnar er med en bra låt..









hejsan heej..

Morrn morrn.
Ja jag är vaken tidigt idag. Anledningen är ju att jag ska åka över till Blnge på Romme travet och jobba där idag. Ska ju hinna rasta Charlie innan och käka frukost och göra mej iordning. Vill ju inte se ut hur som helst när man ska dit och spana in en massa snygga kuskar som kommer ^^ Tar ju lite tid att åka dit oxå. Efter travet tänkte jag försöka åka in på Aubiose och kolla lite, älskar att gå omkring där, finns så mkt man vill ha. Hoppas att dom har lite fynd...

Ska göra en till sak oxå, men de tänker jag inte skriva om här, för de finns alltför många nyfikna som inte har med de att göra. Istället berättar jag själv för dom jag vill ska veta...


Sönda

Va fort heljen går, de är redan söndag.

Vart iaf Mora igår. Va skoj där p Mora parken. Träffade en massa jag kände. Fast vi åkte hem innan dom stängde. Svängde förbi Donken och åt innan de bar vidare till R-vik. Var väll hemma i 2 snåret.

Mår bra idag, fast lite trött och seg. Ska snart ta och åka upp till stallet och göra iordning. Sen blir de nog bara en slö dag.


Kommer inte på nån bra rubrik...

Har vart i stallet nu, Ari har blivit en helt annan häst sen jag la om träningen lite. Han är fortfarande lite halv lat till en början, men efter ett tag får man verkligen hålla i sej. Han glädje slog även idag och de var värre än sist, tur att man är uppmärksam annars kan de ha gått galet, för idag skutta baken väääldigt högt upp...

Vet fortfarande inte va som händer till kvällen. Har fått tillfrågning om och ut på Mora Parken...Men då är de det där me skjuts...



 


Lördaglördaglördaglördag..

Good morning!
De blåser inte alls lika mycket idag som igår kväll, så de blåste nog vidare.. haha.
Var iaf jätte skönt att få sova ut lite. Idag ska de städas här hemma. sen ska även Ari ut och springa lite. Sen får vi allt se va som händer när mörkret kommer...

Satan i Gatan..

De blåser som bara den ute. Gick nyss en vända med Charlie och höll nästan på att blåsa bort.. Så de stämmer nog som dom lovat tidigare att de skulle bli lite storm liknande denna helj oxå...Hoppas bara de ger sej tills imon på dan när jag ska ut och köra Ari..

Bowlingen gick iaf bra. Jag och Marika fick lika poäng och vann i första serien. I andra hann vi inte klart, men jag vart iaf tvåa...Vi slog killarna med hästlängder kan jag lova.. Iofs var inte dom särskilt nyktra, hade dom vart de kke de hade gått bättre för dom. Stannade kvar ett tag efteråt och höll Marika sällskap, hon skulle jobba på Black Jack bordet nu fram tills dom stänger. Och så väntade jag ut poliserna som hade kontroll alldeles ute vid vägen, ville inte riskera att bli stoppad och få riva solfilm eller få böter.


Äntligen

Så lite ledig nu då...Ska inte jobba förens på tisdag igen, skönt. Fast på måndag ska jag "vikariera" på Romme, på lunch travet. Fattas folk och naturligtvis ställer man upp =) Bra och få in en fot där oxå, ifa dom behöver hjälp fler ggr.

Har käkat lite, och nu vart jag jätte trött.. Känns som jag skulle vilja vila en stund, innan de är dax att masa sej in i duschen och göra sej redo inför bowlingen..

Freeeeedag.. Gu så najs

Äntligen är de fredag och sista arbetsdan denna vecka =D

Ikväll är de bowling som gäller...19 har vi bokat banor, 2 stycken. Är jag och Erik & co... Ska vara nykter, tar bilen dit så kan jag åka hem när jag vill. Skönt att vakna nykter imon. Hade tänkt köra Ari imon på dan. Sen däremot imon kväll, då vet man aldri vad som händer...

Konstig stämning på jobbet just nu, de hyschas och känns som dåliga vibbar i luften.. Vi vet inte vad som är på gång.. De är nämligen så att R-viks kommun ligger back flera miljoner så nu ska de tydligen sparas.. hur, var och när är de ingen som vet. Men de märks på cheferna att de är nåt på gång..


Howdy dude!

Nu känner jag mej nöjd.. Körde Ari precis somjag tänkt.
Vart dessvärre ingen motionsrunda, istället följde jag med Tommy och Torstensson upp till V-byn och käkade.. Götta..

Efter de var jag me Tommy hem och kollade hur han bodde eftersom han flyttat för ett tag sen och jag inte kollat hans lgh. Klappade ävenhans lilla orm.. ja inte det ni tror utan hans lilla Majsorm Loke... Lite slemmig, men jag våga klappa honom, men jag håller mej till djur med päls och som är större... tog ett kort oxå på den, men orkar inte ladda upp den nu.
Ska snart lägga mej och kolla på Hells Kitchen på tv 3.
Sista arbetsdan imon för denna vecka, känns bra, skönt med sovmorgon i 2 dagar...

Najtiii

Klart för idag

Ja jobbet alltså..
Nu är jag hemma och har precis käkat, ska en kopp kaffe, sen bär de av upp till stallet, för idag så ska han köras.

Få se om de blir ut och gå mede Tommy senare eller hur vi gör, vi gick aldri nå igår så de skulle va bra och göra de idag.

Skymningen är här..

Jag drar nu.. Åker till min älskling en stund och pysslar lite.

Glömde skriva i förra inlägget, att idag på jobbet smaska vi smörgåstårta så de spruta ur öronen... Och Lena och lilla Emilia kom. Gu vilken söt liten docka. Jag bar stolt omkring henne och visa upp henne på jobbet som om hon vore min..Alla skoja och frågade när de var dax för mej.. Mitt svar va typ: Ja de är synd att de är så otäckt att göra dom :D Ha ha...Nä skämt åsido, sen sa jag att man ska ju även ha nån att göra dom med.. Fast ja de finns nog många som kan de, men han ska duga för mej oxå ;) och så ska han finnas i mitt liv... Eller våra liv ;)

Onsdag

Oj de slog mej precis att jag inte hämtat posten ännu. Får ta och göra de så jag kan bläddra igenom Rättviksnytt.
Har jobbat som vanligt idag. Nyss käkat lite, idag vart de stuvade makaroner och bacon. Vart lite makkisar övre som Charlie ska få.
Hade tänkt och köra Ari idag men väntar tills imon istället.
Nu ska jag börja med att hämta post, rasta Charlie och ge han mat och diska...Sen får vi se om jag slänger fötterna i soffan en stund. Och kke senare motionsrunda med Tommy..
Ikväll börjar Bonde söker fru, som jag inte vill missa...

Jasså...

Blir ingen motions runda ikväll, för min teve är viktigare :D Snart börjar Betty, följt av Husfruarna, sen blir de en aning sent och gå tycker jag..Men T skulle kika förbi en sväng, fast jag varna honom att jag är nog inte så social och trevlig men han sa då att de inte gjorde nåt..

Har fixat lite skyltar ute på gården nu så att man ska kunna se hur man ska parkera, vissa har väääääääääldigt svårt för de... Så tydligen måste de upp nåt så dom ska fatta...

Imon kommer Lena och Emilia till jobbet och hälsar på. Då ska hon få paketen vi köpt. Sen ska vi svulla smörgåstårta, har fått pengar av en "brukare" så vi har beställt en till imon...Tajmade in de så bra så Lena oxå skulle få vara med om de goda, hon som är hemma och är mammaledig...


Tisdag

Gud idag springer de pingviner och isbjörnar här. De var -5 grader imorse. Sitter på jobbet och fryser, är skit kallt här inne =(
Strax dax att luncha lite. Sen åka en sväng till Charlie och Ari.

Bedtime..

Nu är de dax för bingen för våran del..Eller ja iaf för mej.. Charlie skulle nog kunna busa länge till.
Har kört Ari och idag var han piggare än piggast, han "nöp" flera gånger och försökte och slå, han gör de inte för att han är dum, utan för att han mår bra och är pigg och glad. Ett mycket bra tecken, trots att de kan vara lite otäckt ifa han skulle råka slå så högt så han träffar...
Fick besök i stallet av X:ets dotter och en kompis, sen mullrade de till och en Roadrunner kom inglidande för att hämta dom..
När stallet var klart tog jag och Tommy våran motions runda. När jag kom hem märkte jag att Charlie blödde från en trampdyna, och innan jag fick det att sluta så hade han blodat en hel massa i vardags rummet, men nu är han omlagd och har ett bandage på tassen :D


Måndag

Ja jag lever...
Hade ingen ork att blogga nå igår. Seg hela dan.
Lördagen var iaf mycket rolig. Vi gick på parken, skapligt me folk och jag vart jätte full, som vanligt då typ!

En bild

Lägger upp en bild från förra heljen....


Sanna och Jag..

Skål på dä!

Hemma nu efter och ha tagit in Ari och köpt tilltugg...
Träffade ett X och hans polare när jag åkte upp..

Nu har jag öppnat min första cider för kvällen, dock inte den sista =D

Skåååååååål!!

Luktar såååå gott

Nu är jag nyduschad, använde glitter shower som luktar melon:P och efter de smorde jag in mej med body butter.. Sprayade även på mej lite vanilj parfym..

Ska strax åka och ta in Ari, och köpa lite tilltugg inför kvällen..Få se hur många och vilka som kommer ikväll, återstår att se.

Vem fan snodde leverpastejen??

Jaa vem tror ni?? en "liten" stor vovve lyckades få tag på den när den låg på bänken...Han såg mycket nöjd ut, de var däremot inte jag...Så nu ligger den i soporna, vägra låta han äta upp den, för då hade ju han vunnit eller??? Han fick sej även en rejäl utskällning..Så de vart dessvärre ingen leverpastej macka till mej :'(

Lördag

Grått och regningt idag oxå =(
Har gjort rent åt lilla Alvin, sen dammsög jag av lite. Gu min nya dammsugare är riiktigt bra....
Ska strax dra mej till stallet och göra iordning.

Inatt har jag drömt om D mitt X.. Kan nog bero på att hans polare B ringde igår... Jobbigt sånt kan bli, man blir så påmind om de som varit...

Kväll

Nu är jag äntligen hemma efter en kall kväll på travet. Som tur var höll de uppe och regnade inget.. elle jo nån droppe kom de men inte mycket alls...
Innan jag åkte och jobbade svängde jag förbi Linda som var hemma hos Jonas, för hon ska bo hos han i heljen. Så då fick jag mitt paket, som innehöll sex olika saker..: En tub LDB glittering shower, en flaska Garnier fructis Style hårspray, en burk Body butter autumn fruit, en ögonskugga innehållande 4 olika färger Hello Kitty, ett lip gloss, en liten flaska 10 ml Scentups eau de toilet vanilj parfym... TACK så jätte mycket för alla preseneterna Linda =)

Eftersom jag inte har ngn digital kamera att ta kort och lägga upp och visa vad jag fick så får ni hålla till godo med original bilder somjag letat efter, hittade på allt utom body butter..







Tråk väder

Usch, ja de är såå trist och tråkigt regnväder idag. Är ju marknad här och jag hade ev tänkt och gå en sväng men vill verkligen inte vara ute nu. Räcker med att jag ska spenndera mestadels av kvällen ute på travet.. Får hoppas på bättre väder imorgon istället..


Har vart och tvättat dom 2 resterande maskinerna hos mamma nu och vart i stallet och gjort iordning. Nu ska jag bara va hemma tills de är dax att åka upp till travet. Och kke förbi Linda en sväng först och få mitt paket :D


Fredag 3:e oktober

Idag fyller min vän Linda 30 år. Grattis vännen, nu är du snart ikapp ;)
Önskar dej en riiiktigt trevlig födelsedag. Hoppas att du får en rolig helj här hemma i R-vik.
Kramar!




Pust, suck o stööön..

Jaha ja, lyckad tvätt dag.. eller inte! Har haft tvättstugan idag, stoppade i en tvätt imorse innan jag åkte till jobbet. När jag kom hem på lunchen och skulle rasta Charlie satt de en lapp på dörren att maskinen gått sönder igår och att dom glömt och sagt till. Men vid 13 tiden idag skulle vi få en ny..=)
När jagkom hem efter jobbet, stoppade jag i en tvätt.. och trodde att den skulle va klar innan jag skulle åka och handla me Fi och ta in Ari.. men tji fick jag. Så jag åkte och uträttade allt jag skulle och hem igen..och tänkte att nu måste den ju bara va klar.. men Nääää.. då märkte jag att den stannat av på nå vis.. så jag gick upp till grannen och bad han komma och kolla.. De visade sej att kopplingen från kranen som vattnet går igenom vidare till slangen att den var knasig.. Så vi lagade de provisoriskt tills imon så får han som installera maskinen komma imon och fixa de.. Så nu har jag hängt första tvätten och den andra tar jagin imon när jag vart och släppt ut Ari. Tyvärr hann jag ju aldri tvätta de jag skulle. så de var bara och ringa mamma och höra om hon kunde kolla om deras tvättstuga var ledig imon eller lörda eftersom min är bokad så jag kan tvätta upp resten.. Och jag hade en jäkla tur så imon mellan 13-16 ska jag tvätta där..

Torsdag

Nu är jag ledig i 3 hela dar, så skönt så =)

Få se om jag ska gå på marknaden en sväng imorrn.. Och få se om jag träffar Linda nåt oxå, hon kommer till R-vik mrn hon visste inte riktigt när.
På lördag blir de fest.. Sen blir de nog parken, lär ju passa på att gå dit lite eftersom de inte är där så många ggr per år. Bowlinen har ju öppet varje helg så..
Ska dricka lite kaffe nu, sen ska jag och Fi handla lite tillsammams, lika bra och ladda upp så man slipper in på nån affär i heljen..

Ja vad säjer man??

Suck
Vad matt jag blir.. De finns dom som sätter en "stämpel" på folk dom knappt känner. Sen finns de dom som gnäller över små saker istället för att glädjas åt det dom har....
Väldigt moget.. eller INTE!! Väx upp nån gång istället.
Sånna personer klarar jag mej bra utan....


Onsdag första oktober!!

Shit asså, redan oktober, hjälp va fort de går. Står inte på nu innan de blir snö..

Jobbat som vanligt idag. Nyss käkat. Snart dax att bege sej till stallet igen, idag får de nog bli en tur på rakbanan igen..

Ikväll är de säsongspremiär av Greys Anatomy klockan 21.. =)

En arbetsdag kvar på denna vecka, känns skönt att vara ledig tre dar, nu när man jobbar heltid så behöver man verkligen lite längre ledighet..Och de är ju ett bra tag innan semester igen :D