Sista januari 2011

Imorrn är de ny månad och lite närmare våren =)

Jobbat idag.
Nu på kvällen har jag vart i stallet och pysslat med 2 av mina älsklingar. Var även in till hästsportaffären breve stallet och köpte ett par nya skor. När jag kom hem slog de mej att jag köpt fel:/ skulle haft aluminium men de vart järn. Få se imorrn om jag kan byta eller om vi ska chansa och ha dessa på fram ändå. Ska testa en ny balansering på Jullis. Och imorgon em kommer ev Ina och ska hjälpa mej sko lite. Ari har ju gått med 3 skor hur länge som helst eftersom ena bakhoven är lite trasig så får ja inte på en sko där. Och Jullis är så lång i tårna fram så de behövs lite pedikyr vård på dom :)
Och om de inte är alltför kallt imorrn så ska jag rida en sväng efter jag slutat jobba.

Men nu resten av kvällen blir de att softa i soffan innan de är dax för sängen.



Update 21:49
 
Skickade ett sms till Tina som är på Romme med 2 hästar till start, en gick i loppp 1 och vart oplacerad nästa startar i lopp 11 som går när som helst.. Hur som så frågade ja henne om hon kunde springa in på travshopen där och köpa aluskor och brodd så nu är de fixat. Så nu har jag rätt skor, men har ett par över.. Men kan ju va bra och ha ;D


Då vare lördag igen..

Idag har de vart kanon toppen skönt väder. Tyvärr hare de blåst lite väl mkt, men de va skönt ändå.
Vart en ridtur med Jullan på dagen. Lunchat lite me mamma, sen hem och städat och tatt en dusch. Annars har de inte hänt så mkt mer.


Onsdag tjugosjätte januari tjugohundraelva

De blev kallt igen, imorse när jag gick upp var de -22 grader.
Har jobbat kort dag idag, slutade kl 13. Men eftersom de var så kallt så beslutade jag mej för att avstå en träningsvända med Jullan.

I morrn jobbar jag kväll sen avslutar jag min arbetsvecka på fredag med en heldag till kl 16.
Sen har jag ledig helj. Har inga planer och har nog inte råd att göra så mycket heller. Har nämligen lagt in alla räkningar idag och imorrn när jag ska betala hyran kommer jag inte ha mycket kvar denna månad.. tyvärr...
Men som dom säjer, man får leva på kärleken ;) hur fan man kan göra de, för hungrig blir man ju trots att man är kär. Och man behöver ju mer än mat för att leva, sen har jag ju djur oxå som ska ha mat...Ja ja ska inte oroa mej i onödan, allt löser sej.


Hmmm

Jag är uttråkad...

Och längtar efter en viss person gör jag oxå....

What to do?? 


Tjingeling cykelpling

God morgon världen!
vaknade strax innan halv 11. Gött och vara ledig och få sova ut lite.

Har gått bra och heljen har gått fort och jobba.

Idag blir de en tur med Jullan. Ska dammsuga lite oxå, sen har jag inga planer alls.
Tvätta ska jag göra imorgon.


Spännande värre

Jaha då sitter jag här och är med i budgivningen.. Det har gått ett varv, 2 har lagt sej så vi är 4 kvar. Jag har gått "all in" nu få se om de räcker eller.. Lite nervöst är de kan jag säga. Och drygt som faaan och sitta och vänta. Jag får uppdatering på sms hur de andra budgivarna lagt.. Men de ska nog snart vara klart.

Annars har jag haft en otroligt rörig dag på planeringen. Skit drygt. Men till slut vart jag klar och allt löste sej.
Nu har jag bara 2 arbetsdagar kvar över heljen innan jag får lite ledigt...

Och nu fick jag precis ett sms att jag är överbjuden, så de blir inget köp för mej denna gången :(


Onsdag

Om man sover till 11.20 då måste man va bra trött eller?!

Har iaf hunnit me en hel del ändå idag. Ridit Jullis, fixat i stallet, ätit me Annica, som även var snäll och åkte och handlade hästfoder åt mej i den butiken som jag ALDRIG mer kommer sätta min fot i. Sen var vi förbi och handlade lite innan jag åkte hem och dammsög av lite. Har nyss duschat lite. Nu ska jag ta igen mej lite innan de är dax att ge sej  ut i kylan igen..


I väntans tider..............

Happ bara och invänta fredagen nu då. Då är nämligen budgivningen på lgh. Så mycket jag kan göra till dess de är och hoppas, hoppas och åter hoppas... Vi var tydligen 6 st som var intresserad och är kvar. Och på torsdag ska lgh visas för en till.

Ja ja, den som väntar på nå gott..

Har sovit en stund nu efter jobbet. Är fan så skum i magen, har vart de några dar. Vet inte, jag kanju ha nån magkatarr elle liknande elller så äre nå annat.

Ingen strat blir de på måndag heller, Jullis var andra reserv på sina poäng och den som var första resserv kom med tack vare att en häst hade anmälts till ett annat lopp i 1:a hand. Men men de blir fler lopp framöver.


Måndag 17 januari

Nu funkar äntligen internet och digiteven igen. Kom igång nu på em i 15.30 tiden. Och försvann i typ samma tid igår em. Så gårdagskvällen va väll inge vidare skoj när ja varken kunde kika teve eller surfa. Men är ju iaf tur man har en sån bra tele så man kan surfa på den...

Lite trött idag, men de har ju sina förklariga skäl ;)

Har även pratat med mäklaren som har hand om lgh, han ringer runt till alla nu och hör vilka som är fortsatt intresserad. Så förmodligen i slutet av veckan så vet vi hur de gått..

Nu ska jag ta och diska lite och sen invänta att tvätten blir klar.


Bowling nintendo wwii:-)

mms_img54346 (MMS)

Bowling nintendo wwii:-)


Lördag femtonde januari

Idag har jag vart och tittat på lgh. Den va mkt fin. Bara och invänta veckan som kommer och budgivningen nu då, och hoppas på de bästa :)

Har fixat i lite slingor nu på em. Vart ett mkt bra resultat.

Är lite sugen och ut på bowlingen ikväll, men vet inte vem jag ska ut me :/ hoppas även de me ska lösa sej.


Fredag idag...

Vart de kallt igen då. Kylan smög sej på igår på dan.. Nu äre väll runt -18 :(

Ska åka till Romme och jobba på lunchtrav idag. Åker dit med S och Å som har 2 st hästar till start. Skönt och slippa köra själv och dessutom spara lite bensin.

Ledig i heljegn och imorrn på dan ska jag på visning av lgh jag är intresserad av. Sen ska jag väll ta en tur med Jullan om de inte fortsätter vara kallt... Nå andra planer har jag då inte förtillfället..


Hästgala reklam =)


Tisdag

Nu ska jag gnälla lite igen.... Om mina förbannade jävla fucking grannar. Har ju vart ledig idag och när hästar kommit ut imorse ooch Charlie rastad så gick jag och la mej igen. Gick inge vidare och somna för dom börja bråka ovanpå och hon bara stog och vråla och skrek och då var klockan typ inte mer än 7 halv 8!! Lyckades väll somna till slut, men vart väckt av nåt ljud kvart över 9.... Då håller idioterna på och dammsuger. Fy fan jag är såååååååååååå jävla less på detta nu.

Annars så har jag tatt en ridtur idag igen på Jullis. De går bättre och bättre och hon är mycket lugnare att rida än att köra. Hon kanske tröttnat lite att gå framför vagn så då är de ju bra att man kan rida henne lite istället. Dessutom får ju jag morion oxå och kan ju säga att jag har en hel del träniingsvärk sen ridturen i söndags, men man säger väll att de enda rätta att få bort sån värk är att träna :D


Måndag 20110110

Idag har jag jobbat 8-12.. Fin dag de kan jag säga.
Imorrn är jag ledig och på kvällen ska jag hem till Lotta på jobbet på en Oriflame visning.
Ska även träna på Jullis imorrn igen.
Har vart + grader nu i två dagar. Men nu ser jag på termometern att de börjar bli lite kallare igen.

Fick en räkning idag från ST(Svensk Travsport) och den var ju mindre rolig kan jag ju säja, fattar inte att de ska vara så jävla dyrt och ta ut sin licens. Fick även räkningen från Jullis start sist på Romme, anmälningsavgift+boxhyra, de är fan inte billigt och starta heller. Och då är de ju inte enda utgifterna, man ska hyra finka om man inte har egen, bensin och kusken ska ha för att han kör... Hmm nä bara och hoppas de trillar in lite pengar snart som Jullis kan springa in..
Kanske ska ha A.S med mej, hon brukar ju bringa tur, iaf på hundutställningar ;D


Ute på en ridtur med Joline

mms_img66995 (MMS)

Ute på en ridtur med Joline


Lördan

Idag är de kallt igen, är väll ca -16 grader här. Men de va nån som sa att de ska bli mildare idag eller imorrn.

Vart sen hem från travete igår, åkte över Falun hem, tog ett stopp på MC för och träffa ett X.... Körde sen hem honom till Bjurs och följde med en snabbvända in i hans kgh och kollade.

Var lite strul på travet igår oxå så vi vart lite försenade, i ett lopp så hade vi 5(!) omstarter...

Ska strax ta och dra mej ut, först med Charlie sen måste jag åka och köpa spån innan dom stänger kl 12. Tror ärligt inte att de blir nån vända med Jullan idag, skyller på kylan... Ska kolla hur vädret ser ut inför morgon dagen så kanske de blir en vända då istället.


Lördan

Idag är de kallt igen, är väll ca -16 grader här. Men de va nån som sa att de ska bli mildare idag eller imorrn.

Vart sen hem från travete igår, åkte över Falun hem, tog ett stopp på MC för och träffa ett X.... Körde sen hem honom till Bjurs och följde med en snabbvända in i hans kgh och kollade.

Var lite strul på travet igår oxå så vi vart lite försenade, i ett lopp så hade vi 5(!) omstarter...

Ska strax ta och dra mej ut, först med Charlie sen måste jag åka och köpa spån innan dom stänger kl 12. Tror ärligt inte att de blir nån vända med Jullan idag, skyller på kylan... Ska kolla hur vädret ser ut inför morgon dagen så kanske de blir en vända då istället.


Tjing

Ledig i dagarna 3.. Underbart =)

Ska snart ta och bege mej mot den stora staden Borlänge för en kväll på Rommes travbana.

Vill verkligen flytta nu.. Hatar mina grannar och deras förbannade jävla hund. Dom håller mej vaken på nätterna.
Men har hittat en lgh jag är intressard av och har lagt en intresse anmälan på den. Hoppas verkligen att allt går vägen så den blir min. Får jag den så blir de jätte nära till stallet, slipper ta bilen så fort jag ska nånstans:)


Tisdag Fjärde Januari

Idag är de tydligen Punktskriftensdag.. Tänk att snart har allt en egen dag.

Igår premiär red jag Jullan. Gick otroligt bra, så hon måste ju vara inriden.

Har ju haft lite problem med vattnet i stallet. Först frös de ju så vi fick ta vatten på dunk. Sen fick dom igång de. Och i söndags upptäcktes en ny läcka. Igår var dom där och grejjade.. Men imorse när vi kom till stallet då hade nåt sprungit läck igen så de stog som en fontän ur ledningarna. Som tur var så skulle rörmokarna tebax igen idag så nu ska väll allt vara fixat, tror de flesta rören och slangarna har blivit utbytta nu.

Två dagars jobb kvar denna vecka. Skönt med en lugn vecka, behöver de känner jag.


20110102

Ja då var de nytt år då.

Jobbade dag igår sen på kvällen var jag och Fi ut. Hamnade på bowlingen på Larz Kristerz. Så jag fick iaf fira in nyåret men en dag försent :D

Idag har de vart en seg dag som de brukar vara dan efter.

Imorrn är jag oxå ledig och då ska jag träna häst. Tänkte ta en premiär tur och rida Jullan. Om hon nu är inriden som dom sa.. men dom har ju sagt så mkt som ha visat sej inte stämma....Fattar inte varför folk ska ljuga om saker, jag märker ju om de är sant eller inte.

Annars i veckan har jag bara 3 dagars jobb och fredag kväll ska jag till Romme och jobba.