Söndag

Underbart väder. Tyvärr tillbringar jag eftermiddagen inne då de är 4½ timme Elitloppet på teve. Men när de är slut ska jag upp till stallet och träna min egen kuse ;)

Har vart ner till ån en sväng på förmiddagen och plaskat lite med Charlie. Fegisen försökte gå på alla stenar som stack upp, medans jag gick i vattnet. Men lite blöt vart han allt om ben och tassar.
Sen har jag, S och L vart och käkat lite.

Lonely evening

Sitter helt eller iaf halvdöd i soffan och kollar på finalen av Robinson. Har tagit en cider som jag sitter och suger på. Va riktigt gott och läskande.
Vart som du kke förstår en lugn hemma kväll. Blir en sväng med Charlie efter programmet är slut, sen snart nog blir de nog sängen för min del. Och jag tror jag kommer somna ovaggad och sova riktigt skönt.

Hoppas på lika varmt och fint väder imorrn oxå. Då ska jag passa på att vara ute lite, kke testa och se om Charlie vill bada lite.

Hmmm..

Inte fan gick de och sova nå heller efter jobbet, trots att jag är så trött.... Skit drygt, skulle ju verkligen behöva lite sömn. Men nu är de försent...

Vill hitta på nå ikväll, men vet inte vad eller med vem. Har 4 st ½ priset biljetter till bowlingen. Men dit vill jag inte. Skulle vela haft en som körde och bara vara ute och glida och dricka några kalla  i det fina vädret.. Eller möjligtvis kunna tänka mej va chaffis själv idag igen.
Klockan går ju och man vill ju veta nå snart om de är nån som vill hitta på nåt.

Lördag

Gissa om jag är nå trött idag då!
Körde åt S igår i hans Cheva Step Side (även kallad epan av mej) Var i Rättvik och cruisade runt, med lite elfels stopp emellanåt, men felet hittade vi på så de fixades till. Vid 01 tiden gick vi in på bowlingen och fick betala 50:- för två. Snacka om att de kändes skumt att gå in där nykter, dessutom hade jag foppa tofflor på mej. Var inte alls mycket folk där. Dansade lite och pratade lite med folk. Strax innan 02 tiden gick jag ut och S kom efter ett tag. Åkte nån vända till innan vi styrde kosan hemåt. Så jag kom i säng nån minut innan 03. Sen så skulle jag upp 6 imorse. Känns som jag är bakis idag. Men kul var de igår. Och har fått en ny favvo bil nu. Uj va den gick och de vart en och annan burnjutt (burnout) och en massa gasningar.. Hihi =)

Slutar om 1 ½ timme då ska jag hem och krasha en sväng. Få se sen vad som händer till kvällen eller om de blir lugnt.


Fredag

Hemma från jobbet nu och har ätit en riktig gourmet middag... nudlar.. hade inge hemma och orka inte handla nåt.

Underbart väder hela dan idag och de ska tydligen bli ännu varmare imorrn.. me like ;)
Imorrn jobbar jag ju bara till kl 13. sen på kvällen skulle jag vilja hitta på nåt, så är de nån som känner för att göra nå är de bara och höra av sej =) dricka nån iskall cider i värmen kke åka på nån cruising eller nå annat skoj...

Ska dricka kaffe nu, sen ska jag dra en repa me min otroligt underbara vän.. the dammsucker...

Go kväll

Nu ska jag strax ta och sova. De är redan nån som ligger o snusar o sover här breve mej på golvet och de låter så skönt och jag känner tröttheten komma krypande.

Imorrn är de jobb igen men då ska jag iaf vara ute och jobba. Sen jobbar jag till kl 13 på lördag, och då är de juh Pingst så då blir de lite mer betalt =)

Nä nu ska jag ta ett sista bloss för kvällen.

Sleep tight folks!

Torsdag

Grrrr nu är jag riktigt arg på "idioterna" i stallet alltså..
Imorse när jag kom upp, var de låst precis som de ska vara. Men de lyste, i den delen som Ari står i naturligtvis. Och så har dom vart in i sel/sadelkammaren och lämnat olåst efter sej. Känns som dom gjort de bara för att jävlas. Ja menar är de natt ska väll inte hästarna behöva ha lyset på, och även om vi låser in till själva stallet så ska man ju låsa in till där vi har våra grejer. Funderar om jag ska skriva en lapp nu igen till dom, men då tar de väll hus i helsike igen. Vet inte hur jag ska bete mej för att få bort dom. Hur jag ska få dom och sluta jävlas oxch göra som dom vill.. Någon som har ett förslag kanske??



Idag är jag ledig och tvättar lite. Sen ska jag till stallet och köra en sväng.

Onsdag

Löne dag idag.. Tur man har jobbat så man inte kunna gjort av me nå.. Hehe ja räkningarna har ju dragits och imorrn ska jag och betala hyran.

Har träffat S och han har hjälpt mej svetsa fästet till vagnen så imorrn kan jag köra igen =)
Är ledig då, och då ska de sovas, tvättas och tränas häst.

Känner mej ruskigt irriterad. Drygt psykist. Allra helst på jobbet. Sen har vi ju "idioterna" i stallet som bara tar för sej mer och mer.. Fick även höra förra veckan att dom anklagade mej för och stjäla!!! För de första så stjäl jag inte.. och för de andra så om jag skulle komma på den idee´n så skulle jag ju inte ta från nån i mitt eget stall. Ett gammalt äckligt western träns, som inte ens passar min häst, och som jag inte skulle ha användning för. Sälja de, hmm javisst men hur mycket kan de vara värt då. Nä tack brott lönar sej inte, så tro nu inte att jag stjäl. ill jag ha nå så köper jag de själv, så de så. Däremot tror jag att dom stjäl, många som säjer de.. Så antagligen anklagar dom andra för sånt, för är de inte så man säjer.... Att genom sej själv känner man andra.
Önskar verkligen dom kunde ta sitt pick och pack och bara dra långt långt härifrån. Aldrig mer komma tillbaka...

Tisdag

Faaan
När jag äntligen bestämt mej och trotsat regnet, som jag anade skulle komma. Selat Ari och skulle på med vagnen, de var då jag såg de, ett av Quick fästen på vagnen hade gått sönder :( skruvade av de och gick till hästaffären och skulle kolla om de fanns ett lika. Vilket de naturligtvis inte gjorde. Han hade bara nya modellen och de innebär att jag skulle vara tvungen att borra om i vagnen. kanske inte svårt, meeen har man ingen borr så är de inte så jävla lätt.

S ska iaf kolla om han kan antingen fixa de, eller kanske göra ett nytt. Annars ska jag höra med en tjej på jobbet som har en kille som svetsar få se om han kan fixa de. Typiskt, annars blir de och köpa nytt och göra om lite då...

Så de vart ingen körning idag. Tillsvidare får jag använda gamla vagnen och selen, men den måste pumpas så därför struntade jag i att sela om idag.

Nu strax är de teve dax vilket innebär teve ända tills 23.

Häcken full

Har klippt gräs. fikat med S. Kört Ari och sen klippt ännu mera gräs. Men nu är de klippt och klart för denna gång. Var verkligen som en djungel..

Charlie var med ute nu och han hade de så mysigt i gräset i skuggan under trädet =)






Söndag

Sov ända tills 10:15 idag, då vaknade jag av att Charlie började röra på sej och tyckte att de var dax att vakna....

De är mulet ute och jag hoppas att de inte blir nå regn, för jag har tänkt och klippa lite gräs...Men lagomt till jag tar fram gräsklipparen så kommer väll de ner nå.

Sen har jag även tänkt och köra Ari en vända och dammsuga...

Lördag

Hemma från jobbet nu. Har käkat lite och ligger i sängen och slöar.

Har regnat lite då och då under dagen och även åskat lite.

Har inga planer inför kvällen utan ska nog bara ta de lugnt, Äger inte så mycket pengar heller tyvärr...



Fredag

Hemma nu. Trök väder nästan hela dan. Har dammsugit efter jobbet. Nu tar jag bara de lugnt en stund innan de är dax för Ari att komma in.

Torsdag

tillbaka på jobbet idag då. Har gått över förväntan bra.

Fint väder har de vart oxå, men mot eftermiddagen börja de bli gråare och gråare, så jag trodde att de skulle bli ett rejält oväder. Men hittills har de inte blitt nå...

Körde Ari nu på kvällen, och är otroooligt nöjd med honom =) var för en gång skull inte så het, trots att han stått i 2 dar, men sprang som en gud och inte ett enda felsteg... Tjihooo

Nu ska jag kolla på Bonde söker fru sen blir de sova..

Onsdag

Trött så trött efter och ha spenderat nästan hela dan ute i solen. Har var sommarväder här idag, helt underbart. Allt löpte på fint på travet oxå, vart endast 2 omstarter.

Har även tvättat lite och dammsög när jag kom hem. Nyss duschat och om ett tag är de dax att ta in Ari. Funderar på om jag ska svänga förbi Statoil och tvätta bilen. Har ju en gratis tvätt där och är ju bra om jag utnyttjar de så fort som möjligt...

Imorrn är de jobb igen. Känns lite motigt, mennär man väl är där går de ju bra, dessutom är de ju helg OB inte helt fel och grädden på moset är att varken assistenter eller chefer finns där.. :D

Kväller

Ligger i sängen och kollar på teve. Tidigare på kvällen har jag vart och träffat Annica medans hennes yngsta tävla i mountain bike. Satt och snackade en hel massa, känns skönt och få prata av sej och höra hur andra resonerar och tänker om vissa saker.

På dagen var jag och hämtade hö och de gick galant, så nu är höförrådet påfyllt igen.

Tisdag

Ja då var de inte många dagar kvar innan denna ledighet var över. Men de har vart fan så gött =)

Ska iväg och hämta ett lass hö om ett par timmar. Skönt och göra de för en gångs skull när man är ledig, än att man ska beöva stressa iväg efter jobbet.

Hmm jaha..

Har kört Ari på dan och som jag trodde var han piggare än piggast. Gick skapligt med knäet men gjorde lite ont emellanåt. Lagom när vi kom tillbaka till stallet började de och regna.

Åkte hem dammsög och gjorde lite mat. Sen fick jag mess av Linda som var i Rättvik med hennes syster Malin. Åkte ner på byn och träffade dom. Var på Fricks så käkade dom medans jag tog en kaffe och årets första mjukglass :P

Ska snart upp och ta in och fodra kväll, sen blir de bara och va hemma och kolla teve och softa.. Och fundera....



mm :P


 


Måndag

Jaha idag är de lite mulnare väder ute. Tråkigt var ju sånt härligt väder igår och ganska så varmt me.
Idag ska jag försöka mej på att köra Ari en sväng på skogen oxå, han kan inte stå nå mer nu.

Gårdagen gjorde jag inte så mkt, fixade litemed bilen på eftermiddagen. Tog bort gammalt klister från solfilmen jag rev av inför besiktningen. Satte även upp en ny bård på framrutan. Charlie låg med ute som sällskap och gissa om han är duktig på att skita ner sej.. :D

Söndag

Hmm sover bara längre och längre för varje dag, de är inte bra..

Gårdagen spennderades i soffan kollandes på teve och lite chips och så slank de ner 2 iskalla cider oxå. Ja de gick ju inte så bra för Sverige igen då. Men desto bättre för Norge som vann och de är ju alltid kul attt de vart ett grannland.

Innan jag bänkade mej i teve soffan för kvällen, putsade jag klart fönstren i vardagsrummet och bytte gardiner där. Skööönt as hell nu är de klart för denna gång.


Lördag

Vaknade strax innan klockan 10 imorse, eller på förmiddagen kke de heter..?
Vaknade även halv 2 inatt av att Charlie låg och ylade i sömnen, något förvånad vart man ju. Undrar vad han drömde..

Har vart till Insjön en sväng. köpt en ny plattång då min gamla gått sönder. Köpte även en mus till min dator så nu slipper jag använda mej av plattan.
Stannade till på Granngården i Leksand på väg hem där jag köpte pälsglans åt Ari och en nosgrimma till Charlie. Så idag har jag shoppat nåt åt oss allihopa i familjen =)

Har precis käkat lite och nu sitter jag här och dricker kaffe och kollar på trav


Update

Ja var som sagt och träffade en läkare tidigare idag. Han klämde och kände vände och vred på knäet. Han trodde att nånting inuti fått sej en rejäl smäll. Vart även röntgad 6 olika vinklar. Men de visade inget så de var iaf inga skelett skador. Är jag inte bättre om en vecka ska jag höra av mej igen. För just nu gör smärtan att musklerna spänner sej så om en vecka kan de antingen vara bra eller bättre eller så ser man på ett annat sätt då hur de är.. Aja jag har svårt att återberätta.
Fick ett stödbandage som jag ska ha på mej, en sk tubifast. Ska inte anstränga mej i onödan utan ta de lugnt och känna efter hur mycket jag orkar och så. Så de blir inga långpromenader med Charlie och Ari får typ vila sej i form..



(Nej, de är inte mitt knä :D)

Fredag

Satan i gatan!

Har fortf jätte ont. Och imorse när jag klev upp så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Gick en liten sväng med Charlie och jaghöll på att svimma, vart kallsvettig de riktigt rann om mej. Såg suddigt och dubbelt precis osm de brukar vara så där innan man svimmar. Var tvungen att sätta mej ner på vägen en sväng. Väl inne och hemma hämtade jag andan en stund på soffan innan jag åkte tillAri och släppte ut honom. Tog även en värktablett...

Nu har jag iaf ringt VC och ca 10:45 kommer dom ringa upp mej.



To be continued...........................

Update 10:54
Har fått en tid kl 13:00 på VC. Få se om de blir röntgen oxå...

Aaaaaaaaaaaaj som fan

Jag tror jag dör... De gör så satans jävlas fu**ing ont.. Vad jag har gjort?? Har vart ute på en långpromenad med Charlie. Och när vi kom tillbaka fick han nå tok ryck ute på gräsmattan och börja springa och tvär vända.
Och rätt var de är så sprang han rätt in i mej av all sin krafft och vikt. Givetvis ramlade jag omkull och de tog bra lång tid innan jag kunde resa mej upp. När jag väl stog på benen igen upptäckte jag att så fort jag står rakt på knäet så böjer de sej bakåt...lixom åt fel håll... känns som om nåt har gått av där inuti. Mår så jävla illa av smärtan oxå. Men får vänta tills imorrn få se hur de känns då, annars blir de och ringa vårdcentralen.
Skulle behöva gå och duscha men vet inte om jag klarar de heller...

Buhuuu *snyft*

Halloj

Har fått lite gjort under dagen.
Tvättat en massa. Sen har jag putsat fönstren i köket och sovrummet och även bytt gardiner där. Vardagsrumsfönstren tar jag en annan dag.

Ska strax åka upp och ta in Ari, tänkte han får vara ute lite längre eftersom de är så fint väder. Imorrn tänkte jag att jag ska köra honom...





Torsdag

Semester i en hel vecka.. Gu så underbart =)

Vaknade kvart i 10. Var och slängde in andra tvättmaskinen då, den första satte jag igång redan imorse innan jag åkte upp till Ari.

Gick utomordentligt bra för S och vara hästskötare igår.. Men de visste jag ju redan att de skulle göra.

Strax dax att dra en repa med min kära dammsugare igen oxå.. var ju faktiskt ett par dar sen.. Ha ha!





Onsdag..

Hemma nu efter en trav kväll på Romme.
Ska strax sova.. Och imorrn får jag sovmorgon, verkligen längtat efter de. Ska även tvätta imorrn. Sen får vi se om jag börjar ta tag i saker på min "att göra lista" som jag tänkt avklara nu under min semester...Aja de visar sej hur mycket av allt de som blir gjort, men en och annan ska då strykas och avklaras, finns ju lite prio 1 saker iaf..

Näää nu over and out from Kvarngatan.

Tisdag

En dag kvar sen en veckas ledigt tjohoo =)

Ligger p åsoffan och softar. Ska till stallet om ett tag och tain Ari och fodra kväll. Sen blir de en teve kväll.

Imorrn kväll ska jag va på Romme och jobba. Och söta S ska vara hästskötare, men de klarar han galant, han har ju gjort de förr..Sen när travet är slut ska jag ev göra en sak..*fniss*




Måndag

Träningsvärk idag så de heter duga =(

Usch har precis plockat årets första äckel fästing från Charlie, Fan hatar verkligen desssa äckliga djur..Åh nu tycker jag de kryper och kliar överallt på mej oxå ..... Huuugaaa!

Frustrerad..

Kan inte sova. Fan oxå. Jag vill för jag är trött. Men tankarna snor i huvet. Inge speciellt jag tänker på...Åh jag som ska jobba imorrn vill inte vara trött på jobbet......Hmm ska man räkna får kanske? Eller va ska man gö så man somnar?

Tjohoo

Tror bannemej att vädergudarna har nåt emot mej.. För varje gång den senaste tiden när jag ska ut med Ari på en tur har de ju börjat och regna efter en stund. Och idag var inge undantag.. Nä då, när jag kommit en bit från stallet började de att vräka ner.. Men lite regn stoppar inte oss :D Idag tog vi en liten ridtur.

Nu på kvällen så tog jag Charlie och traskade till och från stallet, ca 6 km fram och tebax. Så idag har jag då verkligen fått motion. Vid Hedslund så kom Sune och Morgan så precis så dom följde med oss till stallet.

Känner mej lite mör i kroppen nu så de blir bara och softa resten av kvällen innan de är sovdax.


Söndag

Morrn morrn!

Vaknade för en stund sen. Solen kikar fram en anning och de blåser...

Ska ta mej en tur med Ari lite senare, tror jag ska rida en sväng idag. Ska även dammsuga av lite men de är ju inge ovanligt, de hör ju till vanligheterna här hemma nnu mera =D

Va då?

Åh riktigt trött jag är då. Men man kan väll inte lägga sej kl 21:30 på en lördag och dessutom va ledig dan efter?!
Nä lite till ska jag hålla mej vaken, fick dessutom trevligt sällskap på msn nu så =)

Gick iaf otroligt bra idag på travet, de flöt på som de skulle och alla var nöjda. Känner mej väderbiten efter och ha vart ute så gott som hela dan, och tror jag har fått en hel del färg i ansiktet oxå. Först nu har jag ätit riktig mat, har bara blitt mackor och godis och chips under dagen. Men nu efter och ha tatt in Ari var jag och köpte en pizza så nu känner jag mej mätt, kke lite väl mätt börjar nästan få ont i magen tog en cider till oxå, en iskall en :P

Lördag

V75 här idag =) spännande och kul. solen kikar fram lite just nu, hoppas på uppehållsväder...





Frajday bäjby

Äntligen helj =)

Sen jobbar jag 3 dagar nästa vecka och efter de har jag 7 dagars semester. wohooooooooooooooo :D

Imorrn är de V75 här så då ska jag ju givetvis jobba där. Hoppas nu bara att de blir bra väder, eller iaf uppehåll. Förra året hade vi riktigt tur med de, strålande sol och stekhett hela dan.



Torsdag 090507

Gaaah vilken jobbig dag.

Och inte nog med de så råkade jag ut för världens oväder igen när jag var ute och körde Ari. Lagomt när jag kommit ut så börja de spöregna. beslutade mej för att vända vid Springkällan. Och tur var väll de, för de blixtra till som bara den, och sen börja de åska oxå. Väl hemma i stallet så kom de hagel. Både jag och Ari var dyngsura. Sen kom jag ju på att datorn stog på och moden och teve boxern inte urdragna. Så jag stressade som bara den för att åka hem och kolla så att de inte gått sönder i åskvädret eftersom de inträffade förra sommaren. Men denna gången hade jag turen på min sida så de hade inte pajjat.

Ska strax ta mej en varmdusch.


Wednesday

Morrn morrn.
Sov till 10 idag, då bestämde sej Charlie för att jag inte skulle sova nå mer så han var och buffade på mej med nosen...Överlycklig när han märkte att jag vaknade till lliv.

Har hängt en tvätt redan och de är som att vädergudarna öyssnade till att jag är ledig idag och skulle tvätta så nu hänger den ute.

Ska dra fram dammsugaren senare oxå, annars har jag inga planer för denna dag.

Fit for fight

Ari är inte halt längre =) idag var han så pigg och vela springa hela tiden, jag som hade tänkt mej en lugn tur.. Men men han känner väll själv så. Hade ju naturligtvis sån otur så precis när vi körde ut ur stallet då började de regna. Och de fullkomligt vräkte ner under hela turen, jag hade klätt mej i mitt snygga^^ oranga regnställ, var bara sydvästen som fattades, men å andra sidan hade jag ju hjälmen på så den hade ju ändå inte fått plats.. Vi var leriga och blöta när vi kom tebax till stallet. Mitt cigarettpaket hade regnat sönder genom fickan trots regnkappan :S 

Imorrn är jag ledig och då ska min proppfulla tvättkorg bli tom, hoppas på uppehåll så jag kan torka tvätten ute.

Nu ska jag surfa runt lite innan de är dax att släcka och sova.

Tisdag

Regn, regn och åter regn =(

Jobbar och cyklar runt i detta otroligt vackra(?) väder. När jag var hem på lunchen för att rasta Charlie då åkte fleecetröjan och västen av och istället satte jag på mej vinterjackan. Ja för de känns som höst idag.

Har ju tänkt att köra Ari i eftermiddag och jag som plockat undan alla stallvinterkläder, lär väll dra fram de igen så man inte fryser ihjäl på turen. Han verkar iaf vara haltfri nu och de är ju positivt, bara och träna på igen nu. Men ska ta de lite lugnt idag.

A just ja efter jobbet ska jag ju förbi min hyresvärd och hämta lite pengar oxå =)

Måndag

4;e maj.. vissa har kommit ihåg vad de är för dag idag, men inte alla.. Haha.... :D

Har käkat, dammsugit och renbäddat sängen sen jag kom hem från jobbet. Nu ska jag ta de lugnt ett tag innan de är dax att åka och ta in Ari och så måste jag köpa hundmat oxå..

Söndag

Nu har jag sprungit en vända på marknaden. Köpte ett nytt koppel i läder till Charlie, sen en namnbricka i hjärtform som ska hängas på hans halsband med hans namn och mitt telenummer på.
Köpte även ett par till Foppa tofflor, eftersom jag tagit mina andra till jobbet. Hungriga vart vi ju oxå så de vart en langos :P

Gårdagkvällen var mycket rolig och trevlig. Satt här och käkade grillat och potatisgratäng och drack lite. Sen vandrade vi till en fest på paken campingen till några som Emmelie känner. Och efter de begav vi oss till bowlingen och de var verkligen knök fullt med folk där, varmt och trångt, men ganska skoj. Var hemma i 3 tiden inatt och då hade jag så ont i fötterna, så halva vägen hem gick jag barfota...

Nu ska jag ta och vila lite för jag fick så ont i ryggen av att gå på marknaden.

Skåål

Andra cidern öppnad. Köttet är grillat och klart och som vanligt har man ju inte planerat så bra så gratängen är i ugnen och inte klar än. Men men den som vängtar på nå gott... :P





Afternooon

Sitter här med en kopp kaffe. Krister var förbi för en stund sen och lämnade kött och lite tillbehör inför grillkvällen.
Ska gå en vända med Charlie snart sen bär de av in i duschen och sen fixa till mej. Har biljetter till bowlingen ikväll, få se hur mycket folk de är där då..Och så undrar man ju lite hur och vad de är för folk som går på parken.. Jaja, de är som de är...kke lite mer moget folk dit vi ska än på de andra stället, risk att de är mest fjortisar där.. :D

Lördan

2;a maj, så idag firar vi att Charlie bli 15 månader, Grattis pluttis =)

Vaknade strax efter 9, men somnade om och vaknade igen vid 10. Ska dammsuga lite om ett tag, sen måste jag och köpa spån. Sen få tag i Emmelie och Krister och höra hur vi ska göra till kvällen....

Är ju toppen strålande väder idag oxå,  oh så härligt=)



God afton...

Nu ligger jag i sängen och börjar känna mej rätt trött.

Har vart ute så gott som hela dan. Åkte ju till klubben på dan så skulle S koppla in mitt nys steg. Så nu dunkar de på för fullt igen =) Var där och höll på sen åkte vi och köpte pizza som vi tog med tebax och åt.

Och nu på kvällen har jag jobbat på travet, tror de vart 7 omstarter allt som allt, en lite strulig kväll annars har de rullat på.

fredag 1;a maj

Strålande sol
=)

Nu är marknaden i full gång. Få se om jag ska gå en sväng senare eller om jag går imorrn. Måste ju se om jag hittar ett nytt koppel åt Charlie.

Ari såg då inte ut att halta i morse då han travade ut i hagen när jag släppte honom. Så har jag tur var de inget allvarligt, men han får ändå vila ett par dagar och ta igen sej..