Go kväller

Nu är jag hemma från jobbet. Charlie är rastad och klar för dagen och jag har fått mej lite mer i magen, var rätt hungrig eftersom jag inte ätit nå mer sen pizzan tidigare på dan.. Okej då jag snodde en morot av Ari när jag var och tog in honom, men de räknas väll inte eller?

Känner att de strax är dax för sängen och de känns så bra att jag är ledig i 2 dagar nu, eller ja på måndag ska jag jobba på travet här, de är årspremiär och de serveras lunch trav, men jag får iaf sovmorgon och de tackar jag aldrig nej till.. =)

Hmm missade melodifestivalen oxå, men ska försöka komma ihåg och kolla reprisen imorrn..

Lördag

Har ju som jag skrivit tidigare delad tur idag. Efter förmiddagspasset köpte jag semlor och åkte till S och fikade lite. Sen låg vi en stund och kollade teve. Åkte och gav Ari lunch sen hem och gick en sväng med Charlie.

Sen var jag och S till Vikarbyn och lunchade, vart en pizza för min del, smarrigt värre. Följde med S in en stund och kollade teve innan jag begav mej hemåt för att duscha och gå en sväng till med Charlie innan eftermiddagspasset skulle börja.

Åker bil runt ikväll, men inte min egen utan har en röd liten hemtjänst Ford. Jagad av polisen har jag blivit oxå, kom på en väg och åkte och dom stog lite längre fram, då blinkade jag höger för jag skulle in i ett bostadsområde. Antagligen trodde dom att jag vek av för att dom stog där, så dom var ju inte sen efter, men jag hann parkera och kliva ur. Då svängde dom runt, vände och glodde som bara den.. hahaha Lurade!

Trött och irriterad

Ja de började ju bra som avslutning på jobbet att jag fick jobba över... de strulade på "södra"  och eftersom vi ska jobba lika och tillsammans så var jag tvungen att stanna kvar tills allt löste sej.

Sen var jag och hämtade ut ett paket ifrån "börjes" (häst och hundsaker) som jag och 2 till beställt ifrån. hade bl.a beställt en matbar till Charlie, en sorts matskålshållare som höjer upp skålarna speciell bra till stora hundar. Plockade ihop den när jag kom hem. Men tror du inte på fan att hela skiten va vint och snett, ostadigt som bara den. Så de var bara att plocka ner den igen. Ska ringa börjes och klaga och skicka tillbaka den och jag ska fan inte stå för nån frakt de ska jag absolut se till.


Inte nog med allt detta så är grannarnas pojk hemma. Dom flyttar runt möbler och har sej, springer runt och pratar högt, så nu oroar jag mej för att de kommer bli lite fest där ikväll, och de är nåt jag verkligen inte orkar med eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Dom vet inte hur lyhört de är ner till mej.




Work work..

Fredag
Sittandes på jobbet i vanlig ordning. Imorrn har jag en sån där "delad" tur, vilket innebär att jag först jobbar 7-12 sen ledig fram till 16 och jobbar till 21. Så vad tarmen sej för när man har ledigt under dom timmarna??!!  Ja typ ingenting, kan passa på att städa om de behövs, annars kan man göra som jag brukade göra förut när jag hade delade turer väldigt ofta, man kan vila/sova. Jaja vi får se vad jag tar mej för, men de är ju inte förens imorgon.

Nu ska jag fortsätta jobba!

Soo long!


Uhn tiss uhn that

Då var Ari körd då. Benet såg mkt bättre ut när jag tog in han från hagen och när jag körde honom märkte jag inget, han haltade inte så de kan inte vara så farligt.

Har käkat, dammsugit och diskat nyss.


Torsdag

Ledig idag =)

Gick ganska bra och klippa Ari igår, var inte lika bråkig som sist. Han är tjock i sitt högra bakben, har vart de sen i tisdas när jag tog in honom. Han har fått haft BoT på natten, men svullnaden har inte gått ner. Har inte sett nåt sår heller, så jag vet inte vad de beror på. Klämde och kände lite igår och på nån punkt reagerade han och var lite varmare. Men när jag gjorde lika på kvällen så visade han inget. När jag släppte honomi hagen idag så travade han och jag såg ingen hälta, så jag ska testa och köra han idag få se hur han verkar.



Onsdag

Nu har jag slutat och är hemma. På eftermiddagen var vi på en demens utbildning som är på 2 ggr, den första idag och andra imorrn. Imorgon kommer jag inte att vara med eftersom jag har ledig dag...

Har vart och handlat lite och nyss käkat. Runt 18 tiden ska jag bege mej till stallet, ska klippa Ari igen. Och jag ska få hjälp av Emmelie. Annica ska komma förbi med en brems(om hon kommer ihåg de) Sist hade vi ingen utan uppfann en egen. Men man tager vad man haver...

Tisdag

Hemma nu efter jobbet. Har precis käkat lite.
Ringde min syster när jag kommit hem från jobbet, och hon lät ganska pigg =) Mamma var där oxå. Hon blir sjukskriven nån vecka, sen kommer dom att göra en till röntgen.

Imorse var de -10 grader, men under dagen har tempen legat på 0. Kändes som lite vår i luften, och de hade smällt snö på vissa ställen.. Känns skönt vi är på väg åt rätt håll. Märktes imorse att de vart ljusrae fortare än bara från förra veckan samma tid =)

Nu ska jag ta en vända med Charlie, sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

jo

Lite smått uttråkad för tillfället. Men ska väll snart åka  och ta in Ari. Sen hoppas jag att de blir nå bra på teve som man kan glo på.

Imorrn är de jobb igen som gäller, få se om jag kke hinner köra Ari en sväng innan mörkret infaller...
Mamma åker till Falun imorrn, till syster, för hon blir utskriven, så då tänkte mamma åka och hjälpa henne och ta hand om henne ett tag..

Måndag

Ledig idag oxå =)
Ska mocka ur allt ur Aris box och lägga in nytt och fräscht spån.
Sen ska jag ta mej an Charlie, borsta och försöka klippa lite hår under och på tassarna. Nå andra planer för dagen har jag inte, men de kan va skönt de me att bara ta den som den kommer...


Jahapp

Nu har jag fixat in mina kort och all musik i nya datorn. Ska kolla mer sen och se vad man kan rensa bort...Men just nu är jag bara nöjd och fått över allt.

kommer inte på nå mer att skriva så de är väll lika bra jag sätter en punkt nu.


=)

Jajjamensan nu funkar routern, så nu kan jag röra mej fritt i lgh med datorn =D

Har kört Ari, var pigg och glad idag oxå.

Nu snart ska jag ta och dra ett varv med dammsugaren, få bort lite hundhår...

Söndag

Imorse vid 6 vräkte de ner snö här, nu har de klarnat upp.
Idag blir de en vända med Ari hade jag tänkt, är inte så kallt nu heller. Sen ska väll dammsugaren fram en vända oxå..
Nå annat har jag inte inplanerat ännu...

Ger upp nu

Nu ska jag gå sista vändan med Charlie för idag, sen är de dax för sängen känner jag.
Känns otroligt skönt att vara ledig i 2 dagar nu, få lite sovmorgon och hinna med mina djur lite.

Få se om jag får igång den där routern imorrn nu då. Har inte orkat hållt på nå idag. Ska även försöka fixa in lite mer i datorn imorrn, måste lära mej hur man bränner cd skivor oxå.

Nä godnatt från oss på Kvarngatan!

50 min kvar

Innan jag slutar för dagen. Najs. tröttare nu än imorse. Blir och stoppa nå i magen och gå en sväng med Charlie, sen kke jag vilar en stund innan de är dax att göra kväller för Ari.

Har inga planer för kvällen, men de lutar åt att köpa nå gott att mumsa på medans jag kollar på melodifestivalen.


Lördag

Id
ag är jag jätte trött. Men de har väll sina orsaker. Jag var nämligen chaffis ett tag igår åt S, N och J. Satt på restaurang Anna i 2 timmar ca, käkade och dom drack lite allt möjligt. Sen snurrade vi ett par varv i Rättvik. Efter ett tag åkte vi hem till en annan kille där de var lite folk. Vid 00:30 tiden sa jag att jag måste hem och sova eftersom jag skulle upp och jobba. Men de tog ju ett bra tag innan dom pratat ihop sej ocj bestämde sej för att vara kvar. Så jag åkte och lämnade den bilen jag körde och bytte till min. Precis när jag parkerat hemma insåg jag att jag glömt min plånbok i bilen, bara vända de och hämta den. Väl hemma och i sängen hade jag skit svårt att somna. Så när klockan ringde kl 6 var jag skit tröttt och önskade verkligen att jag hade sagt Nej igår till att ratta åt dom.. Men men man lever bara en gång.
Ja ja, jag är ledig imorrn och måndag så då får jag ju iaf sovmorgon =)

Idag jobbar jag 7-16.

Ha en najs dag!

Tjingeling

Har kört en mycket pigg Ari idag, han kändes toppen fin =)

Sen på eftermiddagen var Wille från jobbet hit och skulle hjälpa mej med routern, men de gick så där.. så vi ska testa senare, för han var tvungen att åka och jobba. Tänk att de ska vara så förbannade svårt att få till de där då =S

Ska snart åka till mamma en sväng och käka lite tonfisk sallad
=P

Fredag

Skönt med en liten sovmorgon idag =)
Jaa idag är jag ledig. Så jag har tänkt mej köra Ari en vända. Sen måste jag ju få till de här me routern oxå. Dammsög faktiskt medans jag väntade på att kaffet bryggdes nu på morgonen. Så brukar jag göra, medans en sak som tar lite tid passar jag på att göra annat under den tiden, de är ganska smart, då får man mycket gjort på kortare tid....Eller?!

Crazyyyyyyyy

Gah, frustrerad vad är de??!!
Hmm sitter då här och skriver på min nya dator nu. Men en sak jag blir tokig över är att jag inte lyckas med min trådlösa router, Hjäälp tack! Kan fan inte lyckas koppla in den, gör som de står i installations cd-skivan, men de går juh bara inte som jag vill. Men jag är kke för trött nu för och fatta, antingen får jag försöka imorrn igen, eller så får jag be nån snällt om lite hjälp. Jag brukar ju inte ha svårt för de tekniska, men detta......

Torsdag

Nyss hemkommen från Falun. Har vart dit och hälsat på min syster på lasarettet, mamma var oxå med. Idag hade hon gjort magnet röntgen, och den visade att de var en blödning i ett hålrum i hjärnan. Provsvaren är vidare skickad till Uppsala, få se vad dom anser. Hon är därför fastande och har dropp, ifa de ev blir operation. Håller alla tummar och hoppas på de allra bästa. Hon ska ligga i 30 grader höjning för huvudet i några dagar, så hon blir nog inte utskriven förens tidigast lördag...

Efter vi hälsat på henne var vi upp på Siba för jag ville kolla ny dator. Och givetvis kom jag därifrån med en sprillans ny bärbar, en Compaq. Så snart ska jag koppla och installera och greja, köpte även till en router...

Häpp

Om 10 min är de säsongspremiär av Grey´s Anatomy.. Jihaaa =)

Fick ett mess av min sýster när jag var i stallet tidigare på kvällen. Hon hade smusslat och skickat iväg ett mess för att berätta att hon blir kvar, att hon kommer flyttas till en annan avdelning för skikt röntgen visade att hon hade blod i hjärnan, så imorrn ska dom göra en magnet röntgen och se vart vätskan kommer ifrån..  :S

Lill Lördan

Behöver jag ens skriva att jag jobbat idag..?!

De snöar lite ute och är ca -7 grader. Ska strax ta en promenad med Charlie, blir en sväng typ som igår.

Min älskade syster ringde mej på eftermiddagen och berättade att hon var på akuten att hon kommer vara kvar över natten. Hon hade gått och jobbat idag efter och ha vart hemma i ca en vecka för hon har vart sjuk. Men många av hennes arbetskompisar hade reagerat på hur sne hon var i ansiktet, så hon hade ringt sjukvårdsupplysningen(tror jag de var) så hade hon fått komma in och visa upp sej. Dom trodde att de ev kunde va en "tia" hon fått, så dom skulle göra en skikt röntgen på henne. Träffade mamma sen som berätta att hon ringt till Lass för och höra efter lite hur de var, och då visade de sej att dom gjort röntgen och väntar på provsvaren... Krya på dej nu syster och så hoppas vi på de bästa, Love U!


Såå jaaa

Nu har jag och Charlie gått en vända. Gick ner vid kvarnen och över ån så vi kom upp på Ågatan, följde den ner och sen över Enåbron och Kvarngatan hem igen. Vart iaf lite social träning och de gick riktigt bra. Måste försöka gå en sån här sväng dagligen nu. Skönt både för mej och honom.

Men jag måste köpa ett nytt koppel, för de jag har gick sönder idag så jag har fåt gjort en knut. Men tror jag köper ett grimskaft i hästshopen, billigare om inte annat :D

Tisdag 090217

Jaha då var man hemma igen efter en arbetsdag. Gått bra på jobbet har jobbat på som bara den på planeringen.
Som jag skrev igår har jag tvättstugan även idag, men de är inte alls många maskiner kvar att tvätta.

Funderar på att ta mej en längre promenad med Charlie idag, han behöver verkloigen social tränas. Och utställningen är ju om lite mer än 2 veckor så då kan de var bra och ha fått lite bättre pli på honom..

Fixing

Fullt upp efter jobbet. Passade på att dra ur alla sängkläder och bädda rent, sen dammsög jag och diskade kollade och tvättstugan var ledig idag redan så jag har börja tvätta undan lite, har även tvättstugan imorrn så jag hinner gott och väl tvätta allt.
Sitter och dricker lite kaffe nu, sen bär de av ut i tvätten igen och sen en dusch, sen blir de nog bara och kolla teve och softa resten av kvällen. Har lite gott att knapra på oxå =)


Spruta

Nu har jag vart med vilddjuret till veterinären. Ja han var verkligen som ett vilddjur, tog ett bra tag innan vi lyckades få han och stå still, jag fick ställa mej gränsle över honom och blå hålla honom. Till slut lugnade han ner sej och han kunde få sin spruta. Stilling sa att jag måste verkligen visa honoom att de är jag som bestämmer, få mer pli på honom. Han(Charlie) var nog ganska uppstressad när vi kom upp till kliniken många lukter och nya intryck, även om vi vart där förut och då gick de bra,. men då var han ju "ny" för mej och allt var nytt för honom och han var ju yngre. Men de är bara att fortsätta vara envis mot honom och visa vem som bestämmer!
Frågade även om den lilla hörntanden som finns kvar bakom en annan hörntand, och han tyckte jag skulle vänta ca 3 månader till få se, har den inte lossnat då ska jag höra av mej igen, få se om Charlie måste sövas så dom kan se om de är en "valp" tand som ska avlägnas.

Monday

Sitter på jobbet.
Snart dax att luncha känner jag.

Klockan 14:45 i eftermiddag ska jag och Charlie upp till farbror veterinär, dax för Charlie att få sin "1 års spruta". Så ska jag passa på att fråga om influensa vaccin till Ari oxå. För fom i höst ska alla hästar va vaccinerade oxå. Är en ny lag, och de är väll lika bra att följa den vare sej man vill eller inte.

Söndag

Segt idag.
Har precis tatt en dusch, lockarna som jag gjorde igår satt fortfarande i idag och håret var fullt med spray, fick knappt i en borste i håret så jag tyckte de var lika bra och duscha istället för att stå och slita.
De var skoj igår, dock inte så mkt folk på bowlingen, men man har inte roligare än man gör sej, och så var de kul att träffa Linda.

Ganska kallt ute idag med och de är strålande sol.

Party tonight

Japp då var de klart då.. Linda kommer hit ikväll.. Hon har fått låna tror de var hennes kusses chaffis+bil =) Kul. Så vi får se när hon dyker upp då.

Jag har färgat underhåret och nu håller jag på att färga mina ögonbryn lite. Ska kila ut med Charlie om en stund sen blir de att bege sej in i duschen..

Men vet inte nå vad jag ska ha för kläder ikväll, tänk samma problem varje gång man ska ut :S


Alla <3 dag

Kallt ute idag, men strålande sol.

Har nyss pratat med Linda, få se om hon kommer hit och vi ska ut ikväll. Vi har inte bestämt oss ännu.

Tror inte att de blir nån tur med Ari idag, de är för kallt och de är så jobbigt att sitta och dra i sej kall luft eftersom jag inte är helt frisk än. Är ju inte bra för han heller. Han får gå och skrota runt i sin hage =)

Måste iaf dra fram dammsugaren och få undan lite hår.

Ha en trevlig alla ♥ dag


Go kväller

Jaha då sitter man här igen då och har tråkigt.
Har mest tatt de lugnt efter jobbet, och innan jag var och tog in Ari var jag och handlade lite.



 

Friday =)

Sista arbetsdagen för denna vecka. Skönt med lite ledighet och sovmorgon.
Få se om de blir nå fest imorrn med Linda och hennes pappa, inget riktigt bestämt ännu.
Och om de inte är alltför kallt och skorna fortf sitter kvar på Ari så ska jag ut på en tur med honom oxå.

Sitter på jobbet nu och är jätte hungrig, är nog dax att gå och köpa lunch.

Torsdag

Förmiddags jobb idag, sen käkade vi ute och vart faktiskt bjudna av kommunen(fast de ska man nog prata tyst om :D) på eftermiddagen hade vi lite "möte" vi lapsare och våran "handledare" pratade en massa om oss och jobbet m.m.

Har vart och hämtat hö så nu finns de i ca en månad igen.
Jag är trött som vanligt så snart blir de en vända med Charlie sen snart nog sängen. Tur man är ledig i heljen iaf =)

Jaha ja..

Bara vart hemma efter jobbet, ja förutom när jag var och tog in Ari. Pysslade lite med honom först.

Känner mej besviken på vissa, är saker som hänt den senaste tiden som satt sina spår. Man märker verkligen hur mycket "ärlighet varar längst" hur de stämmer. Är så förbannat trött på att ställa upp utan att få ett skit tebax. Är nog dax att börja säja Nej mera. Ja naturligtvis inte till alla, men man vet ju va "man har" vilka de är som betyder något för en.

Ja ja imorrn är en ny dag, då ska de jobbas igen. Sen ska de hämtas lite hö igen då.



Hejja Finland =D


Denna låt är med i Finlands Eurovison 2009 och jag tror de var längesen jaghörde en sån här bra låt
=)

Onsdag

Har precis haft Lena och lilla Emilia här på besök en stund på jobbet =) jätte kul att se dom igen, var ett tag sen sist.
Strålande sol ute och på förmiddagen snöade de lite. Få se om de kommer nå mer snö nu då som dom lovat att de skulle göra..

Såå jäklarns trött

De blir strax dax för sängen känner jag. Trött som bara den.
Har inte gjort så mycket efter jobbet. Va med S en sväng på kvällen, tog en promenad till stallet. Sen kika lite på teve hemma hos S innan jag åkte hem till mitt och rastade Charlie. -10 ute nu. Få se om de snöar imorrn när man vaknar, ska tydligen komma nån decimeter snö igen :S

Over and out från Kvarngatan

Nääääääääääääääääääääääj!!

Nu tror jag snart att jag smäller av. Idioterna har snackat in sej till grannen i stallet så numera bor dom där i sin jävla husvagnsliknande sak. Upptäckte de nu när jag var upp för att luncha Ari. Inne på hans gård står de amerikanska släpet och deras bil breve. Hmm undrar varför dom förflyttat sej dit, och nu är de väll bara och inse att vi Aldrig kommer bli av med dom =´( Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Är på jobbet och en viss frustration över att de inte blitt mer gjort på planeringen än vad jag trodde, men vad hade jag väntat mej?! Vi har mycket och göra och på torsdag blir de bara halv planerningsdag för på eftermiddagen ska vi träffas och snacka lite m.m så därför är de bra om vi ligger lite i förväg, men de tycks bara vara jag som tycker de...


Måndag

Idag känns de mycket bättre, tack och lov!
Så imorrn satsar jag på att jobba igen.

Idag skiner solen och de är jätte fint ute, men de är kallt. Men man får klä sej bra. Funderar på om jag ska ta en liten ridtur med Ari idag och pulsa i snön lite, orkar inte sitta bakom i vagnen, så jag tror att de får bli så. Så måste jag och handla lite oxå, för nu är de ganska tomt.

Men jag ska börja med att damma lite och dammsuga, så tvättar jag lite oxå.

En snöig hälsning



Titt ut




Märks de att Charlie älskar snön??

Söndag

En kort lägesrapport från sjuklingen..
Känns aningen lite bättre idag. Men inatt har jag legat och hostat så jag trott jag skulle bli tokig.

Var hemma hos S hela kvällen igår, vi kikade på melodifestivalen. Vet inte va klockan var när jag åkte hem. De snöade som bara den då och gör de nu me. Såg på nyheterna att de skulle komma 2-3 dm snö :S vill ju inte ha nån mer snö nu, utan vår och sommar. Oroar mej för att ta mej upp med bilen från gården när jag ska till stallet, för och ställa mej och skotta snö är nåt jag verkligen inte behöver när jag mår så här. För om de är som de brukar så skottar han aldrig av direkt...

Bläää

Ja inte känns de nå bättre idag heller. Tror jag fortf har feber, när jag vaknade nu på morgonen var de typ dyngsurt i sängen stora fläckar på lakanet, så jag har verkligen legat och svettats.

Känner mej helt möbultad i hela kroppen, ont, sen efter allt hostande har jag ont i magen och revbena. Skit drygt.

Fyy

Va jag mår dåligt =( Febern verkar inte vilja ge med sej,  Jag har duschat 2 gånger idag för att jag fryser så. Har en jäkla rethosta oxå. Typiskt att man skulle bli sjuk, igen. De blir inge av mina planer i heljen, nä istället blir de till och vara hemma och ta det lugnt. Hoppas att jag frisknar till tills tisdan när jag går på arbetsveckan igen.

Känner att de blir en tidig kväll, men måste ju vänta lite till eftersom Charlie ska rastas och är ju inte så bra att de går alltför många timmar emellan sista kvällsvändan tills imorrn bitti..

Nä nu orkar jag inte sitta här nå mer.

Fredag

Jag är sjuk =( har feber, snörvlar, hostar och fryser. De värker i kroppen. Vart bara värre och värre igår och sen när jag kommit hem de var nog då febern kom på riktigt.
Var hos S på kvällen, käkade lite sen låg jag under en filt på sängen så kolla vi på teve. Åkte hem strax innan midnatt.

Tur iaf att jag är ledig idag, men i morrn är de meningen att jag ska jobba, men mår jag så här så tänker jag absolut inte göra de..

Åh så typiskt att man skulle bli sjuk igen, hade ju som jag skulle göra idag. Köra Ari går ju fetbort, men dammsuga de måste jag nog göra innan dammråttorna anfaller, inte går de att få Charlie och göra de heller.. hihi!


Torsdag

Undrar om jag håller på att bli sjuk.. igen. Är öm i nacken och ner i ryggen, fryser fast de inte är lika kallt idag som igår. Vill verkligen inte bli sjuk igen =S

"The idiots" är tillbaka i stallet, få se om de blir nå tjafs denna vända då eller om de blir lugnt. 

Onsdag

Dagarna trillar på..
Jobbat som vanligt idag. Ska jobba imorrn oxå sen på fredag är jag ledig.. Gissa om jag ska sova..fast naturligtvis inte hela dan, för jag har lite och fixa oxå..

Nu ska jag gå en sväng med Charlie, sen blir de och krypa till sängs..

Natti!


Lite tok...

En impotent fikus, kallas den krokus?

Om man gör illa snoppen på jobbet, får man skadestånd då?

Ett annat ord för gladporr, blir de lergök?

När Nalle Puh är på sjukhuset, letar han då efter biträdet?

Motsatsen till stridspitt, är de civilstånd?

Om man frågar efter ett drev till cykeln, är de då en kuggfråga?

Förr i tiden när telefoner byggdes av keramik, ägnade sig då telefonfabrikerna åt lurendrejeri?

Om en bonde kunde så viagra på åkern, skulle de då växa jordfräsar?

Om man ger viagra till en krukväxt, blir de en juckapalm då?

Musmatta? Heter de inte trosskydd


Så många frågor och så få svar, suuck..... Hjälp!
Svar önskas.

Tisdag

Kastar in ett litet inlägg, inte för att jag har så mycket att skriva..
Har jobbat hela dan, sen mest bara vart hemma.
Va tvungen att dammsuga ur soffan idag igen för när jag duschade passade skit ungen på att härja runt i soffan igen, så den vart mer vit än brun :S så nu gäller de att tänka sej för när jag inte har haninom synhåll att börja stänga igen lite dörrar, för de är verkligen inte roligt att dammsuga ur den varenda dag!

Snart dax att gå sista kvällsrundan, och sen försöka komma i säng, och inatt ska jag baske mej somna innan klockan 00:00 vilket inte har hänt de två senaste nätterna....Fast de har ju samtidigt vart lite mysigt oxå ;)

Mohahaha

En annons på blocket där någon vill sälja en flaggstång, undrar vilken
han ska sälja? Titta noga!



Måndag

Idag fyller "lilla" Charlie 1 år.. Grattis grattis.. =)

Har jobbat och stått i hela dagen, är jätte trött, vart sen igår. Lånade ju S badkar och gissa om de var nå skönt då, vet inte hur många år sen de va jag sist badade.

Springer isbjörnar här idag, imorse var de -19 grader och nu är de -16.


Söndag idag då

Yes, jag lever.
Vart partaj igår...Vart sent påkommet, så runt 20 tiden drog jag till Falun och hämta Linda så åkte vi tillbaka till Rättvik och gjorde iordning oss och drack lite..Sen kom S och skjutsade ner oss på bowlingen.
Hade skoj, var lite folk men de var helt okay..
Finns lite bilder från igår på Lindas blogg.
Idag har vi vart i Insjön en sväng. Nu sitter jag hos S och strax ska vi dricka kaffe sen ska jag låna hans badkar ;P
När jag kom hem nu på eftermiddagen hade Charlie på nåt sätt tagit sej ur sin bur, och härjat runt som bara den rivit sönder en massa reklam, vart i soffan och dragit sönder lite soff dynor, så jag var inte speciellt glad...

Nä nu ska jag fixa en sak!