Gokväll

Kom hem för en stund sen efter och ha följt Emmelie och Krister en sväng. Vi var till Leksand och kikade lite sen åkte vi över Tällberg hem och stannade till i Hjortnäs och klev ur där och kikade på deras gigantiska brasa.

Kul och komma ut lite och se lite folk. Nu känner jag hur trötthwtwn kommer krypande så strax dax och sova.

Torsdag, sista april

Jobbat idag, sista dan för denna vecka, slutade kl 15, för ovanlighetens skull.
=)
Vart på bolaget, lagat mat och hämtat ut mitt nya slutsteg som kom idag, kan man kalla raket fart. Så imorrn har S lovat och koppla in de, få se om han håller de nu då :P

Sen har jag vart i stallet och kört Ari, men halvägs i skogen vart han halt =( strax innnan jag märkte de, snubblade han till på nå vis med bakdelen, så jag vet inte vart han gjorde sej illa, ser inte vilket ben han haltar på heller. Inget är tjockt eller varmt. Men märkte att han ömma i ryggen så jag vet inte jag. Så nu har han BoT på sej, och är linimenterad på ryggen. Bara och hoppas att han kryar på sej snart.

Nu ska jag kila in i duschen, ska nog ut och kika en sväng ikväll.

Hemma nu..

Kom hem för lite mer än 1 timme sen.
Har gjort lite pannkaka och käkat för jag var vrålhungrig.

Jag och syster började shopping vändan med att gå och luncha, vart en räksallad på ett ganska nyöppnat ställe. Sen gick vi från affär till affär. Hittade inga jeans i min smak, men köpte 2 st tunikor som mer liknade klänning en i svart och en i nån aprikos aktig färg. Sen var vi in på Clas Ohlson en sväng, där köpte jag 10 pack cdskivor lightscribe, eftersom min nya dator kan skriva direkt på skivan, och så inhandlade jag en ny nästrimmer då min gett upp. Efter de begav vi oss till Gallerix så jag kunde köpa en ny ram till min förstoring som jag gjort på Ari.

Trötta och kaffesugna gick vi hem och drack kaffe. Sen fortsatte jag mot Borlänge och in på Kupolen, provade 2 st par jeans inne på Vero Moda men bad att får lägga undan dom ett tag för att se om jag hittade nå andra. Hittade ett par uppe på Espirit. Så dom bestämde jag mej för, och handlade man en nederdel så fick man 30% på en överdel, så de slutade med att jag gick ut från den affären med ett plagg mer än beräknat. Men nu har jag iaf ett par nya jeans =)

Ska försöka ta kort p de jag handlade senare och lägga upp här.

Btw, har fått leveransrapport från Nardik, där jag beställde mitt slutsteg att de är skickat, så vem vet de kommer kanske redan imorrn.

Onsdag

Gråmulet väder idag, imorse när jag var och tog ut Ari kom de nån regndroppe.

Har fått lite nackspärr, gör så förbannade ont, har försökt att massera mej själv lite men de går inge bra. Nä tacka vet jag när S massserar, han kan han =)

Har precis klickat hem ett slutsteg, vart en Magnat 4 kanalssteg...Hoppas på att de är bra och att de håller nu då =)


Snyggt va ;P

090428 Tisdag

Fullt upp som vanligt. Först jobbat. Sen hem, rastat Charlie, hängt tvätt och tvättat lite mer, ätit lite. Sen gjorde jag något som jag skulle gjort för länge sen... Ringde min hyresvärd och bad om pengarna för gräsklippningen sen förra året, har länge tänkt och ringa men har lixom inte blivit av. Men idag kom jag på de så på tisdag ska jag förbi henne efter jobbet och hämta dom. Är ju snart dax för en ny säsong med klippning.
 Sen har jag kollat upp lite mer slutsteg och nu har jag hittat ett jag vill ha+ att dom rekommenderade de till dom basarna jag har. Så lite senare ikväll ska jag lägga in en  beställning på dom, och har jag tur dyker dom upp i början p ånästa vecka så jag kan koppla in de och fortsätta ha mitt rullande disco :D

Har även kört Ari en sväng på skogen, pigg och glad tog i som bara den fast jag inte begärde så mycket av han idag.

Imorrn på dan drar jag till falun en vända, tänkte shoppa lite, är först och främst ute efter ett par nya jeans, men ska även kolla om jag hittar lite annat oxå.

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty.



Monday

Kastar in ett litet inlägg. Kollar på CSI, och de är reklam just nu.
Har jobbat idag, ganska jobbig dag på planeringen, kändes som jag skulle bli gråhårig av allt strul...

Efter jobbet var jag och handlade, sen hem, gick en sväng med Charlie, dammsög och lagade sen mat.
Sen åkte jag till S som hjälpte mej kolla på mitt slutsteg, som slutat funka(de till basarna) de visade sej att de är trasigt så nu är de bara att köpa ett nytt =( Har iaf hittat ett nytt som de var ett ganska bra pris på, men vet inte hur d e funkar till mina basar så jag har mejlat och frågat, så nu är de bara och hoppas på snabbt svar och att de är bra.

Sen efter jag tatt in Ari så gick jag och Charlie en långpromenad, samma som vi gick i fredas
=)

Nu ska jag fortsätta kolla teve!

Tjing.

ZZzzzzzzzzzzzzzz

Somnar snart. Har lite ont i huvet och halsbränna och tyvärr inge bot mot de =(

Har redan lagt mej så jag kikar lite på teve samtidigt som jag surfar runt lite. Gick en längre vända med Charlie när jag vart och tatt in Ari vid 20 tiden.

Imorrn är de dax för jobb igen, men denna vecka har jag endast 3 arbetsdar =) tjihooooo

Jag är med och tävlar..


Tävlingen finns hos;
Alexandra

Söndan

Jaha ska väll uppdatera lite då...
Var jätte skoj på förfesten hos Linda igår. Vi spelade lite spel och sjöng karaoke, och givetvis drack vi=)
sen hade dom beställt taxi så vi drog in till Harrys. Där var de knöktjockt med folk, hade inte alls skoj, så jag ringde efter min skjuts och bad dom komma. Så var väll hemma i Rättvik i halv 3 tiden. Tänk att jag har oftast aldrig skoj på Harrys, vet inte vad de beror på.. Nä jag får nog hålla mej på hemmaplan istället..

Har bara vart hemma idag, tatt de lugnt och softat. ska till stallet om ett tag och ta in Ari, sen blir de nog bara och kolla teve ikväll, och försöka somna i tid.

Skål.. =)

Nu är första ölen knäppt och jag har duschat och gjort mej klar. Ska gå en liten sväng med Charlie alldeles innan jag åker.

P-loppet gick inge vidare idag, i värmningen tappade Ari höger fram sko, sen i själva loppet tappade han den andra. Orkar inte ens bry mej och leta rätt på dom nå mer nu, nä nu får de bli en annan sko på nästa gång, och Aldrig, aldrig mer sulor... Stoffe fullföljde aldrig loppet klart eftersom dom kom så långt efter p.ga galoppen. Men han tyckte iaf att han kändes bättre nu än i höstas när han körde honom, så något positivt med de hela iaf..

Ja ikväll blir de Falun då, först hem till Linda sen blir de krogen....

Ha nu en underbart och trevlig lördag kväll, i de fina vårvädret.
Kraaam!


Härliga lördag =)

Haft nattligt besök här inatt. Mysigt värre ;) hihi..

Sitter och käkar en macka nu och tar lite kaffe. Ska ju vara på banan om ett tag..


Ute är de strålande sol. Lovely, me like =)

Go kväller

Har precis vart ute på en ca 45 min promenad med Charlie. Känns jätte skönt. Vart jätte trött nu så de blir nog sängen snart.

Imorrn ska ju Ari ut i ett P-lopp. Sen ska jag på bolaget och handla upp mej. Drar nämligen till Falun på kvällen till Linda på lite fest. Min plan som jag skrev tidigare att jag hade den gick nämligen i lås, så jag tar mej både fram och tebax te falun =) Tjo hoo...

Oj nu fick jag ett mess av xet oxå, och där dog mitt batteri.... ha ha...

Äntligen fredag

Grääjt=)

Najs väder är de med och de skulle bli de under heljen oxå.

Är sugen att dra till Linda imorrn, hon ska ha lite fest sen ska dom ut. Kruxet är juh de här me chaffis..men jag har en plan...

Imorrn på förmiddan ska Ari gå i ett p-lopp. Stoffe ska köra honom, så vid 9:45 ska vi vara på banan så ska vi sela och värma. Sen ska han ut i 35 loppet som jag tror är ihop slaget med 45 loppet, men dom hästarna startar på 40 m tillägg.


Torsdag

Tack och lov att de endast är en arbetsdag kvar denna vecka, för nu är jag så trött så...

jag vill inte sitta inne nu, de är toppen väder ute, solen skiner och de är ganska varmt. Vill sluta för dagen NU!!

Onsdag

Ja ännu en arbetsdag till ända, skönt, bara 2 dagar kvar innan helj. Är jätte sugen att gå ut i heljen, men vet ingen som ska...

har precis käkat lite och sitter och dricker kaffe nu. Ska strax ut med lurven, sen beger jag mej till stallet och ska köra Ari en sväng.
Måste och tanka innan oxå för lampan har börja lysa. Fick lite pengar idag av en som va skyldig mej, de var inte en dag försent..

Tjingalinga...

Teve kväll nu. Ska försöka hinna ut med Charlie mellan alla program.. Hmmm...



Fick detta på min mejl... De stog; Tycker du kjolen är för kort, titta här



Hahahaha :D

Tisdag

hemma från jobbet nu.

Håller på att steka pannkaka för jag vart sååå fruktansvärt sugen på de igår.. Har vispat lite grädde som jag ska ha på oxå, hade ingen pannkakssylt men de går lika bra med mammas hemlagade lingonsylt tycker jag. Få nse hur många de blir om jag får lite med mej i matlåda imorrn till jobbet...

Tjing pling

Nu är skon på igen och Ari är körd. Sista maskinen är tvättad och nu hänger allt ute på tork. har käkat och nu sitter jag här och surfar lite. Kom i lite koma efter maten, ska dricka upp kaffet sen gå en sväng med Charlie, få se om jag orkar borsta honom lite oxå..men de gör jasg nog inte om jag känner mej själv :D

Monday

Idag tyckte Charlie inte att jag skulle sova längre än till strax innan 10. Han väckte mej genom att nosa o buffa på mej=) sötnöt.

Har dammsugit lite nu igen och så håller jag på att tvätta.

Ska strax bege mej till stallet mocka, sen slå på den där förbaskade skon igen. Sen blir de en tur, och idag ska jag köra runt kalkbruket, fick tips av Krister att de är fin väg där.

Solen skiner så de ska bli skönt och få vara ute lite.

En rymmande Ari

Vid 19 tiden fick jag ett tele samtal att Ari var på rymmen. De var en som bor alldeles breve stallet som ringde. Han var på framsidan av stallet mot Backavägen. Han sa att han kunde komma nära honom, men så fort han skulle försöka få på honom grimman drog han. Jag kastade mej i bilen och när jag kom till stallet var han infångad och stog  i boxen.
Han går ju i en trähage med en eltråd runt, grinden är en planka som man skjuter för och den var i 3 delar. Jag tror att han gårr lite i panik och bara rusat ut, förmodligen har nåt skrämt han. Jag hittade på 2st nya plankor som jag tänker ha ist för 1 blir lite kraftigare då. Upptäckte även att han fått av sej höger frasm sko, för jag vet inte vilken gång iordningen. letade som en galning och till slut hittade jag den..Så nu är de bara och spika p den igen imorrn, men nu är jag rejält trött på att fram skorna lossnar hela tiden. De verkar inte somatt han kanha skor och sulor. Frågan är om vi måste sko han med tyngre skor fram istället så kanske dom sitter kvar..


Söndag

Nu har jag arbetat klart min arbetshelj. Nu är jag ledig 3 heljer =)

Efter jobbet åkte jag til V-byn och köpte med mej en pizza hem, för idag orkade jag bara inte fixa nån mat.

Nu sitter jag här i soffan och är halvt i koma, känner mej lute trött och småseg, skulle vilja gå och sova lite, men jag vet hur de brukar gå...

Trill dill dill..


*Gääsp*
Så trött jag vart. Körde Ari en sväng på skogen. Och Springkällevägen suger ju verkligen röv nu, så guppig och gropig så jag tror alla inre organ ska skakas om rejält, satt och svorde som bara den medans jag höll ett krampaktigt tag i tömmarna för och sitta kvar. Ari var på bus humör idag, allt var typ farligt och emellanåt så gjorde han nå tok skutt och sen skulle han börja slå..Ja är då ett tecken på att han är frisk och mår bra.


Lördag

Nu har jag jobbat klart för idag.
Dammsög av lite när jag kom hem sen gjorde jag lite mat, idag vart de korvstroganoff och makaroner, hade inget ris men de gick lika bra med makkisar.

Ska ta de lugnt ett tag sen ska jag upp och köra Ari senare.

Sitter och kollar på olympiatravet nu, och Oj vilken olycka de hade kunna blivit, L´Amiral Mauzun´s ryggstycke gick av alldeles innan bilen skulle släppa fältet. Han vräkte sej i galopp, och när ett ryggstycke går av så där så ska man absolut inte dra i tömmarna för då åker selen fram och vagnen närmare hästen vilket kan göra att hästen får panik och börjar slå.. Tack och lov så gick de bra, han galopperade i ca 2 varv innan han lugnade ner sej.
Vart i varje fall en svensk seger i Triton Sund =)

Frajdäj najt

Nu ska jag strax ta och lägga mej. Nu är ledigheten över för denna gång.

Fick iaf underbart väder idag när de var trav, något blåsigt, men annars helt perfekt. Nu dröjer de 2 veckor innan de är trav här igen och då är de marknadstrav.

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, mest bara vart hemma och softat..

Önskar er en riktigt godnatt och trevlig helj.

Hej och godmorgon

Idag tittar solen fram=) hoppas att den vågar sej fram helt från molnen om ett tag. Ska ju jobba på travet idag och de skulle ju vara helt underbart med strålande sol då.

Hmm kommer inte på så mycket mer att skriva om nu.

Good Night

Nu tar vi på Kvarngatan och släcker ner för idag.. Eller en ligger redan och sover här breve sängen=)

Imorrn är de fredag och lunchtrav.

God natt!



Nu sååååå

Har jag hö hemma för ca 1 månad igen då, sen trodde han att de bara blir ett lass till, sen är de slut tills årshöet kommer in.
Så jag måste börja leta efter nån som kan sälja lite till mej innan de.. Hmm, hoppas verkligen jag hittar nån annars vette tusan.

Nu ska jag strax äta lite varma mackor, sen blir de bara och kolla teve och sitta vid datorn.

jalla jalla

Höhämtningen vart framflyttad nån timme, för han jag handlar av kommer hem från lass, så han kunde hjälpa mej. Så jag sticker och hämtar släpet runt 16:30.

Ska göra lite mat om en stund. Idag blir de spagetti med tonfisk ihop med Creme Bonjour i smaken tomat & medelhavsörter. Jätte gott.

 


Torsdag

Idag är de riktigt "april" väder ute. De är snöblandat regn =(
Har fått min efterlängtade sovmorgon nu iaf. Ska sammsuga lite om en stund, sen åker jag och hämtar hö. Han jag köper av ringde mej från lassarettet igår och sa att jag vet ju vart höet finns så jag kan åka och hämta, kan hända han får komma hem idag oxå.

Körde Ari igår, och jisses va nöjd jag är, tror "poletten" börja trilla ner nu, jag körde 5 yttervarv runt hela travet och som han stegade på =) han gjorde illa sej på ena framknäet så ev måste jag testa och ha på han knäkappor. Ska se om jag hittar några bättre begagnade på Tradera, om inte de finns nån jag känne som vill låna ut så jag kan testa för att ev senare få köpa.




Onsdag

Nu är jag hemma från jobb, och ledig i två dar =)

Ska åka upp till stallet om ett litet tag och köra Ari en vända.
Hade ju tänkt och hämta hö imorrn, men han jag köper av ligger i Falun på lasarettet? så jag vet inte hur de här ska gå. Hans fru skulle prata med sonen om han kunde hjälpa mej så vi får väll se, annars vet jag inte vart jag ska få tag i några balar tills jag kan åka och hämta..

Charlie är iaf bättre i lilla magen idag, men han har bara fått lite ris och makaroner, vill låta magen vila lite så att de inte blir nå igen.





Hmm =/

Då var skon på igen och nu hoppas jag den sitter där.
Var även förbi och hämtade min cykel där den stått sen nångång på sensommaren. Tyvärr var de väldans lite luft i båda däcken och jag åkte förbi Team Sportia som har 2 st slangar ute med olika munstycken, men inget av dom passade =S de var då de slog mej att de var ju lika förra våren när jag skulle pumpa den, då slutade de med att jag fick låna en pump av mamma.

När jag kom hem var Charlie jätte orolig, sprang fram och tebax och visade att han ville nå.. Så jag gick ut med han och de var i rättan tid, de rent ut sagt sprutade ur honom.. Hmmm.. Och nu när jag duschat och satt mej tillrätta i soffan för och kolla på Betty vart han orolig igen så de var bara och ut med honom igen, och samma visa igen. få se hur de går under kvällen, och allra helst under natten, kke inte blir många timmars sömn.. återstår att se. Han har inte ätit nå speciellt mot vad han brukar så jag vet inte vad de är för konstigt...


Tisdag

Då var de vanlig vardag igen då. Har märkts på jobbet idag, nu är lugnet över och cheferna tebax, gillar bättre och jobba när de är helj, mycket lugnare och skönare då.

Håller på att tvätta och har sista maskinen i för denna gång.
Ska snart åka upp till stallet och försöka mej på att få på skon idag, hoppas verkligen att jag lyckas bättre. Måste va hemma och duschad till kl 20 när de är säsongspremiär av Ugly Betty, följt av dubbel avsnitt av DHW. så ikväll blir de ingen tidig kväll, men kan ju iaf ligga i sängen och glo.

Jobbar imorrn sen är jag ledig torsdag och fredag så då får jag iaf lite sovmorgon.

Annandagpåsk

Idag har de vart trist väder nästan hela dan, de har spöregnat. Så på lunchen fick Ari komma in, trots att han hade vintertäcke var han dyngsur och skakade.

Har dammsugit efter jobbet och efter de gjorde jag stuvade makaroner och korv. Sen var jag upp och körde Ari, idag kändes han toppen fin. Men våran otur förföljer oss, idag åkte höger framsko av =( försökte få på den men lyckades inge bra idag och fick så ont i ryggen, ska testa imorrn igen få se annars måste jag ringa Å och be han komma.

Linda vart iaf utskriven idag från Mora. Provena idag visade bättre än igår, och dom kom väll inte direkt fram till nåt. Hon har fortf ont i magen, så jag hoppas verkligen att hon kryar på sej fort =)

Nu ska jag ta och göra mej klar för att sova.

Natti på er och sov sött.


Påskdagen

Mår toppen idag och inge trött och seg alls som jag brukar vara dan efter. Men de har ju sina förklaringar oxå. Linda och jag satt ju här igår och drack lite. Kändes oss trötta och efter ett tag sa Linda att hon började må "skumt" va lite konstig i magen och lite halsbränna. Hon trodde själv att de kanske var för cidern hon drack. VId 22:30 ca beslutade vi oss för att knalla ner till bowlingen efter och ha försökt få skjuts dit. Ganska kyligt, men vi kom fram till vårt mål. Gick in och de var skapligt mycke folk. Satte oss och kikade lite på folk, och Linda sa igen att de kändes värre nu, mådde nästan illa oxå. Så hon sa att hon skulle gå ut och kolla efter skjuts hem, jag följde med ut, fast hämtade aldrig ut min jacka för jag tänkte gå in igen efter vi hittat nån som kunde köra hem henne. Vi lyckades inge vidare så till slut fick vi ringa till hennes pappas grannes son(som vi inte känner) och frågade om han kunde köra hem henne. De kunde han göra. När vi stog där och väntade på dom så kände jag att jag inte ville gå in tillbaka så jag gick och hämtade min jacka oxå.
Killarna skjutsade först hem mej sen Linda. Jag gjorde nån macka när jag kom hem och fick sms av Linda att hon var hemma och hade lagt sej.


Har inte hört nå från henne idag men visste att hon och hennes pappa skulle till Mora på påsk lunch. Därför vart jag förvånad när Tommy ringde mej nu p åeftermiddagen och berättade att Linda var p akuten, fått åka ambulans in i morse. Hade tydligen blivit värre med med de onda. Och hon skulle tydligen bli inlagd. Hade dåliga värden. Så nu sitter jag här och undrar hur de går för stackarn och hoppas verkligen att de inte är nå allvarligt ...

-------------------------------------------------
Update 18:45.
Linda ringde precis. Hon är inskriven på kirurg avd. Dom hade tagit prover för en stund sen som dom väntade svar på. Dom trodde ev att de kunde vara blindtarmen. Men sen funderade dom på om de var magsjuka oxå eftersom Kevin hade de tidigare i veckan. Dom tidigare proven visade iaf på en infektion i kroppen.

Tjing tjong styrstång

Jaha då var man snart i dimman igen då..Inne på min andra cider. Linda är här, vi har köpt biljetter till ikväll på Nattklubben på bowlingen. Woodpjucks(?) uppträder, visst ett lokaltband...

Efter jobbet idag åkte jag raka vägen till Backa, där jag, Linda, Tommy (Lindas pappa) och naturligtvis Kevin premiär grillade... Gissa om de var nå gott då. Vi gjorde hasselbackspotatis till och köttet vi grillade var både oxfile och fläskfile, med rödvinsås och ädelostsås, sen hade Linda gjort en efterrätt..vart dock lite misslyckad, men den var god ändå.



Påskafton

Lördan idag och solen strålar ute, kan inte bli bättre.

Ikväll blir de att inta lite alkohol haltiga drycker tillsammans med Linda. Blir väll bowlingen och parta loss där...

Jobbar till kl 14 idag, sen ska jag upp til Backa så ska vi grilla lite =) smarrigt värre.


Nu ska jag strax ut och jobba lite igen innan de blir lunch..

Långfredan

Jaha då var påsken i full gång då.
Har inte käkat nå påsk middag och kommer nog inte heller göra de. Nä jag håller mej til husmanskost jag :D

Kunde sluta lite tidigare idag och känner mej lite trött, ska gå en sväng med Charlie, sen ska jag nog softa på soffan ett tag.

De är iaf sol ute, dock lite kallt, men men man kan ju inte få allt heller =)

Skärtorsdan

Hemma från jobbet nu. Har käkat för en stund sen och nu dricker jag lite kaffe. Ska ut me Charlie om en stund sen åker jag till stallet och tar en vända med Ari.

Aaaa just ja..

Glömde ju att berätta.. Var in på lönesamtal idag, och jag får en höjning med 800 kr mer :D

Wohoooo



Tjinga

Jaha då har man ännu en gång insett att hockeyn går före allt annat =/ så ikväll blir de inge Grey´s och kolla på.. Ja ja blir en tidig kväll idag me då antar jag. Men de kan ju vara skönt de med.

De regnar ute, vilket är bra, för då försvinner snön fortare, men de blir ju så kletigt och allra helst när man har lill grisen som älskar att lorta ner sej..Och drar in en massa, men så är de ju när man har djur...

Har iaf slagit på Ari den tappade fram skon, har ju planerat att köra imorrn så, får väll avvakta tills Å kan. Så nu hoppas jag skon sitter tills dess. Men får försöka köra lugnt. Kom ju på igår att jag ropade ju in ett par stegtömmar på tradera i somras, jag har fortf inte använt dom, men nästa gång jag kör ska ja ta dom, har förlängt dom med handstropparna från mina andra tömmar så de blir ett steg till och ta i... Ska bli kul och testa iaf =)



Onsdag

Morrn morrn!
Sitter på jobbet igen.

Idag är de lite mulet ute, få se om solen kikar fram senare eller om de blir sånt här väder hela dan.

Dom har börja satt upp marknadsstånden på knektplatsen redan fast de är 3 veckor kvar..Men de är ju ett vårtecken =)

Få se om jag kan få Aris sko påslagane idag kanske, för imorrn måste jag köra honom igen. Kan ju iofs slå på den själv, men vill ju att den sitter oxå, den har ju lyckats lossna 2 ggr nu på en vecka =/

tisdag idag eller??

Jaha då sitter man här igen och vet knappt vad jag ska skriva. Har iaf jobbat idag och nu återstår bara 4 dar innan ledigt.
jag är såå trött så de känns som om jag skulle kunna sova en hel vecka.

Nä nu kommer jag inte på nå mer, så jag slutar nu..


Måndag

Ooh vilken härlig dag =)

Solen skiner och snön smälter undan mer och mer för varje dag. Älskar verkligen våren.

Har kört Ari i ett jobb på banan tillsammans med Jessica och hennes Crown Imperial, som tog en seger vid näst senaste travdagen här på Rättvik. Ari var jätte pigg och reste sej flera gånger innan vi kom ut på banan. För ovanlighetens skulle var han otroligt lugn i värmningen. Vi körde ett 1640 jobb. Han kändes fin, men de vart ett par galopper, men han svarade upp sällskapet så de kändes bra. När vi kommit av banan upptäckte jag att vänstra framskon var tappad..igen. Förmodligen därför han galopperade oxå.

Hade tur och fick tag i Stoffe som var ut på banan och hittade på både sko och sula...Få se när Åke kan komma och slå på den igen, lika bra att han får göra de för annars tappar vi väll den bara igen.

Har även städat och bäddat rent och nu är den sista maskinen i.. har faktiskt lite tvätt ute på tork idag =)

Söndag idag

Har vart en riktigt segar dag idag. Har käkat pizza som man oftast gör "dan efter" sen har jag vilat/sovot som man oxå gör dan efter. Sen nu på kvällen fick jag ett ryck och har dammtorkat ur fönster bräderna+ lite annat. Var och slängde en massa plåtskrot oxå. Nu sitter jag i soffan och kollar litte på teve.

Imorrn ska jag köra et snabbjobb med Ari på dan ilag med Jessica och en av hennes hästar. har även tvättstugan imorrn och tänkte bädda rent och städa..

Gårdagen var iaf mycket rolig, hamnade som planerat på bowlingen. Och de har inte blivit många timmars sömn inatt då jag inte sov hemme i min egna säng utan sov på ett ställe nära stallet!!

Skål då, för fasen :P

Jaha då var första cirren öppnad. Men dock inte den sista de kan jag lova.. Köpte nå nytt på bolaget idag ; Peach Melba smak av persika o vanilj, kan ju säja att den va inte riktigt i min smak, men man måste ju testa lite..

Ikväll ska jag ut med en gammal killkompis, han bor i grannkommunen, men han ska övernatta på min soffa inatt.. Ja soffa.

Funderar om jag ska locka mitt hår lite, men har inte bestämt mej.



lördag

nu är jag hemma efter min "hårda" haha arbetsdag. Ska fixa käk, sen springa ett varv med dammsugaren. Sen drar jag ut mamma ska klippa mina toppar och sen ska jag och ge Ari lunch.

Ikväll blir de nog utgång =) har vart på bolaget och laddat upp med lite cider ...

Fredag


Strålande sol idag, jag blir sååå glad av den =)

Ska iväg om ett tag och jobba på travet.
Lämnar er med en kanon låt :P

Go kväll i stugan

Jag snorar o snörvlar o nyser =(

Känner mej jätte trött så de blir nog tidig kväll idag.

Imorrn ska jag jobba på travet så jag får lite sovmorgon. Sen på lördag jobbar jag kort dag och slutar 12. Är sugen att gå ut på lördag så jag hoppas jag hittar nån att gå ut me.. Sen är jag ledig både söndag och måndag och de är ju inte helt fel...

Torsdag

Igår var jag ledig men de vart inget bloggande.
Tvättade lite och sen körde jag Ari. Solen sken hela dan och de var jätte skönt =)

Idag jobbar jag och nu är jag hemma en sväng. Ska snart åka och ge Ari lite lunch innan de är dax att fortsätta jobba.