Söndag 30 Maj

Idag slutade jag kl 13. Solen skiner för fulla muggar och jag sitter inne! Ja hade de inte vart Elitloppet på teve så hade givetvis jag hittat på nåt att göra ute, men man vill ju verkligen inte missa det mest spännande loppet på hela året. Och förhoppningsvis blir de fler soldagar i år ;)


Lördag 29 maj

Hann aldrig skriva nå igår så jag uppdaterar lite nu:

Jobbade och slutade kl 13. Hem rastade Charlie och drog till Leksand och köpte solfilm. Sen vidare till Insjön och hälsade på Annica. Vi drack kaffe och pratade om en massa som vanligt.. Sen gick vi ut och påbörjade filmningen på bilen.. Gick väll inte värstans bra, men fick iaf upp den. Få se om jag ska höra om nån kan hjälpa mej byta sen..

Åkte hem, fixade och grejade lite, sen tog jag hojjen ner till Fi. Vi satt på hennes balkong och tog nåt glas vin. Skulle cykla ut och ta nån kall öl nånstans men vi vart hungriga så vi bestämde oss för och käka på Big Street. De vart en äöl till maten och en underbart god Bikini Sling innan vi cyklade hem. De är fasen sommaren s drink tror jag ;P

Idag jobbar jag börjar kl 16 så jag fick lite sovmorgon och de var ju inte helt fel.


Torsdag Tjugosjunde Maj

Jobbat extra idag. Gått mkt bra. När jag kom hem så tog jag itu med den sista gräsmattan, så nu är de gjort för denna gång.

Ska bege mej till stallet snart, idag ska vi ju rida lektion igen.

Gårdagen var mkt trevlig, åt ost o kex o fick tårta efteråt :P begav oss hemåt i 22.30 tiden så de vart ganske sent i säng så idag är man lite halvens trött.

Funderar på om jag ska gå ett varv med dammsugaren nu oxå så blir de gjort så slipper jag imorrn efter jobbet.


Onsdag tjugosjätte Maj

Vart ledig idag. Sov till kl 10.30.
Träffade Lena och min guddotter en sväng, dom följde med upp till stallet så lilla Emilia fick klappa Ari lite. Hon är så söt och pratar för fulla muggar, när hon skulle försöka säja Monica vart de "Moka" =) så gulligt

Sen har jag mest vart hemma och nu strax är vi några från jobbet som ska träffas lite i en stuga bortanför Stenbacken. Ska käka lite ost och kex, vissa ska nog dricka lite alkohol haltiga drycker. Jag håller mej till Loka idag =) ska ju jobba imorgon så. Charlie får följa med även han, trots att han inte hör till arbetsgänget ;D


Tisdag

Jobbat idag. Sen när jag kopm hem, städade jag av en snabbis. Gick ut och drog igång gräsklipparen för första gången i år. Klippte 2/3 gräsmattor så få se hur vädret är imorgon om jag tar den sista. Har sett ut som en djungel här, men nu är de fint och kort igen, få se hur många dar de dröjje innan nästa klippning. Håller även på och tvättar, men den sista maskinen är i så de är ju klart om ca 1 timme. Sen ska de bara torkas och idag fuskar jag med både tumlare och skåp.

Imorgon är jag ledig, sen kör jag 6 dagar på raken innan jag får en dags vila.

Nu har jag anmält Charlie till utställningen i Avesta den 12 juni =) spännande, få se hur de går för oss i år. Har ju några utställningar inplanerade. Och de skulle ju vara kul om han tog ett till Cert eller varför inte två till så blir han svensk Champion =)

På torsdag kl 17 då ska jag och Ari rida lektion igen i ridtravar träningen. Sist stog vi över för jag jobbade.

Nu ska jag softa lite innan sista maskinen är klar.


Oh what a day....

Vilken dag... Vill typ bara gå och dra täcket över huvet så de får bli en ny dag som förhoppningsvis innebär lite mer tur.

Fick punka på bilen vid jobbet idag. Fixade så Ac Center kom och skulle hjälpa mej eftersom jag inte kunde köra bilen. När dom tatt av däcket så visade de sej att de inte gick och laga däcket för de var så nött så ståltråden var framme på vissa ställen. Jippie lixom jag som är så stenrik!!
Dom hade ett extra däck med som dom satte på så tog dom bilen med och åkte. Efter en stund ringde dom och sa att dom hade 2 st nya däck i min dimension för 2 tusen.
Jaha bara och låna ihop pengar då. Så efter jobbet knatade jag bort och hämtade bilen betalade och åkte därifrån.

En annan grej som hände på eftermiddagen var att min mobil slocknade, eller dog ska man väll säja. Hade den på laddning och helst plöstligt så slocknade den och jag kunde inte få igång den. Tog ur batteri och grejade men den var helt död. Gick väll en sisådär 45 min sen testade jag och få igång den igen och då startade den lyckligtvis.

Mamma tyckte jag skulle köpa mej en lott. Så sagt och gjort, de blev en triss, dock ingen vinst.


För jag har bara regn hos mej.....

Ja som rubriken lyder så spöregnar de här. Var uppehåll en kort stund nyss, men annars har de regnat sen inatt...

Kom hem runt 1 tiden inatt, när jag cyklade hemåt då kom regndropparna.. Jag och Fi möttes upp vid stora rondellen strax innan 21:30 igår så hojjade vi ner på Big Street och satte oss och tog en öl. Fast de vart även en drink och en öl till. Lalle kikade oxå dit och höll oss sällskap. Var en massa annat folk där oxå. Tydligen had ebowlingen stängt så folk som tänkt gå dit hamnade på B S  istället. Var jätte trevligt och bara sitta och snacka och bli lite salongsberusad.

Idag sov jag ända till 11.30 ha ha. Har vart till stallet och Ari fick komma in, dyngsur trots regntäcke. Men d estår ju inte emot hur mycket som helst. Skulle behöva ett till att varva med. Ska se om jag hittar nåt billigt..

Jäklar, nu börjar de åska oxå. Är lika bra och stänga ner datorn ett tag tror jag...


Fredag 21 maj

Idag har jag jobbat på travet. Har kört startbilen i alla loppen idag och de har gått jättebra=)

Nu ska jag strax ta och byta ut en RCA kabel i bilen, eftersom Charlie har haft sönder en kontakt till den gamla, så lådan funkar inte. Något drygt och dra kabel, men men jag har ju tid på mej nu så. Hoppas bara att vädret håller uppe så de inte blir regn.

Ledig hela heljen..Och inga planer. Å pingst är de oxå. Dessvärre dåligt med cash =(



Så här ser det ut från insidan av startbilen, innan vingarna är ute. Står och väntar på att hästarna ska samla sej bakom bilen.


 

Yes yes yes Nu funkar baslådan i bilen igen :D

Onsdag

Oj redan mitt i veckan igen.
Har jobbat idag och jobbar kväll imorrn.

Igår och i måndas va ja ju ledig, men inte gjort nå speciellt alls.

På em idag kikade Annica och Daisy förbi på lite kaffe =) Vi snackade lite mestadels om bilar och alla träffar, både personbilsträffar och cruisingar för jänkare. Är ju snart 5:e juni och då är de cruisingen i Vansbro :P

När dom hade åkt, for jag upp till Ö Gärdsjö och hämtade 3 st höbalar, så jag klarar mej tills jag får ner ett nytt lass. Är ganska osäkert väder nu för och köra hö med öppet släp så att säga, vore ju synd om de ska bli fuktskadat.


Långprommis

Jag Charlie och J har gått till och från Hedsåsen. Skön promenad, men dryg på dit vägen då de mest var uppför.
Väl där framme så var inte Charlie sen och knata i vattnet. han som vart sån badkruka betedde sej som värsta Sjöodjuret. Kul och de att vattnet inte skrämmer han längre. Nu är han nöjd och trött. Och här inne luktar de blöt hund.




Badpojken =)


Monday, and the Sun is shining =)

Ah vilket lovely väder de är idag=) rackarns tur man hade som va ledig.

Har tvättat, kört Ari, borstat Charlie och dammsugit. Ska ta en dusch om ett tag.
Just nu ligger Charlie ute och äter på sitt jättelika tuggben han fick i julklapp.





Sunday

Så där ja, då har man gjort sin jobbar helj för denna gång. Ledig två dar nu, om jag inte får nå extra på tisdag.
Idag har de vart skitväder igen=( hoppas de blir bättre imorrn, hade nämligen tänkt mej en tur med Ari. Så ska jag tvätta oxå, annars har jag inga planer alls.

Sitter och kollar på reprisen av Grey´s Anatomy nu, eftersom jag missade de i onsdas, va ju chaffis då åt ett gäng gökar...


Hot hot

Jajjamensan, nu har myggnätet åkt upp i sovrumsfönstret =) de är så varmt här inne så jag håller på o flyter bort.
Tar mej ett glas vin, eller ja ska jag va ärlig har de blitt två. Men nu finns de inge kvar. Så de kan ju vara så att de är både vinet och värmen ute som gör en varm, vad vet jag :D

Bara skit på teven oxå. Vet inte vad jag ska hitta på, klockan är inte ens 22 och jag har ingen lust och lägga mej nu, men what to do? 


Löördag

Pissregnat hela morgonen och förmiddagen och lagomt tills jag slutade kl 14 då började de spricka upp. Vart kanon varmt ute. Jag städade av när jag kom hem, tog till och med ork och torkade golven vilket inte hänt på ja kommer inte ens ihåg sist :D

Nu på kvällen, när jag precis hade tatt en dusch, ringde de på hemtelefonen, de var ett nr som började på 076, när jag svarade var de en data röst som sa: Hej, du har ett nytt sms, och så började hon säja nåt... Jag vart skitskraj och slängde på luren, för de lät ju skumt, dels att man får ett sms på hemtele, sen vet man ju aldrig ifa de är nå som typ kostar en massa pengar som kommer på räkningen.... Så vad detta var har jag inte en aning om, men vet ngn i min omgivning om att de skickat ett sms till mej och kanske tryckt mitt hemnummer(om de nu går och messa så) så får ni höra av er igen...


Friday 14:e maj 2010

Har inte skrivit på några dar upptäckte jag. Har haft fullt upp. Jobbar 6 av 7 dar denna vecka. Skulle vart ledig i onsdas men fick lov och byta och jobba då och va ledig igår istället. Så ja jag jobbar denna helj så de blir lugnt. Men jag har hällt upp mej ett glas vin nu som jag sitter och suger på :D

I lördags va jag ju ut, på bowlingen med Linda. Vi hade jätteskoj=) Var i backa först och grillade, premiär för i år.

På söndagen var jag måttligt seg och trött.

Sen har dagarna gått i ett, jobb och djur. Och en helvetes massa med regn.

Nå annat tror jag inte att jag har berätta.


I backa nyss premiär grillat:)

dsc00077 (MMS)

I backa nyss premiär grillat:)


I backa nyss premiär grillat:)

dsc00077 (MMS)

I backa nyss premiär grillat:)


Tjohooo

Jaha då har man premiärkört startbilen på ett riktigt trav ikväll då. Först fick jag köra den i provstarterna. Sen i sista billoppet för kvällen, lopp nummer 8 då var de jag som satt bakom ratten igen och de gick ju kanoners... Låter som jag är Sveriges enda kvinnliga startbilsförare :D hittills iaf..


Fredag 7:e Maj.. Marknadsfredan

Idag sov vi till 11, jisses va trött jag måste ha vart.

Har bäddat rent i sängen på dan sen till stallet och fixat. Ska ju iväg och jobba på travet ikväll. Har inte gått nå på marknaden, men känns inte särskilt lockande heller, är inge jag behöve ändå så... Få se om de blir och gå en sväng imorn kanske..


Stackars katt =(


Torsdag 6;e maj

Det har varit några händelserika dagar. har inte orkat eller hunnit blogga nå.

På tisdagen fick jag extra jobb 12-16.30 sen var de nästan raka spåret upp till travet och prov/licenslopp för att lära mej köra startbilen. De gick otroligt bra och jag fick mycket beröm av den fd huvudstartern och den nya =)

Igår onsdag så jobbade jag och på kvällen var jag ut i skogen en sväng med Charlie. Sen var de bara slappa resten av kvällen.

Idag har jag oxå jobbat.

Nåt annat som har hänt är att jag inte längre är fodervärd åt Charlie utan nu äger jag honom =)

Nu är jag ledig i 3 dagar och de är ju marknad här i heljen. Imorrn kväll blir de och jobba på travet och lördagen kanske en sväng på marknaden och på kvällen ska de väll bli lite fest.


Måndag 3: Maj

Idag fyller bästaste Sofie år, Grattis till dej ♥

Ja heljen har avlöpt. Syster och jag festade i  lördas, och de vart väll inte direkt som jag tänkt mej till en början, men de ordnade upp sej. Sen fick jag en kärleksförklaring av ett X som betytt otroligt mycker för mej.. Hmm dax och komma på de nu?! Har inte vi lixom haft vårt eller?
Mådde trots allt bra igår, förutom seg och tröttheten som lyckas leta sej på dan efter.

Idag har jag vart ledig, men blev erbjuden ett riktigt hästpas.. 12-22 men jag tackade nej, kände att jag inte orkade, fast de hade ju gett ett antal timmar.. men men.

Har kört Ari idag.

Imorrn ska jag debutera i provloppen.. nä jag ska inte köra Ari. Jag ska övningsköra startbilen... Hjälp, är lite nervös faktiskt och värre blir de nog imorrn. Men de ska nog går bra hoppas jag =)

Nä dax för lite kaffe tror jag.


Lördag 1:a Maj

Idag regnar de ute. Lite skönt på ett sätt, men hoppas de ger sej till kvällen då man ska ut.
Syster kommer hit med buss från Falun på eftermiddagen så ska vi festa lite sen gå på bowlingen=)

Har mestadels bara jobbat under veckan och igår fick jag en extra tur på 3! timmar.. ha ha.
Har även kört Ari 2 gånger under veckan.

Annars har de inte hänt så mycket tror jag...

Igår kväll åkte jag och Charlie till Springkällan efter vi vart och nattat Ari, han fick springa lös lite där och de tyckte han va skoj=)

Nu ska jag strax ta och åka upp till stallet och göra iordning.