Tired

Har iaf vart till Mora idag. Annica följde med som sällskap. Först var vi in på Granngården för och köpa lite foder åt Ari, sen vart de ett besök på ÖoB. Efter de var vi in på möbelrondellen, och där köpte jag en ny säng =) en continental vart de. Kommer hem om ca 4 veckor, och då åker den gamla på soptippen.
Sen tog vi en fika innan vi åkte in till självaste stan, för och göra de jag egentligen skulle dit för... En tatuering.. 
De vart mitt namn på alviska på min vänstra handled. Gjorde inte alls så ont som jag trodde och de gick supersnabbt, var klar på ca 25 minuter. Pratade med han som gjorde den om min nästa tatuering som jag redan vet vad ska ska bli och jag ska försöka fixa fram motiv till.
Efter vi var klar där vart de en v'nda på apoteket för att köpa salva för och smörja in den nya gaddningen me, och sen vart de lite mat på Mc och sen var vi förbi Djurmagasinet och Dollar Store innan vi åkte hemöver. Vart även en vända in på Hellströms innan jag lämnade av A hos hennes mamma.

Åkte förbi mammsen en sväng och drack kaffe innan jag tog in Ari. Sen svängde jag förbi Sofie innan jag åkte hem till sambon(Charlie). Nu strax blir de sängen för jag tror jag somnar snart..

Har haft så kul idag, mycket skratt och tok vart de. Tack så mycket för sällskapet Annica =)


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh kul vill se bild=)



Shit vad kostade den sängen då? Var det en dubbelsäng?



Kram

2010-01-20 @ 22:40:00
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Postat av: Maja

Kul med tatuering!

2010-01-20 @ 23:01:24
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

du ser ut som en djurvän :)

2010-01-20 @ 23:27:44
URL: http://addan.blogg.se/
Postat av: dorran

mkt skratt vart det ja...:)å vrål oxå...å spillt kaffe...

2010-01-21 @ 06:05:03
URL: http://dasiyduke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback