Underbara sommar kväll

Har spenderat flera timmar i stallet. En sån skön sommarkväll, varmt och fint. Jag har faktiskt ridit båda två idag, började med Jullan och när jag var ute med henne kände jag att jag skulle även rida Ari och så vart det. Tror han tyckte de var kul att äntligen få göra nåt för han var verkligen pigg.
Så nu gällerde att inte börja fuska utan även träna igång honom igen. Tur sommaren bjuder på ljusa kvällar länge, så ska nog inte de va ngt problem..


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Vet hur det är det där med fuskandet. Att det ska vara så svårt? När man är ute och precis varit ute så mår man så bra och hela kroppen längtar efter nästa gång. Sen råkar man hoppa över nån dag och då är "helvetet" igång... då bara drar man på det ännu mer och så får man inte tummen ur. Gud så konstig man är alltså...

Du kanske är bättre, men jag är för jäkla seg alltså...jag felprioriterar nog...för det kommer liksom saker emellan, eller så orkar man inte.. men man mår så bra av att köra och rida!

Hoppas ni tränar igång!

2011-06-07 @ 22:33:30
Postat av: Sandrah

Ja, så skönt med egen! Det blev en Royal Hawk med QH. Har du en multi eller har du med ett QH-fästen och en höjd? För jag funderar på om denna verkligen kan gå...tänkte om man kunde jämföra med någon och ta mått på längden liksom...

Jag tror nog denna blir för liten för en häst på typ 163-165.



Ja det måste ju kännas lite skumt att låna och så ska inte den kusken köra hihi.

Ja, bara att träna på! Ari kanske har hunnit mogna lite nu :)

2011-06-08 @ 17:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback