En bild

Min kompis Annicas son Alexander och några av hans kompisar skulle låna A´s lilla Loke för dom skulle ta nå kort till en fototävling.
Jag tycker kortet är helskönt, bland en massa fälgar på en loge så står de en påselad häst, dom skulle visst slänga på nå riktigt shyssta fälgar på rockarden oxå:)

Hoppas verkligen dom vinner tävlingen för jag gillar verkligen detta påhitt :)




Lördag 26 november

Fan de blåser storm ute, men de är väll Berit eller va hon nu heter som är inne över landet..

Igår var jag iväg och startade Jullan på Romme, gick faktiskt ut i lopp 2 denna gång så de var skönt o va hemma i tid. Mycket strul i loppet och otur som vanligt gjorde att hon fick en galopperade häst framför sej som låg kvar i fältet och därmed hamnade Jullis längre och längre ner i kön, vart på körd och fick en galopp själv :( efter hennes galopp så såg hon kanon fin ut när dom försökte komma i kapp men tyvärr slutade hon oplacerad.
T var skitförbannad när dom kom av banan berättade hur de där "jäkla fruntimret" med galopperande hästen legat kvar osv. Han tyckte att J kändes jätte fin nu, och att vi måste ut snart igen.
Ja bara att leta på lopp och hoppas vi kommer med.
Skönt iaf att man har en kusk som är positiv och tror på ens häst även om de mest vart nollor som trillat in i raden:)


Onsdag tjugotredje november

Grått, mörkt och otroligt trist ute. Nu vill jag verkligen att de kommer snö som får ljusa upp allt lite.

Har ju känt mej ganska okej i nacke och rygg nu sen förra tisdag när S hjälpte mej. Men idag när jag gick ut med en häst i hagen, hände nåt med nacken så nu har jag typ så där ont som när jag akut åkte till vc här och träffade en dr, som tur är så har ja ju värk tabletterna och har tagit en först imorse sen nu, är ju bra de finns så man kan ta få bort lite smärta så man kan fungera som vanligt.

Jag har velat haft sponsorer som har kunna sponsra mej på ett eller annat sett i min hobby.
Typ kläder till mej, kanske täcken åt hästen/hästarna, ja typ allt som kostar lite..
Nu har jag fått tag i en som ska sponsra mej med vinterkläder från Brizy, va då tänker väll ni sånt är väll inte så dyrt. Öh jo de är ganska dyrt och dom är ett företag som gör kläder till hästsport då främst inom travsport. Kläderna är slitstarka och hållbara dom gör både tränings och tävlingskläder.

Så nu är kläderna beställda, få se när dom dyker upp, sen ska dom lämnas in på ett företag här på brodering.. Ska visa er färdigt resultat sen.

Så här ser iaf jacka och byxor ut:



Tjugonde november

Nu har jag gjort min arbetshelj för denna gång. Nu kommer jag vara ledig 2 heljer.

Har haft en tuff helj utöver jobbet. Ari har vart sjuk, hade förmodligen åkt på kolik. Vad jag tror så har han ätit nå i hagen, förmodligen fryst gräs eller nå liknande. Han började visa symtom redan på fredag em när jag skulle ge dom hö var han inte så pigg i och äta, och de är absolut inte likt honom.
Jag skulle jobba kväll då, men fick hjälp av Annica som åkte ner, kollade till honom och sen tog hon i han. När jag åkte upp till stallet några timmar senare, var han pigg igen och hade gjort en hög i boxen.

Igår morse innan jag skulle och jobba så var jag upp och skulle fodra och släppa ut hästarna, redan när jag gick ut med honom i hagen märkte jag att allt inte stog rätt till. Så på min lunchrast åkte jag upp och tog in honom, ville inte att han skulle stå ute och bli kall, allra helst inte om han skulle lägga sej.
Sen jobbade jag till kl 14 och efter de var jag i stallet hela eftermiddagen och kvällen. Var ute och gick med A flera ggr, men magen kom inte igång, ringde distriktsveterinären, hade sms support med några kompisar. Sen åkte jag hem och hämtade Charlie och tog med han till stallet, tog med både honom och A på en promenad, tänkte att de kunde ju va bra och ha lite sällskap i mörkret av C oxå, men hade sån jäkla tur att det var tänt i elljusspåret så där knallade vi runt och efter ett tag stannade A till och gjorde ifrån sej. Kan inte beskriva känslan hur de kändes när han gjorde de, men kände mej varm och glad=)

Fixade i stallet, testade och gav han lite hö och han mumsade på de så allt var lugnt, kände ändå att jag ville ta en vända till med honom och så vart de.

Idag har han vart sej lik så nu hoppas jag faran är över och att han eller Jullan aldrig får kolik nå mer för kul är de inte och jag är glad jag slapp ta hit en vet..


Torsdan

Jag har en bra känsla .... :)

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka upp till Thors när han öppnar, och köpa skor och brodd. Han har ju så knasiga öppettider nu för tiden så de gäller och passa så man inte missar honom :/

Har vart en kall natt med minus grader och även en kylig dag, men strålande sol, underbart och vart ute på en ridtur i :)


tisdag 15 november 2011

Kul i jul eller nåt.
Kallt ute äre och min kupévärmare har fått sej en elektriskt stöt och funkar inte, så här står jag och betalar för att ha varmt i bilen men får sätta mej kallt eftersom den gett upp. Ska väll köpa en ny när jag har blivit miljonär, vilket jag aldrig lär bli så jag får väll fortsätta skrapa rutor och åka i en kall bil.

Imorrn skulle jag ha vart ledig, men har fått extra på kvällen, är kanske de som är början på min miljon :D

Nu ikväll strax efter 19 tiden ska jag till Backa en sväng, hem till S som är specialist på onda ryggar och nackar och sånt, han ska ta sej en titt på mej och förhoppningsvis hitta på vart felet sitter så jag kanske slipper ha ont nå mer........


Lördag 12 november

Har ledig helj och de är så skönt. Men som vanligt så är jag lite smått uttråkad och lite rastlös.
Är sugen och hitta på ngt ikväll samtidigt som jag inte är de. Känner mej trött oxå :/
Vart bjuden hem till L på tjejkväll, hon trodde dom skulle röra sej vidare förmodligen mot bowlingen sen. Men jag vet inte om jag har ngn lust att gå dit heller.
Fan att man ska ha sån beslutsångest.
Ska dricka lite kaffe nu och kolla på trav, sen tar jag Charlie med mej och åker upp till stallet och tar in hästarna.

Igår följde jag med Tina och Ante till Romme. Dom hade en häst till start i lopp 9, var en kall kväll.
Men hade iaf lite ögongodis och kolla på ;)

Har ridit Jullan idag, blev en ganska lång vända idag var nog ute närmare en timme.


Tror de får bli ett glas vin senare :)
Få se om ngn hör av sej och har nå kul och erbjuda...


Torsdag 10 november

Är med och tävlar inne hos Topdressage
:)


Tisdag

Usch idag är jag på så dåligt humör:(

Fick besök nu på kvällen, och jag var inte direkt trevlig mot honom, men jag har bett om ursäkt och han förstog mej och de ligger ju lite bakom varför mitt humör svänger.

Har vart ledig idag, tvättat och städat lite, ridit Jullis som känns som en miljon under sadeln :P

Jobbar nu 3 dagar, men är ledig i heljen, få se va man ska hitta på då :)

Nu kan iaf snön komma för nu sitter mina vinterdäck på..


:)

Oj va äre som händer egentligen? ;P

Jag går omkring och småler för mej själv, har gjort de hela dan och känner ett sorts pirr i min mage...Allt detta efter gårdagen, eller ja efter jag bloggat igår kväll, vart inte att jag kom i säng så tidigt för de hände lite saker ;)Ja de får visa sej hur de blir med allt, men är iaf en skön känsla jag har inom mej :)



Ska strax bege mej till stallet och natta mina små liv för ikväll, ska fixa lite oxå innan jag tar in dom



Happy halloween :)

Hade vela vart ut och partajat lite ikväll men eftersom jag ska jobba imorgon så gick de ju inte.
Ja ja de blir ju fler heljer.
Annars idag så har jag vart i stallet, ridit och fixat. Vart hos mammsen en sväng och även träffat A-L och hennes minstingar.

Nä kanske dax att ta en citodon och lägga sej och sova lite, blir nog inte roligare än så här nu...


Fredag fjärde november

Hmm va ska jag skriva?!

Sjukskrev mej onsdag och torsdag för min nacke. Och igår på em var jag till en naprapat som kollade min rygg och nacke och så fick jag lite massage, hon ville inte "manipulera" något eftersom hon helst vill att jag har en röntgen av ryggen så de inte är ett diskbråck för då kan de bli värre. Men de kändes ngt bättre efter behandlingen.

Idag har de vart årsfinal på travet här och jag har jobbat.
Är ledig idag fredag och imorrn lördag, sen ska jag jobba söndan om jag känner mej bättre vill säga, men lutar iaf åt att jag kommer göra det.

Nu på kvällen har jag setat och småkikat på teve och samtidigt haft datorn igång, vilket inte är såå ovanligt. Så tittade jag till och ser att de är ngn som skrívit till mej på chatten på fb, och gissa om jag blir förvånad över vem de är;P
Kan ge er en lite tiny ledtråd att jag tycker denna person är väldigt sympatisk och han otroligt trevlig och hjälpsam. Att han sen håller på med hästar gör ju inte saken värre. 
Så nu har vi bestämt lite saker här framöver ;)
Hihi spännande värre alltså :P


1a November

Jaha så var nacken värre och jag har haft ett besök hos farbror dr på eftermiddagen och går nu på Citodon. Blir antagligen lite sjukskrivning dom närmsta dagarna, för jag har så ont i vissa lägen och de ilar långt ner i armen och två fingrar domnar bort så antagligen är ngt snett och de ligger nog en nerv i kläm.
Var inte alls så här när jag vaknade imorse utan de har blitt värre under dagen.
Har iaf tvättat och har ridit en vända.

Men nu blir de och ta de lugnt dom närmaste dagarna, tänka på vad jag gör så att de inte blir värre och sen gå till en naprapat som kan fixa till de..