happy new year :)

Lördag och nyårsafton. Var -7 grader imorse när jag klev upp. Kollade igen nu precis och nu är de -10.
Imorrn ska de tydligen bli snö oxå... Återstår att se och om de kommer så kan man ju hoppas den får ligga kvar.

Ikväll kommer jag ta in hästarna lite tidigare tänkte jag. Men tror inte jag behöver stoppa nå bomull i öronen, tror inte de kommer låta så mkt där uppe och där runt omkring blir de nog inte så stökigt. Sen är ju inte Jullan överförrtjust o ha nåt i öronen vid tävling så skulle jag stoppa in nå nu så kommer hon antagligen och stå och ruska hela kvällen/natten tills hon fått ur de.. Och hur mkt lugn och ro får hon av de?!

Gott Nytt År!



Update 19.46

De vart bomull i öronen åt mina små hjärtan ändå. Men J gilla de inte alls. Men de är ju bara för en natt iaf, och de är ju ganska stor chans båda lyckats ruska ur de tills imorgon bitti, ja vem vet dom kke inte ens har de kvar nu :)

Ho ho..

Oj här var de dåligt med uppdateringar...

Men har inte hänt så jäkla mkt. Mest jobbat och vart i stallet.

Igår eftermiddag följde jag med Karro och lilla Ida till Mora en sväng.
Shoppade ett par nya skor, 2 st linnen, lite annat smått och gott, lite bra och ha saker.

Har jobbat extra idag, imorrn jobbar jag kväll och dag på nyårsafton, skulle jobbat nyårsdagen oxå men eftersom M på jobbet ville va ledig julafton så bytte vi så hon jobbar igen på söndagen för mej.
Har inga planer alls, för vad jag ska göra på aftonen, men är öppen för förslag.



 


God jul

Kom hem för en stund sen.
Har först jobbat till 16. Sen var jag hem, slog in mina klappar tog Charlie och åkte till mamma och syrran.
Vi har käkat, kollat teve, jag och syrran har haft skrattanfall, så magen värkte och tårarna sprutade, så få se hur magmusklerna mår imorrn ^^
Sen tog vi en prommis med Charlie till stallet fodrade, julade och nattade hästarna♥
Hemma hos mamma igen var de dax att öppna klapparna :)

Nu blir de strax sängen. Imorrn är jag iaf ledig.


Nittonde december

Måndag

Vet inte vad jag ska skriva..

Fick hoppa in och jobba extra i lördas kväll, 5 timmar kvalificerad övertid, Kashing en massa klirr i kassan på januari lönen, de tackar jag inte nej till :) gärna fler såna tillfällen tack :D

Hittade på en gammal spark i garaget, eller ja såg den förra vintern, men nu på kvällen då baxade jag ner den och tog Charlie med mej på en liten tur. Tänkte att nu jäklar kommer de bli åka av. Men tjii fick jag, var nog bara jag som tyc
kte de var skoj, för jag fick typ dra honom fram :/ men men jag ger mej inte, vi ska ut fler ggr :D

Imorrn är jag ledig, då ska de tvättas igen, jag ska bädda rent, sen ska jag fixa i stallet, få se om jag tar en lugn vända med fröken oxå. Hon är pigg som bara den så de är ju ett gott tecken.

Ari vart halt och jätte tjock i ett framben i fredags, lindade honom med BoT över natten. På lördagen var jag på apoteket och köpte zinka bandage, fast numera heter de Varicex F. Lindade på honom de och de ska ju sitta på ett tag, men redan nu ser jag en märkbar skillnad, de är inte svullet längre och han haltar inte :) förmodligen så har han sträckt sej eller halkat till. Ska få han skodd nu inom de närmaste.

Tänk om 5 dagar då är de julafton igen.
och snart är vi inne i januari oxå :)


Fredag sextonde december

Har jobbat extra några timmar idag.

Igår var jag gris trött hela dan, men de hade ju sin naturliga förklaring.
Var nämligen ner till Solvalla på onsdagen och startade fröken Joline i ett lopp där. Åkte mitt på dan och var hemma i stallet igen runt halv 1 på natten. Kom i säng strax innan 2. Hade Annica och syster med som sällskap.
Loppet hon startade i var de 11 hästar med, men en var stryken. Hon var 7a i mål och de var 6 priser, så vi vart alltså "först utan" igen............ :(
Himla upplevelese iaf att ha en häst som startat där, och jag hoppas de kommer fler chanser och att vi då blir placerad.
Var som vanligt T som körde henne. Hon var lite rullig i värmningen så hon fick ett par lättare boots på fram, men fick en galopp i loppet. Nu blir de ingen mer start för henne i år, utan nu ska hon få vila lite och bara tränas så kommer vi igen i januari förhoppningsvis :)


Lucia dagen

Tisdag

Har vart ledig idag. Skönt efter min tuffa arbetsvecka som jag har var 6:e vecka.
Men tror ni jag har fått vart ledig från jobbet ändå?.. Nä då chef och assistent har försökt få tag i mej imorse kl 8. Sov då och hade som tur var stängt av ljud på mobil och hemtele hade jag stängt av helt..
Dom skulle höra om jag kunde hoppa in och planera lite denna vecka för de har blivit sjukdom där. Snacka om sjukt och ringa om de så tidigt en morgon när man har ledig dag. Dessutom undrade dom om jag inte kunde komma in och jobba lite imorrn fm, fast jag har tatt en semester dag!! Hmmm har väll tatt sem av en anledning.. men men, jag sa bestämt nej.

Har haft tvättdag annars och fixat en massa i stallet.
Nu har jag myst ner mej i soffan och ska kolla på Twilight filmen som går på kanal 5 kl 21.


Fredag 9:e december

Ledig idag, enda dan denna vecka. Men ska iväg till Romme och jobba ikväll.

Har kommit lite nö över natten, inte så mkt som jag trodde att de skulle, men ska komma mer nu på eftermiddagen och sen inatt oxå tydligen.

Igår var vi i skolan igen och hade våran första lektion i Medicin 1. Var faktiskt ganska intressant. Till nästa gång har vi fått en upgift att göra och vi får göra de själv eller som grupparbete, vi valde att göra de i grupp.

Red även Jullis en sväng på kvällen, man får ju ge sej ut nu i mörkret eftersom man jobbar när de är ljust. Men jag red henne runt själva stallområdet på banan, stallbecken, förbi kliniken, en bit på rakbanan och ner in på stallbacken osv. Var relativt ljust och funkade bra, så de är ju ettalternativ till och kunna träna.
I måndags kväll då red jag henne till Springkällan och vände, ngt mörkt, men jag tror vi litade på varann så den turen gick bra oxå :)

Åker över Falun idag ska förbi syster och hämta en kupévärmare sen in på CityGross och köpa lite hästfoder.

Sen blir de och jobba hela heljen, delad tur imorrn och dag på söndan.

Nästa vecka då händer de minsann grejer om allt går och vill som de ska.... Spännande :D

Är såå otroligt nöjd över mina nya kläder, jag invigde dom igår :) varma och sköna.


Oj nu har de börjat snöa igen, ganska stora flingor dessutom, är nog lika bra man ger sej iväg i tid sen så man slipper stressa.


Framsidan på min jacka

mms_img39435 (MMS)

Framsidan på min jacka


Baksida på min jacka

mms_img64900 (MMS)

Baksida på min jacka


Söndag

Kan erkänna att jag är lite seg idag.

Vart ju inget julbord för min del igår, men så träffade jag på grannen och då skulle dom ut på bowlingen igår, så då hängde jag på dom :) hade otroligt kul och trevligt. Va 2 månader sen jag sist var ut. Klarade till och med av att dricka utan att bli röksugen ;) Det ni...

Ska strax ta och bege mej till Backa och hem till S så ska han fixa min nacke och rygg igen..




Lördag

Idag är de rusk väder. De stormar och blåser, snöade lite tidigare men har nu övergått till att börja regna :(

Jag har tagit en liten tur med Jullan, red inte så långt för de var absolut inge skönt väder och vara ute i. Sen så har jag ju fått så ont i nacken, ner mot skulderbladet igen. Min vänstar arm är jätte svag. Men ringde S när jag kom hem från ridturen och imorrn kväll ska jag dit igen så får han ta och kolla upp min hopplösa kropp..

I mitt inlägg igår bad jag ju er om hjälp vilket typsnitt jag ska ha som brodyr av mitt namn på jackan.
Det ena typsnittet kunde jag visa er hur de ser ut när de står mitt namn, men de andra fick jag bara till vanliga alfabetet, men ni har ju en liten aning om hur de ser ut iaf :)

Typsnitt 1
Brush Script

Typsnitt 2
Ariston
 


Hjälpa mej??!!

Kläderna har ju kommit som jag har blivit sponsrad och få..

Var till tryckeriet idag. Logotypen på firma namnet är ju klart, lika vart de ska sitta någonstans på jackan. Sen fram på bröstet ska jag ha mitt namn, där kommer då problemet... De finns ju en djungel bland olika typsnitt.

Jag har hittat 2 stycken som jag gillar, men problemet är ju att jag kan ju inte ha mitt namn skrivet två ggr iaf inte på samma jacka..

Så nu vill jag höra vad ni som läsare tycker är snyggast.


Deesvärre får jag inte in själva korten direkt härm men länkar till sidorna så får ni kika..

Typsnitt 1 Brusch Script: Klicka här

Typsnitt 2 Ariston: Klicka här


Ärligt nu, säg vad ni tycker... Och har ni förslag på andra typsnitt så är dom varmt välkomna :)


Första december

Ja men då var vi inne i december. De är plusgrader ute och ingen snö. De blåser storm oxå dessutom och igår då både blixtrade och åskade de :S

Gårdagen spenderades i Tällberg på Gyllene Hornet för en planeringsdag med mina medarbetare på jobbet, var en mkt trevlig dag med god mat oxå :)

Idag har jag först jobbat sen på eftermiddagen så skulle jag börja på Validering, och nästa torsdag ska jag läsa medicin. Nu visade de sej att jag redan har validerat, vi var flera st som kände igen oss så vi gick och kollade och javisst de visade sej att vi validerade 2007 och jag fick ett G och 200 poäng :) så nu slipper jag den kursen iaf.

Har även fått mina kläder idag från Brizy, testade dom och dom satt som handen i handsken, helt underbart :)


Just ja, har ju glömt och uppdatera er hur de går med min rökning... Är inne på min 5 vecka som Icke rökare :D