Tisdag trettioförsta augusti

Faktiskt aningens bättre i ryggen idag =)

Bara jobbat så de har inte hänt så mycket.

Ska och sola om en stund med Fi. Sen blir de och åka en sväng med Charlie till skogen innan jag tar in Ari.


Måndag trettionde augusti

Ny kropp sökes. När en krämpa gått över kommer de en ny. Eller så har de onda bara förflyttat sej. Bra i knäna och axeln för tillfället, meeen nu har de satt sej  i ryggen. Hugger och gör ont som fan =( Bara och hoppas de går över snabbt. Fan varför ska jag gå och ha ont hela tiden för?!

Imorrn är de dax för jobb igen efter 2 dagars ledighet. Har inte råd och sjukskriva mej heller, så de är väll bara och bita ihop.


Söndag tjugonionde augusti

Jobbade igår, sen när jag kom hem klippte jag gräs och sen fixade jag lite hemma.
Ringde några stycken på 940 oxå.

På kvällen åkte jag och Charlie upp till R och N. Hjälpte och fixa lite med deras dator. Sen vid midnatt fick vi ett ryck och åkte till Mora och Mc och käkade. Hemma i R-vik igen runt 2 tiden, stannade till vid bowlingen och fick en massa folk med oss som skulle åt samma håll som oss. Lämnade av alla och kunde åka hem så jag var hemma i 4 tiden. Sov nån timme sen upp och ta ut Ari och var mer död än levande. La mej igen och sov ganska länge.

På dan idag kom han som ringde på bilen igår och kollade och provkörde. Och den vart såld till honom. Nöjd med priset är jag oxå. Så numera rullar min gamla volvo i Våmhus.

Har även kört Ari en sväng och idag var han inte alls på nå spring humör. Mest lat och vela inte göra mer än han behövde. Men alla har vi väll våra dagar när man är mindre på topp ^^


Tjugosjunde Augusti

Ja då var de fredag igen. Jobba imorrn oxå, men sista dan för denna vecka sen är jag ledig i 2 dar.

Har satt ut annons på 940 idag, fått ett mejl om ett byte, men de är jag inte intresserad av. Du som läser denna blogg kanske vet nån som är intresserad av en Volvo isf finns annonsen här --> Volvo 940

Ska gnälla lite igen över min förbenade axel, knäna är bättre för tillfället men bra är dom inte. Pratade med Enhetschefen för VC idag, om det dåliga bemötandet jag var med om när jag ringde dit i tisdags. Hon tyckte de var jätte bra att vi hörde av oss, för så där ska de inte gå till. Hon frågade om min tillåtelse och gå in i min journal och se vem de var jag hade vart i kontakt med, självklart sa jag Ja. Så hon skulle ta sig ett snack med människan.


Tjugosjätte augusti

Är hemma på min 4 timmars rast innan jag ska tebax till jobbet för andra och sista gången idag.
Har käkat och sen har jag vilat lite. Man tar sej lixom aldrig för nåt direkt när man har såna här turer, man går i princip bara och väntar på att åka tillbax och jobba igen.

Hade en liten lucka innan kl vart 11 idag så jag kunde åka hem byta till 940 och åka och ombesikta den. Och nu är den fit for fight så nu är den till salu.


Tjugofemte augusti

De vart aldrig någon ombesiktning idag, hann lixom inte för jag var lite trött och sov lite länge.

Men jag har hunnit med annat. Har bl.a tvättat, klippt tass och öronhåren på Charlie. Sen har jag trostat min onda axel och värkande knän och kört en tur med Ari. Han var rätt pigg idag och de gick undan rejält på vissa ställen. När man sitter där i vagnen och de går utav bara sjutton, då önskar man verkligen man hade en hastightesmätare. Men jag ska köpa en ny cykeldator och koppla på vagnen.

Imorrn jobbar jag en sån där skit tur igen, sk delad tur och dom suger verkligen.

Nu blir de och titta på teve resten av kvällen innan de är dax för lite sömn.


Tjugofjärde augusti tjugohundratio

Oj va de märks att jag jobbat 6 dagar på raken nu, men imorrn är jag äntligen ledig =)
Sovmorgon... Och om jag vaknar innan kl 11 ska jag åka och ombesikta 940, för nu är spindelleden bytt, och bromsen som satt fast sitter inte längre fast...

Höstväder så de skriker om de är de ute oxå, har regnat hela dan idag, men nu på kvällen så klarnade de upp iaf så R kunde fixa med bilen.

Tror de är dax för sängen snart för jag känner att jag verkligen behöver sova...

A just ja, jag ringde VC idag, och kan ju säja att den svenska sjukvården suger. Orkar inte skriva om de nu, men kan säja att hjälp för mina knän de fick jag då rakt inte!!!!!


Tjugoandra Augusti 2010

Ja då har man gjort jobbar heljen för denna gång då.

Var till Blnge nu på eftermiddagen, så nu har jag köpt en ny spindelled.
Käkade på Mc gjorde vi oxå. Och som vanligt när N är med är de bara en massa tok, jag skrattar så tårarna rinner =) Vilken härlig tonåring.

Har åkt på nån förbannad inflammation igen, har så fruktansvärt ont i en axel och ig¨r började jag få ont i mina knän. Värst är de i de knäet som råkade ut för en olycka förra våren när Charlie sprang omkull mej. Blir de inte bättre lär ja ju kolla upp de. Ska tillägga att jag äter värktabletter som ska va bra mot inflammation.

Nu ska jag mojsa ner mej i soffan och kika på teve resten av kvällen.


Tjo o tjim!

Idag är de lördag, för er som inte visste de ;D

Jag har jobbat extra både torsdag och fredag, och detta är min jobbar helj. Börjar kl 16 idag så jag fick lite sovmmorgon. Imorrn jobbar jag dag och slutar kl 13. Sen drar jag R & N te Blnge på Biltema igen för och köpa en spindelled till 940.

Annars går livet sin gilla gång eller va man kallar de. Hösten börjar krypa sej på. Kallare ute och mulet om de inte regnar. Men jag hoppas att de kommer lite fina höstdagar oxå.

Den 5:e september är de utställning i Högbo Sandviken, de blir den sista för våran del i år. Så Charlie ska få sitt bad samma vecka som den blir av, har jag riktig tur kan han kanske ta den i Siljan igen. Fast ska jag vara ärlig så skulle han redan nu behöva ett bad, han är otroligt lortig :S

Nä dax att göra ett ryck så man hinner me de man ska innan jobbet kallar.

Have a najs helg!


Onsdag

Regn och åter regn!

Nu är iaf Alvin begravd, försökte gräva här hemma men de gick inte. Så de fick bli en liten grav i stallet, i jorden mot Ari´s hage. Bara och hoppas att inget djur kommer och gräver upp honom nu.

Om en liten stund ska jag åka upp till Lena och lilla Emilia på lite lunch och namnsdags fika.


Tisdag 17:e augusti

Min lilla kanin Alvin lämnade precis jorde livet :`( När jag gav han mat upptäckte jag att han inte ätit sen igår, satt bara i buren och rörde sej inte. Efter en lite stund hörde jag hur han började böka runt och kollade in till honom, då låg hanpå sidan och hade nå konstiga ryckningar för sej och lät konstigt. Sen gick de fort han sutade och röra på sig och andades inte längre. Så imorgon blir de begravning, tur jag är ledig.
De konstiga är att en erbetskompis kanin dog igår, så nu börjar man ju fundera på om de är nå kaninsjuka som går??!!


Iaf så har jag jobbat idag, och nu är jag ledig i 2 dar, men har fått en extra tur på torsdag.


Måndag 16.e augusti

Ny vecka igen. Tycker de går otroligt fort, är redan inne på min tredje vecka sen jag kom tillbaka efter semestern.

I lördags var jag och Fi ut på kvällen, cyklade ner på Big Street och drack lite. Sen fixade vi skjuts upp till Boda där de var ett 20 års kalas. R var där och tyckte vi skulle komma upp. Var där i några timmar och åkte väll hem i 1 tiden ca.

Igår så umgicks jag me Fi hela dan. Hennes systers 4 barn var här nere och dom hade tjatat sen i fredags att dom ville bowla med oss. Så kl 14 hade vi bowling i 1 timme. Efter de åt vi glass på torget sen en sväng ner på stranden och satt där lite. Åkte sen vidare hem till Fi´s mamma och mormor åt barnen, vi fikade och senare åt vi.
Hemma igen ca 20:30 tiden på kvällen.

Idag har jag jobbat. Och nyss inkommen efter och ha klippt den största gräsmattan som såg ut som en djungel.


Bikini sling:-P big street

dsc00142 (MMS)

Bikini sling:-P big street


Öj din guleböj.. eller nå!

Idag är de onsdag och jag har jobbat till kl 13.

Har nyss vart och besiktat 940, tyvärr vart de 2 små fel: Anliggande broms vänsterbak(vilket är rätt skumt eftersom vu bytt) och en spindelled fram är glapp som ska bytas. Så de blir en vända till på besiktningen innan den kan säljas.

Igår jobbade jag oxå till kl 13, sen hem rastade Charlie. Sen kom R och N och hämtade mej och vi styrde kosan mot Borlänge. In på Biltema och bytte bromsklossana som jag köpte fel. Tog nya till V70, ett oljefilter och en sprayfärg i lila som bara var för läcker... Nä jag ska inte ut och klottra på väggarna här i R-vik....

Sprang lite på Kupolen oxå. Köpte ett par arbetsskor med stålhätta som jag kan ha i stallet. Sen råkade jag få me mej en Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Har vart emot touchskärm, men på denna är de även ett tangentbord. Jag har ju haft kontantkort genom Telia, men fom tisdag nästa vecka ringer jag med 3. Hade ett abonnemang på 24 månader med pott. Och jag har mitt gamla nummer kvar =)
Försöker nu lära mej alla finesser i telefonen och de är ju inte lite kan jag säga, men nångång kommer jag väll lära mej de oxå..

Nu ska jag dricka kaffe och ev få ett hölass senare om de inte blir regn!


Tuesday 10e augusti

Idag har de gått i ett sen kl ringde 05:50 imorse.
Först har jag jobbat. Sen hem klippte gräs i en timme, käkade lite och sen gick jag ut och tvättade 940. De tog tid kan jag säga, var så mycket fläckar på den, antagligen från träden den står under, så jag har gnuggat och svampat, spolat och till slut vart den riktigt ren.

Nu sitter jag och pustar ut i soffan och väntar på att Fi ska höra av sej efter hennes promenad, sen ska vi och sola lite, börjar ju blekna av nu :/

Efter de blir de och ta in Ari, hem och kvällsrasta Charlie och sen en dusch.


Monday the nine of august

Ja då var de en ny vecka igen då. Jobbar måndag-fredag denna vecka på planeringen eftersom L och M har semester. Har inte så långa dagar, men strular de så jag måste jobba över så är de ju så.

Idag har de regnat mest hela dagen. Hade tänkt klippa gräset igen, men de får vänta nån dag. Har tvättat lite och sen på kvällen kom R ner och hade med sej ett batteri som vi stoppa i 940, så nu är den besiktningsklar och de kommer att ske på torsdag, hoppas verkligen att den går igenom.
Sen mätte han och grejade med vingen och fästen som han ska göra till v70.

Nu ska jag kika lite mer på teve innan de är dax att sova.


lööördag

Sista dan idag för CCW. Imorrn kommer de kännas som nån dratt igen dammluckan.

Första cirrren öppnad. Ikväll blire och gå på parken med Fi och M, ev R oxå berodde på hans son....

Solen skiner just nu och jag hoppas vädret håller i sej så de inte blir regn senare.

Nä nu vet ja inte mer vad jag ska skriva så.

Ha en najs kväll, tjiiingeling!


Sug o svälj, trevlig helj!

Nu tar jag 2 dagars ledigt efter första arbetsveckan efter semestern.
Har halvt som halvt nackspärr och tror de skulle sitta fint med en eller två eller kanske fler braköl :D ^^


Torsdag 8 Augusti

Oj dåligt med uppdatering här =)
Men CCW är i full gång. Senast jag skrev var förra fredagen.
Har festat, kollat på bilar och i måndags började jag jobba igen. Gick faktiskt bra.
I tisdas var de dax för cruisingen, jobbade till kl 14, men kompade ut vid 12.30. Var tvungen hem och sova lite innan kvällen, eftersom man inte sover vidare bra denna vecka.

På kvällen kom R och hämtade mej så åkte vi lite Dodge i nån timme. Sen åkte vi hem till mej och väntade på att min kusin M från Östersund som var ner skulle komma och hämta oss. De var han och 2 st kompisar. Dom hade tatt bilen på släp efter en annan bil och skulle åka hem på natten. Var kul och träffa han igen, kul och se hans bil oxå som var super snygg och gick som bara den :P en lila metallic Pontiac Firebird -67. Vart en och annan gasning och små burnouter!
Igår var man ganska seg hela dagen.

Idag och imorrn är de jobb igen.