1:a advent 091129

Söndag idag. Har vart en lugn helj. Igår sov jag till 11:20 och idag vaknade jag av telefonen 10:45, hade inte den ringt hade jag med all sannolikhet sovit längre. Snacka om att man är trött och behöver sömn om man sover så länge 2 dar i rad. Men de har ju vart en tuff vecka oxå.

Idag har jag ridit lektion igen med Ari igen. går bättre och bättre för varje gång, men de blir tuffare och tuffare oxå. Jag lovar imorrn kommer jag ha sån träningsvärk så jag inte kan gå. Vi fick nämligen rida och trava utan stigbyglar, ja inte hela lektionen då, tack och lov, men ett bra tag på slutet.. Ari lär nog va lika mör som mej..

Imorrn är de min lediga dag egentligen på schemat, men som sagt data kraschen i kommunen gör ju så att jag måste jobba.. Men de är bara och hoppas att de fixas under veckan..


Nu är de sovdax för oss..

64de59ea99c5bd2ad54bd9735730a48e.png

Kolla varifrån!

Nu är de sovdax för oss..


Fuuck

Data krasch i kommunens servrar, enligt rykten 6 st...Allt började i fredas em, så när vi kom på jobbet på måndan lät de som de skulle fixas under dagen, men de vart inte så, hade samma hopp när man klev innanför dörrarna både tisdag och onsdag, men lika besviken varje gång. Sen igår em då beordrade chefen in mej för idag...
Vilket innebär mer jobb för oss som planerar, vi får planera "manuellt" eftersom data programmet vi använder oss är borta... Skulle vart ledig idag, men fick lov och byta bort så jag är ledig på lördan. Måste även jobba extra på måndan då de är min lediga dag. Vilket är jätte jobbigt då jag redan jobbar heltid och man har ju inte alltför många lediga dar. Dessutom har jag ju faktiskt ett liv utanför jobbdörrarna.


Och idag fick vi reda på att vårat program inte kommer fixas denna vecka. Så de är bara och hoppas de kommer igång under början av nästa vecka, för jag vet inte hur mycket jag orkar jobba extra.
Hade beställt tid för och fixa mina naglar idag, men de fick ju ombokas, bokade in en ny tiud för måndan, mennu måste jag omboka den me. Vette fasiken när jag kommer kunna göra dom.


Dax att ta en tripp i solen:)

0-4ed45cf705d18fd45c8c5bdaff01dff1.png

Kolla varifrån!

Dax att ta en tripp i solen:)


Lördan

Helj igen då. Och jag har totalt tappat intresset för stunden att blogga. Tycker de mest känns som upprepningar de jag skriver..
Men uppdaterar lite för er få som läser...
Jobbat hela veckan, och igår kväll åkte jag till Borlänge för och jobba på travet där. Ganska trött och seg idag. Har inga planer för kvällen. Jag och Linda hade funderingar på att gå på nån pub i Falun, dricka lite, snacka  och kolla på folk. Men de är ju som vanligt att man måste ha nån som kör, och de problemet tycks inte lösa sej.

Var iaf förbi min hyresvärd i torsdags och hämtade ut lite pengar från årets gräsklippning.
Till veckan måste jag åka och fixa mina naglar, för nu är dom inte snygga kan jag lova. Är ledig på torsdag så jag hoppas verkligen de finns tid då.

Pratade med min kusin från Östersund på FB i veckan. Känns jätte skoj och fått lite kontakt. Han tyckte att jag ska komma upp på begravningen av Farmor den 11 december, jag får bo hos han och hans familj om jag vill. Charlie var välkommen att följa med han oxå. Så nu försöker jag få tag i nån som kan va hästskötare medans jag åker bort. Och de är ju inte de lättaste kan jag lova. Men jag hoppas de löser sig, för jag känner verkligen att jag vill åka. Tänkte åka på torsdagen och åka hem på lördagen, så isf blir de och stanna borta i 2 nätter..


Måndag 091116

Fuckface!!

Usch jag är så irriterad, har hänt lite skumma saker, inget jag gtänker ta upp här...

Va och klippte mej idag efter jobbet, bara topparna men ändå :D Ska ta en dusch nu och göra en inpackning för de tyckte min frisör att mitt hår behöver, så då lyder jag hennes råd =)

Har träffat Sofie en asväng nu på kvällen. Vi var och handlade ihop och sen följde hon mej te stallet och tog in Ari pluppen.

Efter duschen blir de att mysa ner i soffan innan de är dax att övergå till sängen.


Boooring

Fy fan vilket skit väder, de börja snöa igår kväll och var några minus grader, härligt. Men idag är de varm grader så nu är de snö blandat regn och allmänt trist =(

Jag har sovit borta inatt, vart bortbjuden på några öl i trevligt sällskap, va inte norröver som jag brukar kunna dra iväg. Utan på mycket närmare avstånd. Vi drack som sagt lite öl och pratade en massa. Och de har inte blivit många timmars sömn inatt inte ;D så jag är verkligen seg och trött. Funderar allvarligt på och lägga mej och vila. Finns lixom inte mycket annat och göra, för ute i rusket vill man ju inte vara.

S har iaf vart här och hjälpt mej byta batteri, och de funkade bra. Så nu kan jag sälja 940 om de är nån som är intresserad eller kanske vet nån som är de?! Vi kollade även på höger fram fälg på V70´n och de visade sej vara små sprickor till bult hålen. Så nu blir de att köpa en ny fälg. För de är antagligen de som gör att bultarna skruvar upp sej.


Freaky Friday

Fredag den 13e idag, men ännu har inge speciellt hänt, fast dan är ju inte över än...

Nu har jag iaf 2 dagars ledighet, och de behövs kan jag lova.

Imorrn på dan ska S komma och kolla/hjälpa mej byta batteri från gammel bilen till denn ya, få se om polerna stämmer och att de passar i V70´n. Sen ska vi försöka kolla vart missljudet i höger fram kommer från och även se varför bultarna skruvar upp sej från den sidan.

Ikväll blir de bara att slöa, orkar just inge annat.


Torsdag 091112

Snacka om att jag är trött, som tur är de sista arbetsdan imorrn för denna vecka. Va rätt tungt imorse när klockan ringde, men lär nog va ännu värre imorrn. Idag slutade jag kl 13 och de hör ju inte till vanligheten. Imorrn slutar jag kl 15 så de blir en aning tidigare då me.

I tisdas kväll tog jag hjälp av Annica så klippte vi Ari. Som vanligt går de bra på vissa ställen på kroppen och något sämre på andra ställen, man får då ta till lite knep..

Igår kväll träffade jag Sofie en sväng, vi fikade lite, snackade och kollade lite på teve. Kom faktiskt i säng innan kl var 22:30.

Idag efter jobbet har jag inte gjort så mycket, målade iaf de sista på vitrinskåpet, så nu tror jag de är näst intill klart. Ska se mer sen i dagsljus hur de ser ut. Få se om de duger så man kan ta bort maskeringstejpen, och börja fylla upp de med lite smått och gott ;)



Måndag nu igen

Har jobbat idag, denna vecka jobbar jag måndag till fredag, alltså inget ledigt förensa på lördag. Är ju lixom inte van att jobba så många dar i streck, så när fredagen kommer och jag slutar, då lovar jag att jag kommer va ganska trött.
Har vart till vårdcentralen idag, och visat upp min hand/handled. har en inflammation, så jag ska ta de lugnt med handen och försöka vila den så mkt som möjligt, ska inte anstränga den. Smörja med Ibumetin Gel 2 ggr om dagen i en vecka. Och de är ju väldans lätt och inte försöka använda den eftersom de är höger hand och jag är höger hänt..Hmm ja ja bara och hoppas de ger sej, för de är verkligen inte skönt, och har inte direkt råd att sjukskriva mej heller, men ger de sej inte eller blir sämre lär jag ju göra de.. Måste ju tänka på mej själv.. =(

Känne att de strax blir ryggläge i sängen för jag orkar knappt hålla ögonen öppna.


Ute på en tur.. Jag o Ari

53ec3014dae6860cd1d6cf5dbf9dbb89.png

Kolla varifrån!

Ute på en tur.. Jag o Ari


Lördag

Var ett dar sen sist jag skrev. Har väl varken haft tid eller ork. Mest jobbat i veckan, sen i onsdas då var jag och hämtade hö. På torsdagen då snöade de ganska bra, och på kvällen åkte jag norröver igen, lite mat och mys.

Igår var jag ledig och sov en stund när jag kommit hem på morgonen. Sen träffade jag Sofie en asväng på dan, vi lunchade och snackade lite. Sen körde jag henne till bussen som hon skulle med. enare kom mamma och kusin Yhomas förbi från Edsbyn, dom hade mitt vitrinskåp med, så på kvällningen började jag och måla de, kommer att bli svart. Tyvärr glömde jag ta kort på de hur de såg ut, men får ta kort på de när de är klart och lägga upp.
På kvällen när jag var upp till stallet och skulle ta in Ari så vart de tjafs. Dom jag skrivit om förut som jag inte tål, började tjafsa och han var riktigt skrämmande mot mej. Vart så arg så jag skakade, antagligen mitt adrenalin som satte fart. Han kallade mej till och med Idiot rätt upp i mitt ansikte. Va en hel massa, men jag orkar inte dra de här. Gissa om jag fått nog av dom!!

Idag har jag jobbat dag, och på eftermiddagen när jag kom hem, målade jag skåpet lite. Nu sitter jag här, smått trött kollar på teve och har köpt lite ostkrokar och choklad, så de blir en myskväll med Charlie =)


091102

Måndag

Igår var en riktigt segardag. Käkade pizza(perfekta bakfyllematen) sen kollade jag på "män som hatar kvinnor" jag hade inte så stora förhoppningar om den eftersom jag både fått höra att den va bra av vissa och andra har tyckt den har vart skit. Jag tyckte iaf att den va kanon bra och vill se de andra filmerna nu.

Hade skoj i lördas på bowlingen, kom väll sist av oss tre, men de var jämt. När vi hade bowlat så gick vi över på nattklubben. Och där var de en massa folk, båda utklädda och Vanligt klädda folk. Jisses va jag hatar när de kommer fram folk och börja prata och man inte känner igen dem på grund av hur utklädda dom är. Men lyckades klura ut vem dom flesta var iaf.
Pratade även med en tjej som jag har vart osams med ett antal år, tack vare ett X som lurade oss båda. Hon kom och ville be om ursäkt och ville berätta "Sin" historia. Är ju trots allt bättre och va sams och kunna heja på varann än och slänga konstiga blickar och glåpord efter varandra.

Idag var de årets sista trav här på Rättvik. Och dagen flöt på bra, och vi fick en massa beröm från måldomartornet, om hur vi jobbat i år =)

Framöver kommer jag få hoppa in lite xtra på Romme för en av funktionärerna där ska opereras och blir borta resten av året. Men jag hoppas ju såklart att jag får fortsätta hoppa in ävennär han är tebax för xtra pengar har ju ingen dött av.

Ska snart ta och krypa till sängs, är dock inge trött än, så jag hoppas inte de blir en av mina sömnlösa nätter. Brukar kunna ha svårt och sova när jag vart ledig ett par dagar.