Nyårsafton

Vill önska Ett Gott Nytt År till alla jag känner och som läser denna blogg.....

Få se vad nästa år har att erbjuda.. Nytt år, nya möjligheter!!??


Tjobidoo

Onsdag idag. Har inte bloggat på några dar, har typ haft fullt upp.. I måndas efter jobbet åkte vi till Romme på trav. Faksen gjorde sitt livs sista start då eftersom han når åldersstrecket vid årsskiftet. Kan ju bara säja att de var en massa folk och en jäkla stämning, vart tårögd då han defilerade. Lyckades ta lite kort, tyvärr vart dom inte så jätte bra.. Så hade vi häst till start i sista loppet, så vi var väll i Rättvik igen vid midnatt, hem gick med Charlie och tog en dusch, sen stupa i säng, och naturligtvis tog de ett bra tag innan jag lyckades somna.. Så skulle man upp kl 6 :S cepe trött hela dan så de vart en tidig kväll..

Idag har jag oxå jobbat, och nu på kvällen har jag gjort slingor. De är -23 grader här, så man sticker inte näsan utanför dörren nå gärna.

Imorrn, lördag och på måndag skulle jag egentligen jobbat, men jag har tatt lite semester så jag blir ledig till nästa onsda, super skönt =)

Fån se vad vi ska göra imorrn kväll, vi har inte planerat nå, men nåt ska vi väll hitta på och fira in de nya året med..

Idag har jag ringt och beställt tid för en sak som jag ska göra, och de kommer ske den 20:e januari.. Vad de är kommer jag att avslöja när de är gjort..


Tjohoo

Ja då var jul heljen över då.
Jobbade både julafton och juldagen och på aftonskvällen var jag och Charlie till mamma och käkade och öppnade lite klappar. Vart ingen sen kväll utan vid 21 bröt vi upp och for hem, trött som bara den. Kom i säng i 22 tiden sen ringde klockan på fredag morgon och de var dax för en arbetsdag. På juldags kvällen så var jag och Sofie ut. Vi hade ju inte lyckats få tag i några biljetter, men de ordnade sej ändå för en arbetskompis och hennes kille hade bokat bowlingbana, men de saknades 2 pers så då fick vi vara med där och då kom vi in gratis på nattklubben... De vart ingen lång kväll för vi fick nog lite för mkt innanför västen, så strax innan midnatt bröt vi upp, gick hem till Fi och käkade. Sen vandrade jag hemåt.

Igår var de en slö dag, mådde toppen bra men seg.
Och idag har jag, Fi och hennes mamma vart en sväng till Insjön och Hjultorget. Jag hittade faktiskt ett par jeans :D Nu sitter jag här mätt och belåten efter och ha vart förbi mamma och käkat lite. Ska strax ta en dusch.


Charlie tjuvkikar in klapparna

0f364e0f40b3e9e2b6c31a9a419d7a6f.png

Kolla varifrån!

Charlie tjuvkikar in klapparna


Dan före dopparedan...

Shit va trött jag är, tog en cider för en stund sen och jag kommer verkligen somna ovaggad ikväll....
Har vart me mamma en sväng te Mora på eftermiddagen, skulle se om jag hittade nya jeans och nån topp eller liknande. Men de är som vanligt i den kommunen, man åker alltid tomhänt därifrån.
Nä så nästa vecka nån dag efter jobbet får de bli en vända te Falun eller Borlänge få se om man hittar nå där istället.

Imorrn jobbar jag till 16:30 så efter de bär de av te mamma och fira lite jul, kan inte bli alltför sent, för jag ska upp och jobba på fredan oxå, men sen får jag två dagars ledigt iaf.

Jag och Fi hade tänkt och gå på bowlingen på fredan..

Önskar er alla läsare en riktigt God Jul


3 år sen idag <3

Idag är de 3 år sen Lukas fick lämna jordelivet... Saknar han nå oerhört...
Usch blir lite ledsen och de kommer lite tårar nu =(



Bilen har fått på sej mer lyse

0-1706a40ee7bee6c5fb6e979adf571ecf.png

Kolla varifrån!

Bilen har fått på sej mer lyse


Söndag Tjugonde december

Är hemma från våran tripp till Bollnäa nu. Var hemma i 14 tiden, käkat lite och tatt de lugnt.

Var otroligt trevligt igår, god mat och dryck och super trevligt sällskap =)
Han vi var hos bor på en stor gåtrd och har ca 90 kor, senare på kvällen efter maten guidade han mej runt och vi gick ner te kossorna så jag fick kika och klappa dom. Charlie verkade oxå trivas där, stort och springa runt på för han fick vara lös hela tiden, hoppade runt i alla snöhögar och bara tokade sej.
Efter att vi krypit till sängs inatt har de dragit in ett stort snöväder, så imorse när vi gick upp hade de snöat åtskilliga centimetrar. Vart och sticka hem i tid och de var riktigt vinterväglag på hemvägen, så kommer man hem och märker att de knappt har snöat alls här.


19;e December 2009

Lördag.

Sitter på jobbet, har en liten lucka innan nästa besök. Slutar tidigt idag =)
Inte lika kallt idag som igår, men cyklar man som jag gör i jobbet är de lite bitande i kinderna.

Få se om de blir någon tripp senare te Bollnäs, Sofie hade nämligen lite ont i halsen igår, men jag hoppas hon mår bättre och att hon orkar. Har sett fram emot denna lilla tripp, kul och komma bort lite.


091215

Tisdag idag.

Igår hade jag slö dsag mest, tvättade lite och höll mej mest inne. De har snöat ganska bra både igår och idag. Så nu är de bara att hoppas snön får ligga kvar.

Idag har jag inte gjort många knop heller.
Snart är de dax att åka till stallet,m sen blir de bara att slöa framför teven innan de är sovdax. Nu är ljuva ledigheten över och de blir jobb i 4 dagar.

På lördag drar nog jag och Fi till Bollnäs.. he he.. Spännande... ;)


Hello there!

Söndag idag eller Lucia dagen kanske man ska tillägga.

Var hemma i Rättvik igår kväll i 18:45 tiden. Resan hem gick bra. Kom iväg ganska sent från Östersund, hade tänkt och sticka mycket tidigare men de skulle kikas på en massa och sen skulle pappa följa och tanka upp min bil.

Nåväl, har iaf haft de otroligt bra där. Vart jätteskoj och träffa alla... Pappa, min farbror Bosse, hans fru Kristina och min kusin Magnus, som är lika gammal som mej gift och har 2 barn, en kille på  år och en tjej på 7 år.
De var hos dom jag och Charlie bodde när vi var där. Vi har pratat gamla minnen och jag har skrattat så jäkla mycket när jag vart däruppe =)

På fredagen var ju begravningen och på kvällen var vi allihopa ut på Kina och åt. Slank även ner några öl.

Igår innan jag begav mej hemåt, var vi i farmors lgh och skulle kolla på saker som vi ville ha. De slutade med att jag fick en kartong med lite småplock me mej, en bättre begagnad mikro, en lampa, sen lite annat, trädgårdsmöbler(1 bord o 2 stolar i trä) dom kom med lastbil till Rättvik idag för de fick inte plats i bilen. Så min farbror tog med sej de när han skulle åka igenom idag.

Har även sett kusins omtalade "The White Pearl" en av de snyggaste lastbilarna som finns, tyvärr hade den gått av vägen tidigare i år så den är lite omlackad på hytten och de var inte samma motiv som innan.. Men den är otroligt snygg ändå.


Nä nu ska jag kika klart på filmen på 4,an, sen blir de och sova.


Nu är ja hemma i Rvik igen..

-54947e464c4b04f4646ed13d9fa68d8.png

Kolla varifrån!

Nu är ja hemma i Rvik igen..


Precis vart på kina o käkat o tatt

0-8714827231213584c20c97492f05dc.png

Kolla varifrån!

Precis vart på kina o käkat o tatt nån öl..


Biltvätt på gamla i5.

505e0cb858c83ea838068105ab87433a.png

Kolla varifrån!

Biltvätt på gamla i5.


De vart vinter..

6bdfa874e2702a090ef25bfd671aead9.png

Kolla varifrån!

De vart vinter..


Nu är vi på väg.. 305 km kvar

0-7d16ed331fdb3db7190538e70489143f.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på väg.. 305 km kvar


Torsdag 10:e december

Nu är jag näst intill klar.
Klev upp 05:30 imorse, åkte upp och släppte ut och fodrade Ari. Sen mockade jag och gjorde iordning allt åt Sofie.

Hem la mej en stund och halvsomnade innan klockan ringde 08:30. Drack kaffe, tog en dusch, pratade med pappa. käkat frukost, plattat håret.
Nu ska jag gå en sväng med Charlie. Sen ska jag och köpa spån, tanka bilen, köpa cigg och olja.

Sen bär de av.....

Tjingeling!


Wednesday 9 december

Jobbat sista dan för denna vecka nu. Är lite långledig och går på nästa onsdag igen.

Imorrn styr jag och Charlie kosan till Östersund. Ska dit på min farmors begravning som är på fredag, sen åker jag hem på lördagen är de tänkt. Sofie ska sköta om Ari åt mej under tiden.

Jag började packa lite igår kväll och ska packa de sista imorgon, för lite av de som ska med ska jag ju ha imorgon innan jag drar.

Är lite uppstressad för de hela, de är ju inte varje dag man åker ca 35 mil och besöker folk(!) man inte sett på en sisådär 21 år... Allt går säkert bra, men är lite nervös och värre lär de nog vara imorrn.

Ska strax springa ett varv med dammsugaren sen göra nå och äta.

Få se om jag bloggar nå mer innan jag åker, annars kanske de blir lite bloggat från mobilen.


Söndag

Idag har jag och mammsen vart på en liten shoppingrunda till Mora. DOm hade nämligen billiga hundburar endast idag på djurmagasinet. Jag är ju i behov av en bur då vi ska på utställningar då de är ganska drygt ocg gå omkring med Charlie hela tiden. Hade en jäkla tur idag iaf, fanns bara en XL bur kvar och så klart köpte jag den. Sen var vi på ÖoB och handlade lite smått och gott, vidare till Dollar Store och som avslutning in på Ica Maxi. Innan vi styrde kosan hemåt tog vi drive in på Mc. Så denna vecka har de blivit mat därifrån 2 dar..

Annars har jag mest spenderat em och kvällen hemma. Jag fick ett ryck och storstädade på min lilla toalett. Var ett tag sen sist såde var ganska dammigt. Sen blev de även en vända med dammsugaren. Innan jag var och tog in Ari så åkte jag förbi jobbet och solade lite.

Nu sitter jag i soffan och är halvdöd, men kan inte lägga mej riktigt än. för jag ska bjuda på en auktion på tradera som går ut strax efter 22..


Charlie i sin nya bur, tog ett litet tag innan han gick in i den..


Charlie fick en mjukisgran som piper, först var han lite rädd för pipet, men de gick över efter ett tag


Shoppingen avslutades med lite MC

306fd53dc3e23ba18e0ea0d6178b63d7.png

Kolla varifrån!

Shoppingen avslutades med lite MC :)


Kväller..

Var hemma från Blnge i kvart över 5 tiden. Sprang en vända på kupolen o kika lite men hittade nada =(
Hungrig vart jag me, så jag tog drive in på Mc och åkte bort till Willys på parkeringen och ställde mej och käkade. Sen handlade jag lite där innan jag åkte hemåt.
Väl hemma fick jag lite besök av Annica drack lite kaffe och snackade och satt och gäspade ha ha, när en började smittade de av sej och så höll vi på. Charlie försökte krypa upp i hennes knä flera ggr, och tyckte hennes hand smakade gott.

När hon åkt, tog jag och diskade sen ringde jag till min pappa i Östersund. Sa att jag funderar på att komma dit till veckan. Hänger ju bara på att nån kan sköta Ari åt mej, men jag tror till 99% att de är fixat. Han sa att jag var välkommen dit. Så nu börjar jag få lite resfeber och är lite nervös. Är ju trots allts ca 21 år sen jag sist träffade honom :S

Nu på kvällen sen jag tatt in Ari var jag förbi jobbet och solade i ca 20 min, skönt, hoppas jag får lite färg nu då


Nu är naglarna fixade:)

1783f3e2d378bef64d9dce0f5163aac4.png

Kolla varifrån!

Nu är naglarna fixade:)


Fredag 091204

Idag är jag ledig. Sov till strax efter 10 och nu sitter jag här me lite kaffe.
Har jobbat hela veckan, och i måndags vid lunchtid, då kom äntligen vårat program igång sen kraschen.

Kl 14 idag ska jag vara i Blnge och fixa naglarna, ska bli otroligt skönt, för ennagel har smält av och tre stcken har gelen släppt på mitten men sitter fortfarande fast och de känns rätt skumt.
Ska nog ta en vända i kupolen innan jag åker hemöver oxå.

Det har vart rätt kallt några dar nu, men idag är de endast nån minus och nu flyger de lite snö i luften. Få se om de blir varmgrader i heljen sp de lilla vita som kommit försvinner =(