Tjing tjong fillefjong

Fredag igen, va veckorna går fort.

Sitter på jobbet. Börjar bli hungrig, ska väl ut och handla ngt att äta om en stund, ska jobba på lite mer först.

Ikväll kommer Daniel, få se va vi hittar på, blir väl en teve kväll och kke ngn öl. Jag ska upp och jobba imon, har en sån där delad tur =( men på söndag är jag iaf ledig.


Hallelåjah

Åh gu så trött jag är!
Har iaf gått super bra att jobba, har vart ko lugnt.

Tror jag snart ska krypa till sängs för imon är de en hel dag på jobbet som gäller...

Ari såg iaf lite finare ut i benen när jag tog in honom för kvällen. Smorde med kortison salvan, bara och hoppas att de är på väg åt rätt håll, så han slipper ha dom dära elefant benen nå länge, kan inte va så skoj, kke inte gör ont men de måste ju kännas konstigt.

Näää tjipp på er!!

Hallå där

Har fixat lite nu på dan, bland annat vart på apoteket och köpt lite att rengöra Aris sår på benen med och en kortison salva att smörja på. Sen tog jag en promenad med honom, var jätte skönt i solen. Om ett tag ska jag iväg och jobba, känner mej inte motiverad alls, men de är väl bara att bita ihop.

image156

Todiloo

Solen skiner fint idag oxå =)
Vaknade för en halvtimme sen. Ari  var tjock i benen idag oxå. Åh om de ändå kan ge med sej, igår kväll tvättade jag och försökta få bort alla sårskorpor, för de är där under bakterierna sitter som orsakar Lymfangiten.

Igår kväll kom Daniel hit. Vi fixade upp 2 av mina hyllor =) vart jätte bra, inte lika tomt på väggarna nu, ska upp med den 3:e oxå men de får bli till heljen när han kommer.

Jahamen

Ari var fortfarande lika tjock i benen när jag kom till stallet på dagen. Kändes inge varm och hade ingen feber. Veterinär Stilling skulle till stallet och raspa tänderna på en ponny, så då passade jag på att fråga om benen. Då sa han att han kan ha Lymfangit. Det kan komma av små sår som blivit infekterade. Därför sväller benen upp. Man kan behandla med kortison om det inte går över, och de bästa är att hästen får röra på sej så mkt som möjligt, då brukar svullnaden oftast gå ner av sej självt. Så jag körde Ari en tur på skogen och när vi var hemma igen hade svullnaden gått ner. Höger bakben såg helt normalt ut men de var fortfarande lite svullet på vänster bak.
Lymfangit kan bli kroniskt om man inte ser upp. Jag sa även att jag lindar honom bak ute varje dag för han är så klantig med sina ben så han trampar på sej själv och får sår, då sa Stilling att de inte är bra att linda för mycket heller, för de kan ge blistringseffekt. Så nu får jag avstå lindningen om de inte är i nödfall iaf tillsvidare och försöka tvätta och hålla benen rena.


Morsning

Dimma här idag, måste ha blivit alldeles nyss, för när jag klev upp strax efter 9 då var de då inget.
Ska strax ut att hämta posten och kika om min nya hemtelefon är med idag, som jag ropade in på Tradera förra veckan *hoppas*.

Mina planer för dagen är att köra Ari, är lite orolig för när han släpptes ut imorse var hans båda bakben jätte tjocka de har dom aldrig varit förut men lindade dom med Back On Track och hoppas att svullnaden har gått ner nu när han fått vart ute och rört på sej i hagen. Kan vara mkt som gör att dom får svällda ben över natten så jag hoppas att de inte är nå allvarligt... 
Så ska jag och betala hyran och tanka bilen.. låter som jag har fullt upp va.. haha=)

Puuuh

Nu är jag äntligen klar me tvätten, har kört maskinen tom en gång efter Aris täcke, fullt med hår däri och filtret, men nu tror jag att jag fått bort allt...
Sitter här med ett vinglas =) ja jag vet att det bara är tisdag idag, men för mej som jobbat helj är de som lördag eftersom jag är ledig imon oxå!

Vart iaf bra med håret, vart mörkt fast de hade gärna fått blivi lite mörkare i luggen oxå, men får färga de snart igen så då kke de fastnar lite mer av färgen, annars är jag nöjd!

Tror jag snart ska äntra min renbäddade säng och kolla på teve där istället, känner mej ganska trött nu.

Godnatt på er där ute...

Va

sitter här med färg i håret, ska sitta så här i ca 20 minuter till, hoppas resultatet blir lyckat iaf. Färgar bara under håret som vanligt, men ser att de är dax att göra slingor snart igen, fan va fort utväxten syns... Få se om ja kommer till Blnge elle Falun framöver på Rusta så jag kan köpa lite slingblondering, är juh mkt billigare där än på en vanlig affär.

Ari var som jag förmodade dyngsur, han frös så han skakde stackarn, men han fick ett varmt täcke på sej efter att jag torkat han så gott jag kunde.

Klart Krylbo

Slaskigt som bara den ute. Blöt snö som bara den som vräker ner =(
Ska snart och ta in Ari, han är nog skapligt blöt skulle jag tro. Håller på att tvätta hans täcke nu, antar att jag måste tvätta de 2 ggr för att de ska bli riktigt rent. Annars är jag klar med allt som jag tänkte att jag skulle göra idag, elle ja jag tror att jag ska färga håret senare, om jag inte väntar till imon...


Fullt ös, medvetslös

Oj va duktig jag har vart ^^
hittills har jag städat, bytt sängkläder, vart till stallet och gjort allt klart.
Har fortfarande en massa maskiner kvar att tvätta+ att jag ska tvätta Aris inne täcke, men de blir sista maskinen.
Ska även göra rent åt Speedy. Funderar sen på om jag ska färga håret(om jag orkar)
Nu har jag tagit ett litet brejk och käkat och druckit lite kaffe, mennu är de dax att gå och byta i maskinen..
See ya!

Snön faller...

Igår var det vår och idag är det vinter. Ja de snöar faktiskt här, inte massor men de kommer lite och de har blivit vitt på backen...Det är juh typiskt att solen håller sej borta nu när jag är ledig!

Men men va är väl en bal på slottet....Ja ska ju iaf storstäda, håller på att tvätta och grejja.. Blir väl mest en dag jag håller mej inne ändå, fast lite sol hade ju inte skadat =)

Måndag

Solen skiner och det är som vår ute =) Jätte härligt.
Har jobbat, men nu är jag ledig i 2 dagar, så nu får jag min helj...

Ska snart bege mej till stallet och ut på en tur med Ari, lika bra och passa på att vara ute nu när de är så fint.
Imon ska tvätta, och tänkte städa av riktigt här hemma och byta sängkläder och grejja, därför kan de vara bra att jag kör Ari idag..


Tjenis penis..=D

Ensam igen, Daniel åkte hem på dagen. Så inatt blir de tomt i sängen. Men jag hoppas att vi får träffas snart igen.
=)

En tråkig sak som har hänt är att våran stallkatt Anton lämnade jordelivet nu på kvällen, han hade nästan blivit som en vildkatt sen M flyttade ifrån stallet och han tydde sej bara till mej efter det.Men han hade börjat sprungit in på gårdarna till folk och bråkat med deras katter. Därför bestämdes det i veckan att jag skulle höra av mej när ANton kom till stallet och så skulle jag försöka få han att stanna tills han blev hämtad. Och ikväll fick jag då chansen. Känns jätte tråkigt för de senaste halvåret är de juh jag som matat och sett till honom, hade de inte blivit som de vart att han bråkade med andra katter så hade han fått stannat. men de är ju inge roligt liv för en katt stackare och leva halv vilt heller. Kommer att bli väldigt tomt efter honom, för han kom alltid fram när jag kom antingen på morgnarna eller kvällarna och ville ha mat.
R.I.P Anton.

Snart dax för I En Annan Del Av Köping.
Dom är verkligen för skojjiga att titta på..

Hejje

Söndag idag, sitter på jobbet och har en liten lucka innan de är dax att ut till nästa...

Daniel kollade på min bil igår, men dom hittade inget fel om varför de lät som de gjorde i veckan, så de är väl bara att fortsätta köra som avnligt och se om ljudet kommer tebax...

Var riktigt trött och slut igår, så efter jobbet så la jag mej och vilade men somnade av och de var jätte skönt. På kvällen tog vi det bara lugnt och kollade på teve, kom i säng i 22:30 tiden.
Slutar 16:30 idag sen ska jag bara ta de lugnt....

Soligt idag

Riktigt vår väder idag är det.
Trött som fasiken idag, var hemma från travet igår i 23:15 tiden, en snabb dusch sen bums i säng... inte sovit så himlans bra...

Gick skapligt på travet igår, första hästen ut vart 6: och 2000kr i prissumma, andra hästen ut vart tyvärr oplacerad, men gjorde ett kanon lopp, 3:e och sista hästen ut vart oxå 6:a och 550 kr i prissumma, strulade på upploppet, annars hade han nog kunnat fått en seger...

Sitter på jobbet just nu och ska strax bege mej ut och jobba vidare, slutar kl 15 idag..

Ha en trevlig och bra dag, hoppas du oxå har de soligt och fint
=)

Hello

Veckan tillända, men ingenhelj för mej inte.. nä bara jobb jobb och åter jobb.
Men de ska nog gå bra, förutom att jag kommer va gris trött imon eftersom vi sticker till Romme på trav i eftermiddag. Ska bli riktigt spännande, 3 hästar till start, vore juh gör skoj om alla kom på pengar =) Ajaa de återstår att se..
Daniel kommer hit redan ikväll, även om jag inte är hemma, han ska nämligen ta min bil till Bjurs imon och kolla va de är för fel...hinner nog inte ses nå ikväll, för antagligen sover han redan när ja kommer hem, men vi får iaf sova ihop..
Ja åter till bilen, den har juh låtit konstigt i nåra dar och vi tror juh att en fjäder gått av... men igår och de jag åkt med den idag har den inte låtit nå alls..??!! Konstigt, är lite av en spök bil!! Ja de bästa vore ju att de inte är ngt fel för då blir de juh billigt iaf =)

Nä nu ska jag ta och fixa innan de är dax att dra sej mot sydligare breddgrader... Blnge here we come.


 


Natti

Näjje nu tar jag och bäddar ner mej i sängen och kollar på Criminal Minds där sen sova lite. Imorgon kommer att bli en låååång dag så lika bra att få så mycket sömn som möjligt.

Godnatt allihopa!

image155

Pling plong

Har precis pratat med Fi. Angående travet imon, 2 av hästarna + vi får åka med en från Bjurs, den 3:e hästen kommer att dras av ägaren så vi behöver inte ta nå egna bilar och de va juh bra eftersom min bil låter lite konstigt fram. Daniel ska nog slå en kik på den mera ingående i heljen...

Snart dax att åka och ta in Ari och fodra kväll. Sen blir de en slö kväll antagligen framför teven..

Hej hopp, gummi knopp

Hemma igen nu, vart backträning med Ari idag. Var förbi mor sen och fick lite mat med mej hem.
Så nu har jag nyss ätit och dricker nu kaffe. Så var de det där me städningen då.. vet inte om jag orkar just nu... få se senare =D

Tjo

Dax att dra på sej stall kläderna och åka och motionera Ari lite..

Morsning korsning!

Vart inte mycket sovmorgon idag efter och ha vart och släppt ut Ari, kunde inte riktigt somna om nå men men inte mycket att göra åt...få sova när jag blir pensionär som man brukar säga =D

Vad jag har för planer idag när jag är ledig?? Jo jag ska och köra Ari, sen skulle jag behöva städa lite. Ska förbi mammsen en sväng oxå. Sen kommer jag inte på något mer.. men men får nog dagen och gå ändå skulle jag tro.

Imon skulle jag egentligen jobbat kväll, men har bytt och jobbar dag för Sofie behöver hjälp, hon har 3 st hästar till start på Romme.
Sen jobbar jag hela heljen, tråkigt men ack så sant, så denna helj blir lugn som bara den, trots att de för en gångs skull händer lite i Rättvik, men men man kan inte vara med på allt!


Tjoo klarinett

Det vart aldrig någon cykeltur till stallet, orkade ärligt inte idag. Var ganska kallt oxå så de var skönt att åka bil me värme.. blir juh fler dagar man kan cykla =)

Är iaf lite piggare nu än förut, men de blir sängen ganska snart ändå, har iaf sovmorgon imon =D

Sitter och kollar på Grey´s, menjust nu är de reklam så jag passar på att blogga lite...men säjer godnatt nu...

Natti....


 


Hej baberiba

In i dimman.. ja inte på de sättet då, men de har vart dimmigt hela dan här idag.
Sitter och tar en kopp kaffe medans jag bloggar och hoppas på att jag blir piggare, för jag är sååå trött. Konstigt med tanke på att vi gick och la oss kvart över nio igår kväll, ja du läste rätt, men vi var så trötta. Och fast man sovit så många timmar inatt är jag lika trött ändå!

Ska måla de sista på mina hyllor senare, sen kke vi kan sätta upp dom snart nog =)

Funderar på om jag ska cykla till stallet sen, om jag orkar vill säga....de återstår att se när de väl är dax.

Vi kunde inte åtgärda felet på min bil igår, vi tror att de kan vara fjädern som gått av långt upp så man inte ser, och för att kunna se, måste bilen hissas upp och däcket tas av och antagligen lossa på hela fjäderbenet(elle va de nu heter) när de kan göras vet jag inte?! Men är juh beroende av bilen så jag åker iaf med den, naturligtvis inga längre sträckor ifa de skulle gå helt galet.


Tjillevippen

Jobbat kort dag idag, var egentligen meningen att jag skulle jobba kväll, men bytte för jag skulle hjälpa Bjitta lite med planeringen.
Har hunnit och tvätta lite, kört Ari(som vanligt var pigg och glad) så har jag målat hyllorna en gång till idag. Daniel var så söt och snäll och köpte svart färg igår till dom så jag kan måla dom och få upp dom på väggen ngn gång.
Nu ska jag strax häva mej in i duschen, sen dyker  Daniel upp så småningom. Måste ta en kik på min bil, låter nå konstigt från hjulhuset fram på vänster sida, "klonkar" i gupp och ojämnheter, så jag hoppas verkligen han hittar felet och att de inte är så allvarligt... tur iaf att man kör svenskt...


See ya!


Söndag

Så nu är nästan den här heljen över oxå.
Daniel åkte precis.. Har haft de jätte mysigt =)

Om ett tag ska jag dra till stallet, tänkte cykla dit idag igen, skönt med lite motion och de går juh mycket fortare än att gå...

Tyckte iaf att dom flesta bidragen igår på melodifestivalen va hel kassa, men vart glad att Sanna gick vidare för den låten va bra.

Lörda kväller

Åh vilken super mysig dag de har vart hittills..

Har kört Ari på fm. Var inte så kallt som jag trodde att de skulle vara, han var pigg och glad som vanligt.

I 12 tiden kom Daniel, vi åkte och handla och lagade lite mat.
Sen fick jag en ask med smultron hjärtan av honom =)
?
senare på eftermiddagen bytte vi hjärtans dag paket, fick ett jätte gulligt kort av honom, sen kom han med en ask och däri låg ett silver hjärta med kedja, de var jätte fint och jag har på mej de nu.
Ska ta kort och lägga upp här, men inte idag.

nu sitter vi och tar oss en öl, snart dax för melodifestivalen igen.. undra vem/vilka som är bra och vilka som går vidare ikväll så?!
ja de återstår att se och om några timmar har vi svaret på de...

Good mooorning!

-13 grader imorse kl 6, nu är det "bara" -8 grader.. brrr.. kuli kallt.

Somna rejält tidigt igår kväll, jag var gris trött, la mej 21:30!! haha måste ha somnat omedelbart, men skönt var de och jag är pigg och utvilad idag.
Missade vem som åkte ut på Lets Dance oxå.. men de ska väl inte va så svårt att ta reda på, om ingen vänlig själ här kan tala om de???

Har tänkt att ut med Ari idag, bvlir nog inte en alltför lång vända med tanke på att de är så kallt, men han måste röra på sej lite iaf.

Sen dyker älsklingen upp ngn gång under dagen oxå=)

image154

Tjing tjong långkalsong

Har inte hunni bloggat nå än idag, har jobbat hela dan, sen när jag slutade var de bara hem och svira om till stallkläder, och iväg och hämta hö till min fyr benta älskling.
Så nu har jag nästan nyss kommit innanför dörren. Är hungrig som en varg och ska strax fixa ngt att käka.
Andra älsklingen är i Sthlm idag, åkte dit efter jobbet, skulle följa med Micke och kolla/köpa bil, så honom får jag inte träffa föräns imorrn.. men men desto mysigare då;) då ska han även få min present(som han är så nyfiken på) och jag ska få och jag ska få en av honom...

Näää nu måste jagstoppa nå i magen innanjag dör av hunger, skriver mer senare.

Soo looong!!

Dax att knyta sej

Godnatt, nu är de dax att knyta sej.. iaf för min del..

Kväll nu

Snart är denna dag till ända.
Har iaf köpt en liten present till min älskling idag, hoppas bara att han gillar den nu då.. hihi=)

Imon efter jobbet ska jag iväg och köpa hö igen, fan va de är tråkigt, men gu så skönt när de finns och väl är på plats.

En annan tråkig sak är att idag la jag in alla mina räkningar som ska betalas och de var juh mindre roligt, vette fan hur jag ska klara av att leva nästa månad...??!! :`( Åh om de ändå kunde regna elle snöa lite pengar, de hade inte vart helt fel..

Hjärtans dag eftermiddag

Nu har jag kört Ari och han var gris pigg...Kallt som sjutton var de solen försvann typ när vi var ute och de blåste som bara den..

Har käkat och duschat och snart dax att bege sej till jobbet. Ska och köpa kärleken en present, han kommer inte att få den föräns på lördag när han kommer. Hoppas verkligen att de finns nu då, de som jag har kommit på att köpa.

Ha en fortsatt mysig och trevlig alla hjärtans dag

<3

 image153


Alla hjärtans dag!


Speedy är mkt piggare har härjat till och från hela natten. Men har fortf inte ätit så mkt.

Ska köra Ari idag, fint väder är de dessuton, kan de bli bättre?!

Om jag hinner innan jobbet ska ja och kolla om jag hittar nå till min kärlek..Har en ide´ men vi får se...

Näj nu ska jag käka frulle och bege mej till stallet.
Ha en riktigt trevlig alla hjärtans dag nu =)


Onsda kväll

Ja de var verkligen gasen i botten hem, allt för att inte missa så mkt av "Greys"... Riktigt spännande var de iaf.

Har gått bra att jobbe iaf, nu har jag bara en kväll kvar denna vecka, känns skönt, min favvo är ju inte direkt och jobba kväll, en bra sak me de hela är att jag iaf får sovmorgon :P

Speedy är mkt piggare nu än innan jag åkte till jobbet, han hoppa runt i buren när jag kom hem och reste sej upp efter gallret, fast har fortf inte ätit så mkt. Men en sak i taget..

Nä nu ska jag ta och krypa till sängs.
God natt!!

Lägger upp kort på Speedy från igår, och Nej han är inte död, han är fortfarande nedsövd efter kastreringen!!


image151
Lite pömsig...

image152
Nerbäddad i buren, skulle hållas varm, så vad gör man inte för sina "barn"






 

Jobbe

Snart dax att åka och jobba lite igen då...
Sen när jag slutar 21 så blir de gasen i botten hem för att kolla på säsongspremiären av "Grey`s Anatomy"

♥Funderar på vad man kan köpa åt sin kärlek imon på alla hjärtans dag i present?? Vad har du köpt åt din kärlek???♥

Utmaning


My utmade alla sina läsare att visa vad dom har i sin handväska...

Detta finns i min:
Min mobil, handsfree, handsprit(jobbar inom vården, bra att ha och rengöra händerna med), fickschema, plånbok, ID-kort, nyckelkort, mascara, ögonpenna, nagelfil, nicotinell(sugtablett)Lypsyl(ej m på bild).

Så nu utmanar jag er som läser min blogg att visa vad ni har i eran =)

image150

Morrn morrn

Åh vad jag är trött... hade ju helst av allt vela lägga mej igen, men de går inte fast jag jobbar kväll idag oxå. Nä de är nämligen så att vi ska ha möte kl 9:30 på jobbet för oss planerare. Så de är väl bara snällt att pallra sej dit.

Speedy är fortf lite trött och seg, han har inte ätit mkt över natten, så jag hoppas att han börjar äta snart och piggar på sej, tycker så synd om honom. Han är så ovanligt lugn, men man brukar juh bli lite tagen efter en operation så....

Kväller

Åh va kvällen har gått sakta.. har vela hem hela tiden och kolla till den lilla stackaren efter sitt veterinär besök..

Gick iaf bra hos veterinären, han fick en lugnande spruta när vi kom, sen fick jag lämna honom och komma tillbaka efter ca 30-40 min, då trodde han att allt skulle vara klart. När jag kom tillbaka sen för att hämta honom hade han fortf inte vaknat. Utan de var en "ledlös" liten Speedy som jag bar ut. Vet sa att han måste hållas varm så jag la honom i baksätet med en handduk runt och så la jag över mina täckbyxor. Hemma bäddade jag ner honom i sin bur med massor av hö, en tidning och en handduk som han fick ligga på, sen fick han en massa handdukar över sej, som ett täcke. Drog in buren i mitt sovrum breve elementet och skruva upp de så mkt som gick. Allt för att han skulle hålla sej varm. Sen var jag tvungen att åka och jobba.

Men nu när jag kom hem har han piggnat till lite, han satt upp och såg lite piggare ut, gav han mat och nytt vatten.

Veterinären

Nu ska jag ta och göra mej iordning, sätta på Speedy selen och stoppa ner honom i sin lilla låda som han ska få åka i till veterinären. Usch ja är lite nervös asså....=S Men jag hoppas verkligen att allt ska gå bra.

Va heter de föresten när en kanin kille blir kastrerad och inte kan "få barn" längre, på hästar heter de juh valack...??!!

Ny telefon

Jag är så jädra trött på min mobil, jag vill ha en ny....
En sån här vill jag ha, tycker den är för jäkla snygg men bara den i lila...


image149


image148

Go morgon

Lite trött och seg idag.. dom där jävla grannarana väcker juh en varenda morgon jag är ledig och har sov morgon=(

Va iaf en mkt trevlig kväll igår, vi åt gott, pratade och skrattade och vissa av oss drack även alkohol(jag hör till den skaran:D) Vi fick räk cocktails som förrätt, sen vart de ris med köttgryta och till efterrätt vart de hemma gjord semla, allt var såå smaskigt så....

Idag kl 14:30 ska jag som jag skrivit tidigare in med Speedy till Veterinären. Är lite nervös faktiskt. Sen börjar jag och jobba kl 16, så jag hoppas han klarar sej själv hemma tills jag slutar...

Eftermidda

Så nu är Ari nyskodd, gu va skönt de känns, nu kan vi träna på igen...

Sitter och väntar på att "Bjitta" ska hämta mej så ska vi åka först hem till henne, sen bär de av på våran lilla "personal" fest elle va man ska kalla de för....

Ha en trevlig eftermiddag/kväll nu allihopa, tar med kameran få se om de blir nå roliga kort och lägga ut...

Kram

Puss till min D♥

måndag

Kallare ute idag -5 grader här. Men solen är framme så de blir nog en underbart fin dag.

Natti natt..

Nu orkar jag bara inte sitta här nå mer, känner mej ap trött så de är nog lika bra att leta sej in till sängen.
Har iaf fått upp värmen lite, men blir nog bättre när ja krypi under täcket..


Sov gott alla där ute.......

Fryser

Saknar ngns värme ;)
Tror jag ska göra lite the´ de brukar man bli varm av.. tänk ändå om man hade ett badkar oxå...

Great..

Känner mej nöjd, mycket nöjd. Jag har cyklat till och från stallet nu på kvällen. Efter många om och men kom jag iväg, hade jätte dåligt med luft i däcken och ingen pump hemma. Lastade cykeln på bilen åkte till OKQ8(dom brukar ha pump där för cyklar) och åkte dit, men den funka inte, kom då på att de finns en cykel pump vid Team Sportia så de bara av dit. Döm om min förvåning när dom pumparna var avstängda!! Va faan jag hade verkligen ställt in mej på att jag skulle cykla. Ringde mamma och frågade om hon hade ngn pump, vilket hon hade, så de bar av till henne och cykeln fick äntligen luft i däcken. Åkte hem och lämnade bilen och hojjade till stallet. Känns skönt att ha motionerat lite idag, måste försöka börja gå eller cykla lite oftare, visst jag cyklar i jobbet men de e inte samma som att hojja på så här.

Imon på eftermiddagen får jag förhoppningsvis Ari skodd, äntligen. Är väldigt halt åt honom just nu utan fram skor. Och så måste han juh köras, kan ju inte tappa våran träning nu, jag har juh trots allt ett mål.........

Tänk jag blir så arg över folk som "lånar" saker utan att fråga, man kan väl iaf fråga innan man tar ngt, jag är inte omöjlig, men de verkar som man måste låsa in eller gömma allt man äger så att de inte ska försvinna. Skärpning!!
 
Imorrn kväll, ska jag + några av mina arbetskompisar träffas och äta lite och dricka lite alkohol i en stuga som tillhör min ena arbetskompis, ska bli kul. Sist vi var där var i dec 06, när vi hade glögg fest.

På tisdag jobbar jag kväll, men vid 14:30 har jag tid hos farbror veterinären till min översexuella kanin som ska bli "Kul lös" han ska nämligen kastreras då. Kommer att få narkos innan ingreppet, tur att han inte vet va som komma skall, jag vet själv hur nervös jag är över att sövas(har bara gjort de en gång, men trodde att jag aldrig skulle vakna mer) men jag hoppas att allt går bra och att han blir lite mer normal eller som innan han vart könsmogen.. Aja skriver mer och berättar om det på tisdag.

Söndag 10:e

Har nyss käkat upp resterna av tacosen som vart kvar från igår. D åkte precis hem nu, skulle hem och se hockey och rally.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, finns inte så mkt att göra. Inge bra på teve heller.

Efteråt...

Nå, så var 1:a rundan av melodifestivalen avslutad, Jag själv tycker inte om Christer Sjögren och tyckte de var trist att han kom till final, men de är säkert alla pensionärer osv i Sverige som röstat på honom.
Däremot gilla jag Amy Diamond och E-type o The Poodles...

Va tyckte du då?

Lördag kväll...

Snart dax att börja steka köttfärsen till tacosen, tänkte försöka tajma de så att de blir klart lagomt till melodifestivalen börjar. Sitter och dricker en öl, gott :P

Här är kvällen startfält i Melodifestivalen:

E-Type och The Poodles "Line Of Fire"

Face-84 "Alla Gamla Ex"

Velvet "De´ja Vu"

Brandur "Lullaby"

Michael Michailoff  "Thats Love" 

Amy Diamond "Thank You"

Suzzie Tapper "Visst Finns Det Mirakel"

Christer Sjögren "I Love Europe"

Vilka hejjar du på???
Själv tycker jag de ska bli spännande och se E-Type och The Poodles =)

Nä nu ska jag gå och hjälpa Daniel med köttfärsen...

Kke skriver mer sen..

Ha en trevlig kväll=)

Eftermiddag

Så nu har vi vart ut på en liten tripp, åkte till Mora en sväng och var in på ÖB, köptelite smått och gott och lite skrot som kan va bra att ha =)
Var även in på Billys och handla lite, ska göra Tacos och äta sen ikväll, med ngn öl till :P
Blir nog bara en hemma kväll med teve och lite alkohol, skönt att bara ta de lugnt oxå .


Lördag 9:e Februari

Grått och tråkigt väder ute idag.
Vet inte vad man kan hitta på att göra heller.

Var iaf skönt att få lite sovmorgon. Var först upp vid 6 tiden och åkte och släppte ut Ari. Somna om när jag kom hem igen och sov till strax efter 10.


Tjingeling

Nu ska jag strax bege mej till bolaget och inhandla lite öl. Sen till stallet och ta in killen.
Får besök om ett tag, få se om vi ska käka nå, sen blir de väl ngn öl framför teven.


Va ska du hitta på då?

Jomen

Det vart en tur med Ari i solskenet, dock ingen lång med tanke på att han är utan skor fram och de var svin halt på vissa ställen. Men har iaf vart ut och rört lite på honom så nu är jag nöjd=)


Fredag 8.e

Hemma nu efter några xtra timmar på jobbet.
Har käkat och nu dricker jag kaffe.
Det är strålande väder ute, solen skiner och man får nästan lite vårkänslor.
Funderar om jag ska åka till stallet, dra av andra fram skon och köra en liten vända, vill ju verkligen passa på att vara ute en sån här fin dag =)

Go natt

Känner mej inge trött, beror nog på att jag råkade somna på eftermiddagen. Men eftersom jag ska upp tidigt imon och jobba är de nog lika bra jag lägger mej och försöker sova, får väl kolla teve och läsa lite få se om jag blir nå tröttare.
Ha en god natt.




Bort tappad men återfunnen =)

Ari hade tappat sin vänstra fram sko under dagen i hagen, de var juh bara en tisdfråga innan den skulle lossna och idag klarade den inte att sitta kvar längre.
Letade som en galning i hagen innan jag till slut hittade på den, de var juh mörkt ute, men som tur var så låg den med sulan uppåt som är svart så den syntes lite bättre i snön.
Funderar på att riva av den andra skon imon, och är de samma väder imon som idag kan jag nog köra en vända fast på rakbanan. Han har juh stått nu över en vecka och han behöver verkligen köras. Han kommer va nog pigg ändå...

image147


Tävling

Hittade en tävling på Antonia´s Blogg, var med och tävla du oxå =)
Du kan vinna Victoria's Secret,
Secret Garden body mist collection.

image146
 

Stallet

Time for stallet.
Åka och pyssla lite me killen nu.




Ojsan

Somna visst, och sov i ca en och en halvtimme. Har även dammsugit av lite oxå. Och nyss käkade jag, vart en bakad potatis med skagenröra till :P


Torsdag

Jobbat kort dag idag, slutade kl 13 =)
Var egentligen meningen att jag skulle bli ledig ända tills tisdag kl 16, men fick en xtra tur imorrn oxå, dock bara en kort tur så jag slutar kl 11, men men har iaf fått ihop 16 xtra timmar denna månad inte helt fel på nästa lön =)

Hade funderingar på om jag skulle dra fram dammsugaren en sväng nu, fast jag tror jag väntar lite med de och lägger mej och slappar en stund istället, hinner juh senare, elle rent av imon oxå =D


image145

Åh, suck

Vilken jäkla skit dag på jobbet, en massa strul nästan hela dan, tack och lov så löste de sej till slut. Men nu är jag ganska trött och tom i huvet...Känns som att jag skulle kunna lägga mej och sova nu men de går juh inte..

Har iaf vikt tvätten från igår, diskat och fixat lite. Väntar nu på att D ska komma om ett tag, så ska vi käka, ta in Ari och handla lite...

Onsdag 6:e

Lill Lördag idag.

Hann aldrig blogga nå mer i går kväll. D kom strax efter halv sex, då fixa vi mat och åt sen och tog in Ari. Sen vart vi jätte trötta och små kollade lite på teve innan vi kröp till sängs.

Stackarn gick upp strax efter halv 5 imorse. Men jag somna om så fort jag fått puss och han åkte. Men var jätte trött när min klocka ringde en timme senare..

Nu är de snart dax för lunch, börjar bli riktigt hungrig och kurrar i magen..



Hungrig

Ska laga stuvade makaroner och steka falu korv, har fått beställning på de till middag ikväll.
Men kan juh inte börja göra nå än, föräns han börjar närma sej Rvik. Bara och vänta de och hoppas han kommer snart.

Håller på att tvätta lite(nu igen) vart tack och lov bara två maskiner idag, så om ett tag är den sista klar.

Kke ska ta en dush i väntan på, så får jag tiden att gå lite oxå =)

Tisdag 5:e Februari

Sitter på jobbet och har en lucka innan de är dax att ut och fortsätta jobba. Skulle egentligen vart ledig idag, men fick xtra jobb.
Har nyss börja snöa ute.. igen.. tycker faktiskt att de får räcka med snö nu.

Idag är de fettisdagen, kke man skulle köpt semla till kvällen.

Skulle behöva ut me Ari i eftermiddag, men han håller på att tappa en fram sko igen och jag skulle försöka slå dit söm igår men de gick inge bra, så jag måste höra om Åke kan sko han ngn dag, detta går juh inte, måste juh ha skor som sitter så jag kan träna på så jag når mitt mål ngngång...

Snart är de Alla Hjärtans dag oxå♥ funderar va man kan hitta på åt D och köpa....ja ja kke kommer på nå =)



Näj..

Nu stänger jag ner burken och lägger mej i sängen och kollar på teve ist.. CSI om ca en halvtimme tillsvidare får jag kolla på "Outsiders" som är hel skruvat ikväll  =S
God natt på er där ute.

Puss till D...

1 år

Ja idag firar jag och Ari ett år tillsammans.. Hahaha =D
Kom på att idag för ett år sen var jag iväg till Årjäng och köpte honom..Tänk vad tiden går fort...


  
Då och Nu






 


Måndag 4:e februari

Sitter på jobbet,lite små trött efter heljen.
Heljen har vart mkt bra och trevlig, på lörda kväll var jag hos Sofie, vi drack lite och fixade chaffis, så vi var ute och åkte lite. Var in en sväng på bowlingen och upp till Östbjörka där de var klabbfest, vi bara typ kika in där en snabbis och vart bjudna på korv..
Sen bestämde vi oss för att åka till Blnge och kolla lite, var juh Travgalan där på Galaxen. Så vi tänkte spana lite när de var slut på allt folk..Fi bestämde sej för att stanna hemma så de vart bara jag och chaffis som åkte.
Fick tag i D på nattkröken så han följde me till Rättvik och sov kvar.
Lugn dag igår, och de snöade som fan typ hela dan, vid halv sex igår kväll skjutsa jag hem Daniel till Borlänge, kolla på hans lgh, sen käka vi lite och kolla på "I en annan del av Köping"
Kom hem till Rvik runt 22:30, då stupa jag i säng.


Lördag 2:a februari

Vart i stallet och fixat, Ari har fått en större box. Har skruvat ner och satt upp nya krokar, mockat ur den gamla boxen och grejat.
Nu ska jag fixa lite mat, kurrar såå i magen.
Fick besök igår kväll och de var jätte mysigt =) vi drack lite öl och kolla på teve, alltså en skön hemma kväll.
Vet inte vad som händer ikväll, de visar sej.. kke får besök igen, man vet aldrig ;)

Nä nu ska jag kolla till ugnen stoppa in stripsen och steka lite schnitzel.

Tjing tjong

Ja då har man fixat till sej lite då, ska snart bege mej ut i snö stormen, ska åka till Granngården och köpa spån, så jag har så jag kan fylla på nya boxen åt Ari om jag flyttar han i heljen..

Sen öppnar jag nog en öl när jag kommer hem,, börjar bli lite nervös nu...=D






Friday 1:A Februari

Snöar ute, som bara den, har även snöat inatt så de är ganska mycket snö här nu.
Har jobbat idag, kunde smita hem lite tidigare, tack vare att de var chefs fritt =D

Var in på bolaget en sväng nu innan jag styrde hemåt, får juh besök senare och de kan vara gott och ta någon kall öl till teven.

Ska dricka lite kaffe nu och ta en macka.

Få se om jag hinner skriva nå mer senare.