Lördag

God morgon!
Ser ut att bli en fin dag idag. Är lite kallt än så länge men blir nog varmare på dan. Är på jobbet nu, börjar halv 8 och jobbar till 16. Sen ska jag hem och vila lite tänkte jag.

Kommer inte på nåt mer att skriva nu, så jag får önska alla en trevlig dag!

Tjingeling

Nu har jag och Fi vart ute och kikat lite och jag passade på att äta lite. Lämnade mobben kvar i bilen medans jag handlade maten och precis när vi kom tillbax till bilen så ringer de....vem de var?? Han jag fick mess av tidigare på eftermiddan =)

Nu ska jag kolla teve sen blir de sova, upp tidigt och jobbe..
Natti natt!!
♥♥♥

;)

Nu har jag och Fi vart och solat, solade en kvart var... Sen tog vi en vända på byn och kika lite..
Så vart man förvånad idag igen, men glad...Strax efter halv 5 nu på eftermiddan fick jag mess.. av sötis.. ;)

Nu ska jag ta mej nå att äta, om jag inte ska ut och kika me Fi en sväng isf får jag köpa mej nå ute...

Trevlig kväll!


Fredag

Idag har de gått mycket bättre och planera, tack och lov för de!

Ska och sola med Fi lite senare.. nya rör i vårat solarie så de måste vi ju testa få se om vi får värsta solbrännan nu då ^^ lär antagligen bli jätte röd, bara och hoppas de lägger sej fort...

Nu ska jag dricka kaffe sen diska.. Tjillevippen!!

~Torsdag~

Usch idag har de inte varit någon rolig dag. Stressigt som fan. Vi har setat och planerat och vart lite efter, och eftersom jag är själv imorgon skulle vi ha planerat söndagen klar, som jag ska göra måndan imorrn. Och på de så hade vi två dagar för Norra att planera oxå!
Jag koncentrerade mej på Norra först och gjorde två dar. När jag var klar med de så gjorde jag lördagen. Maria kämpade med morgandagens planering och skulle stanna och göra söndagen. Mitt uppe i allt skulle vi ha ett möte oxå, vi 5 planerare+ cheferna. Så typ mer än 1 timme gick åt till de. Viktiga minutrar som vi kunde planerat på istället. Så de vart ½ timmes övertid för min del, som jag tänker plocka ut i att gå hem lite tidigare någon dag. För nu jobbar jag ju heltid och då är de nog inte så populärt att ta ut dom i pengar.
Så inte undra på att man känner sej helt tilt och är ap trött. Käkade sen la jag mej och vilade en stund, hoppas bara att jag kan sova när de väl är dax sen. Nu ska jag snart upp och ta in Ari sen och handla lite. Sen blir de bara en hemma kväll och kolla teve! 

Jaha där man ser...

Ringde nyss en på min bil. Frågade lite om den och så. Skulle fundera lite.. få se om han återkommer...

Körde Ari på dan. Sen har jag tvättat lite. Träffade Fi en sväng på sena eftermiddagen, vi gick ner på R-vik en sväng för jag skulle se om jaghittade en ny fleece jacka, eftersom min inte återfunnits efter lördagen.. Hittade faktiskt på en som jag köpte, snygg och billig var den oxå. Kan tyvärr inte t något kort på den eftersom min digital kamera gick sönder på lördagen...Ska köpa en ny så småningom när jag får råd, håller lite koll ifa man hittar nån billig som verkar bra..

Nu ska jag glo teve innan de är dax för sängen och jobba imorrn. 3 dagar kvar på denna arbetsvecka...

Natti natt från mej och djuren. Nu ska vi smaska jordnöttsringar ;)



Onsdag 27:e Augusti

Go morgon!
Vaknade för en halvtimme sen. De regnade lite imorse, men nu är de uppehåll, men de är grått jämn grått över hela himlen.
Ska upp till stallet så småningom så blir de en vända med Ari. annars har jag inga planer för dagen..

Tisdag

Gaaah vad jag är trött.. Är verkligen tröttsamt att sitta framför en dator hela dagen. Imorrn är jag iaf ledig. Då ska jag försöka passa på att köra Ari, för nu orkar jag absolut inte. Ska även tvätta då. Är de fint väder ska jag klippa gräs oxå...

Har precis käkat lite och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Iofs behöver man inte göra nåt hela tiden heller, men risken är jag blir ännu tröttare då!

Måndag.. Back @ work

Ja strax innan klockan 7 imorse var jag tillbaka på jobbet. Känns faktiskt riktigt bra.. Kul att träffa arbetskompisarna igen. Och va glada de gamla vart och se mej igen.. då känner man sej verkligen efterlängtad =)
Jag som under semestern sovit oftast till den här tiden återgår till gamla rutiner igen så nu är de dax för lunch...


Bye bye ljuva ledighet..

Ja då är de inte många timmar kvar innan de är dax att gå tillbaka till allvaret!
Ska iofs bli lite skönt att få lite rutiner på tillvaron igen och ha något att göra.

Nu ska jag lägga mej och kolla på teve. Så godnatt!

Söndag

Fint väder som fan idag, men jag orkar inte va ute.. Tror jag ska kasta omkull meji sängen och kolla lite teve.


Skål på dä ;)

Jaha då sitter man här igen med en kall och god cider. Väntar att Fi och Peter ska ramla in. Sen kommer Stoffe the man oxå att dyka upp. Få se sen om vi blir nå fler och vart vi bär av.. Jag är skiiiiiit sugen på Takida.. få se va dom andra tycker och om de finns skjuts...

Ha en trevlig lördag kväll nu!

Lördag

Håller på att köra virus scanning på datorn, för den vart så seg.. har redan hittat 2 st trojaner.. =S

Igår kväll cyklade jag ner till Fi. Vi sa att vi skulle ta en öl ja de slutade ju givetvis med både öl, vin och cider till och med en irish coffe nere på bowlingen. Vi skulle ner dit och kika lite på folk. slutade med att vi bokade en bana. Sen var de stängningsdax.. Vi fick höra att de var kräftkalas i Östbjörka, fixade skjuts av furudalingarna som var ute och åkte och åkte upp dit och kika. Men de var inte många kvar så vi beslutade oss för att åka hemöver. Fi följde med in.. Vid 1 tiden fick jag ett mkt oväntat sms av sötis.. Lite senare dök han upp och hälsade på en stund innan han for hemöver. Skulle höras mer i efetermiddag ang kvällen.. Ev ska dom upp till Malung på Takida och dom älskar juh jag så jag fråga om de fanns plats över..
Fi somnade och sov kvar på soffan. Idag har vi för ovanlighetens skull vart på bolaget inför kvällen, käkat en pizza och nu har jag vilat en timme.

Få se vad som händer ikväll då =)

Toppen...

Nu har jag kört Ari, fick sällis av Evelina och Bill. Fast vi hade sällskap var Ari otroligt lat och bekväm... Sen var jag förbi mor och fick lite mat. Åkte upp på OkQ8 och dammsög ur bilen lite, och nyss har jag dammsugit av här hemma oxå, så de är skapligt fräscht till heljen. Nu ska jag dricka kaffe sen blire en efterlängtad dusch!

Sooolen är här =)

Hoppas den kommit för att stanna ett tag nu. Ska passa på att köra Ari idag, blir en skogsvända eftersom banan stänger kl 12, eller kke köra lite på rakbanan, ja vi får se när jag väl sitter i vagnen.

Charlie väckte mej 9 idag oxå, men jag skulle "bara" blunda lite och somnade naturligtvis om, vaknade strax efter 10 av att mobilen ringde....hmm ja ja är ju mina sista dagar nu av semestern så jag ska väll inte ha dåligt samvete för att jag sov länge. Trots allt är jag ju upp varje morgon vid 5.30-6 tiden och släpper ut Ari så...


Hejsan heeej

Idag har jag vart hos Lena och Snucke och fikat och skvallrat lite. Efter de så var jag och Fi nere på R-vik och kika lite i nån affär, köpte 2 par nya örhängen, sen nu på kvällningen har jag och Fi vart ute och gått och snackat lite. Imon är de fredag igen.. ska försöka köra Ari imorrn, hoppas att vädret tillåter bara =)

Torsdag 21:a Augusti

Go morgon Folks!
Ska berätta nå som är ovanligt.. de regnar!
 
Vaknade strax innan 9 av att Charlie väckte mej, så de var lika bra att kliva upp. Inte för att jag ska göra nå speciellt men ändå. Ska ev upp till Lena och Snucke en sväng på fika, hon har fortf inte åkt in på BB om de inte hänt under natten och morgonen nu då...
Hade väll tänkt att köra Ari oxå en vända, men regnar de tror jag att jag avstår, eller väntar till kvällningen eller de kommer ju en morgondag oxå =)¨

Igår kväll när jag halvlåg i soffan, pep de i tele och jag fick mess, vart förvånad att ngn skickade så sent (22 tiden) då var de ifrån en sötis i en by utanför Lexand.. gissa om jag vart förvånad men även glad ;)

4 Sale!!

Nu har jag lagt ut annons på min bil... Kolla in den ----> Här


Funkar bra ..

Nu mina kära vänner och syster, nu funkar de att ringa ut hemifrån mej igen... Problemet är avhjälpt med en telefon lånad av mammsen.. lånat den tills jag hittar en ny att köpa...

Update

Nu har jag hämtat hö. Gick bra, som typ de alltid går..Vart väll runt 32 balar. Har käkat och sen så vart jag lite trött så jag vilade i ca en timme. Nu har jaggjort mej lite kaffe och sitter och äter lite godis till ;)
Har så långtråkigt och vet inte vad jag ska hitta på....

Onsdag

Go morron!
Snart dax att åka och hämta släp för att sedan åka och hämta hö. Va skönt de skulle vara och ha allt hö på plats än och hålla på så här en gång i månaden, tyvärr går de inte för jag har inte råd eller plats att handla på mej allt på samma gång...
Regnade imorse, men ser ut som att de är uppehåll nu och de är ju bra.



Dåså.

Kört Ari på dan. Sen städat och grejat, plockat bland en massa saker som jag ska kasta på soptippen vid tillfälle. Skönt att rensa lite ibland.
Imorrn ska jag och hämta hö på förmiddagen. Nu sitter jag och väntar att klockan ska gå så jag kan se "Sex and the City".

Har knåpat ihop en annons om min bil som jag tror jag ska testa och lägga ut imorrn, ska bara försöka få ett bra kort på bilen..eller leta rätt på ett bra, för just nu är bilen så skitig så....

Så nu säjer jag Godnatt och surfar vidare en stund till..

Najti!!

Tisdag

Äntligen uppehåll från regnet. De regnade nästan hela dan igår, så de vart inte mycket alls gjort. Idag ska jag passa på att köra Ari. Annars har jag inga planer alls va man kan hitta på.

Måndag 18:e Augusti

Jaha då va man inne på sista semester veckan för detta året då...

Iaf så gick de kanon på utställningen igår, vi hade nr 52. Kom väll upp till hundklubben i 11 tiden och då i min ring som jag skulle ut i var de kke bara nr 12 elle nå på tur, alltså skulle de dröja ett bra tag till innan de vart vi. Men vi träffa på mkt folk som vi kände och kunde prata med, och även en massa hundar som Charlie lekte med. Så tiden den rann iaf på. När de var nr 45 började jag förbereda oss och gå närmare våran ring. Sen vart de iaf våran tur så vi gick in, hälsade på domaren, och ställde upp Charlie som han ska stå. Sprang 2 varv så dom kunde se hur han rörde sej. Sen ställa upp honom igen. Vi fick otroligt bra kritik, men ett HP ville hon inte ge oss för dagen (synd nog, jag som ville ha en snygg lila rosett) men vi fick iaf ett diplom, där de stog va domaren tyckte och en liten påse med hundgodis. Hade jag fått ett HP hade de inneburit att vi gått vidare och skulle få möta andra valpar som oxå fått HP.. men men jag är mkt nöjd ändå. Jag måste erkänna att jag verkligen fick "blodad tand" för de här, så nu undrar jag; När är nästa utställning =)

De visa sej att de är en i Norge 6:e sep, som uppfödaren ska åka på, så jag och Charlie får jätte gärna följa med. Isf behöver vi bara åka upp till Idre, sen får vi åka med henne över...Jag ska fundera lite på saken, visst de skulle va jätte skoj, men de är ju en bit att åka oxå....

De regnar här idag, sååå tråkigt, känns lixom som man inte vill göra nå alls.

Tjohej

Orkar inte skriva nå om utställningen just nu. Ni får hålla er ang de. Skriver om de när jag orkar, för just nu är jag ap trött...

Söndag 17:e Augusti

Falun igår de var ingen större hit kan jag säja. Det var inte sällskapet jag åkte med heller, iaf inte den ena. Sur som bara den, sa inte ett ljud. Så man kände juh sej väldigt välkommen i den bilen.. Not! Inte undra på att jag längta hem till lite normalt folk som iaf pratar och är glad och se och träffa en!
Ja kom iaf till R-vik, starx innan 22, in på bowlingen och mötte Fi och Peter. Tog en öl. Sen vid 23 gick vi över på discot. SLutade juh naturligtvis med att man vart lite "rund under fötterna" igår oxå. Men kvällen vart då trevlig till slut och jag var väll hemma i 3 tiden inatt.

Nu ska jag snart borsta Charlie en sista gång innan de är dax att åka på hundutställningen...

Återkommer ikväll när jag kommit hem igen och berättar hur dan har varit och hur de gått. Så håll en liten tumme för oss nu. ;)

Lördag

Lite små seg idag. Var ut igår och drack nån öl/cider. Åkte cheva van med furudalingarna igen, jag, Fi och peter. Var till Leksand och käkade på Kina. Sen åkte vi till Blnge, men starx innan vi var framme vände vi..??!!

Få se om jag ska följa med Krister och Emmelie till Falun ikväll, är nå bil träff där, har inte bestämt mej ännu...

Nu har jag gjort en "bur" till Charlie, de funkar inte att ha han i hallen, han äter upp den...listerna har han gnagt på. så Krister var snäll och var in på ÖoB och köpte kompostgaller idag, så nu har jag satt ihop de så nu ska han stängas in där när inte jag är hemma, för de funkar ju inte att ha en hund som äter påallt... Kke går över när han blir äldre för han gör förmodligen så nu bara för att de kliar i tänderna...



Häj

Sitter här och väntar på att Fi ska komma och hämta mej så vi kan åka på systemet och handla lite.
Har kört Ari, gjorde ett snabb jobb på banan idag, gick väll bra med tanke på att vi var själva...Vi såg ut som två lergubbar båda två efter vi kört av banan, de var blött och väldigt skitigt.


Nya Sjukreglerna

Detta fick jag i mejlen igår, av syrran, ist för att skicka vidare lägger jag upp de här


Sjukregler
Gäller från första juli varje år:
§1. Sjukdom ingen frånvaroorsak
Läkarintyg accepteras inte längre!
Kan du ta dig till doktorn kan du ta dig till jobbet!

§2. Tjänstledighet p.g.a. operation
Beviljas ej!
Varje anställd som tänker operera sig skall avstå från denna åtgärd, eftersom
allt en anställd har, har vi användning för. Om något avlägsnas sänkes den
anställdes värde. Undantag kan göras förutsatt att lönen sänks i motsvarande
grad.

§3. Dödsfall
Eget dödsfall accepteras som frånvaro. Arbetsgivaren måste dock meddelas två
veckor i förväg så att en efterträdare kan läras in.
 
§4. Tandläkarbesök
Vi anställer enbart personer med löständer. Ni kan använda internposten för
att skicka tänderna till lagning i stället för att ränna hos tandläkaren.   >§5. Graviditetsfall
Absolut förbjudna! På arbetet ska man sitta eller stå med benen i kors.
Arbetsgivaren ska se till att preventivmedel finns till hands.
 
§6. För att undvika gynekologbesök
Sätt dig på kopieringsmaskinen, ta en bild och skicka till gynekologen.

§7. Psykiska problem
Tänk inte så mycket, arbeta hårdare.

Friday

Snart helj igen då...Sen är de sista veckan kvar på min semester..hmm jobbigt, men men de går väll de me. Börjar på heltid då, drygt, men de blir ju lite mer pengar..

Charlie nybadad

*Puuust*
Ja de är lättare sagt än gjort och bada en stooor Sankt Bernhards hund de kan jag lova...tur mitt badrum inte är så stort iaf så han inte kan springa iväg. Värre var de när jag skulle försöka borsta och samtidigt föna hans päls, för tydligen får inte den rasen va lockig på en utställning de gick ju liite sämre för då höll vi till i köket och där kunde han ju gå runt mer.. men men nu är han iaf badad och borstad, få se hur jag lyckas få bort de sista lockarna på ryggen.. ska ju borsta han nån mer vända innan söndagen. Imon ska de klippas klor.





Home

Nu är vi hemma efter turen till Mora. Wilmer är klippt och vi är mätta efter ett besök på gyllene Måsen.. haha. Nu ska jag ta en kopp kaffe... sen ska jag klä mej i baddräkt och ta tjuren vid hornen, d.vs bada Charlie... hmm wish me luck ;)

Jaha...

Ja då var jag oxå medlem i "Facebook"...

Lunch

Siså ja.. då var renbäddning och dammsugandet avklarat för denna gång då. Nu ska jag luncha lite. Värmer på resten av pizzan från igår.

Jaha nu regnar de ute oxå. Suck!!

Meen hallå där!

Då var de torsdag igen då...
Sitter här med en kopp kaffe, ska strax städa av och bädda rent. Sen upp till stallet och göra iordning innan jag följer Fi till Mora med Wilmer.. som ska klippas lite.

Bedtime story

Testar att blogga från mobilen för första gången.. Har lagt mej nu och ligger o kollar på teve. Imon ska ja fixa lite hemma, sen på eftermiddan följa me Fi till Mora. Nä nu kolla teve. Sen sova o drömma om nå sött hoppas jag;) Natti och kram

Nu så

Nu har jag och Fi vart med hundarna på hundklubben och tränat lite inför utställningen på söndag. Gick faktiskt riktigt bra, vi är båda nöjda. Nu vet vi lite mer hur våra hundar ska ställas och hur vi ska bete oss. =)

Jag är vrål hungrig, håller på att väntar på att pizzan i ugnen ska bli klar.. inge GI mat här inte ;)
Charlie ligger helt utslagen på golvet, tror han vart trött efter allt och alla intryck.

Inte verkar de vara nå bra på teve heller, så jag vet inte hur jag ska fördriva tiden innan de är säng dax...

Tjing pling

Vart en kort liten ridtur med Ari idag... Klarade mej från regn, de var riktigt varmt istället. Nu börjar de mulna på igen så inte vet jag om de är regn på G nu kke... återstår att se. Jå då, nu regnar de... =( trist, men mammsen sa att hon hört att de skulle bli varmare igen, så de är bara och hoppas.

Fi slutar om en timme, få se om vi ska hitta på nåt, inte för att de finns så mkt att hitta på. Men hundklubben har lite träning inför söndagens utställning, så vi har funderat på att ta vovvarna och åka dit, få lite tips och kke veta lite mer hur man ställer, men regnar de känns juh inte de heller direkt motiverat!

Hej och hå, luden tåååå

Regnade som fan imorse när jag var upp och släppte ut Ari. Är grått ute nu men vet inte om de fortf regnar, för jag har inte stuckit ut näsan nå ännu...
Om de inte regnar sen, hade jag tänkt ta mej en ridtur, så att jag kan få lite träningsvärk imon.. haha.
Klippa nå gräs går ju inte idag heller..Skönt med semester, men fan inge skoj när man inte har nå att göra..

Trötter♥

som bara den.. Ska strax ut på promenix me lilla Charlie.. Sen snart nog blir de nog sängen. Få se om jag orkar glo nå teve eller om man ska släcka och titta in i huvet direkt..

Aja nu säjer jag iaf godnatt, lite svårt att skriva med en stor hund i knä'et...
Najtiiii

Wohohooo

Jag har vart hästhållare åt Järvsöfaks idag ;)
Vart lite nervös när starten gick och han hoppade, men han klarade ut de direkt och drog ifrån konkurrenterna på upploppet....Jäkligt fin häst de där må jag säja..

Nu ska jag stoppa nå i magen...

Good Morning!!

Skapligt väder idag, Bra att de kke kan få vara uppehåll när de är trav.

Tänkte åka redan vid ca 10.30 tiden hinna förbi stallet och mocka först. Sen får vi ju lunch på travet, vilket är kanon då jag inte äter frukost direkt..

Ha en trevlig dag, så uppdaterar jag mer sen.
Tjing!

Lite bilder

Nu har jag laddat upp bilderna.. lägger ut några här..
Dessa är från v.31..:


   

     

   
Dessa är från i Lördas och Älvdalen..:
 

Denna "snygging" sprang omkring så här hela kvällen, kunde inte låta bli att ta kort.. =D
   

Klicka på bilderna så blir dom större.


Jaha hmm

Uttråkad igen då!
Har kört Ari på dan. Naturligtvis började de spöregna när vi var ute, så innan vi kom tillbaka till stallet så var vi båda dyngsura...Så han fick stå inne och torka ett par timmar medans han åt
Jag åkte hem käkade, hängde tvätt sprang ett varv med dammsugaren sen tog jag en dusch. Efter de åkte jag upp till stallet igen och släppte ut Ari på nytt, och över på banan och träffa Fi. Vi tog en sväng på R-vik och kikade lite...
Nu sitter jag här hemma och har såååååååååååå tråkigt, inte en aning va man kan hitta på heller...

Tror jag ska ladda upp alla kort från v.31 och heljen se om de är nå roliga...
=D

Måndag

Tänk att man jämt ska vara sliten flera dar efter man vart ut, mycket konstigt.
Grått ute idag, nästan så regnet hänger i luften. Men måste ut och köra Ari idag. Imon är de lunch trav här så då blir de inge kört. Och då kommer Järvsöfaks =) första gången han är på R-vik och springer, ska bli kul och se honom...Fast jag har ju sett honom flera gånger på Romme.
Håller på att tvätta idag oxå. Sen måste jag dammsuga av lite, men de tror jag att jag gör när jag är klar i stallet.

Ja just ja.. på söndag, är de en inofficiell hundutställning här på hundklubben som jag och Charlie ska vara med på, Fi och Wilmer ska oxå vara med. Gissa om att jag redan är nervös.. har aldrig ställt ut hund förut så vi får väll se hur de går, men nån gång ska ju bli den första. Så i slutet av veckan ska Charlie badas och borstas och fixas till....





Söndag

Ursäkta om jag inte bloggat.. men har inte orkat eller haft tid...

Igår på dan så var man juh rätt seg efter fredan jag och Fi var i stallet i några timmar. Försökte fixa skjuts upp till Älvdalen på kvällen.. Vi lyckades efter många om och men...hade juh skjuts hem, men dom hade åkt upp så tidigt och då kunde inte vi följa eftersom Ari skulle in och Charlie kunde juh inte vara ensam så länge..
Så vid 19 tiden igår kom Dumbo och hämtade oss, han hade en kompis med och sen hämta vi upp en till. Så i en fullpackad lång merca åkte vi mot Älvdalen.. Mkt tok på vägen upp och även där när vi väl kommit fram. Hittade på våran andra skjuts och åkte en stund innan dom bestämde sej för att gå in på parken där. De ville däremot inte jag så jag ringde Dumbo igen så då kom dom och hämtade mej...
Hem åkte jag med en från Siljansnäs. Bilen vi skulle åkt med hem, vart trasig slutade och ladda så alla som åkte med där fick stuva in sej i andra bilar.. Va väll hemma i R-vik runt 4 tiden. Så idag är man lagomt trött och seg. Har vart me Fi hela dan, har käkat pizza, legat på hennes soffa och sovit. Vart till Furudal och hämtat hennes bil. Sen nu på kvällen gjorde vi en taco gryta och åt.
Imon är de tvätta och städa av som gäller, och även köra Ari en vända.
Nu orkar jag inte uppdatera nå mer.
Ha en bra kväll!!

Lördag morgon/fredag natt

jahaa...
hmm va har hänt idag då..
jooo jag har kört Ari en vända på skogen  och idag kändes de toppen bra... han var verkligen pigg och alert och tog verkligen i.. skoj för omväxlingsskull!!
Jag och Fi var på bolaget på eftermiddan och laddade upp inför morgondagen.. fast redan på eftermiddan idag bestämde vi oss för att ta ett par öl ikväll. Hämtade Fi och vi satt här och drack lite..Runt 20 tiden kikade de hit lite Furudalingar som vi skulle åka me.. Åkte ett par varv på Rvik innan vi hamnade på bowlingen och bokade en bana och bowlade...
Hemma strax innan midnatt och nu sitter jag här på msn och passar på att blogga lite.......


Fredag

*Gäääsp*
Jag börjar få en dålig ovana, men de beror väll på att jag har semester.. jag är uppe så länge på nätterna och kollar teve. Sen sover jag ju skapligt länge p.g.a på morgonen istället.. men men har man semester så har man, eller??

Regnade imorse när jag var och släppte ut Ari, vet inte om de gör de nu, men tråkigt ser de då ut och vara iaf. Har väll tänkt ut på en tur idag me Ari, men känns ju inte direkt motiverat om de regnar.

Haah!

Jag lyckades få denna dag att gå oxå.. Nu sitter jag här med slinggrejs i håret..Få se hur resultatet blir om ett tag, hoppas iaf att de blir bra. Har blivit så mycket utväxt att jag bara va tvungen att slänga i lite, jobbigast är ju att dra ut de förbaskade slingorna, men jag lyckades helt själv, kan nog bero på min envishet =D


Lite musik..



Denna låt fanns på min Winamp efter midsommarafton, ngn som vart här har tankat hem den.. Har faktiskt fastnat för den ;)

Boooring

Jag har tråkigt...Finns fan inge att göra.. har städat åt kaninen och dammsugit här hemma.





Torsdag

Idag regnar de =( jag som hade tänkt klippa den kvarvarande gräsmattan idag, men den får vänta..
Vet inte va man kan hitta på idag att göra, blir väll antagligen att hålla sej mestadels inne.

Morsning..

Kört Ari på dan. Var förbi mammsen och åt lite.
Nu på kvällen så har jag vart hos Fi, vi har käkat pizza, sen var vi upp och tog in Ari. Sen var vi och kika på lite till salu bilar. Har insett att jag lär byta till en kombi, men vart fan ska man få pengar ifrån till de? För jag kan inte vara utan bil och jag måste juh sälja min innan jag kan köpa nå nytt..Har hittat två som är jätte billiga, men de hjälper ju ändå inte mej eftersom jag inga pengar har=(
Sen har vi vart ute och kikat lite i några av de norra byarna bara.
Nu ska jag strax krypa till sängs och invänta Sex and the city klockan 23.. fan va great de är att ha 3:an =D

Najti!!

Good Day!

Idag sov vi ända till klockan 11!! Vart helt chockad när jag vaknade och såg vad klockan var...
Nu har jag tryckt i mej lite frukost, så strax är de dax att åka upp till stallet och köra Ari en sväng..
Det är fint väder ute men kallt. När jag var till stallet i morse vid 6 tiden då var de bara 5+ grader, kändes jätte kallt om man jämför med bara för en vecka sen på morgnarna...=S



Hello!

Vad lång denna dag känns..Men de är väll för att jag va uppe i saplig tid imorse. Sen har jag klippt av lite gräs, vart i stallet och dammsugit lite.. å ja jag kom ihåg att köpa dammsugarpåsar.
Nu på eftermiddan har jag och Fi haft hundarna med oss nere på Rättvik och kollat in läget på "tisdaskul" och jag kan ju säja att jag har verkligen haft kul, skrattat och fnittrat som bara den. De började med att ett tyskt par tog kort på oss.. eller Charlie..sen kom de ett gäng japaner fram och plåtade oss som  bara den, både på mej och Fi och hundarna. Senare kom de fram mer japaner och tog kort. Ganska pinsamt tyckte både jag och Fi som flinande och fnissande stog och försökte och låta bli...
Att ha en St Bernhards hund verkar vara ganska ovanligt, för både ung som gammal ger kommentarer och vill fram och hälsa... De är faktiskt lite som i filmen "Hundtricket" 
Vi har även sett en blandis hund som hade 67.5% varg och resten schäfer i sej idag och den ylade precis som en varg, såg verkligen ut som en oxå...
 

God morgon!

Idag vart jag väckt av en stor hund.. i sängen...Ja om ni har sett filmerna Beethoven så förstår ni nog vad jag menar.. De visade sej att han var lite "nödig" och ville ut. Jätte bra gjort av honom måste jag säga att väcka mej och tala om vad han ville. Även omde kke inte var lika kul att ha han i sängen.. men men..

De är iaf uppehålls väder här idag så de blir nog och klippa lite gräs.

Good Najt

Uscha vilket bus väder de har vart, blåst och regnat.. Har verkligen längtat efter och få komma hem och in i stugvärmen.
Som de ser ut nu verkar de inte bli nå gräsklippning imon heller...Va ska man då hitta på?? A får väll städa av lite då, måste bara köpa dammsugar påsar först.
nu är Charlie här och busar så jag kan inte skriva nå mer, så vi säjer god natt här ifrån oss på Kvarngattu =)

Hejsan heej

Nu är jag hemma efter en smått mindre storm körning..De blåste, eller blåser som sjutton ute. Fast Ari skötte sej super, men han var jätte pigg. Beror nog på att han stått ett tag..
Ska snart ta mej en dusch innan de är dax att åka upp på travet.

Måndag igen..

Har tvätt dag idag, typiskt att de inte går att hänga ut tvätten för de är så mulet så kommer de regn torkar den väll aldrig!

Ska snart käka frukost, sen beger jag mej till stallet, idag ska jag köra Ari, nu är de slut på hans semester.
Sen ikväll är de sista "måndags" travet här för i sommar, sen blir de mest luinch trav framöver och ngn enstaka gång kvällstrav.
Hoppas verkligen att de kan torka upp lite för gräset ser helt van vårdat ut nu så de måste verkligen få sej en omgång med klippen.

Söndag

Grått och mulet ute idag.
Regnade nog största delen av gårdagen och kvällen igår.
Satt hos Sofie innan vi åkte på parken, hade ganska skoj där inne. Vid 1 gick vi ut, sen var vi ute och åkte lite bil. Va väll hemma i 3 tiden ca.
Imorse slapp jag upp till Ari, för Angela var snäll och tog ut honom innan hon åkte och jobbade*tack så mycket* =)
Vet inte vad jag ska hitta på idag, men ska iaf snart upp till stallet och göra iordning.

Ska orka ladda upp alla korten som tagits denna vecka, få se om de är nå skojiga och ladda upp här..

It´s keep raining

nu är iaf min skjuts på G så slipper jag gå i detta hell regnande.
Har precis öppnat en cider...
Ha en trevlig kväll nu allihopa, de ska jag iaf försöak få.



De regnar o regnar..

skit trist väder verkligen. Har typ regnat nästan hela dan =( man har ju blitt bortskämd nu av sol och fint väder..

Har precis duschat, ska fixa iordning mej sen och ta in Ari. Sen blir de väll vidare ner till Sofie och senare parken..

Ska faktiskt bli skönt nu när detta är slut och alla packar ihop och försvinner, är lixom lite trött på allt folk och alla bilar. Det blir lixom lite för mycket.. och kke en aning för länge...men men ska väll va glad att de händer nå i lilla hålan!!

Lördag

Idag fyller Charlie 6 månader, grattis grattis!
Vaknade för typ 20 min sen. SÅ nu sitter jag här och surfar och dricker kaffe. Ska på bolaget och måste även köpa spån till Ari.
Var bara hemma igår kväll, de började regna och vart lite åska oxå. Nu är de mulet ute, men jag hoppas att de iaf blir uppehåll denna sista dag på CCW.

Fredag

Va ut igår, var på parken på Lasse Stefanz. Snor mkt folk, tappade bort varann hela tiden...Va väll hemma i halv 3 tiden inatt. Har iaf vart pigg hela dan och även mått bra.
Syrran åkte hem idag oxå.
Imon kväll blir de nog fest igen.. hehe.. ska väll på bolaget på dan.