Morrn Morrn

Måndag morgon och klockan är 07:17, har vart uppe sen kl 6, var och tog ut Ari sen hem igen, börjar nämligen jobba kl 8, och ville att Ari skulle komma ut i tid. Har faktiskt ätit frukost hemma idag vilket är väldigt ovanligt när jag jobbar.
Har jobbat hela heljen, så de har vart en lugn helj, på lörda kvällen var jag hemma hos Sofie och Åke vi åt lite kladdkaka :P och drack kaffe och kolla på en film U.S Marshall.
Fick även en sen födelse present av Sofie på dan i lördas, när jag kom till stallet på dan stog där en betfor säck (till Ari) sen låg de ett paket med ett kort på=) i paketet låg ett par tum vantar...
Igår morse när jag vaknade hade jag 2 st nya mess, de ena visade sej vara från ett X.....hmm ja gissa om man vart förvånad, de visade sej även att Sofie fått ett mess av samma person på natten, men vi tror att de var felskickat och ev skulle va skickat till mej..:-S

Imorrn är jag ledig och gissa om jag ska ta sovmorgon=) känner mej så trött efter ha jobbat hela heljen och sovit lite..

Nu ska jag ta och fixa klart de sista sen dra ner till jobbet.

Ha en bra dag.

image109

Kommentarer
Postat av: sanna

söt bild

2007-10-23 @ 22:14:10
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Linda

Ja imorn ska jag försöka göra något här hemma, fast i lugn takt. Ja är säkert hemma så du kan ju slå en pling när du är hemma, kram o natti!

2007-10-23 @ 22:29:25
URL: http://sweetkay.blogg.se
Postat av: Linda

haha jaaa fy fan va äckligt

2007-10-26 @ 19:33:37
URL: http://sweetkay.blogg.se
Postat av: Linda

hehe ja men dom är lite knäppa här i Falun:)

2007-10-28 @ 09:03:28
URL: http://sweetkay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback